- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
razzorr
őstag
Üdv. Arra keresnék megoldást,hogy amikor hívnak és kiveszem a zsebemből a telefont, akkor a legtöbbször vagy kinyomom a hívást vagy több "gomb" is benyomódik,miközben veszem ki. Eddig ezt nem csinálta. Most vagy érzékenyebb lett a telefon vagy nem tudom. Nem hordok más nadrágot, semmit nem csinálok másként,de komolyan mondom, jön egy hívás és már előre tippelek,hogy na most épp kihangosítom a zsebemben vagy csak simán kinyomom. Nincs valami egyszerűbb oldalra húzós megoldás vagy bármi. Valaki tipp? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
LacBp
tag
válasz darvinya #3300 üzenetére
Sikerült megoldani..
Szerettem volna twrp -t rá, mivel még mindig nincs reovery -m.
Na ezzel a mozdulattal lett féltégla a telefonból...Aztán feltoltam rá a gyári júliusi rom -ot.
Ami indulás után, rögtön telepítette OTA az augusztusi frissítést....
Majd megcsináltam a Cam2. api -tSzóval jó a kamera is, a fw is..
Igaz nincs recovery -m .. de enélkül lehet élni.
Már csak egy működő gcam.app kell rá.. azt keresgélem most!
-
ntomka
nagyúr
TaylorPro, összefoglalóba gcam telepítés:
Saját felelősségre!
Hivatalosan az A2-re nem érkezett még CAM2 API támogatás, így magunknak kell engedélyezni. A gyári kamera alkalmazás továbbra is használható marad, gcam-ben viszont focus dots jelenséggel találkozhatunk, amit a különböző gcam mod verziók eltérően próbálnak kezelni. Általánosságban elmondható, hogy az újabb verziókkal elég jó képminőség érhető el különösen rossz fényviszonyok között a gyárihoz képest.
XDA Topic pontos leírással: [How to] Enabling cam2 (GCAM) for every android version with temp root + keeping OTA
Ha a leírást követjük, megmarad az OTA frissítés lehetősége.
Legfrissebb boot image-ek patchelve és stock állapotban: [link]. Hogy melyikre van szükségünk, azt a telefon beállítások > A telefonról > Buildszám (legalul) részben látjuk. V10 utáni rész.
Ajánlott telepíthető gcam apk-k: [link]. Az eltérő hardver verziók miatt mindenkinek más válik be, próbálkozni kell.<p><b>Saját felelősségre!</b></p>
<p></p>
<p>Hivatalosan az A2-re nem érkezett még CAM2 API támogatás, így magunknak kell engedélyezni. A gyári kamera alkalmazás továbbra is használható marad, gcam-ben viszont <a href="https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/focus-dots-using-gcam-mods-t3834573" target="_blank" rel="noopener">focus dots </a>jelenséggel találkozhatunk, amit a különböző gcam mod verziók eltérően próbálnak kezelni. Általánosságban elmondható, hogy az újabb verziókkal elég jó képminőség érhető el különösen rossz fényviszonyok között a gyárihoz képest.</p>
<p>XDA Topic pontos leírással: <a href="https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/how-to-enabling-cam2-gcam-android-t3868766" target="_blank" rel="noopener">[How to] Enabling cam2 (GCAM) for every android version with temp root + keeping OTA</a></p>
<p>Ha a leírást követjük, megmarad az OTA frissítés lehetősége.</p>
<p>Legfrissebb boot image-ek patchelve és stock állapotban: <a href="https://www.thecustomdroid.com/enable-camera2-api-xiaomi-mi-a2-lite-guide/" target="_blank" rel="noopener">[link]</a>. Hogy melyikre van szükségünk, azt a telefon beállítások > A telefonról > Buildszám (legalul) részben látjuk. V10 utáni rész.</p>
<p>Ajánlott telepíthető gcam apk-k: <a href="https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-suggested/" target="_blank" rel="noopener">[link]</a>. Az eltérő hardver verziók miatt mindenkinek más válik be, próbálkozni kell.</p>[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
atti1848
senior tag
válasz darvinya #3287 üzenetére
Sziasztok.
Vissza vittem a telefont még aug. 17-n a SmartShop ügyfélszolgálatára, hogy cseréljék ki a készüléket, mert még benne vagyok a 3 napban. Természetesen nem cseréltek semmit, mondták, hogy mivel nincs szerviz nyitva tartás, ezért csak rákövetkező szerdán (aug.21.) tudnak döntést hozni róla
Azóta sem kaptam semmi választ, persze telefonon nem lehet elérni őket, személyesen pedig csak 17:00 után tudnék bemenni hozzájuk.
A 3 napos cseregarancia valóban akkor él, ha ránéz a szerviz és azt mondja, hogy ok mehet a csere?
Nem gondoltam volna erről az üzletről, hogy egy garanciális szerviz így elhúzódhat és így állnak hozzá a vevőhöz.
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
darvinya
titán
válasz atti1848 #3311 üzenetére
Hát ez a bolt sosem volt szimpatikus.
Google kereső véleményeknél a valódi vevők 1-3 csillagot adtak, tehát ez tipikus sufni GSM.
Xiaomi termékekre idén tavasz óta gyártói EU 2 éves garancia jár.
Ettől csak sufni GSM tér el, mert másodlagos értékesítők.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ntomka
nagyúr
válasz darvinya #3312 üzenetére
Ez a sufni gsm egyébként majdnem 6.8 milliárdos forgalmat bonyolít és nagyker tevékenységet is folytat. Gondolom a sok negatív véleményből jött össze nekik.
Tiszta sufni GSM profil.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Az, hogy milliárdos a bevétel nem tükrözi miként kezeli kis vásárlókat.
Olvasd el miket írnak róla, s után mond, hogy biztosan veszel tőlük bármit.Ha már erről van szó, akkor EUStock magyar forgalmazója a Turbado.
Minden könnyen 1 napon belül válaszoltak(még vasárnap is!), s nem kellett személyesen bármit intéznem.
Rugalmasan kérésemre adott napon szállították.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
muszi0521
aktív tag
gyári recovery ! Lehet hogy nincs ilyenem csak fekvö robot !
-
darvinya
titán
válasz TaylorPro #3321 üzenetére
Nem tudom.
Csak fura, hogy nincs kikapcsoló menüben képernyőmentés, ami mindegyik gyári fw-n van.Kipróbáltad, hogy van nálad?
Kipróbáltam, tényleg van.
Köszönöm
Csak kicsit trükkös, mert zöld robotnál hangerő fel+power gomb nyomást el kell találni az időt.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz TaylorPro #3323 üzenetére
Gyári recovery belépés folyamatát be lehetne írni TÖ-be.
Viszont van egy kiskapu, ami észrevettem.
Grafikus test-et indítva legutolsó OTA csomagot újra rakja.
De előtte belsőtáron keresi a csomagot, amit lehetne módosítani és berakható lenne root, stb.
Már csak a csomag írás kell.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
muszi0521
aktív tag
https://forum.xda-developers.com/mi-a2/how-to/stock-rom-pie-t3942610 : Egy kis segitség ha tégla lenne ! !
-
TaylorPro
addikt
Most elvagyok havazva, amint lesz időm frissítem az összefoglalót.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerős pár hete rendelt smartshopból egy A2-t. Mára viszont a telefon csak ezt írja ki:
Android Recovery
Xiaomi/jasmine/jasmine_sprout
9/PKQ1.180904.001/V10.0.9.0.PDIMIXM
user/release-keys
Use volume up/down and power.
Can't load Android system. Your data may be corrupt. If you continue to get this message, you may need to perform a factory data reset and erase all user data store on this device.
- Try again
- Factory data resetEgyik opcióra sem történik semmi. Mivel 200+kmre van a telefon, így személyesen nem tudok ránézni. Van valami egyszerű megoldás, amit telefonon keresztül meg tudnak csinálni pc nélkül is?
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Adathasználatot hogyan lehet napi szinten lekérdezni?
Csak havi ciklus grafikonja és a teljes használat látszik alkalmazásonként. -
ntomka
nagyúr
Meddig kell várnunk vajon a 10-esre? December előtt szerintem tuti nem kapjuk meg.
-
-
csaba951
veterán
válasz darvinya #3338 üzenetére
Semmi, csak a véleményem az új modelre. Szívesen váltottam volna, de így nem.
Szerintem egyébként szándékos lépés volt. 6-12 hónap múlva jönnek majd az új, "normális" modellel. Ha nem, akkor meg azt jelenti, hogy ezt a vonalat nem akarja erőltetni a gyár, szép csendben elsorvasztják. Majd meglátjuk!
-
Csepy
őstag
válasz darvinya #3343 üzenetére
A3 Pro, lehet, hogy lesz (bár én kizártnak tartom jelenleg, bár örülnék neki, de akkor sem CC9 Pro, ahogy te írtad. Én azt írtam, hogy AZ nincs.
Bár a cikk óta semmi, és annak már egy egész hónapja. Ez sok idő. A sima A3-ról 10 nappal a szivárgás után már mindent tudni lehetett, sajnos...
[ Szerkesztve ]
Regards: Csepy
-
Frawly
veterán
Nem tudja valaki, hogy A2-re mikor jön az Android 10? Elvileg valamikor 2019 Q4 és 2020 Q1 között, de nem találtam pontos infót.
-
Teagol
aktív tag
Jó lesz az nekünk, ha megérkezik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Wise (ex-TransferWise)
- Bambanő háza tája
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest