- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Egyébként ha bárhol máshol kapsz ilyen linket, akkor mi van? Tehát ha nem FB/Messengeren kapod, azt nézted esetleg? E-mail, Google Chat vagy bármi más üzenetküldő. Ide pl. beraksz egy ilyen linket, akkor meg is tudnánk próbálni. Az is lehet, hogy az app bugja, elég gyakran produkálnak érdekes dolgokat.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
spileraaa
senior tag
Mikor várható hogy még jobban lemenjen az ára ?
mate 20 pro -rol váltanék és eddig mindenki a s23 ultrat irta ha nem akarok gyengébbet a jelenleginélErdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
thomas92
aktív tag
válasz spileraaa #8056 üzenetére
Kuponokkal most is lehet az árán csökkenteni, ami most jelenleg is kevesebb, mint bemutatáskor. Az S22U ára akkor csökkent bizonyos helyeken, miután bemutatták a 23-as szériát. Így én arra tippelnék, hogy majd a 24-es széria bemutatását követően állandósul az alacsonyabb ár, amíg bent tartják a kínálatban, vagy kiszórják a maradék készletet.
[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Érdeklődnék azoknál, akiknek van az S23 Ultrához a gyári Frame Case, hogy milyen? Érdemes megvenni vagy kuka?
-
veterán
válasz mgTerminator #8065 üzenetére
Ooo b@szki...
És tényleg!
Ezer hála! -
janeszgol
félisten
Megvan a teló. Jó, tetszik. 12/512 zöld (mindig is ezt néztem ki). 585 ezer ft volt a Vodánál.
-
janeszgol
félisten
válasz spileraaa #8056 üzenetére
Ne haragudj, de ki az a mindenki? A Mate 20 Pro-ban lévő SoC egy SD845-tel egyenétékű. Az meg 2018-as SoC. Szóval neked már egy S10 is előrelépés lenne kijelzőben, kamerában, teljesítményben.
Szóval bármit kinézhetsz. Arra figyelj, hogy az SD778G is SD845 szintű. Tehát ha megveszel egy SD778G (vagy Exynos 1380, aka Galaxy A54) SoC-vel szerelt eszközt, akkor netto teljesítményben nem, de minden másban az is előrelépés. Kamera, kijelző, akku, frissebb rendszer.Amit azonnal tudok ajánlani: Galaxy A34, A54, Nothing Phone 2 (az egy se rossz, de inkább a kettes). Ezek mind előre lépések. Már ezek is. Ettől feljebb meg csak olyat találsz.
-
Lajmund
őstag
válasz janeszgol #8073 üzenetére
Miért vetted ilyen drágán ha régóta fórumozól? Van valami előnye a vodának? Én innen vettem 4-5 hónapja hardverapron 460-ért bontatlanul. Samsung.hu vásárlásos rendes garival meg minden.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz Ateszpapa #8076 üzenetére
Nem hiszem hogy azért. Samsungnál is van hitel és még szerintem olcsóbb is lenne egy két kuponnal. Én azt tudom elképzelni hogy kapott hozzá 3 év teljes körű biztosítást arra is ha ellopják. Vagy mi másért venné valaki ennyivel drágábban biztos van valami ajándék vagy valami.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
janeszgol
félisten
válasz Lajmund #8075 üzenetére
Igen, mivel ott van vezetékes netem, TV-m, és annak hosszabbításához vettem.
Vehettem volna laptopot vagy TV-t, de én az S23U-t már a megjelenésekor kinéztem magamnak. Itt volt az alkalom.Szerk: nincs hozzá ajándék. Sok használt telefont vetem, nincs is bajom a használtakkal, de ezt most újonnan akartam. És ne feledd, hogy akitől te megvetted, ő sem 460-ért vette.
Ha senki nem veszi meg újonnan, akkor használtan sem lesz.[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz janeszgol #8080 üzenetére
"És ne feledd, hogy akitől te megvetted, ő sem 460-ért vette.
Ha senki nem veszi meg újonnan, akkor használtan sem lesz."
Igen, akitől vette az valószínűleg úgy 400-ért vette kuponhalmozással és továbbadta. Azon csodálkoznak a fórumtársak, hogy miért ilyen drágán vetted. Főleg ha még szerződést is hosszabbítottál. -
janeszgol
félisten
válasz TODI1111 #8081 üzenetére
De nem kell csodálkozni. Ennyi az ára, nézzetek már szét. Most már nincs kuponhalmozás, Az nem most volt, hanem előrendelői státuszban. Nem csodálkozni kell, hanem gondolkodni.
Senkinek semmi köze hozzá, hogy mennyiért vettem. Senkinek nem vagyok kíváncsi a véleményére ez ügyben. Nem kell állandóan a másik apját játszani, otthon söprögessetek.
Nekem megérte. Ennyi.[ Szerkesztve ]
-
csubííí
senior tag
válasz janeszgol #8082 üzenetére
Senki nem szólt durván, de te úgy válaszolsz.
Amire írták, hogy van olcsóbban az aprón az is új és bontatlan, 3 év Samsung gari, ezért nem értik a vásárlásod.
Ezen nem kell és nincs is értelme megsértődni.
Mindenkinek saját döntése, hogy hol és mennyiért veszi.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz TODI1111 #8083 üzenetére
Nem, ne haragudj. Már többször végig csináltam ezt a beszélgetést, csak akkor nem én voltam az alany, akit elkezdtek hülyézni, mit miért annyiért vett. Ebből nem akarok most ilyen beszélgetést. Csatlakoztam a topikhoz, ennyi. De el is mehetek, nekem mindegy.
Aztán majd maradnak azok az egyének, akik egy Mate 20 Proval azt hiszik, hogy csak az S23 az előrelépés arról. (Megjegyzem, őt hülyítették meg.) -
janeszgol
félisten
válasz csubííí #8084 üzenetére
Rendben, bocsánatot kérek mindenkitől!
Csak a felesleges hülyézést akartam megelőzni. Srácok, am ennek a telónak ennyi az ára.
Volt az Emaon 535 ezerért. Elsőnek megrendeltem azt. Aztán a fülembejutott egy érdekes pletyka, miszerint egyes cégek mennek ki az Emag alól. Csak nem megveszi majd az állam az Emag Magyarországot? És még azt is hallottam mellé, hogy lekerült az Emag a Samsung hivatalos forgalmazói névsoráról. Ezt még nem csekkoltam, de megijedtem. Mondom nem ám lesz egy 535 ezer forintos telóm, amin nem lesz rendes gari. Ja és akkor még ez is: [link]Nem tudom, hogy igaz-e, nem jártam utána. Aztán mentem a SES-re, ott 620, mondom akkor megrendelem onnan, tuti hely. Igen ám, csak pont molyoltam a Voda profilomban, amikor láttam, hogy hosszabbíthatok. Megnéztem mennyibe kerül és megrendeltem.
Ennyi a történet.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
őstag
válasz janeszgol #8080 üzenetére
Akitől vettem 430-ért vette rajta volt a számlán és nem használtan hanem bontatlanul én nyitottam ki először a dobozt ergo vadi új telo én fogtam meg először. Nem kötözködni akartam csak tényleg érdekelt mert látom félisten státuszba vagy és gondoltam hogy olyan rég itt vagy hogy ha akarod akkor veszel apróról. Én szinte már biztos voltam abba hogy ennyiért benne van a teljeskörü biztosítás 3 évre. 512/12 zöld.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz janeszgol #8086 üzenetére
"És még azt is hallottam mellé, hogy lekerült az Emag a Samsung hivatalos forgalmazói névsoráról."
Erre csak annyit tudok mondani, hogy amikor (cca 3 hete) a Westendben lévő SES-be javíttattam, egy MM-es A52-est (S23U-t szeretnék venni és nem sufnis/használtat) megkérdeztem, hogy eMag-on vásárolt készüléket javítanak-e. A válasz igen volt (egy feltétel van, a szürke Samus gari jegy legyen kitöltve) Ezt támasztotta alá, az egyik MM-es promoter is.Jelen állás szerint, a Samsung oldalán, az eMag , mint hivatalos partner szerepel.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz Lajmund #8088 üzenetére
Te okosan csináltad. Én is, mert vehettem volna megbízhatatlan helyről, de te kicsit okosabban csináltad tőlem.
Félisten... ezt nem én adom. Sok használt telefont vettem, amint látod.
De ilyen drága telefont még sosem vettem. Nem akartam hibázni.Volt a Rejoyon is 430-435 ezerért ez, ami nekünk van, de ott sem mertem megrendelni. Arra nincs (vagy ha van nem szánok rá), hogy a hülye döntésemet utólag fizetgessem.
-
janeszgol
félisten
válasz Technoman #8089 üzenetére
Köszi az infót. Nem mertem végig vinni a folyamatot, hogy majd visszaküldöm, ha nem jó.
Újonnan 535 ezerért nem volt rossz ajánlat ott. (Forgalmazó: Emag, 36 hónap garancia feltüntetve.) Mondjuk ha a csomagban nem, utólag gondolom kitöltik és elküldik a gari jegyet.
No mindegy. 4 év OS, 5 év biztonsági frissítés. Tudom, hogy a szoftverfejlesztésnek milyen ára van, nekem megérte. Arról nem is beszélve, hogy beparáztattak itt az Exynos visszatéréssel és még mindig nem tudni, hogy 1. tényleg visszajön-e*, 2. ha igen, akkor melyik kapja meg, 3. egyáltalán hogy fog sikerülni.
*Mivel az Apple komoly mennyiséget lefoglalt a TSMC-nél a 3 nm-ből, így a QC-nak és a többieknek kevesebb jut. Szóval ezt is nézzük.[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz janeszgol #8091 üzenetére
Én is csak hivatalos helyről szeretek venni. Jelenleg az eMag adja a legjobb áron 8/256 483k (igaz, nemrég még 460k is volt ). Júl 31-ig pedig az MM vezetett, ott 449k volt, a fenti konfigba (-100k, ha bevittél valami régi f@st) De a Telekom is 505K-tól dobja utánad, csomagtól függően.
-
janeszgol
félisten
válasz Technoman #8092 üzenetére
Nem akartam Telekomot kötni. Ha meglesz még az Emag 3 év múlva, akkor buktam 50 ezret. Ott valóban nagyon jó áron vannak a telefonok.
De ha igazak a pletykák, hogy hátrálnak ki mögüle a cégek, és netán a Samsung azt mondja egyszer, hogy "bocs, már nem fogadjuk el onnan a garijegyet" (mert mondatja, bármikor változhat a partnerlista), akkor jól döntöttem.
Melyik volt az a bolt, ahol a fér fórum ott vásárolt és megszűnt? Pedig az is olyan hivatalos volt, mint a nemistudommi. -
-
spileraaa
senior tag
válasz janeszgol #8074 üzenetére
Exynos-ra azt írták nagyon melegszik ezért is írták hogy ez a S23 ultra már jó választás mert erre nem jellemző.
Még ajánlották a S21 Fe is de ott ahogy nézem aksi téren nagyon nagy visszalépés!Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest