- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
válasz
Abydosgate #62351 üzenetére
Melyik programmal szerkesztetted a listád? Nekem ezzel működött a dolog: http://samschanneledit.sourceforge.net/
-
Tutu7030
veterán
válasz
Abydosgate #62351 üzenetére
Nem üzlet/shop módban van a tv?
-
Atomantiii
addikt
válasz
Abydosgate #62346 üzenetére
Esetleg próbáld meg a másik programmal, van összesen vagy 3 féle.
-
Atomantiii
addikt
válasz
Abydosgate #62344 üzenetére
Kapcsold ki a tv-n az automatikus lekeresést és akkor megjegyzi ahogy szerkesztetted. Bár kb kétszer előfordult már nálam is 5 hónap alatt, hogy mégis átírta.
-
sandró60
addikt
válasz
Abydosgate #62344 üzenetére
Itt próbáltad kérdezni? Mindig tv
-
Abydosgate
újonc
válasz
Abydosgate #61253 üzenetére
Üdv mindenkinek!
Érdeklődőm van-e valakinek hasonló problémája? ( Mindig TV földi vétel)
Egy hónap telt el az UE40F6320 vásárlása óta és 3x reklama után az ügyfélszolgálat a füle botját se mozgatja. A problémám (#61253) az, hogy egyszerűen mondva nem szerkeszthetsz saját ízlés szerint csatornalistát. Egyszerűen nincs ilyen funkció, illetve szürke inaktív a csatona áthelyezés gomb...
Nosza gondoltam nem szúrtok ki velem, letöltöttem a netről egy kis segéd programot amivel szerkeszthetem a csatorna listát és a kívánt sorrendet tartalmazó csatornalista fájlt pendrive-ról visszatöltöttem, hurrá működik...5 percig.
Legnagyobb megdöbbenésemre a lista visszaállt egy teljesen használhatatlanra.
Hoppá, valamit biztos benéztem, ismét visszatöltöttem a kívánt csatornalistát és hurrá megint jó... ismét 5 percig.
Belementem habzó szájjal a kártyamodul menüjébe és letiltottam a letöltés opciót...csat. lista visszatölt...5 perc
és az agyvérzés kerülget a kártya menüben a letöltés tiltása opció letöltés engedélyezett-re változott...
Számomra ez elfogadhatatlan, kíváncsi vagyok a véleményetekre birka módon bele kell-e nyugodni egy ilyen anomáliába 2014-ben egy ilyen TV-nél?
-
válasz
Abydosgate #61253 üzenetére
szia,
valóban érdekes, nekem ue40f6100aw van, és simán megy digi kábel tv alatt az említett művelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest