- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
zorzy4
addikt
[link]
Rossz topikba ment.[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
Elims
veterán
Sziasztok!
N95-höz hol lehetne venni legolcsóbban tényleg eredeti akkumulátort?
Esetleg vkinek nincs egy eladó jó állapotban? -
Dr Dee
tag
Keresek Nokia "tojástálcát". 5110,6110,6150 valamelyikhez!
Magyar lelleményeség! Ebayen árulták,olyan 30 ezer Ft-ért:-)
-
Earl_Muttley
őstag
válasz sz.balazs.95 #29563 üzenetére
Addig jo neki akkor...
[ Szerkesztve ]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #29564 üzenetére
ne félj, jössz te még az én utcámba!
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Dr Dee
tag
Olcsóón valakinek?
Nem nézz körül mielőtt beárazza! Ez olyan mintha,most elővenném az enyémet,amit anno 100 "Matyiért" vettem és most legalább 30 ezret kérnék érte [link] -
stufen2
aktív tag
Mi van akkor, ha a 3510i-m azt írja ki, hogy a "telefon korlátozva"?
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
tolts.hu
őstag
Sziasztok!
Valakit érdekelne a mobiloknak készített vitrinem?
Sajnos nem passzol a szobába a fehér...
Várom az ajánlatokat érte.www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
ferret77
aktív tag
Találtam jófogáson egy N76-ot. Szegény elég kopott, de hátha érdrkel valakit. [link]
-
Dr Dee
tag
Mi van az emberekkel? 7 db telefont adtam el 3 nap alatt
-
KSparrow
őstag
válasz ferret77 #29574 üzenetére
Az elég kopott az nem kifejezés!
De ajánlani tudom, persze nem felújítási alapnak egy vagyon a gyári ház, ha még van. De zenére viszont tökéletes, nagyon szépen szól! Kb 2 éve harmadik telefonként hordtam, csak a zene miatt.Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
Mulderpapa
aktív tag
Sziasztok!
Refurbished N95-öt rendelt már valaki Kínából?
12-13k körül dobálják és szerintem még mindig bizalomgerjesztőbb, mint az itthoni utángyártott házas lefingott példányok. Vélemény?"Az élet túl rövid a pendriveok biztonságos eltávolításához"
-
korcsillio
addikt
Üdv.
Nincs valakinek nokia 6300 fekete előlapja,vagy esetleg komplett arany burkolat? -
MurdR
veterán
válasz korcsillio #29580 üzenetére
2 nappal késtél el volt egy fekete
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
KSparrow
őstag
válasz korcsillio #29580 üzenetére
csak telefonnal együtt, de az se új, csak szép
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
stufen2
aktív tag
Ezeket szereztem mostanában, meg még egy rakás dummyt, de már különválogattam őket és nem tudom melyek voltak
A JBL dokkolót haveromtól kaptam kb. 3szor ha használta, még fóliás. Érdekes a "gyári" dummyja is, csak egy hajlított műanyag, hátulja nincs és egy sima vignyetta van az elején. Az 5310es dummyk eredetileg nem mentek bele a 3,5 feles aljzatba, de a 3,5 mm-es fúrószárral megoldottam a problémát , mostmár simán belemegy a helyére. Az SE füles is dummy. A 6630asok közül csak a jobb oldali az új, érdekes mert azon CNN-es hologrammos kép van, amúgy külsőre ugyan olyan, mint a másik. A működők meg működnek.Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
stufen2
aktív tag
Nem tud valaki eladó nokia X5-01-et?
[ Szerkesztve ]
Ha nem írom oda a poszthoz, hogy a posztban szereplő dolog-dolgok eladásra kerülnek, akkor nem eladó-eladók.
-
törölt tag
Sziasztok, szerintetek ez megér 5ezret?
http://olx.hu/hirdetes/ericsson-t20s-uj-igazi-retro-ID21EXT.html#17f8235ee9
Ha tényleg új és patika állapotú akkor egész sokáig lehetne még használni az ilyet, persze az emberek bután néznének az utcán, hogy mi az? -
sz.balazs.95
veterán
válasz #43755008 #29590 üzenetére
én kifizetnék annyit érte.
Amiatt meg ne aggódj, hogy furcsán néznek rád az emberek. Nincs abba semmi, ha valaki megpróbál egyedi lenni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
Igazából t39 lenne a legbabáb de olyat újszerűben találni nem nagyon lehet, épp a napokban nézegettem lumiákat, mert az alig 9 éves 6230i-m helyett kéne valami rendes, de elég lehangolókat olvastam az okostelókról és egy ilyen öreg t20 jóval tovább bírja mint a mai csúcsmobilok. Bár a 6230i-től nehezen válok meg, mert egy töltéssel lazán el van egy hétig
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #29595 üzenetére
Eleve ez az 1-2 naponta töltögetni, meg az androidoknál sokan panaszkodnak a fagyásra, akadásra, a lumiáknál meg hiába, hogy stabil a win8 de a frissítéseknél azért előjönnek olyan dolgok mint pl. a naptár nem működik vagy nem ébreszt, vagy az újabb frissítéstől belassul a rendszer, meg elég sok a gyári hibás telefon is, dobozból ki, ja ennek rossz a kijelzője, ezt nem lehet bekapcsolni és 2 naponta visszarohanni vele a boltba nem a legjobb. Értem én, hogy komplett számítógép van az ember zsebébe, de tényleg kell ez nekünk? Régi telefonoknál ilyen szintű hibák nem igen voltak, ezért sodródom kicsit a régi mobilok felé, azokkal sose volt gondom
-
sz.balazs.95
veterán
válasz #43755008 #29596 üzenetére
általánosítás, általánosítás, és még több általánosítás.
a rövid üzemidő valóban probléma - hogyha aktívan használod a mobilt.
Egy régi mobilt is szépen le lehet meríteni aktív használattal, csak régen nem volt divat a wap, max. a játékok voltak, amivel lehetett szívni a telefon akkuját.Az Androidos fagyás messze nem általános. 2008-2010 környékén nagyjából gyakori volt, de ma már ha nem nyúlsz nagyon félre, akkor nem fogsz fagyást tapasztalni. Pl. ha veszel egy Moto E-t, az ilyen szempontból kitűnő, hiszen nincs teleszórva bloatware-rel.
A Lumiáknál csak nagyon ritkán fordulnak elő ilyen jellegű hibák.
Ha neked nincs szükséged az okosteló plusz funkcióira, akkor nem veszel ilyet, a te dolgod eldönteni, senki nem kényszerít rá.
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
törölt tag
válasz sz.balazs.95 #29597 üzenetére
Eddig egész jól meg is voltam nélkülük Igazából egy zsír E52es bőven elég lenne nekem, vagy egy E51, olyat tudnék is szerezni csak azt fel kéne újítani. Mindenesetre nyitott szemmel járok és ha találok egy szép régi telefont, azt igyekszem megmenti magamnak az öreg napjaimra
-
törölt tag
A mostani 6230i-vel nincs bajom, tökéletesen üzemel, meg vadi új előlap van rajta, igaz a 6230-é. Meg egy 1020mAh-s akku van benne, az elég sokáig bírja. Csak időnként szeretem cserélgetni a telefonokat, akár újabbra akár régebbire, hogy sose unjam meg őket. Aztán időnként visszatérek a félrerakott telefonokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs