- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Sziasztok, egy hete van tuljadonomba S23 Ultra készülék.
Eddig, csak Sonyi Ericsson és Sony telójaim voltak, kíváncsian vártam a "legjobbnak" kikiáltott telólt.
Tudtam, hogy nem lesz egyszerű a váltás, de nem gondoltam, hogy ekkora kihívás lesz.
Elfogadtam, hogy nincs cserélhető micro SD kártya, úgy gondoltam, hogy USB pendrive-jal majd megolodom a fájlátvitelt. Hát álmomba se gondoltam volna, hogy a Samsung erre nem készített fel a zászlós hajóját.
Csak régi típusú micro SD kártyat (FAT32) akar felismerni
Erre találtam egy megoldást, ha valaki hasonló gonddal küzd ajánlom figyelmébe ezt az alkalmazást!😄
[link]
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
misi111
tag
Sziasztok esetleg valaki nem tudja mi lehet az a téma vagy az a program amivel a fő kijelzőn az óra Például másodpercet is mutatva jelenik meg a háttér pedig mint egy lángoló tűz mozog egy ismerősömnél láttam Ha jól emlékszem valami GoodLock vagy nem tudom mi volt de nem biztos, de nagyon jól nézett ki és azt szeretném mindenképpen megpeóbálni. Azt sem tudom hogy hogy lehetett hogy nála például a hívásnál volt egy felvétel gomb ami automatikusan bekapcsol mikor elindította a hívást? Volt egy z-flip5 azon is rajta volt alapból az hogyan lehetséges.??? Köszi
Privátra illik válaszolni!!!!
-
veterán
Nekem pl azért kell majd külső tárhely,mert megyek szeptemberben amszterdamba lakókocsival és lesz "némi" videózás/fotózás ott és az odaúton is.4K60 HDR meg eszi a tárhelyet,jelenleg olyan 180GB szabad helyem van és ez lehet kevés lesz.
50GB roaming nettel meg azért bajos a felhőzés.
Inkább viszem a külső ssd-t.[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
Nekem smart devil van, öngyógyítós hydrogel és tényleg, karmoltam a körmömmel és kb 2-3 perc múlva semmi sem látszódik szóval nem parasztvakítás. Május 7.-én tettem fel és holnap fogom leszedni mert összekentem pillanatragasztóval, ezt leszámítva semmi baja nincs, a toll abszolút nem látszódik rajta, ha szeretnéd teszek fel róla képet hogy 3 hónap használat után milyen. A fehér asztalon látszódik igazán hogy mennyire használódott el, mert az eddigi fóliáim bebarnultak és picit rontották a képminőséget ami addig fel sem tűnt amíg le nem cseréltem újra.
-
thomas92
aktív tag
válasz misi111 #8652 üzenetére
Galaxy Store-ból töltsd le a Good Lockot, azon belül van egy csomó kiegészítő modul, amivel testreszabhatod a dolgokat. A LockStar nevűben lehet a zárképernyőt állítgatni.
Viszont, ha ismerős, akkor célszerű lehet őt megkérdezni, mert ő biztosan tudja, hogy mivel és hogyan csinálta meg. -
veterán
válasz joccmocc #8661 üzenetére
Nem jó címzett.
kiskun968:
De jó lenne arra,viszont ha van itthon 2db 256GB-os sd,2db 128GB-os sd (plusz usb 3-as kártyaolvasó),128GB-os pendrive (plusz van type c adapterem) és egy 512GB-os nvme ssd-m külső házban,szóval felesleges lenne még egy eszköz.Még ha kisebb is a linkelt pendrive.
Azért köszi! -
TODI1111
veterán
válasz misi111 #8652 üzenetére
Jól emlékszel Good Lock kell hozzá és azt hiszem a LockStar és vagy a ClockFace modul.
"Azt sem tudom hogy hogy lehetett hogy nála például a hívásnál volt egy felvétel gomb ami automatikusan bekapcsol mikor elindította a hívást? Volt egy z-flip5 azon is rajta volt alapból az hogyan lehetséges.??? Köszi"
Valami áruházból letölthető hívásrögzítő lehet. (Szerintem nem jók).
CSC váltással viszont elő lehet csalni a készülék [natív] hívásrögzítőjét. -
-Maci-
addikt
válasz mgTerminator #8659 üzenetére
Köszönöm.
Még megvárom mit ír Sys85 a whitestone-ra, aztán cserélnem kell, mert ez a "csoda" hofi elkezdett feljönni.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
leslien
nagyúr
béta akku ..
[kép] betához képest elég jók az adatok..sztem ha igy halad nem lesz probléma és nem érzem ,h vissza kéne raknom a droid 13-at.. egyetlen egy dolog nem működik amit én használok Tcom tv go nem működik.. képek majd a fotósba lesznek.. csodákra nem kell számítani...
mondtam a Samsung nál ez a szlogen:
lehetetlent azonnal teljesítjük, a csodákra egy kicsit várni kell"Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Lajmund
őstag
válasz Zototh64 #8670 üzenetére
+1 március óta. 10/10 a feloldás. De Macit a kameránál az u alaku kivágás zavarta eddig. Lezárt kijelzőnél feltűnő de használat közben kevésbé értékelhető és szerintem nem zavaró. Cserébe kristálytiszta a kép gyári üveg tapintású és leeséstől is véd. Felrakás fürdőben szösz mentes környezetben ajánlott.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Dave Crank
senior tag
WhiteStone Dome glass
Azóta is ugyanaz az üveg van fent nekem, ujjlenyomat teljesen rendben van.
Ahogy írtam a linkelt hsz-mben, S22U-val nekem nem volt jó, ezért féltem felrakni meg egyáltalán megvenni, de pozitívan csalódtam, nagyon! én se hittem volna S22U után.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
-Maci-
addikt
Nah, rendeltem egy Whitestone-t én is.
Bizony, nem szeretem a kivágást/lukat a kameránál. Viszont a minődég érzet miatt az üveget preferálom. Úgy látom, hogy üveg=kamera kivágás
Kivéve a Hofit, ami teli, de szar.
Szóval inkább megpróbálom majd megszokni azt az U-t.Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
bcl
senior tag
A Whitestone Dome Glass a tokokkal hogyan muzsikál? Van egy Nilkin Camshield, meg egy gyári ablakos flipes tokom (mi is a neve?? - na, az )
Nem nyomja fel? Elfér rendesen a tok? -
-Maci-
addikt
Kis délutáni olvasnivaló: [link]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
tylerddd
veterán
Én úgy érzem tudok felrakni kijezővédőket, a skinek is hibátlanok lettek korábbi készülékeimen hátulra. Viszont 1x próbáltam egy UV-s 7-8 ezres üveget a Note 9-re felrakni. Fúú, gyerekek! Én nem tudom mi volt a baj, de egyrészt szerintem rohadt sok ragasztó ment rá (a leírás szerint a teljes üveg kellett, nyilván), folyt le a szélein, az üveg pedig mintha nem sík lett volna, a két felső széle felé felfelé ívelődött. Ha megnyomtam, hogy hátha, akkor még több ragasztó jött ki alóla. Tehát el se jutottam az UV-lámpáig. Atya ég! Úgy mostam le csap alatt a készüléket. Kíváncsi lennék a Dome-ra, de azért húzós az ára és én anno a Note 9-en is befürödtem vele. Azt pedig SES-ben tették fel, 2 hét után lepattant az alsó széle a semmitől. Legalábbis nem érte semmilyen behatás. Az 12k volt, sajgott a szívem, na. Utána egy 8k-s Nillkin vált be, teljes felületén tapadt, lehajlott a széleire, nem pontmátrixos volt. Ugyanez a típus lenne az S23U-ra is, de ki van hagyva az ujjlenyomat-olvasónak egy kör alakú rész, ami engem zavarna.
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Dave Crank
senior tag
válasz tylerddd #8679 üzenetére
Dome az tuti!
Komplett felrakó keretet kapsz hozzá, amibe vannak ilyen fehér vatta, vagy nem is tudom, de attól keményebb nedvszívó cuccok, ami az esetlegesen kifolyó ragasztót magába szívja, illetve kapsz az oldalakra + hangszóróra ragasztót, hogy tuti ne folyasd be.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
dz1989
senior tag
Erre kíváncsi leszek. 😁
[link] (német de hát ott az S-pen 😁 )Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
Gery0505
aktív tag
Azzal az "U"-val is jelzik feléd, hogy Ultrád van. Egyébként én az Allee-ban rakattam fel a csajokkal üveget, viszonylag ügyesen felrakták. UV-s üveg, de teljesen jó. Elfogadtam, hogy nem fog menni az ujjlenyomat olvasó, de azt amúgy sem használom, hanem PIN kódot.
"Failure is always an option." Adam Savage
-
veterán
-
veterán
Na felraktam.
Tapasztalatok:
-Nem érdemes spórolni a ragasztóval,1 ampulla szerintem nem elég.Nem akart teljesen lefolyni,alul az utolsó 1-1,5 centin nem folyt le akármit is csináltam,emiatt az első üveg bukta.A 2. 1,5 ampulla ragasztóval már jó.Drága tanulópénz...
-Tökéleten felfekszik,a ragasztó a karcokat is eltüntette.
-Tok nem nyomja fel (Quad Lock,Nillkin Frosted Shield,Spigen Liquid Air)
-Ujjlenyomatok újra kell regisztrálni,ezzel azért megszenvedtem.
Rá kellett nyomni az ujjam,mert máshogy nem akarta beolvasni.Nem elég csak éppen hozzáérni úgy mint az üveg nélkül,hiába volt rajta az ujjlenyomatolvasón a leszorító súly.
Feloldásnál is jobban rá kell nyomni az ujjamat és lassabban is old fel.Kicsit olyan mintha gombot kellene megnyomni (mondjuk kb mint a TouchID iPhone 7-től),nem elég csak finoman hozzáérni.Ez meg kell még szoknom.
-Minden más hibátlan,kijelző érzékenysége semmit sem változott,S-pen is hibátlan.
Az egyetlen változás az ujjlenyomatolvasónál lett.
Ha pontoznom kéne az összesített végeredményt akkor 8/10,magának az üvegnek a minősége 10/10.
Ha nem balf@szkodok akkor az első üveget sem kellene kidobnom.Első Dome Glass felrakásom,ez a tanulópénz. -
-Maci-
addikt
Basszus én meg megrendeltem
Ugyanez a bajom a Hofi üveggel is. Mintha gombot kéne nyomni...
úgy látszik ez az uv-s üvegek átka.
Akkor még kopróbálom az "öngyótyító" fióliát, amint a minap ajánlott egy fórum társ.Egyébként a tabletemen is üveg van, de nem uv-s. Ott szuper az ujjlenyomat olvasó.
Csak ilyen nincs S23U-raIf you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
veterán
Én megpróbálok hozzászokni az ujjlenyomatolvasóhoz,főleg ha már kifizettem 22e forintot.
Meglátjuk hosszabbtávon mennyire barátkozok meg vele.
Én a fóliákat nem szeretem,erre az íves kijelzőre meg normális üveget találni...
Ebből a szempontból kicsit hiányzik a szifon és a teljesen sík kijelzője.Nem is értem miért kellett az Ultrát ívesre csinálni ha már a 2 kisebb testvér sík.Haszna semmi sincs,max elcsalja a kávát.Bár engem az sem zavarna.Most tesztelgettem az ujjlenyomatolvasót.
Nem feltétlen kell nyomni,de így meg lassabban old fel.Nem tragikusan lassan,de lassabban mint az üveg előtt.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hmm érdekes ez az üveg.
Kezd egyre gyorsabban és könnyebben olvasni az ujjlenyomatolvasó.
Lehet kellett még egy kis idő a ragasztónak az UV kezelés után.Felrakás után írtam a tapasztalatomat,most cirka 1óra után egyre gyorsabb és elég csak normálisan hozzáérni.
Az ujjlenyomat regisztrációja is könnyebb,nem kell annyira rányomni az ujjamat mint 1 órája.
Lehet az a 8/10-es értékelés felugrik 10/10-re,de minimum 9/10-re.
Szóval lehet nem lesz ez neked sem rossz.Ja egy infómorzsa lemaradt korábban.
Ha valakinek rajta van még a kereten a gyári fólia,azt a felhelyező keret fülei amik 2oldalt fogják a telefont felgyűrik a fóliát a telefon belerakásánál.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
nagyúr
Én nem akartam bohóckodni az üvegfóliákkal. Egyszer felraktak a Samsung üzletben egy műanyag fóliát, ami nem jött be. 2 hónap után lecseréltem a gyári Samsung fóliára. Az nekem tökéletesen bevált. Vettem belőle 2 csomagot így van 3 darab fóliám. Újlenyomatolvasó tökéletesen működik, S Pen nem hagy nyomot rajta. És baromi egyszerű felrakni, lecserélni.
-
Dave Crank
senior tag
Egyre jobb lesz idővel, de úgy kell csinálni, ahogy a korábbi hsz-mben belinkeltem a mégkorábbi hsz-m, abban van egy yt link felrakásról.
Na úgy tuti!!
És nem a whitestone dome yt csatornás vidi ami be van linkelve.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
veterán
válasz Dave Crank #8698 üzenetére
Tudom,néztem,valamiért nekem mégsem ment elsőre.
Mindegy,elsőre ritkán mennek a dolgok simán.
Második sikerült,később egy cserénél már szerintem nem lesz gond.
Anno az első üvegfóliáim is a kukában landoltak,mára simán elsőre felrakok bármit.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest