- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerodot
aktív tag
válasz Rigormortiis #45190 üzenetére
Jó ez az OTP, gyakorlatilag heti rendszerességgel vannak itt ilyen posztok, hogy egyszer csak nem megy OTP kártyával a topup...
-
kisZ2
csendes tag
Sziasztok, revolutról utaltam otp számlára majd később figyelmetlenségből ő a revolutos számlámra utalt vissza összeget, de a megjegyzésbe nem írt semmi azonosító vagy referencia számot. Ilyenkor mi van és mit lehet tenni? Kb. 1 hete történt a dolog, de még nem jött át semmi.
Köszönöm. -
Noxy
veterán
Várni. Nemzetközi utalásként ment el, ami időbe és + pénzbe kerül. Azonosítóra vagy referencia számra nincs szűkség, mert nem a NAV, MÁK, TB-nak, vagy a brókerszámlára, stb.. utalt.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
19Petya83
tag
Sziasztok!
Horvátországi nyaralásra megyünk majd augusztus közepén. Érdemes most váltani a Revolutban forintot kunára vagy esetleg euróra? Mivel gyengülőben van a HUF gondoltam most kellene még átváltani. Bár megjegyzem, hogy az alkalmazásban nem találok HRK váltási lehetőséget.
-
$atirka
senior tag
válasz DrDobos #45203 üzenetére
Nem emlékszem a csomag nevére (valószínű az lesz), de a napokban bemegyek és lesznek kérdéseim.
Kár hogy ilyeneket nem mondanak el, pedig még mondtam is, hogy kb mire fogom használni.
Mondjuk így visszaemlékezve, azt sem tudták (vagy tették a hülyét), hogy mi az a Revolut...
De lehet ez általános, Unicreditben is néztek annak idején, hogy miről beszélek."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
kmarci25
veterán
válasz 19Petya83 #45212 üzenetére
Ne is keress HRK-t, mert nem érnél vele semmit. Egyébként szubjektív, de néha én is görcsölök, hogy mikor váltsak, de igazából úgysem tudod kiszámítani. Mondjuk az jó volt, mikor 2019-ben váltottam még 360ért eurót, és mikor végre lehetett utazni, akkor bőven 380 fölött volt. Na, engem örültem.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
viktorhu
veterán
válasz Rigormortiis #45195 üzenetére
Nézd meg azért OTP-nél a virtuális vásárlási limitet (meg részemről is egy szavazat a telefon újraindítására is).
A Revolut mutatja, hogy vár a jóváhagyásra? Mert akkor manuálisan is meg tudod nyitni az appban a jóváhagyási kérést, ha valamiért a push üzenet nem megy át.
-
-
Noxy
veterán
válasz $atirka #45213 üzenetére
Ne menjél, mert csak égetni fogod magad.
Mit kérdezel? Hogy nem mondták el részletesen a díjjegyzéket?
Le van írva.
Google 2. találat. [link]
persze hogy tették a hülyét, mert ez tiszta haszon nekik a "mindennapokban". ezért kapják a fizetésüket.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
tobias40
veterán
Hogy tudok 2 db saját nevemen levő kártyát elmenteni(kettő különböző bank!),és hol az egyikről hol a másikról tölteni fel pénzt a revo számlámra?
Egy van most elmentve,többre nem találok lehetőséget..[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
válasz tobias40 #45229 üzenetére
Menj a módosításra és ott lesz jobbra fent, hogy Kártya hozzáadása. Miután hozzáadtad, úgy lesz ahogy írtad, az összes hozzáadott kártyád egymás alatt és választhatsz közülük.
Az a Módosítás nem a bankkártya átírását jelenti, hanem az épp kiválasztott feltöltési módszer átváltását egy másikra. Ami lehet egy másik bankkártya a listából vagy A/G Pay vagy akár egy új bankkártya...
-
$atirka
senior tag
Nyilván nem hülyét akarok csinálni magamból, hanem megoldást szeretnék erre. Ha így marad, annyira már nem vonzó a Revolut használata számomra, többek között rendszeres utalásokra használom, ami ingyenes. Így már nem az.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
$atirka
senior tag
válasz sambenez #45224 üzenetére
Köszi, de hiába nézem ezeket a sok szép százalékokat, okosabb nem leszek. Máshoz értek, nem ezekhez a dolgokhoz. Persze mindenről nem világosíthatnak fel, de talán ez egy lényeges dolog, hogy minden vásárlásomat megsarcolják. Ezt azért nem mondanám természetesnek.
Még jó hogy van számlavezetési díj meg zárlati díj meg kártyahasználati díj, meg utalás stb... Inkább nem írok csúnyát...[ Szerkesztve ]
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
viharhozo
addikt
Csak ilyen erdekessegkepp: tegnap penzt kuldtek volna nekem Revoluton. Mar volt tranzakcionk, a masik fel a szokasos modon kuldte, az app hibauzenetet dobott, h az ugylet nem teljesult. Ezt megcsinalta meg ketszer.
Az ugyletek termeszetesen teljesultek, tehat haromszor kuldte el a penzt, de en csak kb. masfel oraval kesobb kaptam meg mindharom utalast. Nyilvan visszakuldtem, de tok idegennel nem feltetlenul lesz ez ennyire termeszetes, szoval legyetek ovatosak!
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
kp78
addikt
válasz viharhozo #45235 üzenetére
Délután kb. 1,5-2 óra hosszan vmi gubanc volt, kollégám nekem is küldeni akart, majd duplán érkezett meg.
Könyvelt tételben sem látszott nálam.
Aztán 17 körül megjelent a listában nálam, és visszaküldtem neki a +1-et.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
JamesHun
addikt
Horvátországban ha KP-t vennék ki mivel érheti meg jobban?
Revolut, vagy OTP automatából (pont van egy ahova megyünk)?
Pár 100 EUR lenne max, ha a strandra mégis kell belépőt fizetni (régen kellett ide fizetni).SeriesX: JamesSHun
-
törölt tag
válasz $atirka #45232 üzenetére
Te példádból is látszik, hogy jól megélnek belőle, mert van rá "igény".
JamesHun, itthon. (Fb revolut csoportban írják melyik horvát bank automatáknál lehet pl ingyenesen, de nagy a szórás.)
OTP Euró ATM (2022 nyár amikor rákerestem)
Nincs:
Veszprém,
Zalaegerszeg,
Székesfehérvár
Eger
Szekszárd
Szolnok
Szombathely
TatabányaVan:
Békéscsaba
Budapest
Győr
Debrecen
Kaposvár
Kecskemét
Miskolc
Nyiregyháza
Pécs
Salgótarján
Szeged -
veterán
-
törölt tag
válasz jobarat01 #45241 üzenetére
Mert egyszerűbb, mint végig próbálgatni, mindenkinek. És gyakori kérdés, nem poénból írtam össze tavaly. akinek építőjellégű észrevétele van, az meg jelzi és kész.
Feltűnt, hogy megye székhelyekre, és hasonlókra kerestem rá? Amik gyakran felmerültek?: ennyi erővel Pilipócs is lehetne, meg még több ezer másik település, ne legyünk már telhetetlenek. Inkább köszönnétek meg.
Donki Hóte elmész a fenébe. Ezt én írtam össze tavaly, egyenként rákeresve, egyéb településekre is pl Balaton környéke.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz #33802016 #45244 üzenetére
Donki Hóte elmész a fenébe. Ezt én írtam össze tavaly, egyenként rákeresve, egyéb településekre is pl Balaton környéke.
Köszönöm szépen, ez jól esett
Ígérd meg, hogy ha én elmegyek a fenébe, akkor te felmégy az OTP honlapjára, rákeresel az ATM-ekre, lenyitod a további beállítások lehetőséget, ott EUR-ra állítod a pénznemet és örülsz a feljövő listának, mert miután én felvilágosítottalak, neked már nem kell egyesével kiírogatni az EUR ATM-eket
Oksa
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
törölt tag
válasz Donki Hóte #45245 üzenetére
Amikor ezt leírtam nem hozta ki az Atmeket ország szerte (Városon belül igen, ha konkrétra kerestem rá)., ha ezen változtattak az jó. A kérdésekből nekem úgy tűnik, hogy ez ha így van nem olyan régi esemény.
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
veterán
válasz Donki Hóte #45245 üzenetére
Ez a funkció kb 3 éve létezik.
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
Gardaai
senior tag
HUF LY -> Wise -> Revolut, itt átvált USD-re -> Wise vagy Lightyear-re közvetlen dollárban mennyire járható út díjmentesen? Valahol fennakadhat 2m forint, van benne rizikó? HUF -> USD átváltásnál elég nagy különbség van. Inkább így csinálnám ha nincs jobb ötlet. Persze korlátlanul váltok Revoluton.
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Milyen TV-t vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jogász topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest