- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz eszlenyek #2299 üzenetére
Nem kell lementeni képet/videót, mert van visszaállítás tár formázás nélkül is.
De szerintem egy leállítás, SIM-em ki és azutáni indítás helyre rakja.
Valamelyik SIM kártya nem az igazi, s emiatt rosszul áll fel a telo.(#2300) Breki
Már régóta nem bízok az ilyen csoda Mentés app-okba, mert visszaállítás után mindig megkapom a csomagba kiírthatalan reklámokat is.
App adatokat ez sem ment, szóval ott a felhő, és kézi mentés.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
eszlenyek
tag
Automatikus mentésnél, ha az eredeti méretet választanám, akkor el is fogyna a tárhelyem driveon, mert 2011 óta (első androidos telefonom, sony x10) gyűjtöm a képeket és a videókat.
Ez a program is csak elküldené valahova és ugyan úgy vissza kéne másolnom, szóval akkor már egyszerűbb kimentenem mindent gépre és onnan egyben visszahúzni.
Azért köszönöm a tippeket.(#2301) darvinya
Megpróbálom, de szerintem ebből úgy is factory reset lesz. Úgy is mióta pie van azóta nem csináltam, szóval meg is lepődtem
[ Szerkesztve ]
-
dragonfx
veterán
válasz csaba951 #2285 üzenetére
a coorsell eltört elég hamar.rideg.
ez az accguys irto jo.de irot érzékeny amozgásra.lifeg a zsebemből akkor randon stopolja a zenét.ez szerintetek hibás? vagy megtört? vagy tulmelegszika chip?a vention jo de amic nemmüxik vele.
kivi leszeka sonata hd.re mostmár.
m,eg uton van ugreen is.meg egy 3.dac.os.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
b4zsi-
őstag
Megoldódott a céges telefon frissítés probléma. Alza.hu jött érte elvitte 1,5 hét múlva kaptuk vissza frissítve, gyárilag visszaállítva. Mindenki örül.
-
darvinya
titán
Aki TypeC-3.5 jack adapter szeretne, az csak DAC-ost vegyen, vagy ne adjon többet 500Ft-nál.
Mert amit kap abban nincs más, mint egy 3.5 jack aljzat és telo USB C aljzatában lévő analóg átalakítót fogja hallgatni.Jövő hónapban egy ilyen DAC-ost veszek. [link]
-
darvinya
titán
válasz Dr. Romano #2314 üzenetére
Sokkal jobb, bár ez inkább fej/fülhallgatónál jön ki.
Amikor csak zörögjön valami, akkor gyári is elég.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dh66e
veterán
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen telefont.
Jelenleg 8.1 van rajta és frissíteni akar.Olvasgatom itt a forumot egy két problémát leszámítva nem tudom ajánlott e frissíteni a készüléket újabb verzióra vagy hagyjam inkább az eredetit rajta?
Előre is köszi. -
dh66e
veterán
válasz Dr. Romano #2320 üzenetére
Köszönöm.
-
dh66e
veterán
válasz Dr. Romano #2322 üzenetére
Ez meglep.
-
Teagol
aktív tag
Nálam is minden rendben. Feltöltve frissítettem a márciusra, a februárit nem vállaltam volna. Annyi még, hogy miután frissített pitére, kapott egy visszaállítást is.
[ Szerkesztve ]
-
MPet
csendes tag
válasz darvinya #1802 üzenetére
A februárban leadott bootlopos telóm még mindig nem került vissza hozzám.
Minden héten érdeklődtem, a globálstore-ban és az ügyintéző mindig annyival letudta h megkérdezi a szervizt.
Tegnapi nap kérdezem mizu, azt mondja biztos hardverre várnak.
Gondolom baszta megkérdezni a szervizt, csak mindig lerázott, mert akkor nem mondna ilyen hülyeséget, mivel ugye szoftveres a probléma.Ez tényleg így van hogy 30 nap után, kötelesek visszafizetni az árát?
Írjak a fogyasztó védelemnek is?
Nem tom milyen jogaim vannak, de ezek csak az időt húzzák, nekem meg kezd betelni a pohár, elég türelmes voltam idáig úgy gondolom. -
dragonfx
veterán
amiket itt linkeltetek:
a coorsell merev kábelű nekem hamar eltörtpedig faján szólt...
az acc guys tulmelegszika type c.nél és leáll a zene irto érzékeny a type c csatija picit bemozdul akkor hello a zenének
a genuine fehér nekem uton van.
meg a sonata hd is.
a vention is jo.valami lehet abba is mert jol szol.de azzal a mic nem müxik.
ugreen is uton van."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Diocles
aktív tag
Bootloopos lett az én két hetes telefonom is. A boltban nem is kérdeztek semmit, csak rögtön visszaadták készpénzben a vételárat.
Nem tudom merjek-e még egy ilyet venni. Ez a bootloop túl gyakori hibának tűnik, hogy megint ezzel kockáztassak.
-
user112
senior tag
Ezeknél a havi frissítéseknél jön valami eget rengetően lényeges dolog?
Érdemes érte megkockáztani, hogy tönkrevágja a telót, vagy használható e nélkül is normálisan.
Vagy ha egyszer rendesen feltelepül, akkor már mindig jó lesz?
Még vacillálok a frissítésen, de lehet jobb lenne ha kiderülne mi az igazság.
Azért tartok tőle hogy a szerviz végleg visszavenné.
Most akkor végül is nem orvosolható ez a hiba az akksi leválasztásával? -
darvinya
titán
Ma megörült a telom, WiFi és Hotspot egyszerűen nem tudod működni.
Kikapcsolás pedig 5 percig csak kikapcsolás felirat ment, aztán csak hosszú power gombra tudtam újraindítani.
De meg van mi okozta.
Nagy valószínűséggel Play áruház frissítés el van baltázva, és ez akasztotta meg rendszert.(#2329) user112
Biztonsági frissítés elsősorban, de egyéb javítást is tartalmaz.(#2328) Diocles
Minek teszed fel a kérdést, mikor már eldöntötted.
-
Namelesske
addikt
Élünk mint Marx hevesen. [link] Ti meg mehettek gariztatni suttyók.
"Jótékony célokra"
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Dr. Romano
veterán
válasz Namelesske #2332 üzenetére
Nekem már az is öröm hogy ez a pénzt nem a frissítések gyakoriságának növelésére fordítják... huh...
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
TaylorPro
addikt
Ha már bootloop. Több készüléknél is belefutottam már ebbe. Ha nem hardveres volt a gond mindig megoldható volt. A1-nél is, ráadásul zárt bootloaderrel is. Beragad a boot. Hangerő fel le egyszerre lenyom, bekapcs gomb hozzá nyom, nyomva tart. Amikor rezzen bekapcs gomb elenged, de a hangerő gomb le-fel nyomva tart amig ki nem kapcsol a teló. Ez után a szokásos hangerő le+bekapcs gombal elindítjuk fastbootban és mehet rá a miflash-el a gyári rom. Nekem zárt bootloaderrel mikor a gyári rom frissítés után bootloopba berült elég volt egy bootloader nyitás fastboot alól, legyalult mindent és elindult.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Még annyit hozzáfűznék, ha sikerült kikapcsolni lehet próbálkozni a gyári recovery behozásával is és ott nyomni egy wipe-ot. Tehát a sorrend szerintem gyári recovery majd wipe. Ha sikertelen akkor fastbootban fastboot oem unlock, teló ujraindít és gyalul mindent a nyitás miatt, ha ez is bukta akkor miflash rom újrahúzás. Nyilván oem unlockot előtte engedélyezni kell a fejlesztői menüben. Miflash meg megy zárt bootloaderrel is. Kizártnak tartom hogy így nem hozható vissza.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
user112
senior tag
Csak hogy javítsam a statisztikát és a teló imidzsét: sikeresen és nagyon gyorsan felment a márciusi frissítés (a decemberire).
-
Teagol
aktív tag
A csengetési és értesítési hangerőt nem lehet finomabban állítani? A leghalkabb is túl hangos. Ez a pitével jött, vagy mindig ilyen volt?
-
Teagol
aktív tag
Nexus 5x nél is volt bootloop, tömegesen vittük garanciális javításra a hibás alaplapok miatt, pedig az nem ez az árkategória volt.
-
csaba951
veterán
válasz Misterace #2344 üzenetére
Pont a kamera részen lépett jelentősen nagyot előre a Mi A2. A Mi A1/Mi A2 Light kameráját aligha dicsérte valaki is. Maximum addig amíg meg nem látta a rossz fényviszonyokban/este készült képeket.
Xiaomi abban jó, hogy kb. ugyanazt a minőséget a Samsung-nál (vagy másnál) minimum 50%-100%-al több pénzért tudod csak megvenni. És egyértelműen a prémium márkák közé akarják pozicionálni a markát. Legalábbis "nyugaton". Ez a minőségi kínai, nem a gagyi kínai.
Vagy picit megfordítva a dolgot. Van adott maximális pénzügyi kereted egy mobilra. Megnézed mit ad ezért a Samsung és Xiaomi. És azt fogod látni, hogy az utóbbinál jelentős mértékben többet kapsz a pénzedért. Csak ugye nekik nincs egész piacot lefedő reklámjuk, mint a Samsung-nak. Így a nagy tömeg számára láthatatlanok.
Ez egyébként azért van, mert a nyugati piacok már érettek. Már egyre nehezebb bármit eladni az embereknek. Xiaomi pont ezért a fejlődő piacokra koncentrál, amiket még nem taroltak le a nagy cégek. Egyrészt, mert ott még százmilliós nagyságrendben tud majd készülékeket értékesíteni. Másrészt, meg amikor megjelennek majd a nyugati cégek, akkor majd nekik kell versenyezniük a helyiek számára jól ismert/megbízható Xiaomi-val.
-
ntomka
nagyúr
Android One Q várható frissítési lista. Úgy tűnik az A1 is meg fogja kapni jó eséllyel. Ha így lesz, nem panaszkodhatnak, 3 főverzió frissítés nem rossz.
ツ Headphones on - World off
-
formica
csendes újonc
Sziasztok
Kérdésem, az hogy ezzel a típussal kapcsolatban találkoztatok-e mikrofon problémával?
Egy szervezetnek ajánlottam, 5 darabot vettek (64GB-os verzió), 2 darab ebből be lett üzemelve kb két hete, és másnap már jelentkezett a hiba állítólag (utoljára tegnap, volt nap amikor egymás után 5x is) A hiba kb így néz ki: hívás alatt egyszer csak a másik felet lehetett hallani. de a másik fél nem hallotta a beszédet (a Xiaomi-tól), ez mindkét telefon produkálta. Én a Xiaomi mikrofonjára gyanakodnék első körben. Vagy esetleg szolgáltató, mint Vodafone. Ami érdekes, hogy a haveromnak szintén ezt a készüléket ajánlottam (128GB-os verziót vette meg), de neki nincs ilyen problémája, ő szintén Vodafone-os.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Vodafone mobilszolgáltatások
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest