- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
72mviktor #16863 üzenetére
Ezt én is észrevettem, bár hihetetlen mi?
De ha már valakinek kell az Origó közvetlen desktop linkje:
http://aktiv.origo.hu/index.html -
muveszur
addikt
válasz
72mviktor #14727 üzenetére
Hozzáadsz egy körhöz, tegyük fel Telefonos mesterek követés (
) aztán már látom, hogy te akarsz valamit....Aztán én meg hozzáadlak a followerekhez, és már látod is, hogy miket firkálok ki...
ERPY:
Én az mail-es értesítést kikapcsoltam. A progi magától nem jelez?
Az elején jelzett...Most meg csak ha fut. Gondolom így kerülik el a dupla jelzéseket...
Az emailes értesítés jobb, annak nyoma marad..Ha jól gondolom... -
Kleshk
csendes tag
válasz
72mviktor #13961 üzenetére
Akkor ezt csak custom rom oldja meg? Pont szerettem volna a telót gyári állapotban tartani. A kamera frissítés az megvolt. Az a slusszpoén hogy ezt csak 2.3.4-nél tapasztalom viszont a képek minősége is förtelem. A 2.3.3 gyönyörűen muzsikált, csodaszép képeket csináltam vele és semmi mosodás, semmi piros effekt semmi. :S
-
-
Gizmo94
veterán
válasz
72mviktor #13865 üzenetére
Szívesen!
Nyugodtan merem ajánlani, ezt most véletlenül.
Sógi: No cable?? No test!
Akkor most az idegeid úgy állnak ki a fejedből, mint annak a dekorlámpának az üvegszálak, ami világít a végein... Vágod, mire gondolok..
Xtreme: Nekem BMW-m van, így hiányolom a narancsvörös vagy piros Lite témát, de úgy az egész kék Lite téma is az overscroll glowal, screen animmal, akku ikonnal, stb, nagyon bejön.
Jah, remélem, két nap múlva is meglesz a Litelove, ha nem, megyek vissza a golfos Sky-ra..
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #13750 üzenetére
Nem egy nagy szám téma, de nekem ez volt az első, amelyik tetszett cognira: Lásd lent 2. hsz-ben
(#13753) sajp63: Először is frissítened kéne KE2-ről, ez egy oldschool rom már
Azóta kijött már vagy kb 5-6 gyári rom -
F-ECT$
titán
válasz
72mviktor #13642 üzenetére
Fölös pénzem nekem sem volt (az senkinek nincs
), de a Wave-et eladtam, E51-gyel meg meghaltam, így kellett valami, és eleinte jó áron volt a T-nél is ez, de mire elhatároztam a vételt, addigra felment.
Az egyébként nem furcsa, hogy játékok alatt (pl AB) kevesebbet eszik az akksi, mint netezésnél
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #13513 üzenetére
Nem fogod megbánni, bár lehet neked nem fog tetszeni, van bootanimáció is, kellemes az is.
Dobjatok nyugodtan ilyen téma linkeket, melyek elvileg mennek cogni 1.20-on
Jah, igen és KÖSZÖNÖM a lehetőséget!Cogni cf: 11420/3507/6672, ennyi, nem is tudok mit hozzátenni, ennyit a másik két rom nem tudott nálam...Érdemes lenne a kernellel is foglalkozni a skynak és litenak...
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #13126 üzenetére
Mondhatni ez a cogni uo, mint az 1.15, csak KG2 és most megy a gyári böngésző, de egyébként hol van benne az exit, egyfolytában csak visszalépkedve tudom bezárni vagy home gomb és futó alkalmazások kilő..?
+ nem tudom milyen lesz a fogyasztása...meglátjuk.Írtátok itt a futó alkalmazások widgetet, ez a beállításokból kirakott widget, mert nekem az kint van mióta megvan a telefon és semmi akadás nincs emiatt...ha egyről beszélünk...
CF BENCH: 11504,3452,6672, ez is ok cogni 1.2-ben
(#13146) csukasi: Nem értem miért nem kali linkjét használjátok gyári KG2 telepítésre, abban benne van a full magyar csc, csak rá kell keresni...
-
dancsuri
veterán
válasz
72mviktor #13137 üzenetére
tanácsot csak olyan adjon aki biztos a dolgában
ezéri (is) jó a keresőt használnimost leirom a kódokat aki elfelejti arra ráküldök egy Touch X SE romot
*2767*3855# Master reset/Gyári visszaállítás, a belső sd tartalmát is törli!! *#*#7780#*#* Gyári visszaállítás/a belső sd tartalmát NEM törli
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #13054 üzenetére
Végre
Jön is le szépen
köszi! Full tarolom is a telót, megy fel egy gyári KG2, aztán rá a kis kedvencünk
Akkor most a theme készítés is be fog pörögni rá(#13053) F-ECT$: Ez a merülés jó, legalábbis az én tapasztalataim alapján és a netezéses akkuhasználat is megfelelőnek tűnik...
(#13056) WaterWave: jaj, azért ne legyél mérges vagy szomorú, nem mind1 ki postolja be?
-
Kapanyél
őstag
válasz
72mviktor #11593 üzenetére
Vatta új SGS2, TMH-s volt, gyári állapotból, ODIN-nal KG1-re, majd CFRoot kernel, és CWM-ből ez a Leo. Mindegyik előtt és után is FR! Flash counter: 1. Ennél szűzebb nem is lehetne. Még csak belakni akartam, de már az SNS fióknál kétszer FC-zett. Töltőre dugva meg nem éledt föl. Persze, mert kikapcsolt. Akku ki-be segített csak.
Asszem maradok ennél is a gyárinál, a másik GS2-mön az van, azzal semmi ilyesmi nem történt soha. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz
72mviktor #11419 üzenetére
Láttam a soft-ot is..
Csak hát nah...
Amúgy szerintetek az S2-ben jobb valamivel a net térerő szempontjából.
Mármint a mobilnet. Mert az S-nél azért sokszor csak E-s netet találok.
Kiveszem a zsebemből a telót H-t mutat. FF indít, és már egyből vált vissza fele. H-3G-E.
És várok, várok, várok, őszülök...Ha minden jól megy jövő héten jön már nekem is az S2. De már előre olvasgatok.
-
-
xtremetuning
addikt
válasz
72mviktor #10745 üzenetére
Igen ez tökéletes. Ezt tudta nekem az 1.4 - 1.5 litening is. Az új a közelében sincs a gyári értékeknek. Legalábbis az én telómon. Rendes vagy, köszönöm....
Sógi : Neked is köszönöm. Látod a Te 10998-ad sem közelíti meg a
gyári kg1-es értékeket.
Eddig a lite gyorsabb volt és bőven jobb eredményeket hozott. Itt ez nem igaz, remélem, reszel még rajta..., ha nem akkor leszedem, mert ez dühít.Dancsuri : igen ez (is) lenne a cél szvsz. egy főzött rom esetében. Persze fogyasszon kevesebbet is, de ez így nekem nem gyerebe.
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #9982 üzenetére
Nem tudtam, h ott is van nyíl
de annyira nem is lényeg, mert nagyjából mindegy mivel gépelem azt a keveset, amit szoktam
Nem szerettem azt a kis bizonytalan csúszkát, vhogy nem tudtam megszokni(#9983) CHIPman: 1.5 liteningen nincs magyar nyelvű swipe vagy lemaradtam vmiről?
Egyébként lite előtt használtam a swipe-ot és tényleg elég jól használható, csak szokni kell.. -
-
Sógi
addikt
válasz
72mviktor #9941 üzenetére
Ahhoz egy kisebb reaktor szükségeltetik, de nemsoká jön egy 2430 mah akkum, már nagyon kíváncsi vagyok, htc-t használók (sensation+hd2+desire) írták, h nagyon ott van és hogy elégedettek lettek az akkuidővel...Meglássuk...Egyenlőre pozitívan állok hozzá, mivel a japán technológia a best
(#9942) Prien : jövő hét vége felé, uk post elég gyors szokott lenni, pénteken postázták...Neked?
Dobsz egy linket anzo romhoz, rálesek, h milyen cucc...? kösz
IGEN, az ebay-es gold akkuról van szó!
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest