- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
válasz GeneraL_XTX #12200 üzenetére
Ez a sorozat is kezd el ,,walking dead-osodni" sajnos
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
alratar
addikt
Szerintem meg épp ellenkezőleg!
De nem értem megint mér huhogjátok a sorozatot.
EZ EGY KÖNYV történéseit követi, ami ha így van megírva... az írót, Martint kéne húhogni, őt mér hagyjátok bkén?10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
törölt tag
**********SPOILEEEEEEEEEER*****************Nem mi? Az utolsó 10 perc az neked semmi?
[ Szerkesztve ]
-
horush
addikt
válasz GeneraL_XTX #12206 üzenetére
Van pár GOT S04E03 spoiler:
Nem értek egyet, szerintem majdnem kiváló epizód volt. Miben kellett volna még előrébb haladnia? Nem lehet minden epizódban megölni 3 főszereplőt. Tywin Tommennel és Oberynnel folytatott párbeszéde is kiváló volt, nagyon tetszett az Aryas rész is, Sansa is útnak indult, Davos levelének is komoly jelentősége lesz. A vadak szintén mozgásba lendültek, a falnál is körvonalazódik, hogy komoly sz@rban lesznek hamarosan. Sam és Gilly részét mondjuk megcsinálhatták volna kicsit jobban is, Sam féltékenységét komolyabb alapokra helyezve. A végén pedig megindult Meereen ostroma, szvsz zseniálisan kivitelezve.
Nekem még jobban is tetszett az előző résznél, annak kb. csak az utolsó harmada volt kiemelkedő. -
törölt tag
Omg, Hannibal s02e05. Elejen kicsit zavaros volt a sorozat, de akkorat ut mar hogy mostanaban a best.
-
tDr1v3r
veterán
Orphan Black 2x01
Kicsit feszesebbre számítottam, de semmiképp se volt rossz.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
callmeakos
veterán
Hannibal S02E06-07-08
Na bepótoltam a lemaradásomat, és hogy mikről nem maradtam le, de no. Jó ez. A legutolsó résznél volt egy enyhe Birodalom Visszavág flash-em
Most vagyok igazán kíváncsi, hogyan alakulnak a dolgok végül.All→M8
-
törölt tag
Hannibal, Spoiler:
Mintha Dr. Lecter utodot faragna Will-bol, nem?
Mint a Fureszben, az aldozatok tovabb vittek a dolgokat.[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
GoT 4x03
Fasza rész volt ez, eddig nagyon jó a 4. évad.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Pitterix
őstag
válasz spammer #12218 üzenetére
+1!
Úgy elrepült közben az idő, hogy csak na. Bírtuk volna nézni még pár órát.
Ilyenkor gondolkodok rajt, hogy lehet jobb lenne kivárni az egész évadot és egyben lepörgetni, de a kisördög nem hagyna nyugodni, hiába olvastuk a könyvet."Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Hannibal 2x08
Nem hiszem el, hogy még mindig, és még mindig lehet fokozni... Nincsenek szavak erre a sorozatra. Nagyon remélem, hogy lesz még legalább egy évad, mert a nézettsége viszont siralmas...
Amúgy meg nem értem, mi ez "hiszti" a Game of Thrones kapcsán. A TWD-hez meg pláne ne hasonlítsuk a sorozatot. A TWD eljutott arra a szánalmas szintre, hogy évadonként 1-2 remek részt produkál, de a többi az meg az unalom netovábbja. GoT-nál 3 rész ment le. Mindhárom résznél voltak kiemelkedő események, igaz valóban volt pár perc tölteték rész, de csak pár perc! Mégsem halhat meg minden percben valaki... Azé ne essünk már túlzásokba, no.
-
aizen92
addikt
(#12223) bAtt001 : Nekem nem rémlik szenvedősnek az első évad vége. de egy biztos!!! kezdj bele a második évadba, mert brutálisan jóra sikeredett az biztos, részről részről csak fokozzák, kb. második rész óta nem értem, hogy sikerül nekik, de rohadt jól megoldják!!!!
Penny!
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
Rx
aktív tag
GoT s1-e01,e02,e03,e04,e05,
Na elkezdtem a hiányosságom bepótolni.
Lesz mit pótolni...keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
KisTücsök
addikt
Ejj de jó, hogy ha egy népszerű sorozatot egyszerre akarok ledarálni miután leadták a TV-ben, addig egy barlangba kell költözzek elszeprálva a világtól, ha izgulni is szeretnék rajta..
Na vajon melyikről beszélek?
SHiZUx: Nem.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz KisTücsök #12234 üzenetére
Ha tényleg a BB, akkor ez teljesen igaz. Én is belefutottam annak idején egy képbe, ami lelőtte a végét. Annyira tele van vele az internet, hogy szinte lehetetlen elkerülni.
Viszont mindenkit irigylek, aki még nem látta. Bárcsak újranézhetném megint először
(az újranézés ennek ellenére biztosan meglesz, más, alaposabb szemmel. És biztos vagyok benne, hogy másodjára is legalább annyira fogom élvezni)
-
spammer
veterán
"Viszont mindenkit irigylek, aki még nem látta. Bárcsak újranézhetném megint először"
Miért? Értem, hogy az "elsőnézős" élmény irigyelhető, de az az élmény neked is megvolt annak idején. Akinek pedig (eddig) kimaradt, annak nem volt része benne, tehát nincs miért irigyelni.
Olyan rengeteg sorozat (és film) van, hogy én kicsit luxusnak érzem, hogy újranézzek valamit, főleg sok évados sorozatot (rövidebb évadosokat vagy filmet még talán-talán, de nálam az sem jellemző, max. sok év különbséggel). Özönlik a sok cucc, egyre hosszabb a lista, és mire pótlok valamit, jön tíz másik.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
|AP|
veterán
válasz spammer #12239 üzenetére
"Miért? Értem, hogy az "elsőnézős" élmény irigyelhető, de az az élmény neked is megvolt annak idején."
Pont azért, mert az "elsőnézős" élmény üt a legnagyobbat. Amikor tátott szájjal ül az ember a vége főcím után, hogy, "húb@zmeg" (Ugyan nem sorozat, de például a Hatodik érzék csak elsőre üt nagyot )
Filmeknél többször éreztem késztetést újranézésre, sorozatoknál most először (na jó, esetleg a Twin Peaks).
Egy baj van a Breaking Bad-del: olyan magasra teszi a lécet, hogy utána a korábban jónak ítélt filmek/sorozatok visszacsúsznak az átlagos kategóriába, az átlagosak pedig a kifejezetten gyengébe
-
KisTücsök
addikt
Nem, most a GoT-ról van szó. SPOILER Az első évadban nekem sikeresen elsütötték (jó, inkább én voltam a hibás, de miért nem lehet a spoilert elnevezni, ha van rá lehetőség?), hogy tudjuk mi történik neddel. A 2. és 3. évadban szerencsére semmit, de azóta különösen figyeltem is az ilyenekre.
De már kb akkora sikere van, hogy nem tudok úgy kimenni a bolba, hogy útközben ne erről beszélnének valakik (csak egy példa).
-
tDr1v3r
veterán
válasz KisTücsök #12242 üzenetére
Nálam mind a Ned-es, mint a Red Wedding kimaradt szerencsére... csak a sorozat valamelyik meg nem határozható számozású részében bekövetkező történést/I] volt amibe belefutottam nézés előtt meg az egyik fő karakter jövőbeli halála, de szerencsére annak a nevét elfelejtettem.
(I)SHiZUx, rajtad a sor. (/I)
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Rx
aktív tag
válasz callmeakos #12238 üzenetére
Nekem is ritka, hogy elkezdek nézni egy sorozatot.
Pl. a Hannibál előtt talán a Hősök-et néztem.Jelenleg a Hannibál az amit nap mint nap alig várok.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
KisTücsök
addikt
válasz tDr1v3r #12243 üzenetére
Red Wedding... Ne is mond. Ha azt valaki elspoilerezte volna nekem... fúú. Kb 10 percig csak néztem előre, aztán meg visszatekertem és megnéztem mégegyszer, mert nem akartam elhinni.
__________noxwill: Én is így vagyok ezzel. Nagyon nehezen veszem rá magam, hogy elkezdjek valamit. Sajnos.
-
S e t h
nagyúr
Hát végül csak több mint az előzőben, ahol az epizód jelentős részét az esküvő tette ki.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Synology NAS
- Ford topik
- Spórolós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest