- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
Az összefoglaló szerint standard csomagban vagy visa vagy mastercard kártyát kapok majd, regisztráció alatt nálam egyértelműen jelezte hogy mastercardot fogok kapni, 2 napja kértem a kártyát, majd ha megjön kiderül milyen lesz végül.
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Revolut-os készülékbiztosítással kapcsolatban?
Köszi!
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
htc07
addikt
válasz pappkarcsi #11003 üzenetére
én fizetem a heti 400 forintot rá mert jobban alszok tőle, egyébként nem járt a topikban még senki, akinek követelése lett volna a biztosító felé (illetve én nem találtam a kulcsszavak alapján)
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Hétvégi online bankkártyás fizetéssel tapasztalatok? Mármint pl fontban. Múlt hétvégén vásároltam 30 GBP értékben és kb 200 Ft-al került többe mint hétköznap. A hétvégén érdemesebb OTP kártyámat használni, ha nem váltottam előtte eleget?
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz XboxGamePass #11005 üzenetére
Tudod, hogy hétvégén nincs árfolyam jegyzés, ezáltal 1% pluszt rátesz a revolut.
Magad is ellenőrizheted az appban az aktuális árfolyamot, hétvégén is, mielőtt vásárolsz.Most épp 372.19 forint egy angol font.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
tsilver
aktív tag
a virtuális kártyám úgy néz ki mintha inaktív lenne de nincs befagyasztva csak a olyan homályos színtelen a kijelzése a képen, Mi ez ?
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
senior tag
-
Gabás
addikt
válasz XboxGamePass #11010 üzenetére
a kártyatársaság biztos
-
erdey_a
addikt
-
jézusom
addikt
Sziasztok!
Van egy revolut számla ismerősömnek, egy hete használja kb, megjött neki a kártya is. Viszont egyszer csak kiír valami olyasmit, hogy azonosítsa be magát
Nem is nagyon tudom értelmezni.
Ellenőrizd a revolut kártyádhoz trásított otp bank-számládon, hogy látható-e a legutóbbi feltöltésed, és az ellenőrző kód.
Szóval, ha valaki ezt tudja, hogyan lehetne megoldani, megköszönném!
Fogalmam sincs, hogy akkor most mit kell küldeni hova, oké egy számlakivonatpl de hova?
[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
A 371.62 az tegnapi árfolyam, nézd meg jobban.
Hétvégén nincs jegyzés.
Ha most használod az OTP kártyát, akkor a könyvelés napján érvényes árfolyamot fogja használni (néhány nap múlva).[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
instantwater
addikt
Hétfőn/kedden/szerdán amikor lekönyveli, majd az akkori árfolyamon vonja le.
Akkor hasonlítsd majd össze az akkori Revolut árfolyammal. -
aujjobba
addikt
válasz instantwater #11016 üzenetére
Ha ma vásárol valamit, akkor a revolut mai árfolyamát kellene hasonlítani az OTP majdani könyvelés napján érvényes árfolyamával.
Igazából akár elő is fordulhat, hogy az kedvezőbb lesz, mint a mai revolut, előre nem látja senki.
Nem valószínű, de megeshet.[ Szerkesztve ]
-
Kiskopika
senior tag
Nekem az jutott eszembe hogy mi tortenik akkor, ha be van allitva a fizetesnel kerekitsen feljebb es tegye szefbe, de nincs eleg abbol a penznembol amiben a fizetes tortenik? Automatikusan valt masbol es felre teszi azt vagy csak kifizet de nem rak felre, esetleg hetvegen valt es az 1%ot levonja a hetvege miatt?
-
senior tag
válasz XboxGamePass #11015 üzenetére
Kicsit más. Revolut kártyám be van rakva PayPal mögé. Fizettem 31.34 GBP-t és 30 GBP volt átváltva. Mindenhol az van beállítva, hogy azzal terheljen amiben fizetek, ne váltogasson se a PayPal se senki. Most csak a forintból vont le, a 30 GBP-t nem. Ez azért történt, mert nem volt elég GBP az teljes vásárláshoz átváltva? Azt gondoltam, hogy vált majd még hozzá.
-
aujjobba
addikt
válasz XboxGamePass #11019 üzenetére
Osszefoglalo.
Kellene lassan ide egy chatbot, ami a hozzászólások 80%-ára azt válaszolja, hogy RTFM.“Melyik pénznemet használja először
Először mindig a terhelés pénznemében próbálja levonni a kívánt összeget a számládról - ha abból nem áll rendelkezésre megfelelő összeg, akkor az accountod fő devizájában, ami magyarországi regisztráció esetén a forint lesz. Ha abból sem áll rendelkezésre elegendő, akkor abból a pénznemből, amiből a legtöbb van az accountodon. Nem osztja szét a terhelést, több deviza között. Tehát ha van 100$ és 500€a számládon, és érkezik 200$ terhelés, akkor mindet az euró számlára terheli. Hivatalos Revolut leírás: [link]”[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
Kaptam egy emailt hogy unlockoltak nálam a kriptokat... Másnál is volt ilyen? Már csak azt kellene tudni hogy van e értelme most olyanra váltani
-
gzbotii
nagyúr
Ma sikerült elmenni bevásárlásra pénztárca nélkül (ráadásul tankolni is akartam). Persze Rev egy gyanús tranzakció miatt (amit jeleztem, hogy nem az) befagyasztotta a virtuális kártyám, így GPay nem ment. Nem volt opció unlockolni.
Mivel fent van a Simple és a GPay is, így azt sem hagyta, hogy Simplellel fizessek. Át kellett állítani az alapértelmezett NFC-s fizetési módot Simplere, így aztán szúrós tekintetek közepette sikerült végül fizetnem.[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
senior tag
-
streng
csendes tag
válasz pappkarcsi #11003 üzenetére
Én sem tudok még olyanról, aki javíttatott volna Revolut telefon biztosításon át eddig közülünk. De szerintem nincs vele gond
A Revout mögött a Simplesurance nevű cég köti a tényleges telefon biztosítás Az Allianz-nál.Ugyan úgy mint a OnePlus telefonoknál a vásárláskor én egy olyanon cseréltettem kijelzőt. A menete ott, ami gondolom itt is így megy majd:
Ki kellett töltenem egy web-es űrlapot, elfogadták, küldtek UPS-es fuvarlevélszámot, feladtam a telefont, bevizsgálták, mondták, hogy ok, tényleg törött a kijelző. amint befizetem az önrészt cserélik is, írtam nekik, fizettem, ők meg visszaküldték a javított telefont. 1 hét alatt megvolt a bejelentéstől kezdve. Azt hiszem Csehországba kellett küldeni, de mivel futár vitte előre megírt szállító alapján teljesen mindegy. (Arra figyelj, hogy ne legyen a telefon 6 hónapnál régebbi, csak akkor érvényes a szerződés. Számla kell róla. Az nem gond, ha nem a neveden van. - Ezt konkrétan megkérdeztük Revolut/Simplesurance viszonylatban egyik ismerősömnek.) -
vnorbi
aktív tag
válasz aujjobba #11017 üzenetére
Azt se felejtsétek, hogy OTP-s kártyára érkező GBP terhelés esetén először a fontot euróra váltják, majd az eurót forintra, és az lesz végül könyvelve néhány nap múlva. Az OTP-s deviza eladási árfolyam tájékoztató jellegű, mert EUR-tól különböző devizás vásárlás esetén mindig van egy plusz váltás is, ami miatt még kiszámíthatatlanabb az egész (mintha nem lenne elég, hogy csak a napokkal későbbi árfolyamon fognak könyvelni).
Ha mondjuk van a forint számla mellett devizaszámla, ami tud kezelni GBP-t is, arra érvényes az azonnali váltáskor a deviza eladási árfolyam, de a vásárlásokra nem igazán.
-
vnorbi
aktív tag
válasz instantwater #11034 üzenetére
Igen, a GBP számlapénz utalásra, vagy befektetésre hasznos (ha van ilyen lehetőség egyáltalán), kártyás vásárláshoz fölösleges náluk váltani.
-
jézusom
addikt
válasz gzbotii #11027 üzenetére
Na jó ezt majd meglátjuk, ha kezemben lesz az a telefon. Nehéz így, hogy nem nálam van...
Más: van egy virtual és egy fizikai kártyám. Ugyebár a virtual azért lenne, hogy külön pénzt pakoljak rá, és akkor csak annyit tudnak leszívni egy online vásárlásnál. De nálam igazábol egy számla van, és abból von le a fizikai meg a virtual is. Hogyan lehetne a virtualra elkülöníteni?
Köszi!
-
htc07
addikt
válasz jézusom #11037 üzenetére
nem, a virtuális meg a fizikai kártya közt annyi a különbség, hogy a virtuális nem fizikai
könnyebb eldobni és újat generálni belőle.
a revolut maga van arra (legalábbis nekem), hogy online vásároljak vele, és ne tudjanak többet, mint ami rajta van.
meg amúgyis le van tiltva a virtuális kártyám ha épp nem használom, de a lidlben meg tudom venni a kiflimet reggel a fizikaival.
[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz instantwater #11032 üzenetére
Én azt hittem ilyen gyanús tranzakcióknál a számlát zárolják, de ezek szerint csak az adott kártyát? És akkor a másik kártyával teljes értékűen tovább használható a számla? És ha esetleg ellenőrzés van és igazolásokat kérnek, addig használható, vagy akkor addig semmi sem?
-
jézusom
addikt
válasz instantwater #11040 üzenetére
Online, mondjuk wish-en vásárolsz, persze nem, de mondjuk. Szóval, ha ott megadod azon kártyád elérhetőségét, amin az összes pénzed van, akkor imádkozhatsz. Ha meg a virtualt adod meg, amire csak annyi pénzt raksz, amit nem sajnálsz, akkor annyit tud leszívni. Ez OTP-nél működik, revonál nem.
-
Tuomas
addikt
válasz jézusom #11046 üzenetére
Nos, szerintem olvasd el újra az összefoglalót, és értelmezd is, különösen azt a részt, hogy mire jó a revolut.
Ha jól csináltad, rájössz, miért hülyeség amit írtál.
De megismétlem amit egyszer már leírtam, csak hogy ne érjen az a vád, hogy nem próbálok meg segíteni.Ezt írtad:
"Szóval, ha ott megadod azon kártyád elérhetőségét, amin az összes pénzed van, akkor imádkozhatsz. Ha meg a virtualt adod meg, amire csak annyi pénzt raksz, amit nem sajnálsz, akkor annyit tud leszívni. Ez OTP-nél működik, revonál nem."Amire én ezt:
"A revoluton mindig annyi pénzed van, amennyit feltöltesz rá."Na? Dereng valami?
Láthatólag a többiek is mindent beleadnak, hogy segítsenek, innen már csak rajtad múlik.
[ Szerkesztve ]
We were here
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest