- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
dodopek: Nem jól értetted, tehát én kérdezem hogy van-e ilyen mód ? Ha találtam volna egyből megosztottam volna veletek és akkor NEM TETTEM VOLNA FÖL A KÉRDÉST?!?! Mit nem lehet ezen érteni...?
-
rétisün
veterán
válasz Dark Wander #16451 üzenetére
nyugi.....ne óbégass, senki se süket.
bizos van ilyen mod, én nem ismerek, ha ilyesmire van szükségem, belepiszkálok a config fájlokba (már ha meg tudom csinálni de gyakran sikerül)
de ezek után már nem kérdezem meg, alapjátékkal vagy moddaljátszol-e....
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
hubai1979
őstag
Nagyon tuti lesz neked, én sajnos nem tudok ilyeneken részt venni
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
d3lete
aktív tag
Átmentem yantarba. A kordonnál jól megszedtem magam. Mennék a határpontra. Le van zárva. OKé megyek visszafelé megtaláltam az átjárót, átmegyek betölt egyből 4 ormányos támad. Azigen mondom jókezdet ott 4x meghaltam. Utánna elszaladtam előlük. Bementem a pszi zónához a gyógyszergyárhoz szerszámokat keresni, de túlságosan lementem a lépcsőkön és átjuttam valami földalatti részhez. Semmi lőszerem életem. kajám, kilőttem fent a vérszopókra. Nem tudok kijutni mindig megölnek. Egy kis távcsöves lőszerem van.
És jön a láng anomália meg azok az ormányosok meg valami idétlen zombi pókjárásban.Mi a teendő?
-
ViZion
félisten
válasz Dark Wander #16451 üzenetére
A kérdés jogos volt, sajnos félreértetted.
Attól függően, h az eredetit vagy valami modot játszol, megvannak a tuti pénzforrások...
Legjobb, ha veszel egy detektort és artifactot gyűjtesz. Lootolni is lehet, de keress olyat, amit érdemes: sniperek, komolyabb, nem sérült automaták. Pisztoly és sörétes semmit nem ér, csak a lőszert csípd ki. Küldikből is van pénz... Trükközni is lehet. Ha megmondod milyen mod, akkor mondunk pontosabbat.d3lete: az kemény rész... töltés lesz abból. Ott nagyon előreszaladtál. Még tápolj a bunker körül, olvasd vissza mi a trükk. Előbb a zombik, utána a kontroller, pár merc, kiméra is van 2 talán, meg egy vérszívó. Utána már 30% tiszta...
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
rétisün
veterán
válasz d3lete #16456 üzenetére
automata mentést (anikor átértél yantarba) visszatölteni, amint átérsz egyből szaladni.....először én is véleltlenül mentem át (nem tudtam, hogy ott az átjkáró) én is így jártam, legközelebb már szaladással kezdtem
amúgy meg gyakran menteni (nem quicksave, menüből) hogy ilyen esetekben legyen mit visszatölteni.
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16459 üzenetére
Sosem alszik, így legalább pihen egy kicsit.
(#16456) d3lete
A SHOC-ot így játszottam végig, nem tudtam, hogy fejleszteni kell, illetve lehet és érdemes.
Érdemes gyűjtögetni, eladni dolgokat. Egy sörétesed és legalább Obokanod valamint mesterlövész puskád mindig legyen. Utóbbit ne add el. Irányító ellen (is) távolról kilövésre nagyon jó. Pszi gyógyszer bevétele után közelről bicsakkal is hentelhetsz Irányítót és Burert. Az X8-as laborban így intéztem el a Burerek némelyikét, nem tudtak hatni rám, amíg a gyógyszer védelme tartott.
[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz d3lete #16456 üzenetére
Ha nem tudsz mit csinálni, az Underground pálya elején szaladj el a folyosón balra.Folyosó végén hátizsák, benne komoly sörétes, és egy vagon lőszer. Az izlomokhoz a legjobb a kés, bár ha annyira közel mégy, rendesen szétcsapják a ruhád állapotát. Egyszerűbb elszaladni mellettük.
Dark Vanderer!
Nem kell kibukni, Ide azért járnak az emberek, hogy segítséget kérjenek, vagy adjanak. Ha megnézed az összefoglalót, láthatod, hogy ezerféle mod van a cop-hoz, és már szinte senki nem játszik az alapjátékkal. Ezért, ha valaki segítséget kér, mindig az az első kérdésünk, hogy melyik mod. Ugyanis mindegyiknél másik file-ban kell átírni ezt-azt, hogy a kereskedők rosszabb állapotú fegyvert is átvegyenek, mégpedig jó áron. Szóval nyugi...[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16463 üzenetére
A SHOC-ot egyszer játszottam végig, a CS-t és a COP-ot többször is, pontosabban a CS-t másodjára csak a Kórházig. A CS-ben Sötétvölgy élvezetes helyszín volt, az ottani kereskedő nagy kedvencem, a szinkronizált dumáit nagyon élveztem (ehetséges, hogy nem pontosan idézem: "Jól rámsóztad a szemeteidet", "Merkantilizmus", "Gyere csak ide, majd én megtanítom neked a kereskedés alapjait").
Mind közül a COP tetszik legjobban és most a rá épülő The Way in Pripyat mod.[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
Vissza keresve olvastam, hogy többen játszottatok a S.M.R.T.E.R. 0.41-el.
Letöltöttem emre módosított, magyarított gamedata mappáját, csak nem tudom hogy kell-e hozzá a "S.M.R.T.E.R. Pripyat - Alpha v0.41 Options Pack" vagy már benne van. Próbáltam letölteni, de eddig nem találtam olyan oldalt ahol még meg van. Ha kell hozzá akkor megkérem azon Stalker bajtársat akinek meg van, hogy legyen szíves valahova feltölteni! Azt hiszem 20MB körüli a mérete.
Előre is köszönöm.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
rétisün
veterán
válasz shield #16466 üzenetére
ugyan nem pont ezt kérdezted, de ha másnak is hiányzott az enotban megszokott HUD, akkor örömmel közlöm, hogy működik emre magyarított s.m.r.t.e.r modjával is. én az összes modba beleraktam eddig ezt a HUDot, WiP-ba is....
mod: a WiP-ban közben lassacskán átjutok a kórházon.....
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Dhampir #16469 üzenetére
nem tudom, éppen csak belekezdtem. a játékmenetbe nem nyúltak bele, inkább csak grafikai mod, ha jól tudom.
WiP: az alagútban két artit találtam (ha már a múltkor arról volt szó, hogy össze kéne szedni, hol milyen artik találhatóak)
-
rétisün
veterán
pripjatyban lesz szerelő, vagy mielőbb nézeteltérésbe kerülnék a monolitosokkal, menjek vissza valamelyik korábbi mapra javíttatni?
ja, ha visszamegyek a raktárakhoz (ha jól néztem, másfelé nincs átjáró), akkor megint csak a kórház-alagút felől jutok át pripjatyba?
[ Szerkesztve ]
-
Stalker78
tag
válasz Dhampir #16469 üzenetére
Sokkal aktívabb a zóna több mutánssal illetve a monolith erői már zatonban is feltűnnek és miden hova beköltöznek amint kiürül (fűrészmalom,szennyvíztisztító).A játékmenet nem változik elég sok rejtekhely és fegyver kapott helyett benne.
(#16468) rétisün Kórházon már én is átjutottam illetve pripyatot is elértem és azt a kb 40 zsoldost is lelegeltem.(Mesteren elég durva ez a mod WiP)
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16472 üzenetére
Akkor a fűrészmalomnál hagyni kell a zombikat. Inkább ők, mint a Monolit.
Eléggé leamortizálódhat az ember a smrterben, Kardán biztosan nem sokáig unatkozik.
Arra tudsz megoldást, hogy a WiP-ben a PDA-ba beragadt, már teljesített Oázis-feladatot hogyan lehet inaktívvá tenni?
[ Szerkesztve ]
-
Stalker78
tag
válasz Dhampir #16474 üzenetére
Az is nagyon zavaró,hogy ha eltalálnak tiszta vérbe úszik a képernyő és másodpercekig nem látsz semmit.
Arra sajnos nem tudok megoldást most játszom 3 - szor a moddal és most elöszőr magyarul.A 2 végigjátszás alatt nem találkoztam az általad leírt hibajelenséggel.Nálam az jött elő,hogy a semleges bázison nem tudtam leadni a medúzát egyszerűen nem volt a listában erre utaló mondat (lehet mert eladtam a echo detektort?) Most szereztem 3 - mat is majd kiderül sikerül - e.
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16475 üzenetére
Köszi, az undorító, akkor nem fogok a smrterrel játszani.
Nekem először eltűnt az emberem az alagútban a lelőtt zsoldosokkal és zombikkal együtt, mert a tűzharc hevében és utána őt nem vizsgáltam át. Szerencsére volt saját mentésem az alagút kezdetétől, ezért ismét végig kellett csinálnom.
A nagy teremig segítettem, de ott akkora tűzharc alakult ki, hogy végül elesett. Ekkor már résen voltam. Meg is szereztem a küldetéshez kellő holmikat és odaadtam a profnak Jantarban, mégis feladatként kiírja még mindig.
Mindegy, akkor bennemarad. Csak kérdés, hogy így továbbenged-e majd az Erőműbe?
-
d3lete
aktív tag
Nah stalkerek. underground pipa. kinyírtam mindent mert találtma a zsákokban sok lőszert. Kellemes meglepetés volt az az egy ember a lakókocsiba aki pont azt a küldit adta fel hogy nyírjam ki az ismeretlen mutásnt és hozzam fel a dokumnetációkat. Szóval még egyszer lementem. De nem tudok továbbhaladni a tudósoktól. és több küldi nincs. Mindent kinyírtam és megszereztem amit lehetett. Tudtommal.
-
rétisün
veterán
"ha eltalálnak tiszta vérbe úszik a képernyő és másodpercekig nem látsz semmit."
az sgm/enotban ki lehetett kapcsolni, de ha ez tényleg ilyen (éppen csak játszottam vele kicsit, még nem is lőttek rám) akkor hagyom én is a francba
-
Stalker78
tag
válasz rétisün #16478 üzenetére
Ne haragudj nem akartam elvenni a kedvedet a modtól csak beszéltem róla,hogy ilyenek is vannak benne.Mondjuk én végigjátszottam (nem szeretek félbehagyni dolgokat,ha csak nincs más lehetőség) nem volt rossz (fegyverek nagyon tetszettek benne jók is voltak)
(#16476) Dhampir Nálam az emberke nem messzire jutott mert jött a snork-invázió és szegényt addig kaparták míg össze nem esett.Persze utána nekem estek,de sikerült levadásznom őket.Ezután jött egy furcsa anomália (nem mentem közel hozzá még is sérültem) és még monolith,zombik,izlomok,controller is jutott a repertoárba míg elértem pripyatot.Pripyatban meg a zsoldosok vártak nem kis számba.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz d3lete #16480 üzenetére
Olvass vissza párat, meg Dodopek oldalát látogasd meg, ott van sok hasznos dolog. Az épületek között visz az út tovább amúgy, volt itt térkép is korábban.
DEV_NULL: goto hsz 1
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
DEV_NULL
őstag
üdv
smrter mod létezik még? működik? használja valaki? tudtok esetleg más modot?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz DEV_NULL #16483 üzenetére
igen, létezik, épp ma kezdtem el, kicsit még farigcsálom, hogy jobban tetszen
alpha csapatokat lehet tenni bele? ha már egyszer az enot HUD-ja is jó hozzá
(#16479) Stalker78: nem vetted el a kedvem, majd meglátom, milyen lesz 'élőben'....
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Stalker78 #16479 üzenetére
A "köpködős" zöld anomália mindig meg fog sebezni, ahányszor átkelsz az alagúton. Legalábbis én nem tudtam elkerülni egyszer sem, de lehetséges, hogy megvan a trükkje ennek is.
A mostani cuccaimnak viszont nem jelent nagy gondot, van beépített regeneráció és minden egyéb nyalánkság az iránytűvel és Buborékokkal, Medúzával karöltve. A Sevát és Exot is totálisan felfejlesztettem.Tartalékban van nálam Szentjánosbogár, Holdsugár, Láng is.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Stalker78 #16487 üzenetére
Van ilyen chem protect tabi, azzal keveset sebez 3-4-et is kibírsz jó ruhában símán. Az ilyen, már körbetáncoltam, ugráltam, etc... kibaszós.
-
Dhampir
félisten
Hihetetlenül hamar végetért a WiP.
SPOILER!
Fang feladata után érdemes az erőmű területéhez vezető úttól beljebb álló darura felkapaszkodni és távcsővel körülnézni.
Így alig kellett harcolnom. Az elkerülés módszere bevált, csak a fenti Monolithos lövészeket és néhány Irányító pajtást kellett kényelmesen lesniperezni a magaslati ösvényemen.
Hatalmas tűzerőm volt, de egyáltalán nem kellett használnom. persze lehetett volna, de nem akartam szadiztatni magamat, most nem volt kedvem puffogtatni.
A tartalékban vitt Sevámra nem is volt szükség. 3 Buborékkal, egy Medúzával és egy Iránytűvel elvoltam a legnagyobb sugárdózisban is. Plusz egy csomó képződmény figyelt a hátizsákban, amit fel sem tudtam használni.
Kemény bugok voltak az erőmű tetején, nem egyszer lezuhantam az erőmű alá. Egyszer éppen a képződmény közelébe estem le, felvettem utána irány a teleport. Nem teleportoztam végig, hanem leestem a kimérák és hiúzszerű mutánsok közé, de ott kiszaladtam. A kerítés melletti csöveken szusszantam egyet, közben vérszopók lihegése vett körbe. Miután kifújtam magamat, akkor odairamodtam Fangékhoz, átadtam a cuccot és érzékeny búcsút vettem a Zónától.
A végén lévő szöveget csak nehezen, részlegesen bírtam elolvasni, mert világos színű betűi miatt sokszor beleolvadt a háttérbe.
Képek:
Erőműi Irányítók:
Villám a teleport mögött:
A nagy kéménynél:
Tűzben:
Lezuhantam az erőmű alá:
Visszaidézés a múltból, "a jantari késes":
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Dhampir #16490 üzenetére
Gratula! Köszi a képeket. Erről is lehetne egy novella... miért nincs STALKER film még? HALO filmmel is sz@arakodtak, aztán semmi. Fene beléjük.
Engem most elcsábított a Dead Island, nagyon hangulatos. De majd tolom ezt is, csak az újdonság ugye...
-
rétisün
veterán
-
ViZion
félisten
válasz dodopek #16494 üzenetére
Őszintén nekem azok nem jönnek be. Se a Doom, se az AvP, se a hasonlók. Megvettem a Dead Space-t is, de kb fele után már untam. Folyosó, rádugrik, nincsen fény, kimászik, folyosó, nagy szoba, kis szoba, folyosó, elmászik, folyosó... Közben kb. olyan küldik, h "jajj, a szobámban hagytam a tisztasági betétem, az kell a reaktorhoz". Mondjuk van a Dead Islandban is pár hasonló, de ott nem főküldetés -azaz a történetet nem befolyásolja, kihagyható, de plussz XP-ért vállalható.
Maradok Dead Island-Stalker-Urban Terror és hasonlók közelében. Mondjuk a Far Cry sem tetszett, pedig ott van tér... de azért sírva röhögtem, mikor virágot szedtem, vagy kecskét kellett ölni egy nagyobb zsákért... közben a haverokat meg elrabolták ugye...
-
ViZion
félisten
válasz dodopek #16496 üzenetére
Tetszene sztem a Dead Island, olcsó már.
-
törölt tag
A térkép hol található meg a játék fájlaiban? Amit a pda mutat. Az egy png fájl lehet, vagy valami?
Amúgy multizik valaki? Működik az egyáltalán?
-
rétisün
veterán
válasz #90933760 #16498 üzenetére
a gamedata\textures\map mappában a .dds fájlok. ingyenes paint.net progival nézegethetők, szerkeszthetők.
múltkor kérdezte valaki (meg én is korábban ) hogy lehet yantarból a raktárakhoz átmenni, erre:
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz #90933760 #16498 üzenetére
Multi elég gáz lett, beletették, mert anélkül eladhatatlan egy rétegnek, viszont 0 értékkel bír sztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs