- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
bocsánat, hogy én olyan félvezetőgyártó cégtől nem vagyok hajlandó semmit venni, akik nem innovációk utján, hanem a pénz beszél kutya ugat elvén próbálnak piacot szerezni.
Ja, hogy az AMD csak a Mantle API-val többet tett le az asztalra, mint a zintel egész pályafutása során?
Aztán az AMD APU-król már nem is beszélve. Az Intel IGP-i hogy állnak?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MurdR
veterán
Amíg a 8magos AMD procit keresztbe lenyeli egy csökkentett órajelű i5 haswell (4mag), addig hagyj már a mantleval.
Aról meg nem is beszélve hogy egy A8 ból veszek egy i3 procit meg egy 7750et, és az is lenyeli az innovációd
Azt az innovációt, ami az intel kitaposott útján jött létre.
[ Szerkesztve ]
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Na megyek aludni.
Mert én tudok aludni, mert nincs meleg a szobámban.
És azért nincs meleg a szobámban mert a szorzózármentes i7procim fullon nem termel annyi hőmennyiséget, mint az AMD C70ed word alatt.MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
MurdR
veterán
Nem várom meg hogy válaszolj mert biztos befagyott az AMD-d
-
sz.balazs.95
veterán
nem fagyott be - nem szokása - csak már épp ágyban voltam, alvásra készen
bunkomen: Az ATi 2006 óta az AMD-é, 2010-óta meg már a márkanév sem létezik.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Earl_Muttley
őstag
Nekem a vitát az döntötte el, hogy volt négymagos AMD-s DV6om.[link]
Csak a hűtés ellenére megdöglött, a szerviz szerint szó szerint megsült.
Most itt az i3-as T410. érdekes módon nem át meg neki ez a gechi meleg, nem fűt-pedig megy éjjel isAmíg volt asztalim, ott is Intel párti voltam-amit azok az akkori Athlonok pl. tudtak...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
bunkomen
aktív tag
-
KSparrow
őstag
Fx 8320 van nekem asszem. 8mag, 3,5ghz. Most, hogy meleg van, 60`c köré felmegy, alapjaraton max 40.a 160w-os arctic freezer extreme ventivel. De terhelve, gta4, majd watchdogs. Szóval n rossz mellé még egy sapphire videokártya, asszem 260x. Az x tuti, 2 gigás. 8 giga rammal már csak egy ssd kell bele, aztán pá.
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bunkomen #29262 üzenetére
nem is erre akartam kilyukadni, hanem hogy akkor „félig” AMD párti vagy.
#29266: de AMD-s technológiát használszMurdR: Igen, az FX-et sokat szidják a melegedés miatt. Hát nem tudom, nekem is FX van (FX-6300), de nem szoktam monitorozni a hőmérsékletét, szóval ezzel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, viszont eddig nem tapasztaltam problémát, szóval nem lehet akkora gáz a dolog.
Teljesítményben viszont rendben van. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy amit mellette használok VGA, azzal már nem tudom rendesen kihajtani, ugyanis HD7770-em van. (a keretbe csak ennyi fért bele...)Lassan lehetne a topic neve Retro Mobil és PC OFF topic.
De szt is vedd figyelembe, hogy az AMD a többszálasításra hajt, ezért ők sok gyengébb magot használnak, míg az Intel kevesebb, de erősebb magot.
Csak a probléma az, hogy a sok lusta programozó baszik többszálasítani a programját, ami az Intelnek kedvez.
És tartok tőle, hogy emiatt van a melegedés, mert ténylegesen csak egy mag dolgozik, ami maxon jár, a többi meg csak a lábát lógatja.[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
bunkomen
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #29265 üzenetére
Lényegében most a "vita" a processzorok körül forog, azon a téren pedig félig sem vagyok AMD párti
Üdv
-
KSparrow
őstag
-
zorzy4
addikt
válasz KSparrow #29267 üzenetére
Kissé szét offoltátok a fórumot és még nem is offba írtátok. Amúgy egy szavazat az intellnek. Meg kell nézni az amd részesedését, mindent elmond. De videokártyában ők a jobbak, bár én az intel beépítetjét használom, mert nem játszom.
[ Szerkesztve ]
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #29268 üzenetére
„Meg kell nézni az amd részesedését”
Persze, mert az Intel bevásárolta magát a PC piacra.
Ennyi erővel a Samsung gyártja a legjobb és legminőségibb telókat, ha a piaci részesedést nézzük.
ja, nem...Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
MurdR
veterán
válasz sz.balazs.95 #29270 üzenetére
Maradj csak PC vonalon, ne samsungozz AMD
-
novinyul
veterán
F.szom gyerekek! Nem lehetne ezt a nyomorult Intel-Amd vitát abbahagyni?Működik a gép mindenkinek?Akkor tessék vigyorogni azt jó napot
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
-
zorzy4
addikt
válasz sz.balazs.95 #29278 üzenetére
Sose tudtak telefont gyártani. Nekem sok samum van itthon.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
novinyul
veterán
válasz sz.balazs.95 #29280 üzenetére
Aztán csendben tovább is adnád,mert rájönnél hogy semmi sincs Badára írva.
-
golya32
senior tag
válasz novinyul #29284 üzenetére
Z1-t próbáltam a g2 még tervbe van
Októberbe lesz a következő telefoncsere lehet note3 neo-t veszek, addigra úgy is lemegy 100 alá az ára.
Igen van még egy fontos paraméter max 100e van rá.
150e ért már találtam jót, annyit nem tudok telóra költeni.[ Szerkesztve ]
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
bunkomen
aktív tag
Ha már itt tartunk... Z1 Compact és Xiaomi Mi2S kategóriában tudtok még hasonlót? Lényeg a brutál proci, 4.3 kijelző, HD felbontás
Üdv
-
sz.balazs.95
veterán
A GSMArena találatai:
[link]gyakorlatilag csak az MI-2S és a Z1 C van
-
bunkomen
aktív tag
válasz sz.balazs.95 #29292 üzenetére
Akkor jól gondoltam. Már régóta nézelődök ilyen specifikációkkal. Ha lecserélem a telefonom visszatérek erre a kisebb méretre az biztos.
Amúgy valakinek valami újdonság retro téren?
[ Szerkesztve ]
Üdv
-
-
-
KSparrow
őstag
válasz bunkomen #29293 üzenetére
Nekem egy BB 9000 Bold, de még tárgyalunk Novival, egyelőre az akkut élesztgetem. Meg egy Rogers függő 8100 Pearl. Na z nagyon faza, várom hozzá a nyitó kódot. (elvileg online ingyen generálnak, szóval királyság) Meg öszeraktam egy egyei fehete-barna 7373-ast, a jó anelt eltettem, és beraktam egy hang-hibásat. Szftverezni jó lesz, ha meg meghalt, akkor visszateszem a jó panelt
Ja, a Bold Akkuhoz barlácsoltam magamak egy saját bikázót, a rgi kábelem meg adapterem betettem egy csipeszes töltőbe. így ismerem az erejét, mindenre csatlakozik, és én raktam össze is
[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
novinyul
veterán
válasz sz.balazs.95 #29296 üzenetére
Note1 5.3" kijelzővel hatalmas volt,most meg a Note3 5.7" kijelzővel kisebb.De ugyanígy van most az Alcatelnél,kisebb az 5" kijelzővel mint anno a Sony S 4.3" -l.De a Jiayu G4s is pont akkora mint a Z10,pedig pöppet nagyobb a kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest