Hirdetés
- Tipp érkezett az Android 16 korai startdátumára
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Keménykedik a Honor X9c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Most halál komolyan kérdezem semmi trollkodás, de mégis mi a fenének egy ilyen telefonba 5G?
Még a pár éves csúcstelefonomban is ki van kapcsolva, mert semmi értelmét nem látom, nem hogy egy ilyen alsó polcosban..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
titán
Esti videózásnál érdemes kikapcsolni a stabilizálást, akkor nem mosódik, esik szét a kép mozgáskor.
[ Szerkesztve ]
-
Piotor
tag
Samsung A33 5G atcsomagolva...
-
titán
Követik a trendet. A felhasználók kb. 98 százalékának nincs arról tudása, hogy az 5G-vel gyakorlatilag semmivel nincs előbbre. Nálam például 5G-n lassabb a net, mint 4G-n, vodafone.
Amúgy szerintem 80 ezer forint környékén jó kis telefon. Az pedig vicces, hogy a 80 ezer forintos telefonban kap az ember egy 120hz-es amoled kijelzőt, a 400k-s iphone 16-ban pedig kapunk egy 60hz-es panelt.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Jó kis teló. Jó a kijelző, jó a kamera nappal (fotó és videó), kiváló hangot vesz fel.
A hardver elégséges ma. 3-4 év múlva már kevés lesz. -
bbattila92
csendes tag
Teljesen korrekt készülék, öröm látni az OLED-et, NFC-t, OIS-t, microSD bővíthetőséget és jack csatit egy készüléken. Frankó a szoftvertámogatás is. Szerinem az 5G mellett tök fölösleges a 120 Hz-es kijelző is ilyen kategóriában, de muszáj pár trendi kifejezést is a dobozra nyomtatni.
-
veterán
válasz bbattila92 #9 üzenetére
Szerintem a nagyobb/gyorsabb képfrissítés soha nem felesleges. Ez egy jó dolog, tv-n, monitoron, vagy telefonon is.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
Predatorr
őstag
Samsung 120Hz = 1-20Hz (a kijelző persze biztos tudja), és csak 3 új Android verziót kapott (14-gyel kilőve a kedvenc játékaimat). Be lehet dőlni persze a sok év támogatásnak, csak az A osztály a 3. évtől használhatatlanná válik (pedig A52S-em van, szóval hiába a 6GB RAM is), S meg ad +1 évet. Fizetett fórumozók „megmagyarázták”, hogy nem a régi készülékeit avultató Samsung, hanem a droid hibás, aztán Honorra váltva meg minden flottul működik (játékok persze nem ), és minden „android” bug hip-hop eltűnt. Aztán majd meglátom a Honort 3 év múlva, de már a sok bug eltűnése miatt megérte,.amelyeket a Samsung többszöri jelzés ellenére sem javított.
Telekom nem is ad 5G-t, csak drága csomaghoz, amit elfelejt reklámozni. Amikor akándékban aktiválta, semmi különbség nem volt, csak a hálózat jelezte.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
veterán
válasz Predatorr #11 üzenetére
A Telekom pár hónappal ezelőtt "kinyitotta" az 5G hálózatot. Mostmár minden előfizető számára elérhető. Ez azonban nem változtatja meg azt, hogy jelenleg NINCS országos lefedettség, vidéken (falvakban) csak 2G és 4G van.
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
Én elhiszem ha valakinek "bug-zik" a telefonja, de soha nem úgy tekintek rá, mint általános jelenségre. Ha a fórumokon fellelhető hibákból indulnánk ki, akkor nem vennénk sem tv-t, sem mosógépet, sem semmit.
-
válasz Necroman_Mk2 #15 üzenetére
4G még lesz legalább 10 évig, de az is lehet, hogy sokkal tovább. Ennek oka, hogy az 5G nem alternatíva a 4G-re. A 2G meg "örökké" megmarad, így telefonálni mindig lehet majd.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
razorka777
veterán
Páromnak keresünk telefont a leharcolt, szoftveresen a hulladék kategóriává avanzsált A72 helyett.
Mivel külön kérte, hogy újat szeretne olcsón, ezért már régóta gondolkodok az A25-ön.
Facebook, tiktok, youtube-ra ez is bőven megteszi.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
-
janeszgol
félisten
válasz razorka777 #20 üzenetére
8/256-os verziót vegyetek, ha tehetitek!
A Honor 90 az A35 árában van, SoC-ben az A25-öt bőségesen veri CPU-ban, és GPU-ban is, az A35/A54 párost pedig picit, olyan 15-20%-as veri. Tehát teljesítményben a Honor 90 jó választás. De! Kamerában sokkal jobb az A15, A25, A35, pláne az A54 quartett.[ Szerkesztve ]
-
veterán
A cikkben ez hangzik el:
"...az A16 5G IP54 alapon por- és cseppálló, ám necces 4 GB RAM-ot kínál, míg az A25 5G IP-védelmet nem kapott, cserébe 6 GB memóriával és erősebb GPU-val fürgébben operál..."
Ez így nem jó. Az A15, az A16, és az A25 is elérhető akár 8GB rammal is.
A15 a gyártó oldalán: [kép]
A16 a boltokban: [kép]
A25 a boltokban: [kép]
Tehát helyesen talán úgy lenne megfogalmazva, hogy " ...a különböző ram- és tárhely variánsok közül mi ezt és ezt kaptuk meg tesztre..."
-
janeszgol
félisten
Meg ez az egész megfogalmazás csalóka. Az IP54-et szerintem minden megjelenő teló tudja. Az IP67 a népszerű a Samsungnál, amit külön kiírnak. Az A35 pl megkapta.
IP67: A33, A34, A35, A52, A52s, A53, A53, A55, A72.
De lehet ezeknek búcsút inthetünk. Az általános összeszerelési minőség, ár annyit javult, hogy nem lesz szükség az IP67-re. Garit úgyse vállalnak rá, szóval szerintem szükségtelen így. -
-
Predatorr
őstag
Nyitotta a francokat. Vidéki nagyvárosban élek, simán volt 5G, amikor akarták, azóta nincs. Mondjuk én nem hiszem el azt sem, hogy mindkét Eiffel-torony gumiból van.
Ollie: nem részletezem, mert megint megkapom az erre tartott fél tucat chatbottól, hogy mindig azok miatt panaszkodom. A legfőbb pont az avultatás, miközben egy hardveresen ma is korszerű telefonról van szó (dettó ua. CPU, mint az A54-ben, csak utóbbit felhúzták picit, aztán rányomták, hogy Exynos, 6GB RAM, amelyből max 4,7-et használt). "Zóccó" Poco X3 NFC-m sosem lassult frissítésekkel, de nekem kellett a márkás, korszerű Samsung, mert nem tanultam az S8-ból.
Most először Honor-t vettem, és végre nem 1-20Hz a "120", nincsenek bugok, és szélvészgyors minden. Pár apró hülyesége persze ennek is van.
Az "örökké" azért kétséges így, a 3. világháború árnyékában. Viszont már nem fogunk miatta aggódni.cs.zs.: Sok telefonnal előfordul, nem én fogtam ki szart, és érdekes módon, amit hibát az Androidra fogtak, mind eltűnt egy más gyártmányú készülékkel.
-
veterán
válasz janeszgol #26 üzenetére
Nem az a lényeg hogy garit vállalnak rá, hanem hogy olyan és kész. A54 is van nekünk a családban, többszörösen tesztelve, ez bizony vízálló. Le van írva, hogy ez a későbbiekben csökkenhet, értem. Ráülhetnek, megcsavarodhat, stb. Havi 1400 Ft-ért van rajta prémium törésbizti, ami beázásra is fizet, eként végképp nyugodt vagyok.
IP67-68 így nem szükségtelen, szerintem ez egy tök jó dolog.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
helixP
nagyúr
Pl. Balaton déli partján vonatozva hetekig szívtam a 4G lefedettséggel (Telekom), aztán bekapcsoltam az 5G-t és szinte mindenhol teljes a térerőm.
Lehet, hogy nincs sok hely az országban ilyen, de ezek szerint van, ahol az 5G jobban megy, mint a 4, és akkor jó, ha erre is képes a készülék. -
bostone
addikt
Jó sűrűre sikeredett ez a teszt, nem igazán találni benne üresjáratot. A szövegkiemelőt nyugodtan félre lehet tenni. Csak kapkodtam a fejem, mint egy villám videoklip, sitty-sutty.
A Samsung-nál is jó drágán mérik a ram-ot, mint máshol a rom-ot. Az A széria sosem győzött meg igazán. És ugye ott a Samsung jel a készüléken, ami nem olcsósítja az eszközt. Bizony, ha a támogatást nem nézem, lehet másfelé kacsingatnék. Viszont a családban előfordulnak egyedek, akik valamiért ragaszkodnak a márkához.
-
Graphics
Jómunkásember
Gyönyörű lett az a notch... Mintha direkt arra tervezték volna, hogy mutassa, csóró nem S szériát vett.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
bbattila92
csendes tag
A71-et használom 2020 májusa óta, mindenre, amíg tartott a támogatás, minden frissítést megkapott. Híznak és egyre éhesebbek az appok, újkorában tényleg kicsit fürgébb volt, de most is használható telefon. Az öregedése talán ott érhető legkinkább tetten, hogy kevesebb appot tud a memóriájában tartani (128/6 modell), illetve a legzavaróbb (számomra) a kamera használata közbeni késés az exponálógombra bökés és a fotó elkészülte között, ráadásul ez elég random tud lenni, néha 2 mp, néha késés nélkül fotóz. Más, mindennapi használatban nincs lassulás. Amúgy akksi másfél-két napot simán hoz, reggel bátran elindulok 55% töltéssel is.
Az avultatást részben pszichológiai nyomás is okozhatja, de az nem a készülékben lesz, hanem bennünk: a fomo, a technikai fejlődésről való lemaradástól való félelem, az eszközök státuszszimbólumi mivoltja, rohanó világ, csilivili reklámok, életérzés marketingje. Ha öregnek és elavultnak érzem a telefonom, akkor állítok be új háttérképet, ikonkészletet, esetleg launchert és ez nekem "megvakarja" azt a pontot odabenn és elmúlik az újra vágyás érzése. -
Predatorr
őstag
Elég sokan, több modellen is. Más gyártónál meg nem, biztos mi tévedünk pár millióan. Ismerősök közt Xiaomi, anyámnál LG (K50!), és röccenés nélkül futnak évek óta. Amíg látom, nem különösebben érdekel, ki miért (mennyiért) tagadja, amit a Samsung csinál. Egy valós személy értené az iróniát.
Bbattila92: Sajnos más témával is akadozik a rendszer. Igazán feltűnővé a droid 14-gyel vált. S8 pl. csak 4 év után kezdte, de ott aztán még gyengült a téterő, bt is. Az akadozó netem is hirtelen gyorsult Honorra váltva, pedig alig néhányszor ment az A52S 4GB RAM használat fölé.
[ Szerkesztve ]
-
GothGuardian
csendes tag
Én csak azt nem értem, hogy a gyártók (úgy összességében), a csúcskészülékeket miért nem tudják/akarják ilyen szép színekben gyártani? a zászlóshajókból jellemzően pasztell színű épp hogy színes valami szoktak lenni. Mié'?
-
Predatorr
őstag
válasz GothGuardian #43 üzenetére
Hátrányos nemi megkülönböztetés. Vannak nemek, amelyek képviselői tetszés, nem műszaki tartalom alapján vásárolnak, azoknak jó a felhalmozott raktárkészlet szép csomagolásban.
-
-
veterán
Májusban, amikor a 8/256 A25-öt vettem, a Samsung honlapján csak 6/128 volt. Én is megkaptam sok helyről, hogy szürkeimportost vettem, az emag biztos Romániából hozta, stb stb.
Egyrészt lesz.rom, én elégedett vagyok az emaggal, másrészt kiderült hogy nem is szürkeimportos.
Akkortájt az A15 is több boltban jelen volt mint most. Arra tippelnék hogy "kivezetődik", mert megjött az A16.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8 128GB Hazel, Szép Állapotú, Független, Szürke, Garanciális, Házhozszállítás
- Xiaomi 13T Dual Sim 5G - 256/8GB telefon újszerű állapotban ELADÓ
- Mobil Felvásárlás!! Samsung,Iphone!! NAPI LEGMAGASABB ÁRBAN! ORSZÁGSZERTE!
- Honor 200 Pro valamint Zöld Honor 200 256 Gb
- iPhone 13 pro 128gb szürke/ kis hibás/87%akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest