- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TibChee
tag
Üdv!
Egy 60"-os, J6240-es TV-hez milyen ultra slim fali konzolt ajánlanátok?
Nekem a SAMSUNG WMN3000BX/ZA nagy tetszene, de ilyet (magyar boltban) nem igazán találok...
-
anorche1
őstag
Hogyan tudom a ku6400 -as tv -mel lejátszani a win10 -es gépemen lévő filmeket neten keresztül?
Faterom 40d6100 -as tv -je tudja a hálózaton megosztott fájlokat lejátszani, de ezen nem jöttem rá hogy kell."It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
mfranky
őstag
válasz anorche1 #111454 üzenetére
Használd a PLEX media servert, nekem bevált.
Itt van hozzá youtube plugin is.Plex-et felrakod a win10 alá, a plex app-ot meg letöltöd a samsung app store-ból a tévén.
Egy felhasználói fiókot létrehozol, aztán csak egy kóddal kell párosítani a kettőt és ennyi a mutatvány.üdv,
PSN ID: Franky_Hun_33 -- S20+
-
V8TommY
tag
Sziasztok,
Teljesen hulye vagyok a tv-khez, noha IT-ban dolgozom, ugy 6 eve nincs sajat tv-m, de most ugy hozta az elet, hogy szukseg lenne egyre, minel hamarabb.
I: 40-43 col, FHD, nativ 100Hz korul, minlel folyamatosabb mozgas / megjelenites, szep szinek
Arban kb 150 ezer ft-ra gondoltam (illetve annak megfelelo helyi valuta)II. 40-43 col, 4K, hasonlo parameterekkel.
Elkepzelheto, hogy ra lesz dugva egy ps4 pro vagy xbox one x,
Ha belefer, akkor 300 ezer ft vagy az alatt szeretnem meguszni.Munkabol irok, koltozes utan vagyunk, otthon -egzlore- nincs meg bekotve net. Kb 1 percem volt megirni a hozzaszolast. Elozmenyekben keresni es cikkeket olvasni most meg nem tudok.
Koszonom.
üdv
http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ - V8TommY felhasználónak 6 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
nyurga82
tag
Samsung tévémet összekötöttem a laptopommal HDMI kábellel. A baj az hogy szaggat a kép. 1080/60p ir ki a tévé. Leht hogy 50p lenne akkor nem szaggatna? Be lehet valahol vaamit állítani? A tévém 46ES6710. A laptop asus x554L dedikált videokártyás 820M
-
Iceman17881
csendes tag
Sziasztok!
Két típus között hezitálok. UEJ6240 ill UE55MU6102. Konzolhoz ill. filmhez. Előbbire hajlok igazából de gondoltam azért hátha egy két új infót megtudok.
-
nagyúr
válasz Iceman17881 #111463 üzenetére
Az elsőt csak akkor, ha akarsz venni tényleg 2-3 éves technológiát.
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
törölt tag
Sziasztok
Egy 40"-os 6710-es készülékem van. A gondom csak annyi, hogy időnként a hang eltűnik. Ha újraindítom akkor megy. Mi lehet ezzel a probléma? -
1egaly
aktív tag
Nem indul el az Eurosport Player app ,Samsung m6452-n.
Rögtön hibát ír, másnál esetleg?Mi lehet a gond?
Kösz -
hardverlog
aktív tag
válasz FollowTheORI #111464 üzenetére
Mi is a baj a régebbi technológiával?
Ha azt veszem, hogy egy D8000/D7000/ES8000/ES7000 használt áráért mit lehet venni majd odarakom őket egymás mellé, tutti ezen régebbi modellek is megállnák helyüket a képminőséget nézve, sőt...
Vagy vegyünk egy 2014/2015ös Samsung Tab S 10,5-öt (SM-T805), oda vissza veri kijelzőben a mai TAB A modelleket, miközben ezek ára is egyforma kategória körülbelül.
Szóval a "2-3 éves technológia" nem hinném, hogy lekezelendő kifejezés kellene hogy legyen....
-
dethroner
veterán
válasz hardverlog #111467 üzenetére
Hagyd, korábban már kifejtette hogy ami nem a legújabb 4K, az elavult kacat
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
tjnet
aktív tag
válasz hardverlog #111467 üzenetére
Ha 4K és elfogadható árkategóriát akarsz akkor KS8000.
Ha Full HD akkor én a J6240-et venném, de inkább egy ES7000 vagy D6500 stb stb.
Saját tapasztalat mindkettő van a családban, mai napig használjuk.SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
törölt tag
válasz Iceman17881 #111463 üzenetére
A 60J6240 egyelőre nem ajánlott, mióta kiderült, hogy csak 50Hz-es, a többi J62-essel ellentétben, ami 100Hz-es. Továbbá még a menüre is vannak panaszok annál az évjáratnál.
-
belsodavid
aktív tag
Sziasztok! TV vásárlás előtt állnék. Smart kellene, mivel filmnézésre, tv nézésre és youtube videók nézésére használnám, másra nem. Méretben 40 coll, mert az fér el. Kb. 2.5-3 méterről nézném. FHD-re gondoltam, mivel nem minden tv adás HD a szolgáltatónknál (ellenben már digitális), úgy gondolom egy UHD tv-n az nagyon foltos lenne. (még talán a FHD-n is). A Samsung K5500, esetleg M5502-t néztem. Esetleg a KU6400-at, viszont ez UHD. Mi lenne jó nekem? Dobozos TV-je van a családnak, úgy hogy nincs konkrét tapasztalat ilyenekkel. Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
Sziasztok!
Van egy Samsung LE32B551 tv-nk és ezt szeretnénk konzollal a falra erősíteni. A TV hátulján lévő furatok, azok szabvány méretűek vagy a konzolok között van jelentős eltérés amit figyelni kell? elnézést ha nagyon láma a kérdés.It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
oszi666
őstag
válasz ZsoltG60 #111473 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de most lemértük, és a lyukak a közepüktől számolva pontosan 200mm távolságra vannak egymástól. Akkor az VESA 200 nem igaz? Honnan gondolod, hogy 400as kellene? A manualjában nem találok róla semmit
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
troland26
őstag
sziasztok
49 es uhd tv-t szeretnék venni a közeljövőbe . Vagy Samsung vagy LG jöhet szóba . Általános felhasználás lenne a cél tv , mkv tartalamak megtekintése .ill pc vel való összekötés és 4k játék ( majd , ha lesz minimum egy gtx1080 am is) . [link] Ezt néztem , vagy van jobb ajánlat ? Esetleg a linkelt készülékkel valamilyen tapasztalat ? -
anorche1
őstag
válasz PuMbA #111478 üzenetére
Már csak arra kellene rájönnöm, hogy tudom úgy beállítani az eset tűzfalat, hogy engedje a tv plex appját kommunikálni a gépemmel.
Csináltam egy olyan szabályt, hogy mindkét irányba engedélyeztem a tcp és udp protokollnon belül a 32400,1900,3005,5353,8234,43410,32469 portokat, de nem jó"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
Pyro05
tag
Sziasztok!
Hamarosan a régi asztali gépemet egy laptopra cserélem. Arra gondoltam, hogy itthon szívesen használnám egy TV-re kötve, amúgy is esedékes már a jelenlegi Samsung UE32D5000 cseréje.
A keret nagyjából 120-150k lenne. A laptop teljesítménye az FHD felbontásban tetőzik, sz'al leginkább abban gondolkozok TV ügyben is. Azonban ha a keretbe befér, és UHD tévén is lehet FHD felbontásban játszani szép képpel kicsi lag mellett, akkor az is szóba jöhet. Méret tekintetében 40" lenne a minimum, a felső határ a hely miatt pedig 50".
Melyik Samsung modellt ajánlanátok a fentiek alapján?
Köszi!
War. War never changes.
-
RobexX10
aktív tag
Sziasztok!
Van egy KS7000-es TV amit hétvégére áramtalanítottam ma bedugtam újra de nem kapcsol be. Az alján a piros led se világít. Valakinek ötlet????
-
PuMbA
titán
válasz RobexX10 #111489 üzenetére
Ha nincs piros LED, akkor nem kap áramot
(#111488) Pyro05: UE43MU6102 MM boltból.
[ Szerkesztve ]
-
Steady74
addikt
Sziasztok, ezt a tv-t ismeri valaki? Ez a kiszemelt, 50-50%tv és mozi, fhd és 4k, 3d nem érdekel, falon lenne. Köszi
-
veterán
-
Steady74
addikt
válasz sityupityu #111497 üzenetére
Ónahoppá köszi!
-
Gaben06
tag
válasz sityupityu #111497 üzenetére
Nagyon nem nyúl mellé, ha kifog egy pixelhiba mentes darabot, aminek nem karcolják össze a lábát, még a gyárban és netán még nem is fog Neki kattogni az összeszerelés minősége okán. Mert ez a TV minden, csak nem "PRÉMIUM". Max csak annak hazudják. Három MU8002 TV-t küldött Nekem az MM, mindhárom pixelhibás és karcos volt, már a dobozból kivéve, originál csomagolásból.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest