- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse19
senior tag
válasz dragonfx #2796 üzenetére
9.0-n a fényerő csúszka nem lineárisan növeli a fényerőt.
Vagyis 50% fényerő nem a csúszka felénél van hanem kb a 80%-nál.
Azért van így, hogy sötétben, félhomályban finomabban lehessen szabályozni az alacsony fényerőt.
Nem a csúszka állásától függ a fogyasztás, hanem a tényleges fényerőtől.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Frawly
veterán
válasz dragonfx #2803 üzenetére
Ja, ezt írom én is. Nálam is hiába van 100%-ra tolva a csúszka, meg ki/bekapcsolva az autoszabályozás, mindenképp kevés a fényerő egy kicsit. Pedig ha az alkalmazás támogatja, akkor abban is csutkára feltolom. A 100% lineárisan és logaritmikusan is 100 százalék, elégnek kéne lennie, így is sötét.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz dragonfx #2803 üzenetére
Hát, ha én fel veszem 90% fölé, akkor nappal szobában kiégeti a szemem a kijelző.
Pedig én automatikus fényerőt használok mellette, ami visszavette 70%-ra és rendesen látszik minden.És Frawly
Nem takarjátok fényérzékelőt?
Mert az mindig szabályoz, függetlenül be van kapcsolva az automatikus fényerő szabályzó.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dragonfx
veterán
válasz darvinya #2807 üzenetére
Kulter napfenybe teszem 90% ra.
Megneztem ezt a test.et utana jobb lett a feny.de egyszer csak magatol leveshi.pedig nincs bekapcsolva az auto....
Belteren kb 75% nal jo.Frawly: alkalmazkodo kornyezeti fenyerot kikapcsoltad?
[ Szerkesztve ]
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Frawly
veterán
válasz darvinya #2810 üzenetére
Kijelző tesztek rendben lefutnak. Háttérvilágításé is. A fényérzkékelője meg csak lux világosságot és fényerőértéket mér, de reagál a letakarásra, ha kitartom napfénybe, akkor 1000 lux fölé is megy, a fényerőérték meg 200 fölé. Szóval ezek alapján hardveresen minden rendben van.
Energiatakarékosság ügyében sincs semmilyen beállítás bekapcsolva, sem semmilyen akkukímélő app nem fut.
-
Namelesske
addikt
"We conducted a thorough analysis based on the bug reports and internal testing, and have found no performance issues associated with the Digital Wellbeing app on Pixel. During the investigation, we identified changes unrelated to the bug reports for improving performance, and we are in the process of rolling out those changes to make your Pixel device better.
As always if you experience issues related to performance or any other aspect of Pixel, please review the troubleshooting steps in our online support tool or reach out to customer service." -GoogleMagyarul placebo, de azért minden lap lehozta a tippet...
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
válasz Namelesske #2817 üzenetére
Én erről nem is hallottam. Bár nekem nem lassul a teló.
ツ Headphones on - World off
-
-
Rula
tag
Valamikor írtam, hogy ugye engedélyeztem a cam2api-t és restart után eltűnt a rootom is. (Nem az A/B partíciós módon rootoltam a telefont.) Amikor megjött a májusi update, akkor belegondoltam, hogy most sokat vagyok itthon, annyira durván csak nem tudom brickelni a telefont, hogyha valami rosszul sül el, akkor ne tudjam visszahozni nyitott bootloaderrel. Vagy ha mégis, akkor van úgy is olyan telefonom, amit tudnék használni. Szóval, cam2api-val ráengedtem a frissítést és eléggé meglepődtem, de sikeresen felment. Még a cam2api is megmaradt engedélyezve. Nem azért írom, hogy ajánljam másnak, hogy így csinálja, sőt! Csak egyszerűen meglepett és gondoltam megosztom veletek
-
dragonfx
veterán
szerintem nincs értelme felrakni. ahogy kolléga írta a gcam a léynegi része de azt fel tudod rakni romcsere nélkül.marad a gyári update megy.root eltünik. camera2api marad.
de amugy nem csinál jobb képeket a gcam szerintem.max ha belezumolsz akkor látsz különbséget....
azt mondanám leveszi a képről a fényt szaturációt....fakóbb ezért élesebb a kép....ja a átalakító hátlap témához:
szerintem tök vicc A2höz alig van aez az Ee edition hátlap csak drágán.szint emindne más modellhez felébe kerül....mnegjött ez az átalakító egész jól szol.faja.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Breki
veterán
-
tomiiikaaa
csendes tag
halii ARB4rol hogy lehet visszahozni az MIA2-t? valami gebasz becsuszott a miuival fastboot nincs, testpontos edl van de semmit se ir ra a telora...valakinek barmi otlet tipp?
-
TaylorPro
addikt
válasz tomiiikaaa #2828 üzenetére
Esetleg ha érthetően leírnád. De hogy értelme is legyen: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
darvinya
titán
válasz tomiiikaaa #2828 üzenetére
EDL flash driver fent?
Mert ilyenkor Qualcomm-ként kell felismernie a sz.gépnek.
Ekkor a ehhez tartozó flash-elővel tudod fw flash-elni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pn4hvq
senior tag
válasz tomiiikaaa #2830 üzenetére
-
Breki
veterán
válasz dragonfx #2833 üzenetére
Ez egy blog amiben írnak róla, az oldal közepén van
Knowledge Zenith újratöltve... cím alatt
KZ ZS10 Pro, várhatóan akcióban majd 8000 Ft.-ért elérhető lesz,
a legszebb KZ belső füles, árához képest elképesztő technológia és hangEz az egyik Azért linkeltem a blogot mert ott bővebben írnak róla.
Egy teszt
[link]Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
-
TaylorPro
addikt
válasz garden1771 #2835 üzenetére
Köszönjük! Szia!
Ha nem koszos az üveg, itt hardverhiba van.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
garden1771
lelkes újonc
válasz TaylorPro #2836 üzenetére
Szia! Sajnos nem koszos, karcos.
Újonnan vettem, és már akkor feltűnt, de mivel kellett egy telefon (másik szervizben volt), így nem is tudtam volna korábban visszavinni.
Ami még feltűnt: Nagyon könnyen karcolódik a kijelző. Eddigi telefonjaim üvegfólia nélkül is megúszták a nagyobb karcokat, ebbe viszont sikerült már egy jó mélyet varázsolnom a legelső héten.
Bebújtatós tokot szoktam használni, ennek is az van. -
Rula
tag
válasz garden1771 #2837 üzenetére
Január óta van meg a telefon. Semmi kijelzővédő nincs és nem is volt rajta és igazából még mikró karcokat se látok rajta. A kamerával meg biztos valami gond volt, mert nem csinál szerintem azért rossz képeket a telefon
-
törölt tag
válasz garden1771 #2835 üzenetére
-
TaylorPro
addikt
-
darvinya
titán
válasz garden1771 #2840 üzenetére
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TotO'
aktív tag
hali!
GCam-el tapasztaltatok olyat, hogy a kép egyik oldala homályos, a másik éles? Ha álló képet készítek, akkor a kép első része konzisztensen éles, a felső része pedig homályos, függetlenül attól, hogy éppen hova bökök a kijelzőn, nem fókuszál arra a részre
Pixel 7 || Neuzer Courier DT
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz garden1771 #2847 üzenetére
Van egy mondás amihez tartom is magam: Ne birkózz a disznóval, mert az élvezi, te meg tiszta gané leszel! Szóval nem birkózok. Kizárom az életemből az ilyen embereket.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest