- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz BusinessGuy #8450 üzenetére
Infraport, gyorstöltés, fotózás, töltő a dobozban. És a benchmark tesztek egyáltalán nem érdekelnek. Nem játszom semmivel sem. Megbízhatóság? Mire alapozod? Összeszerelési minőség? Mi alapján? Szoftver/rendszer? Nem nagyon látok különbséget. Ezek odadobált semmik. Akkuidő se eget regetően jobb azért. Szóval azért ne elvakultan közölj dolgokat. A huawei meg, ha nem volt tőlük csúcs telód, akkor nem fogod tudni, hogy miről beszélek.
És még egyszer: tudom és értem, hogy brutáljó az ultra. Csak meglepő, hogy ennyi pénzért egy 400k-val olcsóbb teló többre képes fotózás tekintetében. Vagyis nem. Inkább azt mondom, hogy a samsung nem képes megugrani ilyen egyszerű dolgot, amit rajtuk kívül már mindenki megtett. Apple pl. megoldotta, hogy kis videót készít, és abból lehet kiválasztani, hogy melyik frame legyen a fotó. A többiek gondolom alacsonyabb záridővel dolgoznak. -
thomas92
aktív tag
válasz BusinessGuy #8450 üzenetére
Igen, azzal egyetértek én is, hogy sokan sajnos a 0. szinttel, pl. a koppintásos fókuszálással sincsenek tisztában. Amúgy szerintem itt sem szar az automata mód, de van olyan szcenárió, amikor másik jobb.
Azzal is egyetértek, hogy lehet, valamiben jobb mondjuk a felhozott Xiaomi, de én tuti, hogy nem vennék Xiaomit. Ha még kamerában bizonyos esetekben jobb is, nem annyival, hogy minden mást, ami a Samsung mellett szól, kárpótoljon értem. De ez én vagyok.
-
tylerddd
veterán
Kezd nagyon óvodásba átmenni a topik, mint egy ócska FB-poszt, ahová minden hülye odaböfög valamit. Ez az S23U fóruma, nem a melyik jobb telefoné. A készülékkel kapcsolatos kérdésekben segítünk egymásnak, ugye legtöbbször a tulajok. Én ezt szoktam meg ph-n, akármilyen általam birtokot készülék topikjába voltam is. Akinek van és nem szereti, adja el. Minek szenved vele és miért akarja meggyőzni a többieket erről? Akinek nincs, az miért érzi azt, hogy itt kell elmondania mennyire sz*r és mi a jobb? Akinek van és elégedett vele, az engedje már el őket! Szerintem.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
xhege
veterán
válasz tylerddd #8453 üzenetére
Egyre inkább ilyen mindegyik topik. Sajnos a vitakultúrával van baj, mindegy miről van szó. Valóban sokan vannak akik csak fikázni járnak egyik vagy másik topikba, viszont az is igaz, hogy sokan személyes támadásnak veszik, ha imádott telefonuk/órájuk/laptopjuk estetén valaki valami nem tetsző dologra hívja fel a figyelmet. Holott nyomorult használati tárgyakról van szó, amik egyébként normál esetben sok szót nem kellene, hogy érdemeljenek.
A telefon kapcsán meg az a véleményem, hogy a jelenleg kapható egyik legjobb, legsokoldalúbb droidos telefon, amit végre jól eltalált a Samsung. Fotózásban valóban nem tökéletes, találni sokkal jobb képeket készítő telefonokat a piacon. Azonban a kamera nem is olyan katasztrófális, mint sokan leírják. Kis odafigyeléssel lehet egészen jó képeket is csinálni, és az emberek 98%-a itt a fórumon is gyereket, kutyát és családi kirándulást fotóz. Szóval arra elég, bár azt aláírom, hogy sötétben futó, fekete kutyát nehéz vele jól fényképezni. -
janeszgol
félisten
válasz thomas92 #8441 üzenetére
Azok a Pixeles képek nagyon jók lettek. Majd én is teszek be képet az S23U-tól: automata mód, semmit nem állítok be, beltér, gyengébb fényviszony.
Én akkor sem fogom eladni, mert:
1, az Spen kell nekem.
2, 5 évig kapom rá a frissítést
3, jó a telefon teljesítménye, méltó a többihez
4, videóban ma a legjobb ( és nekem a videózás fontosabb)[ Szerkesztve ]
-
nagyj74
senior tag
Üdv Mindenkinek! Beléptem a táborba egy tegnap vásárolt telóval. Eddig nem semmi.
A lehetséges kérdésekre a valaszt majd visszaolvasva abszolválom. -
kkdesign
senior tag
Igen, nekem is ez a véleményem, a vitakultúra lett olyan mint a társadalmunk sajnos.
A telefon szerintem is a ma kapható egyik legjobb telefon.
Teljesítmény top kategória, szoftverfrissítési idő ha betartják, top kategória.
Szoftverileg ha droid, mindig visszahúzott a szívem, pl biztonságos mappa, samu alkalmazások, stb.
Kamerában látom, hogy valóban beltéren nem top kategória, ha mozgásban lévőt szeretnénk fotózni, de ezen kívül, számomra, aláhúzom, kiemelem, számomra az eddigi legjobb kamera. Videózásban abszolut, képekben a fentebbi esetet kihagyva Nekem 10/10 . Fotóztam Iphone-al, Xiaomival.. soha olyan jó képeim nem készültek, mint ezzel a telefonnal, szóval én elfogadom, hogy másnak más súlyozás van a kamerán, de van olyan aki nem feltétlen ott és azt fotóz mint az adott ember, így általánosítani sem szabad. Nekem és sokunknak ez egy remek termék, ennek kell örülni, akinek nem ez a megfelelő telefon, hálisten van sok választék a piacon[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
Huh, jó lett itt a buli
Bejelentkezek már én is akkor, csak néhány napja követem a csoportot, csütörtökön határoztam el, hogy jön hozzám is egy ilyen jószág, hétfőn itt is van elvileg. Egy Pixel 7 mellé egyenlőre, majd hozok nektek én is képeket, hogy legyen min vitázniA Pixelre i14 PM-ről váltottam pár év almázás után húzott vissza a szívem pár hónapja majd elkezdte mozgatni a fantáziámat az S23U, utoljára Note10 volt nálam ami Samu, ott az exynos anno felhúzott szépen, már nagyon kíváncsi vagyok
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
mgTerminator
veterán
Kamerával kapcsolatban én annyit fűznék hozzá hogy vagy a hardver kurva gyenge vagy a szoftver nagyon szar... Mert amikor megnyitom a kamera appot hogy gyorsan lőjek egy képet mindegy milyen minőségben, belassul a telefon, laggol.
Amikor kiszállítok az amazonnal végre lehet fotózni, az amazon appon belül megnyitom a kamerát, mutatja a képet, becsengetek, kijön, rányomok hogy csinálja meg a képet és várni kell nem tudom hány másodpercet hogy egyáltalán csináljon képet bármilyen minőségben, értsd van aki ennyi idő alatt kikapja a csomagot a kezemből...
A másik, amikor veszem fel a csomagokat és scannelem őket, pár perc alatt, hipp hopp leugranak a %-ok az aksiról. 5 perc alatt szerintem 10% tuti leugrik
És a raktárban is olyan lassan fókuszál meg mire beolvas 1 QR kódot kinő a szakállam[ Szerkesztve ]
-
BusinessGuy
őstag
Infraport minek? Lehet még 100 userböl 1 aki használhatja...Töltő van bárkinek bármilyen. 20 perccel elöbb feltölt nulláról na bumm de le is merül elöbb mert jóval optimalizálatlanabb az egész. Minden mást tapasztalatra, volt huawei csúcstelóm is, ezerszer inkább samsung hiába ver oda a huawei gyárilag fotóban. Semmi elvakultat nem közöltem, szimplán nem érnek fel rendszerben optimalizáltságban megbízhatóságban a samsunghoz pláne az s23u-hoz ami jelenleg netszerte nem véletlenül elismerten a legjobban összepakolt droid. A samsungnak annyi dolga lenne hogy ráfekszenek a kamera szoftverre hisz egy mezei user is simán top5-be teheti az s23u-t mókolással gcammal. De nem érdekli őket vagy a fene tudja, pedig tényleg ennyi kéne hogy egy egyértelműen trónra ülő gyártó legyen. A fotót leszámítva viszont lazán ott ül és a kutyát nem érdekli hogy nem 15 perc alatt tölt fel maxra hanem 40,miközben toronymagasan az egyik legjobb akkuidővel bíró prémium droid. Ennél tán fontosabb a videórögzítés is amiben a kínai csodák kifejezetten szarok....
Lehet verni az asztalt hogy gyárilag automata móddal a samsung alig fér top10-be ha fotókról van szó, ez orvosolható, ezen kívül messze a többi elött van leszámítva még a hűdenélkülözhetetlen gyorstöltést...
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
válasz mgTerminator #8464 üzenetére
A kameránál én alapból nem tapasztalok lassúságot, teljesen rendben van. Az Amazon app meg nem a készülék hibája, se a szkennelés, se az akku leszívása. Optimalizálatlan a program.
-
soko70
aktív tag
válasz mgTerminator #8464 üzenetére
Szerintem rossz a készüléked, napi szinten használom én is a programot, semmi ilyesmit nem tapasztalok. Beállításokat átnézted?
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
válasz BusinessGuy #8465 üzenetére
Az a baj, hogy az érveid 90%-a lufi. Leírhatom én is, hogy a xiaomi sokkal megbízhatóbb, mint a samu, meg jól össze van szerelve, attól még, mert én mondom, nem lesz igaz feltétlenül. Mit jelent ez, hogy megbízhatóbb? Mutass valami statisztikát, vagy egyebet, mert ez is csak vaktában ellőt lövedék. Nem mondom, hogy nincs igazad, de azért mert ezt mondod, még nem lesz automatikusan igaz. Meg optimalizáltabb. Lehet, hogy így van, de mit jelent ez? Akadozik a másik teló ehhez képest? Nem gondolnám.
Én imádom az infrát, rengetegszer jól jött. Nem 20 perccel tölt fel előbb, hanem 40-nel.
200k-val olcsóbban jó teló lenne ez. De legjobb telefonnak kikiáltani gyorstöltés és gyengélkedő kamera mellett elég erős. Mondom ezt úgy, hogy szerettem volna egy ilyet, de ennyi pénzért nem kell olyan teló, ami rosszabb képeket lő beltérben, mint a 3 éves jelenlegi. -
BusinessGuy
őstag
Persze,lufi...
Nem lufi hanem netszerte tapasztalat és tények ahogyan ez az én tapasztalatom is jópár Oneplus,Xiaomi,Huawei után. Konkrétan ez az első olyan droid amit összetettségben és stabilitásban végre oda lehet tenni egy Iphone mellé ha erről van szó. És nem én kiáltottam ki hanem netszerte kiáltották ki szinte mindenhol okkal a droidos fórumokon tesztekben cikkekben kvázi mindenhol. Jelenleg a legjobban összerakott androidos készülék amit lehet hogy 1-1 dologban 1-1 droidos készülék beelőz,de összességében jócskán a többi de főleg a kinai csodák fölött van hiába van 1-1 dologban valamivel lemaradva. Legyen 40 perccel lemaradva akkor is elveri akkuidőben elöbb lemerül a kinai csoda pláne a huawei-ek koxra töltve mint ez 60-70%-ról...A gyengélkedő kamera pedig változatlanul annyira gyengélkedő hogy "csak" alig fér egy top10-be HA szigorúan az automata fotómódot vesszük és nem is piszkáljuk beltéren. Amint nem autómata mód, pláne még piszkálva is lazán felkerül top5-be kültérről nem is beszélve. Vagyis van 1-1 marginális lemaradása miközben kvázi minden másban a többi elött jár.Mondod ezt igy mondod ezt úgy, ez a fajta megerősités az amit pontosan a lufi semmi más. A lényeg az hogy mondod úgy hogy még csak nem is fogod a kezedben a készüléket és láthatóan utána sem jártál fórumokon,tesztekben, de még csak nincs is tapasztalatod ha szerinted az hogy Xiaomi és Huawei rendszerben és egyebekben nincs a samsungok mögött....
Itt be is fejeztem mert unalmas nagyon és ma már húzott fel user annyira hogy warn-t is kapjak,nem éri meg. Nem tetszik nem veszed ennyi, de az hogy az ember bejön a fórumba és azt kell nézni hogy konkrétan ökörségeket hordanak össze barokkos túlzásokkal egy olyan telefonról amit még csak nem is birtokolnak, és ez megy napról napra szanaszét húzva a topikot felesleges vitákat szülve, az már kezd kcisit sok lenni. Szóval részemről off.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Néhány dolgot leírok.
1, A Xiaomi telefonok nagyon jó összeszerelési minőséggel rendelkeznek. Gyakorlatilag Huawei szintű már (Mi 10 is az volt), ami nekem nagyon tetszik. A Galaxy S8-S9 volt ilyen, aztán a Samsung váltott, ott sajnos a minőségérzet, ami nekem kell nem akkora powa.
Ez alól az S Ultrák a kivételek, azokban van precizitás. De még mindig nem Huawei/Xiaomi szint.
Egyszer leírtam, hogy az iPhone minőségérzetéhez a Huawei áll csak egyedül, de a Mi 10-től már a Xiaomi is. Mi 10, Mi 11T, Mi 12.2, Szoftver. Nem tudnék különbséget tenni optimalizálásban a One UI és MIUI között. Ráadásul mindkettőt csípem. Viszont az is igaz, hogy a One UI miatt éreztem úgy, hogy az Android lelépte az iOS-t végre. Persze nekem tetszik a MIUI is, nagy kedvencem pl a 12 (Android 10), illetve a 14 (Android 12 és 13 alapon). A 12.5 sem rossz (Android 11), illetve a MIUI 13 (Android 11 és 12), bár a 13 mintha akadósabb lett volna a 14-nél.
A MIUI 14-et bátran odateszem a One UI 5 mellé.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz janeszgol #8472 üzenetére
Annyival kiegészíteném a mondandómat, hogy egy valamiben több a Samsung szoftvere: nincsenek reklámok. A MIUI-nál az elején, amikor elfogadod a szokásosakat, akkor ott kell kikapcsolni a reklámokat. Igen ám, de a MIUI 13-tól még külön is ki kell minden gyári appnál. Csak ez az egyetlen dolog az, ami miatt tényleg jobb a Samsung.
Csak aztán nehogy ötletet kapjanak plusz bevételi forrásként tekintve a reklámoka. -
tylerddd
veterán
(janeszgol leírta. Nem is egyszer. Többször. Lehet menni emberek, nincs itt semmi látnivaló!)
-
DefJamHUN
aktív tag
Aki ennyire nincs megelégedve a készülékével nyomott áron átveszem!!
Többször le lett már írva, itt azok sírnak akiknek baja van vele. A maradék 98% nem is szól hozzá. Viszont ha valaki betéved, csak a fikát látja. Én most megosztom a véleményem, hogy legyen pozitív is.
EZ EGY BOMBA JÓ TELEFON! ( A legutóbbi samum az S8 volt ( jajj, de szeretem a mai napig ) aztán 3 év 1+ 7T pro ( ezt is imádom ) közben egy évig mellette Iphone 12 PM és az Iphone helyére jött a 23u és egy felüdülés volt újra visszatérni.
De biztos vagyok benne, ahogy ez is számtalanszor le lett már írva a legtöbb esetben banális user error miatt jönnek ide picsogni.Próbálgattam a sógorom 14 projával szemben a 23uát, ( ugyan az a téma egymás mellett a két készülék ) az én véleményem szerint megeszi a 23, de én mondjuk nem értek hozzá, csak a munkámból kifolyólag dolgozom egy Nikon D800/850 párossal... DE MÉG AZOKNÁL IS JOBB A 23ULTRA (nyilván kam)
[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
bandigyerek
senior tag
Ez a melyik jobb, melyik optimalizáltabb, melyik csecsébb meddő vita. Mindenkinek van egy elvárása. Kinek kisebb, kinek nagyobb. Meg voltam elégedve a Mate 10 pro-val, a P30 pro val, és a MI 11 lite is. Én a toll miatt (értsd gyors jegyzet) vettem meg leginkább, meg a kamera. Nekem azzal sincs bajom. Mondjuk nem akarok nevezni pályázatokra vele és nem nagyítom 400* -ra pixelt vadászni. Arra tartok egy öreg DSLR-t.
Infra lehetne benne, néha jól jött a többiben is. Az USB-C to jack átalakító viszont vérlázító, hogy csak a sajátját használhatom, szintén egy kisebb vagyonért. A töltő amit a kolléga írt, hogy mindenkinek van otthon többféle is.. hát nekem (is) vennem kellett C-s PD töltőt. Ezt a nem adunk töltőt, meg kábelt mert védjük a környezetet bullsitet hagyjuk.
A 23U egyébként egy egész stabil telefon. Nem jobb, és nem rosszabb, mint a többi ilyen kategóriásom volt. De csak a kameráért megvenni baromság. Ha kiadod érte a pénzt, mert van rá, nem fogja senki megbánni (C-s töltőd legyen) A toll egy extra, a kamera jó. De mint írtam, mindenkinek mások az elvárásai. -
dannyl
addikt
válasz tylerddd #8470 üzenetére
Meggyőzni? Magamat, hogy mit vegyek. Már kb. el volt döntve, hogy S23U lesz, aztán megnéztem jópár fotót, többek közt itt a fórumban lévőket is, és végül is önigazolok, hogy jó, hogy nem vettem meg, mert ha megvétel után ilyen képeket csinált volna, akkor tuti, hogy vágódeszkának használtam volna.
Szeretek kulturált keretek között vitázni, de ha mondjuk azt mondom, hogy nem tetszenek a képei, mert rossz(abb) a kamerája a nagy hype ellenére, akkor vagy azt kapom, hogy de "azért nem olyan rossz ez" (önigazolás, hogy jót vett), meg "dehát gyors, meg megbízható". (terelés).
És ahogy látom, te is küldesz el innen mindenkit, akinek más a véleménye, mint neked, mert személyes sértésnek veszed, ha kritizálják a telódat. Ahelyett, hogy raktál volna be pár beltéri félhomályban lőtt mozgósabb (kutya, macska, gyerek...) témát, hogy eloszlasd a kételyeket, ehelyett. "menjetek innen, nincs itt semmi látnivaló"???? Ez egy fórum. Véleményeket lehet írni-ütköztetni, vitázni (nem veszekedni). Ez miért fáj neked?janeszgol is meg még jó páran leírtak jó pár dolgot, ami szembe megy a hitvallással. Nem flamelni vagyok itt, de ha ti mindent személyes sértésnek vesztek, akkor mondjuk tényleg fölösleges írni bármit is. Azt is leírtam már többször, hogy tudom, látom, hallom, olvasom, hogy ez egy überkirály telefon, ilyet is szerettem volna venni. Nem kell ezt bizonygatni, főleg nem olyan dolgokkal, amit nem lehet alátámasztani. A másik, hogy "kínai csodázni" egy koreai telefonnal is kicsit érdekes. Mert ha valaki teszi ezt egy Pixel-lel, akkor megértem. Szóval nagy itt a sértődöttség, pedig sokan csak tisztán szeretnénk látni vásárlás előtt. És nem segít, ha átmentek személyeskedésbe, hogy menjünk innen, meg vegyél akkor mást és társai.
Az utolsó kb. 2/3 része nem (csak) neked szólt, hanem úgy általában.
-
szkorhetz
őstag
válasz janeszgol #8478 üzenetére
Az, hogy szerintem és az eddigi telefonjaimhoz képest a kamera beltéren egy fos, az nem jelenti azt, hogy szarnak tartom a telefont, vagy lenne ennél jobb alternatíva, szóval ez megint ilyen vagy végletesen imádni kell a telefont vagy eladni? Olyan megoldás nincs, hogy elismerjük az erősségeit és a gyengeségeit, de egyébként, nagyjából boldogan használjuk?
A OneUI szerintem nem szép, de legalább GoodLock-kal faszán alakítható, az AoD sokkal jobban volt megoldva a Pixelben, a kameráról írtam már eleget (de videóban pl elégedett vagyok), de jelenleg az én igényeimnek, nincs jobb telefon.
A P7P-t visszasírom a UI és a kamera miatt, de ott az ujjlenyomat és az üzemidő gyenge, rosszabb a kijelző, még lassabban tölt, pár, kevésbé optimalizált appnak meg háromszor tovább tartott betölteni, mint az S23U-nak. Ettől függetlenül, megjelenés napján fogom rendelni a Pixel 8 Pro-t és meglátjuk melyik marad.[ Szerkesztve ]
-
szkorhetz
őstag
válasz TODI1111 #8485 üzenetére
Kijelző közepén a teljes üzenet felvillant, egyből tudtam, ha van valami, itt csak a kijelző tetején jelenik meg a szöveg, valahogy nem látványos. Ott egyből tudtam, hogy ezért fel akarom-e oldani a telefont, vagy nem, itt még mindig koppintanom kell, hogy lássam, ki mit írt.
Ja meg Pixelen egyből eltűnt az értesítés, ha gépen megnyitottam, itt ez elég hektikusan, de inkább nem működik.
[ Szerkesztve ]
-
tylerddd
veterán
Én egyrészt nem írtam konkrét véleményt a telefonról, hogy miért jó, tehát a más véleményes résznek értelme itt nincs, hiszen nem volt vélemény, amire más reflektálhatott volna.
Másrészt én nem küldök el senkit, csak egyszerűen nem értem, hogy az S23U topikban miért kell más készülékekkel ütköztetni a címszereplőt. Egy készüléktopik nem erről szokott szólni, legalábbis az elmúlt 10-12 éve, mióta mozgolódom itt. A Note 9 topikból szoktam át ide, ahol például soha nem volt ilyen szintű okoskodás, hogy miért sz*r vagy melyik teló a sokkal jobb. Ráadásul nem napokig. Pedig ca. 5 évig napi szinten olvastam ott a hozzászólásokat, segítettek nekem és segítettem másoknak. Ez a menet, amit erőltettek, egy telefonos fényképezős topikba, a melyik okostelefont vegyem és hasonlókba való.
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Online vásárlás nem opció? Van 14 napod kipróbálni és ha nem jött be akkor mehet vissza! Az alapján döntesz, hogy itt páran milyen jó vagy rossz fotót lőnek? Sztem simán megérheti, hogy kipróbáld saját magad, hogy jó vagy nem, nem elképzelhetetlen, hogy te jobb fotókat lőnél mint itt páran de az is lehet, hogy rosszabbakat! Rengeteg telefonom volt és gondolom lesz is még, Samsungot őszintén szólva soha nem bírtam annyira, de ezt most tényleg eltalálták sztem! Tökéletes telefon nincs és nem is lesz, ami mindenkinek mindenben megfelel! Ha kipróbálod el tudod dönteni, hogy a kompromisszumos kamera belefér e az egyéb pozitív dolgokhoz képest és meg ér e ennyi kompromisszumot a készülék, máshol is kell kötni csak másban! Nem tökéletes a fotó rész rendben, de nem is annyira gyászos sztem mint amennyire próbálják beállítani!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
S e t h
nagyúr
válasz tylerddd #8487 üzenetére
Szerintem nincs semmi gond az érdekek ütköztetésével, inkább azt vágta ki a biztosítékot sokaknál, hogy vki nélkülözve minden objektív szempontot habos epét hányt.
Ilyenen simán át kell lépni.
Ha vki hoz több telefonnal ugyanolyan körülmények között készült fotókat és azokat összehasonlítva von konklúziót az érdemes a figyelemre, de dühös gyerekek flamekeltő hisztije csak ballaszt.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
xhege
veterán
No akkor konstruktív jelleggel. Jelenleg van egy iPhone 14 Pro és egy S23 Ultra telefonom. Lőttem pár kültéri képet. Az S23 Ultra esetén 12 és 50 megapixel felbontással is, van 3x zoom és közelebbi, de nem makró fotó. Akit érdekel itt nézelődhet.
[link] -
kengyel
nagyúr
-
veterán
válasz dragon1993 #8493 üzenetére
Hatalmas különbséget nem éreztem a saját 14 PM-om és az S23U között.
1 hétig egymás mellett volt a 2, több összahasonlító fotót csináltam (már nincsenek meg mielőtt valaki kérdezné), de nem tudtam volna kategórikusan kijelenteni hogy egyik,vagy másik sokkal jobb.
Többek közt ezért sem bántam meg az S23U-ra váltást,mert bár nagy előre lépés nem történt fotózás terén,azért vissza sem léptem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest