- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16955 üzenetére
A zsoldosok "kiszivattyúzták" a gázt? Az alapjátékban még sokkal később is csak szűrővel sikerült leereszkedni, de nem sokáig lehetett kibírni odalent.
Más:
A weather.com tegnap közzétett egy cikket, valamint egy fotográfussal készült rövid videóriportot Csernobilról és Pripjatyról.
-
Alienhun79
tag
Ámígók, nem el felejteni, nálam már infúzió elkészítve, anyós fő lassú tűzön, szabadság kivéve s a barinőt is lezavarom a szeretőjéhez, mert holnaptól én :[link]
tesztoszteronstalkerista
-
Stalker78
tag
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #16962 üzenetére
De tuti hogy kijon holnap ? 1001% ?
-
törölt tag
Ez a Misery 2.0 érdekel nagyon, a WiP is, az SGM 3.0-ról meg a LA-ról van valami infó? Kezd felállni a farkam erre a sok jó modra.
-
Antonius1978
addikt
Valaki meg tudna mondani hogy a Fine Tool cuccot hol lehet Zatonban megtalalni ? Geonesis 2 mod.
A durva es kalibralo cuccot megtalaltam. -
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #16967 üzenetére
ha jól tudom, a 3. félét már csak pripjatyban fogod megtalálni.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #16969 üzenetére
valószínúleg a játék ezeket is random helyezi el, így neked most a finom munkához való maradt prijatyra. itt vannak az alapjátékban a szerszámok, kérdés hogy a mod készítői megváltoztatták-e a helyeket.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Telda
addikt
válasz Alienhun79 #16962 üzenetére
Majd írj róla pár szót milyen.
-
hubai1979
őstag
válasz Physicist03 #16973 üzenetére
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
A WiP-en kívül más modhoz (az újabbak közül) létezik magyarítás?
-
hubai1979
őstag
Véletlenül nem tudtok valami módszert,hogy lehetne több súlyt vinni?
-
rétisün
veterán
válasz Dhampir #16975 üzenetére
ha jól tudom a Braz SGM 1.7-hez csináltak.
mod: 1.6.1.1.-hez
[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
válasz sklopp #16944 üzenetére
Köszi a katonai páncél képét, tegnap este már bele is raktam a fordításba.
Más: Kicsit ki estem az itteni életből, mert a honlap készítés rejtelmei elvette az összes időm és a tűrőképességemet is próbára tette. Beregisztráltam egy tárhelyre ahol 1GB helyet adtak, de néha lehetetlen az oldalon valamit is csinálni. Tegnap mérgemben beregiztem az atw.hu-ra ez volt a szerencsém, mert kiderült hogy amit készítettem az atw.hu-n működik a másik oldalon hibás lesz. Na erre varrjon gombot az ember.
Eddig ennyire jutottam:Honlap Sajnos itt vannak reklámok amit nagyon utálok és a számlálóm sem működik.Ez pedig a hibásan működő:[a szívató] Sajnos itt nem jól működik az oldalam, de nincs reklám a számláló is működik és mégegyszer akkora a tárhely.
Két oldal, és egyik sem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
PeL
addikt
Még 45 perc Misery 2.0-ig
-
Antonius1978
addikt
Visszaszamlalas indul
Ize', Stalker visszaszamlalas
Amugy elobb befejezem a Geonesis 2-t, utanna johet az uj.Shield : jo az oldal, de a Smrter-tol jobbra mar nem nyilik meg semmi sajnos.
UI : ha nagyobb allomanyokat akarsz valahova felpakolni, akkor hasznald : [link]
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
Lenne 1 keresem : kivancsi vagyok, le tudjatok-e ezt tolteni : [link]
-
PeL
addikt
válasz dodopek #16984 üzenetére
http://www.miserymod.com/?page_id=799
Itt a közvetlen link, hátha így behozza
-
Alienhun79
tag
válasz Antonius1978 #16985 üzenetére
Lejám, jó buli lehetett, eladó még az új asszony?
tesztoszteronstalkerista
-
Alienhun79
tag
JÖN,JÖN na a karót kihúzzúk, még jó, hogy csak a szemfenekembe szúrtam bele
tesztoszteronstalkerista
-
Dark Wander
tag
Na el is felejtettem mondani hogy van 1-2 dolog amit megfejtettem lehet hogy nem újdonság akit érdekel az zúzhatja.
Ingyen utazás Zaton, jupiter és pripyat között oda-vissza!
http://rapidshare.com/files/2614905226/Free%20travel.rar
Most már a rossz állapotú fegyver is eladó:
http://rapidshare.com/files/2846614011/Rossz%20fegyver%20elad%C3%A1s.rarAnnyi hogy az utazásnál kiírja a dellát de nem vesz el semmit utána. Sajnos nem találtam ahol ezt le lenne írva azok a lóvés szövegek. Lényeg nem kell semmit perkálni. Ezek súlyos hibák voltak kénytelen voltam ezeket módosítani hogy normális élvezhető legyen a játék. MIVEL EZ NEM MOD, FUT MÁSSAL IS! EREDETI FILE-KAT írtam át és semmi több, ezt érdemes figyelembe venni!
-
lsc
nagyúr
Lejött, több mint 2 Gb, várható hogy valaki lefordítja angolról?
Az élet kegyetlen .
-
Telda
addikt
A torrenten kezdtem el szedni, bízva a legjobbakban, de 0 seeder .
-
dodopek
addikt
-
shield
Topikgazda
válasz Antonius1978 #16982 üzenetére
A smrtertől jobbra nem is fog megnyílni, mert még nincs oda pakolva semmi. Csak most kezdtem el építgetni az oldalt. Még a Braz161 sincs kész. A WiP végül is kész, mert Dodo oldala azért készült, a többi csak ezután következik és még nincs is eldöntve mi kerül fel. Ha valakinek lesz ötlete akkor bármi oda kerülhet ami a Stalkerrel kapcsolatos.
Elkezdtem letölteni a Misery modot, mind a két letöltés jön egy-egy megával. Remélem nem szakad meg.
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
PeL
addikt
válasz dodopek #16994 üzenetére
Ez komoly Nálam rendesen nézett ki DX11 módban. Más kérdés hogy nekem ez a mod nem tetszik, egyrészt azért mert sötét, másrészt az első küldim az volt hogy kimentem a kotróhajóhoz hogy behozzam a kerék artifactot, és ott a tűzharcban iron sighttal is képtelen voltam eltalálni az ellenfelet, hiába céloztam rá, a 100%-os állapotú puska is mellélőtt folyton. Ja és egy fejlövés nem volt elég 1 méterről az ajtó mellett álló páncélos ellenfélbe az alap rifle-vel. 5. reload után fel is adtam, visszatettem az SGM 2.0 Geo modot.
Amúgy csak halkan megjegyzem, a readmeben azt írják a mod használatához rendelkezned kell a játék eredeti verziójával, viszont a hülye is látja hogy a mod telepítőjében lévő exe fájl bizony egy tört exe, az eredeti exe van vagy 6MB, ez meg 1, byte-ra pontosan megegyezik a Razor1911 féle törésfix-el. És disk check sincs a játék indításánál
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Alienhun79 #16989 üzenetére
Nem ertem mifele asszonyrol beszelsz, ez nem lagzi volt, hanem farsangi bal
Egy ruszki csajnak igertem a videokat, de o nem tudta leszedni, pedig mar egy eve feltoltottem.
Szoval neked mukodik a hivatkozas, remek, akkor remelem neki is fog...DODOPEK : nekem kristalybokornak tunik
SHIELD : ertem. Ne feledd a hivatkozast amit a feltoltes miatt adtam meg. 4SHARE
PEL : hat az eleg gaz akkor. Mondjuk elhiszem, hogy egy titanium sisakot nem tud atloni a sok olomsoret, de az erdekes, hogy legalabb nem szakitotta le az iparos fejet.Meg tiszta szerencse, hogy en is el vagyok foglalva a Geo 2 moddal. Tetszik, mert van egy rakas uj kepzodmeny, jobbnal jobbak
Es uj fegyverek is. Egy tanacs : ha nem tudsz donteni hogy melyik fegyvert hasznald, sztem hagyd meg azt a fegyvert amivel kezdesz, mert igaz hogy nem sebez oly sokat, de van 2 elonye, 1 hogy van tavcsove, 2 tud granatot kiloni. Amint lesz osszvissz vagy 50-60 ezred, akkor Szakall elott allo kereskedotol rendeld meg az 57 loszeres geppisztolyt. 60-at sebez, es szinten tavcsoves, igaz rohadt pontatlan, de messzire is lehet vele lovoldozni, mert 9x19-es loszert hasznal, nekem abbol mar vagy 1500 van kb, csak siman gyujtogetesbol.
Most epp kifagyott a jatek, mert megyek Zatonba.
UI : ha talaltal FINE TOOL azaz finom szerszamot Zatonban, azonnal ird ide be, hogy merre.
En a durvat a fureszmalomban talaltam a szokott helyen, a kalibralot pedig a darunal levo teherkocsin.
Kellene az a rohadt finom szerszamkeszlet, mert akkor Kardan mindent tudna fejleszteni, igy csak az elso oszlpot tudja fejleszteni, a 3ikat nem, hiaba adtam oda, mert eloszor kell a 2ik azaz a finom cucc. -
hubai1979
őstag
Remélem nem haragudtok,hogy én is közbeszólok a geonizis 2.0 az egyik legjobb sgm mód,amivel játszottam.A fegyverek messzemenőkig a legjobbak,a páncélok is jók nagyon,nem beszélve a küldetésekről.A minap,mikor szarakodott a gépem,én is küszködtem az sgm módokkal,mert sokszor kidobáltak.Utána levettem directx 9-re,fullra felhúztam mellé mindent és láss csodát a grafika ugyanúgy szép volt és egyszer sem kapcsolt le.4 sgm móddal játszottam,egyenként 1-1 órát.Utoljára a geonizis 2.0-ával játszottam és méghozzá úgy,hogy a Shield féle magyarosítást rátettem.Egyszer sem dobott ki.Csak annyi probléma volt vele,hogy az új küldiket kriszkrasz betűkkel írta.És még annyit hozzászólok,hogy a geonizisben az F1 vagy az F2-vel sok mindent meglehet oldani.
Hódolatom az uraknak!!!!!![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest