Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
válasz hjtz4t3wrseg #112500 üzenetére
Ha 2-en néznek egyszerre TV-t, akkor az már nem lesz szemből valakinek
[ Szerkesztve ]
-
Ciccuka
veterán
H6200 H6400-ra megint kijött új Firmware.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
xbalazskax91
újonc
Sziasztok!
TV vásárlás előtt állok és tanácsot szeretnék kérni.... mert már elvesztem, mert valaki azt mondta ne vegyek M szériásat mert nem jók....
A lényeg. Samsung legyen 80cm-es.Amiket néztem:
Samsung UE32J5000
Samsung UE32J5200
Samsung UE32M5002
Samsung UE32M5502 (bár a Smart funkciót nem hiszem, hogy használnám így inkább az 5002)Ezek a TV-k kb egyformák.
Gondolom én (persze lehet rosszul), hogy az M széria az újabb nem?Szerintetek? Egy kis segítséget kérek, köszönöm!
-
xbalazskax91
újonc
Szerkeszteni sajnos nem bírom a hozzászólást, így sajnos újat kell írnom.
Még a Samsung UE32M5672 as is szóba jöhetne, 110-120 K ig belefér, csak jó legyen. (Y)
-
PuMbA
titán
válasz xbalazskax91 #112506 üzenetére
Samsung UE32M5502
-
Antonio
senior tag
válasz Antonio #112493 üzenetére
Megpróbáltam csak simán UPC-t rácsatlakoztatni közvetlenül (erősítőt kihagyva), de ugyanúgy bénázott, tehát TV vel van valami gebasz (nem hiszem hogy beállítással)
Mindegy mindenképpen ki lesz cserélve,
kérdés vagy "visszalépek" és lesz egy 65KS7000 (bár utánaolvasva nem látok túl nagy különbséget KS8000 hoz képest, ami van az inkább pc game nél jönne elő ami meg nem mérvadó nekünk, erősítsetek meg hogy Így van)
vagy esetleg felajánlottak 65KS9x00 ? ami viszont ívelt, és nem tudom mennyire jönne be falra szerelve, meg kell néznem egy ívelt Samut MM-ben. Nem tudom mi értelme amúgy íveltségnek ...
Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
törölt tag
válasz hjtz4t3wrseg #112500 üzenetére
Ha hárman nézik, azt hogy? Nem mindenki egyedül tévézik vagy filmezik, erre nem gondoltál.
-
torma1981
veterán
válasz hjtz4t3wrseg #112511 üzenetére
Szia. Jó volt hogy itt voltál. Pápá.
-
PuMbA
titán
válasz hjtz4t3wrseg #112511 üzenetére
Ha annyira okos vagy, akkor vázold fel technikailag, hogy miért is jobb az ívelt, kiszámolt látószögekkel, a torzítást is figyelembe véve Indoklás nélkül mondhatsz bármit, csak nem hisszük el. Sok ember jó szájkaratéban, de ez igen halovány produkció. Nagyon kevés esetben nyújt előnyt az íveltség, akkor ha pont középen ülsz és a TV-hez 1-2m-re, a többi esetben csak valamivel rosszabb.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
válasz xbalazskax91 #112515 üzenetére
UE32M5572 nem újabb, mert az is M-es. Az M jelenti a 2017-es TV-ket M5502-nek jobb a képminősége, mint az 5002-nek, mert nem csak a SMART a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Skyhigh
aktív tag
Kicsit off, de hátha itt már próbálta valaki.
Az intel 7. generációs Kaby Lake procija és a benne lévő vga a leírás szerint 24p helyett 30p-t támogat.A kérdésem a következő volt valakinek szerencséje I3-7xxx vagy i5-7xxxx procis géppel az integrált VGA-val 24p filmet néznie 24p-n?
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
KKKK1984
újonc
válasz sityupityu #112360 üzenetére
Szia!
Vettem egy másik BT fejhallgatót, de azt sem ismeri fel a tv, olyan mintha nem történne semmi.
Ezt a fejhallgatót vettem:
Amikor bekapcsolom a fejhallgatót, és próbálna csatlakozni a fejhallgató, ez történik a NAGY SEMMI:
Valamit rosszul csinálok? Próbálkozzak még valamivel, vagy teljesen felesleges?
-
Vhiktor
veterán
Sziasztok!
Hétvégén bekalibráltam a H6400-asomat, Calman 5 és I1 Display Pro 3-al.
Ezeket az eredményeket sikerült elérnem:Érdemes még vele tovább foglalkozni?
Üdv.: Viktor
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
LanyUs
senior tag
Sziasztok!
Pár éve itteni tanácsra vettem egy 55H6400-at és tökéletesen elégedett vagyok.Sajnos kifutott a modell.
Egy barátomnak kellene hasonló best vétel ha van. Full HD, max. 200K és 3D nem kell.
Eredetileg Samsung UE40K5510 -et nézett 130 körül, de inkább rákérdeznék itt és rábeszéltem emeljen a kereten. 55-ös méret előny lenne. A milyen TV vegyek topikban nem jött válasz, ezért a márka ismét samsung leszKöszönöm!
-
Skyhigh
aktív tag
válasz PuMbA #112521 üzenetére
Ezek vannak az összes alaplapnál feltüntetve (MSI, ASUS, stb):
Onboard Graphics• 1 x DVI-D port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60Hz
• 1 x DisplayPort, supports a maximum resolution of 4096x2304@24Hz, 2560x1600@60Hz, 3840x2160@60Hz,1920x1200@60Hz
• 1 x HDMI™ port, supports a maximum resolution of 4096x2160@30Hz(7th CPU), 4096x2160@24Hz(6th CPU), 2560x1600@60Hztöbb helyen is olvastam erről, de számomra nem világos hogy ez azt jelenti hogy 30Hz mellett a 24Hz is megy vagy csak és kizárólag 30Hz
Sajna a procis fórumokban is csak találgatnak, remélem hogy hátha itt belefutott ilyenbe.
[ Szerkesztve ]
A világon 3 féle ember létezik, aki tud számolni és aki nem...
-
n0k0m_
tag
Samsung UE49KS7000 -en nagyon csúnyán átvilágít kék színnel a háttérvilágítás a képernyő alján. Élőben még látványosabb, mint képen. Most fél éves a TV, kb. 1-2 hónapja jött ez elő.
Van bármi esélye, hogy ezt gariztatják? Szánalmas, hogy ilyen előfordul egy prémium kijelzőnél...
[ Szerkesztve ]
-
Vhiktor
veterán
válasz gyeniko #112528 üzenetére
Köszi a választ, megnyugodtam
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
nagyúr
-
norberto_th
aktív tag
Jelenleg egy LG tv-m van, nemrég vettem, viszont ez a vertical blandid vagy mifene eléggé látszik. A samsung tv-ken mennyire jellemző ugyanez, vagy ott milyen jelleggel jön elő a felhősödés, függőleges sávosodás vagy foltosodás?! Jobban járnék egy MU6102-vel, vagy doszt ugyanaz az IPS panel? Ez egy rémálom komolyan, hogy 2017-ben ilyen tv-t adnak ki, szívesen a fejébe tolnám az LG Dél-Koreai vezetőjének hogy ez mi...
Kinek mi a tapasztalata?!
A mediaban meg éztem sok tv-t de elég soknál van gond, a samsungnál pl a foltosodás vagy a széleken a bevilágítás elég erősnek tűnik. Nem is tudom melyik a jobb”...
A vicc az hogy egy 1millás tv-nél is ltszik ugyanez, ami nem OLED.[ Szerkesztve ]
iPhone 8Plus Silver, iPad Air2 Silver - IOS 12, Apple Watch S3, LG 4K Active HDR - webOS 4.0 / Xbox One S / Music
-
PuMbA
titán
válasz norberto_th #112534 üzenetére
LG-knél jobban jelentkezik a probléma, tehát Samsungból nagy az esély, hogy jobbat fogsz ki
-
Celtis
veterán
válasz norberto_th #112534 üzenetére
A Sonymat ezért cseréltem vissza, a Samsung sem mentes ettől a hibától. Szóval csak lassan azzal a fejbetolással.
-
dethroner
veterán
Kéne egy kis help uraim.
Beléptem a szerviz menübe, megtaláltam a bt menü részt, de mi a francot kell csinálni hogy off-ról on-ra váltson? Hiába nyomkodom bőszen az entert, semmi nem történik.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Zoli1018
újonc
(B)(B)(I)(B)(I)Szerbusztok! Nagyon fontos kérdésem lenne, Hozzátok! Van egy Samsung LED TV-m és ez képes felvenni egy külső eszközre bármit, ami a TV-ben megy! Ez egy srf. kiterjesztésű formátum! A kérdésem az lenne, hogy le tudom-e játszani ezt a formátumot a számítógépemen és tudom-e szerkeszteni, csak egyszerűen, levágni belőle az unalmas részeket, reklámokat, stb! Ugyan a TV menüjében benne van a szerkesztés, de sajnos, inaktiv! Köszönöm szépen a segítségeteket!(/I)(/B)(/I)(/B)(/B)
-
-
Batib
őstag
válasz dethroner #112541 üzenetére
Tudatosan szabad, de ezekkel megváltoztathatsz értékeket ill. beléphetsz almenükbe. (mint jelen esetben is) Ezért lépkedés közben tilos.
[ Szerkesztve ]
Az optimista az alagút végén a fényt látja, a pesszimista a sötétséget, a realista a közelgő mozdonyt. A mozdonyvezető pedig a 3 hülyét a sineken
-
dethroner
veterán
válasz Batib #112544 üzenetére
Remegő kézzel nyomtam jobbra nyilat és átváltott, köszi a biztatást
Megtévesztett hogy korábban mindenki óva intett is mindenkit hogy oldalra nyomja a kurzort.
Én is túlórázok picit most, amíg az összes beállítást visszahozom.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Ciccuka
veterán
válasz PuMbA #112505 üzenetére
Érdekes, hogy a gyártói honlapon fent van már régebb óta ez a 2880-as firmware.
Arról sehol nem találtam infót, hogy mik a változások.
T-MST14DEUC_2880.2[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
dethroner
veterán
válasz sandró60 #112548 üzenetére
Igen, beüzemeltem. Csak próbálgatom inkább még. Amikor működik, akkor nagyon jó, árához képest nagyon korrekten szól, zene is jól szól rajta és teljesen szinkronban van a tévével. Viszont azt nem értem, amikor a telefonnal összepárosítom, akkor minden alkalommal amikor a telefonon elindítom a bt-t, azonnal átveszi a hangot és egyből elindul a zenelejátszó, szól a fejhallgató. De ha telóról leválasztom és a tévével párosítom, akkor jól működik, de amint kikapcsolom a fejhallgatót vagy a tévében a hangkimenetnél a bt fejhallgatót kikapcsolom, akkor macerás feléleszteni a kapcsolatot. Nem elég a fejhallgatót bekapcsolni és a hangkimenetet bt fejhallgatóra váltani, be kell menni a bluetooth fejhallgatók menürészbe és rá kell kapcsolni újra a tévére. Mutatja hogy párosítva van, de amíg nem kattintok rá újra, addig nem küldi ki a hangot. Ez így normális, mindenkinél, minden fejhallgató így működik a tévével?
Picit hosszú és macerás írás, de azért remélem érthető mit akartam írniA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest