- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz stufen2 #29754 üzenetére
Pár napja szereztem egy Nokia X5-01-est, 35 óra van benne, egyszer lett sajnos leejtve, de amúgy hibátlan, fóliás, teljes saját dobozos.
Emellé szereztem tegnap egy BlackBerry 9500 Storm-ot, meg egy Nokia E65-öt. A BB fóliás, mindenhol. Mikrokarcmentes, vadonat új, Vodafone függő. Tokkal, saját dobozában, leírással, tojástartó és töltő nincs, de microUSB, szóval nincs gond.
Érdekessége, hogy a kijelző ugyan kapacitív, de még gondoltak a rezisztív érintőre szokott emberekre. Így az érintés csak kijelöl, és szó szerint az egész kijelzőt le kell nyomni, hogy "kattintsunk" . Könnyen mozdul, de mindenképp furcsa, hogy mozog az érintő és az LCD. Olyan, mint a 7110 görgő, azt is be kell ugye nyomni; csak itt a komplett kijelző mozdul.
Az E65 ugyan nem fóliás, de pár minimális karcot leszámítva hibátlan, barna, szintén saját dobozban, ez komplett, tojástartóval, leírással, 256-os microSD-vel, Vodafone-osan. A life timer összesen 6 óra 58 perc.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
zorzy4
addikt
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
-
golya32
senior tag
6230 lejátsza az mp3-t?
Mekkora a legnagyobb kártya ami belemegy?Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
sz.balazs.95
veterán
úgy rémlik, hogy lejátssza.
Asszem 2 GB-os a max.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
novinyul
veterán
válasz sz.balazs.95 #29766 üzenetére
Még jó hogy 512mb volt a max.hivatalosan,de néha az 1gb is ment.
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
zorzy4
addikt
[link] Na most ha ezekben van 3 halott javíthatatlan panel akkor nem éri meg így tolni a liciteket.
-
golya32
senior tag
8210ről átálltam a 6230 ra közbe jött egy 7110 is, de azt már nem tudom használni túl nagy nekem.
Valszeg még egy 8600 is jön, aztán elég a nokiából.Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
zorzy4
addikt
válasz Dr Dee #29772 üzenetére
Ha egy biztosan működő lenne köztük, akkor igen, de valószínűleg nincs.
Viszont én megvettem a vitrint nokia kollégától. Ha átrendeztük a lakást, Liza új ágya miatt, akkor fel lesz avatva .
[ Szerkesztve ]
-
ferret77
aktív tag
Akkor most hülyét fogtok kapni Vettem egy N95-öt. Nagyon szép, működik, töltövel, autós töltővel, head-settel, adatkábellel. Találjátok ki mennyi volt
-
ferret77
aktív tag
válasz Earl_Muttley #29788 üzenetére
Apród. Ma adták délután fel. [link]
Most nézem, mert azt nem is figyeltem, három töltő is van hozzá plusz az autós.[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
Az igen
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
ferret77
aktív tag
válasz Earl_Muttley #29792 üzenetére
Nekem másfél óra volt az út, csak oda. Még csak most tartok hazafelé kb félúton.
Már leformáztam. Ja és van benne egy egy gigás kártya. Igazán lehetett volna 8, vagy 16GB[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest