- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Somatom
veterán
válasz akaszajanos #45554 üzenetére
Honnan tudjam, hogy mire fel? Legalább egy éve nem léptem velük kapcsolatba. A számlakivonataimon láttam. Párszáz Forintos tétel. Ahhoz, hogy megtudjam mi az, kapcsolatba kéne lépnem velük. Bele se merek gondolni, hogy azért mennyit kéne fizetnem.
Bocs, tévedtem. Ügyfélkapcsolati díj.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
axioma
veterán
válasz Somatom #45555 üzenetére
Szolgáltatás:
Számlavezetés [Erste EgySzámla Díjcsomag felnőtt ügyfelek számára]
Díj:
Kedvezmény nélküli számlavezetési és csomagdíj elektronikus kivonattal
Havi ügyfélkapcsolati díj 1 460 Ft
(ue. ha papiros a kivonat)[link] elso oldal alja - szoval ez a tokegyszeru csomag havidij meglehetosen szar elnevezesu dijkent...
[ Szerkesztve ]
-
Faby
senior tag
Horvátországi nyaralás előlegét kell elutalnom, nem nagy összeg, 90 €, de nem akarok a magyar banknak nemzetközi utalásért fizetni.
Jól tudom, hogy Revolutról még mindig díjmentes az utalás?
Ezek az adatok vannak meg:
Számlatulajdonos: Zoran S......
Bank neve: Zagrebačka Banka d.d
IBAN kód: HR702................
SWIFT kód: ZABAHR2X
Ez elvileg elég az utaláshoz, ugye?A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
paolinho
őstag
válasz UberMutant #45533 üzenetére
A tegnapi sikertelen Erste Standard debit Mastercard bankkártyáról történő Revolut forint számlára történő sikertelen Hozzáadás-i kísérletet követően ma ismét próbálkoztam ezzel.
Tekintve, hogy megint azzal a szöveggel lettem elutasítva, hogy "Elutasíták a feltöltésed. A fizetési probléma megoldását közvetlenül a banktól kérheted.", ezért ma felhívtam az Erste TeleBank-ot, és jeleztem ezt nekik. Azt a választ kaptam, hogy a kártyának nincs semmi ilyen jellegű tiltása, és nem is lát ezirányú kezdeményezést sem tőlem. Véleménye szerint a Revolut a hunyó, ott nyomozzak. Megjegyezte még, hogy a problémám nem egyedi, mert ma már legalább hárman keresték a bankot ezzel a problémával. Nekik is csak ugyanezt tudta mondani, mint nekem.De kérdésedre válaszolva azt teszem lépésről lépésre, hogy:
Belépek a Revolut appba
Kezdőlap - Hozzáadás (Magyar forint)
Pénz biztonságos hozzáadása
Kártyaadatok megadása - Folytatás
Pénz biztonságos hozzáadásaA pofám leszakad. Most meg elfogadta a pénz elküldését. Ki érti ezt?!
-
törölt tag
paolinho
Használtad már netes vásárlásra a kártyád? Van beállítva internetes vásárláshoz kód?[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz #33802016 #45561 üzenetére
Olvastam, ki ugyan nem próbáltam így valószínűleg igazad van és elment volna az utalás rossz címmel is, viszont a pontos cím helyett egy másik címet én nem szívesen adnék meg, szerintem ha bármilyen probléma felmerülne esetleg az utalással vagy annak késedelmes teljesítése miatt és lobogtatnám az átutalás bizonylatát a rosszul megadott címmel, nem annyira jó helyzetből indulnék.
De lehet csak én gondolom túl és nincs semmilyen jelentősége a címnek. -
törölt tag
válasz paolinho #45566 üzenetére
Pár éve kötelező, ilyen kódot beállítani. Lehet, hogy ez a probléma. És amikor sikerült csak azért, mert ezt valamiért nem kérte be a rendszer.
"Nincs beállítva kód netes vásárlásra, de van kétlépcsős azonosításuk."
Tehát kérte applikációban a jóváhagyást? Internetes vásárlás engedélyezve van? Megfelelő keret van beállítva? (limit)Ha nem használtad ezt a kártyát csak készpénzre, ilyen triviális dolgok is okozhatnak problémát.
-
gabor9991
őstag
válasz #33802016 #45567 üzenetére
De értem, válaszoltam is rá, el is ismertem hogy szerintem igazad van én vagyok béna, így szerintem ne ragozzuk tovább
Szerk: fogalmazgattam volna pontosabban is ez is tény, mondjuk a rossz cím helyett a listában nem szereplő cím helyesebb lett volna.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Sziasztok!
CIB hitelkártyával történő feltöltésről van valakinek tapasztalata?
Vásárlásnak tekinti a CIB, vagy készpénz felvétnek?Köszönöm az infót.
[ Szerkesztve ]
-
Monyos
aktív tag
válasz paolinho #45562 üzenetére
3 éve használok Revolutot és random előfordul néhány havonta ez a hiba, pedig ugyan azt a kártyát használom minden alkalommal. Support ilyenkor mindig a kártyához tartozó bankra mutogat, hogy ott érdeklődjek viszont a kártyán nincs erre vonatkozó limit/tiltás, máshol hibátlanul működik a kártya. (Nem Erste ahogy a te esetedben, így még csak nem is bank specifikus a dolog.)
Jobb esetben néhány órán belül megjavul, de volt hogy 1-2 napig ugyan azt a hibát kapom, de minden esetben magától javult meg.
Természetesen minden alkalommal piszkálom ilyenkor a supportot, tudjanak róla, hogy van ilyen hiba. -
Faby
senior tag
válasz gabor9991 #45560 üzenetére
Ahogy fentebb más is jelezte, a My address is not here feliratra kattintva simán be tudtam vinni a címet (listában nekem se hozta fel), és az app szerint sikeres az utalás, a partnertől még nem kaptam visszajelzést. Első nemzetközi utalásom, remélem odaér.
(Nem is értem, miért utalgatni kell, a Bookingon simán kártyás fizetéssel sokkal egyszerűbb volt, de most a Szállás.hu nem ajánlotta fel)A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Garsza
veterán
Helló! Pár éve már használom a Revolutot. Elsősorban valuta váltásra. De most azon gondolkodom, hogy használnám elsődleges számlának, ide utaltatnám a fizetésem (ha lehetséges egyáltalán). Mik a vélemények mennyire megbízható bank? Megvan az esélye hogy elvesszen a pénzem vagy hasonló?
-
paolinho
őstag
Lehet, hogy a CIB-nél ez így van, azaz áruvásárlásnak minősül hitelkártyával feltölteni, de nekem tegnap az Erste ügyfélszolgálatosa egyértelműen pénzfelvételnek minősítette az arról történő feltöltést, aminek súlyosabb költség vonzatai vannak a későbbiekben. Persze ha 24 órán belül visszateszi a delikvens a pénzt, a hitelkártyára, akkor nincs probléma.
#45571 Boond: ezek rendben vannak nálam is, valószínűleg Monyos által is említett rendszerhiba lehetett az oka annak, hogy nem sikerült első három alkalommal a feltöltés.
-
kp78
addikt
Most látom, h PLUS szint kell hozzá.
Nekem a metal mellé lenne annyi, mint a képen.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Gardaai
senior tag
Olyanról hallottatok, hogy ingyenes csomagban akár 1.000 Ft ATM kp felvételnél számol fel hétvégi díjat a Revolut? Limit nincs túllépve. Nem találtam erről semmit, de ismerős állítja, hogy akármikor hétvégén vesz fel pénzt díja van.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
4Grider
nagyúr
válasz ArthurShelby #45596 üzenetére
Neked is hitelkártyád van?
-
Gardaai
senior tag
Azt tudom, de állítja, hogy neki számol fel díjat hétvégén.
Én biztos vagyok benne, hogy vagy az ATM vagy pedig limit túllépés miatt számol fel neki. De hajthatatlan..
Na mindegy is, csak hátha hallott ilyet valaki, én még nem, pedig jó pár éve nyúzom.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
pictigjis
senior tag
válasz ArthurShelby #45598 üzenetére
tiszta szerencse, hogy kifejezetten hitelkartyakrol volt szo
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest