- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabi0415
csendes tag
Sziasztok, adott egy samsung LT24C370EW/EN tipusú készülék. Ma ahogy be akartam kapcsolni, úgy szembesültem vele, hogy vmi nem jo. Kép semmi, de hangja van. Mekkora lehet a probléma,mi baja lehet?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
silvergod
őstag
válasz sandró60 #86698 üzenetére
a legjobb egy smart touch táv lenne de sajnos a h6200 nem kezeli..a smart része nem érdekelne csak a média és alap funkciók mennének legalább de sajnos csak úgy tudom h6400 től felfele lehetséges.
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz SeatZola #86703 üzenetére
Nem kell bonyolult valamire gondolni, vidd pl ezt magaddal pendrive-on és minden színnél kezd el tüzetesen átvizsgálni, de max 4-5 percenként hagyj pihenőt, különben káprázni fog a szemed, vagy addig nézze más...
[ Szerkesztve ]
-
silvergod
őstag
válasz Tegla80 #86708 üzenetére
igen azt tudom hogy elvileg lehet engedélyezni hozzá,csak azt nem hogy az garanciavesztéssel jár-e esetleg
és hogy utána milyet kell hozzá venni mert van több típusszám is ,igaz a kinézet ugyanaz,csak a szín más...Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Tamás34
senior tag
Frísítettem a felajánlott új szoftvert( 2112 )! Kivették a " Műsorajánlót " amit már vagy két hete folyamatosan kiírnak minden bekapcsolásnál a TV-re és ezzel megváltozott a Smart menürendszere is! Nem rossz, meg kell szokni!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
SeatZola
őstag
Na megnéztem: mindkét új tv pixelhiba mentes. Öröm! Sőt még az offtopic 3 éves LG 55LW659s is pixelhiba mentes még mindig......Jól bírja az is.
Ami viszont nagyon tetszik, hogy a 60H7000-nek gyakorlatilag nincs semmi felhősödése és az 55H6400-nak sincs. Az offtopic 55LW659s-nak viszont újkorától van. Eddig őszintén szólva a Samuk sokkal jobban tetszenek!
Flashget: Köszi!
[ Szerkesztve ]
Zoli
-
zoltan6
őstag
megjött nekem is a 48h6400-as tv,eddig nem sok időm volt tesztelgetni,meg foglalkozni vele,viszont,van arra lehetőség hogy bekapcsolásnál ne rakja oda a smart dolgokat a képernyő aljára? meg kiírja hogy bejelentkeztél xy néven,aztán addig még csatornát sem lehet váltani,amig ezek ott vannak a képernyő alján kb. 10 másodpercig.
-
sandró60
addikt
válasz silvergod #86704 üzenetére
Kérdezd Őt.Talán már megcsinmálta azt amit te szeretnél.A beirásának végén ez van
Különben minden észre vehető szerviz menűben való "turkálásnak" lehet,hogy garancia vesztés a vége.
Zoltan6-a menűben be lehet állitani ,hogy ne legyen ott amit nem szeretnél.A Smart-kezdő képernyő valami ilyet keres.Ne a smart gombot nyomd meg hanem a Menű-gombot[ Szerkesztve ]
-
Fecogame
veterán
Van egy Samsung T22A350-es TV-m, ami csak USB-n keresztül képes média fájlokat lejátszani. A TV-ről szeretném az asztali gépen lévő fájlokat közvetlenül megnyitni. Ha egy ilyen USB kábellel összekötöm a kettőt, működni a fog a dolog?
Ha nem, akkor hogyan tudnám a legolcsóbban megoldani?
Köszönöm előre is
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Sárpac
nagyúr
-
Mike
veterán
Sziasztok
Hol találhatnék infot TV firmware-kről? Most szólt a tv hogy frissítene, de nem akarok ész nélkül nekiesni
Régebben volt egy fórum, ahol kitargyálták mi van benne, mit vettek ki, stb, de már nem emlékszem ez volt-e vagy egy másik.köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
-
Flashget
félisten
Azért nem talalsz infot, mert az fw tartalma nem publikus. Nekem ezt a valaszt adta a samsung.
Csak en teszem hozza, azert nem publikus mert tobb a tiltas miatt kiadott fw mint a tenyleges javitasert. Maga a samsung nem ajanlja a trissitest, ha nincs gond a tevevel. Ezert kaptal ironikus valaszt korabban.
Ami komoly forumot keresel az a samygo. Nem olyan regen linkeltem be toluk egy leirast mikent kell szerviz menuben letiltani a frissitest, mert amit siman menubol lehet erni annyi mint a halotnak a csok. Lehet ennek.megakadalyozasara adta ki a samsung az ujabb fw-t.
Ugyan olyanok mint az LG kemkednek, telepitenek a hasznalo tudta, akarata ellenere.
Ezert mindenki gondolja at az fw frissitest, mert gondokat is tud okozni.Realme GT Master Edition
-
yoli666
tag
Sziasztok!
Közben én is 6400 tulaj lettem, én teljesen elégedett vagyok a képminőséggel egyenlőre, bár még nem sokat teszteltem. (eddig hibás pixelt nem találtam) Sajnos a smart nem lepett meg, mert több ilyen tv is van ismerősi körben és ott sem volt gyorsabb... Ez bosszantó azért, hogy nem lehet/akarják optimalizálni.
A böngészés gyakorlatilag használhatatlan...Kicsit ugyan nem ide illő, de mégis szerintem, hogy milyen média lejátszót érdemes venni, amivel már böngészni is lehet és többé kevésbé kiváltana egy laptopot, ha tévézés közben keresnék valamit mondjuk?
(Valamint 3D ISO-t játszon probléma nélkül, mert a tv sajnos nem tudja. Nas van tehát beépíthető hdd nem fontos)
Árban 50 alatt szánnék rá, többet nem szívesen, mert olyan gyorsan avulnak...Mik a tapasztalatok ezen a téren, Valaki használ a paramétereknek megfelelő eszközt? Az érdekelne, hogy a gyakorlatban melyik működik jól, leírást tech. paramétert már sokat olvastam sok eszközről...
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
zoltan6
őstag
válasz yoli666 #86739 üzenetére
én egy ilyet vettem pár hónapja médialejátszónak:
ZOTAC ZBOX CI320 NANO kell bele még laptop ram,meg egy ssd (pár ezer ft-ból megvan apróról),én nagyon szeretem,kodival használom windows-al,a filmeket synology nas-ról játszom le nfs-el.van rajta minden ami kell,ac-s wifi,bluetooth,beépített infra,rahadli usb,gigabit lan,hdmi,displayport,erős proci.3D-t még nem próbáltam mert nekem is pár napja van meg a H6400-as.
most elég jó árban van.én még 50 körül vettem. -
Tesztelo.hu
senior tag
D5500-as tévém van. Megoldható, hogy a beépített tunerrel megkerestessem a DVB-T és a DVB-C csatornákat is (antennaváltóm is van). Mert úgy vettem észre, hogy a DVB-C csatornák felülírják a DVB-T csatornákat a listában.
-
7Heads Drago
veterán
Egy 2 éves tv-m van. Van már normális távírányító app hozzá? Vagy ne is álmodjak róla.....
A marketsban ami van az viccÚgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
krx21
nagyúr
válasz 7Heads Drago #86743 üzenetére
Miért gondolod, hogy telefonról jobb lesz írányítani? Szerintem sokkal rosszabb, mint egy rendes távírányitó...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest