- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisdobos0111
aktív tag
Ki milyen emlékeztető programot használ a telefonon?
-
z0d1@Ku$
senior tag
válasz kisdobos0111 #7051 üzenetére
Google naptár.
-
migabi24
nagyúr
A gyári reminderrel mi a baj? Én szeretem.
-
TODI1111
veterán
Emlékeztetőnek én a gyári reminder alkalmazást használom. Megbízhatóan teszi a dolgát. Elmulasztott esemény (hívás, üzenet, email .....) emlékeztetésre pedig a [ProfReminder] alkalmazást használom. [Itt] tettem be néhány képet is az alkalmazásról.
-
kisdobos0111
aktív tag
Olyan esetleg ami szinkronban tartja a telefont és táblagépet?
-
Technoman
őstag
Erre valaki
thx -
Sumptuous
senior tag
válasz Gery0505 #7048 üzenetére
Ha esetleg valamiért nem menne: a gyári billentyűzethez is elérhető egy KeysCafe nevű GoodGuardians modul, amiben szintén lehet állítani, milyen kiosztást szeretnél. Pl: gyorsan ezt csintáltam: [kép] Elég kezdetleges, de szépen is lehet.. Illetve mindent(!) lehet benne állítani. A gombok szélességét, magasaágát, ki lehet cserélni
gombokat, emojikat stb. [kép] Illetve van egy vizuális része is. Én nagyon szeretem, ajánlom!Szerk: Nem akarok itt boomerkedni, de azért egy billentyűzeten az ember begépel elég érzékeny dolgokat is (jelszavak, banki dolgok) nem biztos, hogy egy random ilyen apk fájból elérhető billenytyűzetet használnék a gyári megoldás helyett!
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Kiegészítettem az albumot pár éjszakai kattintással. A közeli bokros kép 3x zoom. Akit érdekel az itt megtalálja:
[link]
Samsung Galaxy S23 Ultra vs Oppo Find X6 Pro -
thomas92
aktív tag
Samsung Naptár és Reminder.
-
Bferibörs
addikt
válasz kisdobos0111 #7055 üzenetére
Ha nem samu mindkettő,akkor a google naptár,mint ahogy z0d1@Ku$ írta.
Nekem 5 kütyün fut,mindegyiken szinkronizál.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Google appokat használok (google naptár, google névjegyzék, google Keep notes stb.)
Semmilyen telefon gyártói appokat nem használok, mert ha telefont váltok, másik gyártóira, akkor nem kell sz*rakodnom megint a felvitellel a másik gyártónak az appaiba, mert vannak olyan bejegyzéseim, amiket évekkel később is akarom használni, így egyszerűbb csak 1 féle appot használok.<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
pg1966
aktív tag
Business Calendar (Üzleti Naptár Pro).
Azért szeretem, mert ki lehet rakni egy 2x4-es widget-et a főképernyőre, amin pl. az általam beállított betűmérettel 11 naptári tétel látszik egyszerre, egymás fölött. -
csubííí
senior tag
válasz FireFox1996 #7065 üzenetére
Én mindig és minden készülékemen a Samsung naptárat és remindert használom. Ezekbe mentek mindent és ott van (megjelenik) a Google naptárban is.
[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz csubííí #7067 üzenetére
+1
Az egyik fő képernyőmön a nagy naptár widget van. A hátterét áttetszőre állítottam.
A fejlécén van "+" ikon, oda bökve máris tudom írni az új emlékeztetőt.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Zototh64
őstag
Én is minden gugli, pont ezen okok miatt.
Mindig minden mindenhol megvan.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csubííí
senior tag
-
Bferibörs
addikt
+1
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
-Maci-
addikt
válasz Sumptuous #7057 üzenetére
Na most hogy írtad, gondoltam én is kipróbálom. Létre is hoztam egyet, de nem jövök rá hogyan kell alkalmazni, hogy tényleg az legyen?
Ja, de. Megvan.
[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
toth_janika
őstag
Sziasztok,
Segítsetek pls, mert agyphaszt kapok... Be van állítva routine-nak a Work. Ebben be van kapcsolva a Do not disturb és az app értesítések ki vannak kapcsolva, a telefon rezgőre téve. No már most ennek ellenére az összes chatalkalmazás (WhatsApp, Viber, stb.) ugyanúgy rezeg, mintha nem lenne routine csak rezgőre állítva a telefon... Mi a bánatos lóphaszt lehetne ezzel csinálni... Fontos, hogy a hívásokat érezzem, tehát a rezgés kell, de a millió chat értesítésre nincs szükségem munka közben... Tudnátok ebben segíteni?
[ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
-Maci-
addikt
Jól látom, hogy az ékezetes betűk hiányoznak az appból? Ha pl törlöm az A gombról az Á-t, akkor nem lehet visszatenni, mert nincs a táblában ékezetes betű
Jól látom, vagy csak béna vagyok?If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Sumptuous
senior tag
Jól látod, de meg lehet kerülni. [kép] Ezen a részen hozzá tudod adni, és utána behúzni a megfelelő helyre. Kicsit logikátlan, de a sok helyen az a samsung.. Ha adsz hozzá új sort, akkor hosszan nyomva törölheted összeválogtva is a gombokat, nem muszáj egyenként.
Szerk: Ha meg nem erre gondolsz, hanem a másik részre, akkor a véletlenül kitörölt dolgokat a vissza gombbal tudod visszahozni. [kép]
[ Szerkesztve ]
-
Gery0505
aktív tag
És ez hogy működik, fel kell telepíteni a Good Guardians-t, és a KeysCafe-t is? Igazából én is annak örülnék a legjobban, ha a gyári billentyűzetet be lehetne úgy állítani, hogy az ékezetes karakterek is meglegyenek. Amúgy igazad van, én is pont ma gondoltam rá, hogy a világ egyik legdrágább nyomkövetőjét vesszük meg önként, és dalolva. Van benne arcfelismerő, és ujjlenyomat leolvasó modul is. Lát és hall mindent.
"Failure is always an option." Adam Savage
-
jereti
tag
válasz toth_janika #7073 üzenetére
Ismerős a problémád. Én arra jöttem rá, hogy ha a ne zavarjanak módban kivételként engedélyezem a hívást/értesítést mondjuk a kedvenc névjegyeknek, akkor az üzenetküldő appoknak is lesz hangjuk ezektől a kontaktoktól (hiába van elvileg kikapcsolva pl a viber meg a többi csetküldő értesítése). Vagyis az engedélyezett hívófelek fognak rezegni csetküldés esetén is. Áthidaló megoldásként én ne zavarjanak módban tiltom a wifit és a mobilnetet.
-
DeFence
tag
Én próbáltam egy ideig a Samsung Keyboardot, az én igényeim nem elégítette ki, pedig nem sok ilyen billentyűzet van amit így külsőleg ennyire személyre lehet szabni.
SwiftKey-t használom már 5 éve.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro, Galaxy Watch 4 Classic,
-
Gery0505
aktív tag
Köszi szépen, láttam, hogy erről beszéltetek. Holnap kipróbálom ezt a két appot, és ha sikerül olyanra beállítani a gyári billentyűzetet, mint a Xperia-t, akkor megy a levesbe. Amúgy az Xperia nem tartalmaz reklámokat, az S7 Edge-men ezt használtam évekig, csak elveszett az apk fájl. Egyébként ez a KeysCafe is összegyűjti a kényes adatokat. A gyári billentyűzetet hogy lehet módosítani ezzel a két appal? A KeysCafe az felment a Goodlock nélkül is. Kell az hozzá? (Feltettem mindkettőt, csak nem értem hogy kapcsolódik ez a két program.)
"Failure is always an option." Adam Savage
-
iceQ!
addikt
& beteg
Még egy hete se vitték el a telefont, ma reggel jön ez SMS, hogy a futárnál van a készülék. (LOL)
Ez mondjuk elég gyors volt. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy tényleg az én Note 10+-t kapom vissza, mert ez nekem "túl gyors" szervíz voltAmiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-Maci-
addikt
válasz Gery0505 #7083 üzenetére
Szia。
Hát elég sok mindent lehet állítgatni。
Igazából én is csak tegnap óta kísérletezgetek vele。Jelenleg nálam így néz ki:
Azt hiszem nem kell hozzá feltétlenül a goodlock。 Csak abban vannak felsorolva az elérhető modulok。
Amit a Keys cafeban állítasz az lesz automatikusan a gyári billentyűzeted。Nem kell mást tenned。If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
iceQ!
addikt
válasz gippazoid #7086 üzenetére
Nekem azért furcsa, hogy más már mióta vár rá, én pedig megkapom gyakorlatilag 7 napon belül Lehet csak szerencse, na midnegy. Én legalább is örülök neki, hogy ilyen gyorsan elkészült.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz gippazoid #7088 üzenetére
Ez akkor olyant, mint a Lenovonál(legalább is ott láttam meg tudom hogy lehet) az alaplap csere. Át lehet írni az SN számot a régiről az újra
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
-Maci-
addikt
A billentyűzet testreszabás keys cafe- val témához:
1.)A billentyűzethez hozzáadott kis ékezetes karakterek nem váltanak nagyra, mikor megyomom a shift-et. Igaz? Nálatok sem?
2.)Az írásjel után ugyan tesz szóközt, de nem kezdi az új mondatot nagy betűvel. Nálatok sem? (Az automatikus nagy kezdőbet be van kapcsolva)[ Szerkesztve ]
-
vasimnbt
tag
Üdvözlet!
Ha minden igaz, holnap érkezik az új S23 Ultra telefonom, ami a jelenlegi S9 +-t fogja váltani.Nem vagyok valami nagy telefon guru, ezért kérlek benneteket, mondjátok el, hogy kellene a két telefon közötti váltást végrehajtanom. Azért gondolom így, mert biztos vannak bizonyos “buktatók” , amit az ember közben figyelem kívül hagy az új telepítése közben.
Köszönettel.. -
TODI1111
veterán
válasz vasimnbt #7095 üzenetére
Én rászánok egy kicsivel több időt és minden új készüléket újként lakok be. Így biztosan elkerülök minden, esetleg a régi készülékről átvitt rossz beállítást. A névjegyzék a Google fiókba van szinkronizálva, ezért oda belépve az mindjárt megjelenik. Ezen kívül az sms és hívás infót viszem át, azt pedig [ezzel] a programmal. Hosszú évek óta használom tökéletesen teszi a dolgát. Képek rendszerezve a felhőbe vannak mentve, amire szükség van a telefonon azt pedig [ezzel] a programmal szinkronizálom. Ezen kívül minden használt alkalmazásomat újként állítom be.
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
-
vasimnbt
tag
Köszönöm mindkettőtöknek!
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest