- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Antonius1978 #21211 üzenetére
Arra nekem se volt megoldás sajna
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Antonius1978 #21206 üzenetére
Lehet hogy a mod miatt eszik többet a játék és az lesz a gond. :S Javaslom inkább más moddal játsz
Ajánlom pl az AMK modot: viheted az alapsztorit is benne, viszont van külön történet, új pályák és egy halom fegyver, új képződmények, ja és persze teljes magyarosítás van hozzáAm nekem (bár erős vasam van) nekem a Misery 2.1 csinálta hogy folyton akadozott de valami irdatlan szinten: 50 FPS-ről zuhant 0-ra (kép fagyás) [link] <<< tekerd el 0:25re
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Antonius1978 #21196 üzenetére
Milyen felbontáson és milyen grafikai beállításokkal is játszol?
-
warmonger441
aktív tag
válasz
rétisün #20960 üzenetére
az új zombik a durvák. a négykézláb mászkálóak sokan jönnek de könnyen esnek. De azok amik között mindig van legalább egy "átlátszó"... azokat szétlövöm DAO12-vel és még 2x felkelnek
nagyon brutálisak... főleg akkor jó ha későn veszed észre hogy az egyetlen ajtón özönlenek be ahol menekülni tudnál... xD Tegnap este is így jártam xD A végén már egy lopott pisztoly utolsó golyóival próbáltam only headshootal túlélni xD Nagyon epic volt. Felpörögtem tőle rendesen
ja tényleg: tegnap este akartam is itt kérdezni hogy mi a fene? AMK-ból kivették a bloodsuckereket? Erre mit ad az ég: 2 perc múlva rám is támadott egy xD
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Antonius1978 #20958 üzenetére
Call of pripyat sima, complete és AMK. utolsóban már az elején erősebb dögök vannak
És inkább csak egy kérdés volt hogy más is tapasztalta-e
-
warmonger441
aktív tag
Én eddig 2x toltam ki és mind a kétszer a napló szerint ugye 3-4 hónapot voltam a zónában. Csak engem szpat a játék vagy tényleg egyre több és egyre veszélyesebb dögök járkálnak ? O.o pl az állomáson és a tudományos bunker körül is irányító meg ilyenek O.o és nem 1... O.o
-
warmonger441
aktív tag
válasz
warmonger441 #20948 üzenetére
ja semmi. DAO12-t szeretik
nagyon cool ez a mod
-
warmonger441
aktív tag
fúú ez az AMK nagyon büntet
Veteránon nagyon baba. Azok az átlátszó zombik meg a társaik nagyon durvák O.o (vagy csak a nehézségi fokozat miatt?) 1 olyan majom lazán kibír fél tárat, talán egy egészet is O.o. Arról nem is beszélve hogy egy csapatot megtámadok és környék összes döge ott van rajtam egy pillanat alatt O.o
am volna vele egy problémám. Akartam venni egy táskát, de amint berakom oda a gyors gombos inventoryba (oda mutatja mint hely) egyből kifagy a game :S ötletek?
-
warmonger441
aktív tag
válasz
#90933760 #20928 üzenetére
Az első részével csak 1-2 órát tudtam anno játszani (nem volt hozzá vas) a második meg a tesztek olvasása után kb 10percre kötött le
Így nekem szinte teljesen újak
Jön az AMK. végig tolom aztán meglátjuk a the way-t
addigra mire végzek talán kijön a Lost Alpha
lesz még stalker nekem bőven
-
-
warmonger441
aktív tag
Aki a Misery 2 ben fél keresztül menni a zónán a helikhez azoknak íme a biztonságos megoldás xD
Amúgy valaki tud ajánlani valami jó modot? AMK pl mivel ad többet (sry de az az oldal nem működik szóval nem sokat tudtam meg róla :S) Nekem ez a Misery 2.1 tartalomban nagyon bejön de mivel 1 golyó is halálos azzal a laggal amit ez produkál nekem esélytelen játszani vele
[link] (aki a hozzászólás elején említett "megoldást" nem akarja látni az tekerjen 28 másodperchez
) Amúgy sajnos ha leveszem minimumra a grafikát akkor csak annyi a különbség hogy 100-200 fpsről droppol ugyanúgy 1-re, meg ugyanúgy megfagy a játék másodpercekre :/
-
warmonger441
aktív tag
válasz
Balathruin #20915 üzenetére
Azért mert ffa módban fut úgy ahogy kell. Viszont kicsit problémás a mappok betöltése: a különböző helyszíneket (amik a játékban is töltést igényelnek) külön kell betölteni
Szóval szerintem felejtős a dolog :/ Meg kell várni a Lost Alpha-t. Talán abban lesz ilyen. Addig én is reménykedek egy Survarium belépőben (már megy a beta) amíg meg még az sincs, addig Stalker Zone Online [link]
szerk. ez meg a sima coop mod [link]
ha esetleg valaki rájönne a megfelelő használatára az írjon feltétlen
mi haverokkal jönnénk vagy 4-5-en
-
warmonger441
aktív tag
szevasztok. Végre sikerült beüzemelnem a Stalker CoP-hoz a coop single-t. már csak az a kérdés hogy valaki tudja-e h dedikált szerveren mit kell beírni a sv_changegametype után hogy free for all legyen a játék mód? előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged