- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husi0904
csendes tag
válasz tozsomak83 #3801 üzenetére
Akkor csak a pendrive kezelést tudja, mert azt használom. Fura, hogy az előző telefonom LG G2 tudta a microUSB-röl a HDMI jelet a tv-te küldeni.
-
darvinya
titán
Leírt menüben kikapcsolható az ikon.
Értesítés menü-App-Némított értesítés-Itt lesz külön menü pont beElérhető félre tolt értesítő fogaskerékéből.
Vagy Beállítások-Alkalmazások és értesítések menüből.
Lényeg, hogy magára értesítés pontra is rábökhető és van még egy menü.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Előzőt már nem tudtam szerkeszteni.*értesítő típusáraNincs mit, sajnos végig kell mindent nyomogatni, hogy hova dugják el.
Most asszony birtokolja A2-t, mert az A1-et kicsit leamortizálta (most rakom újra).[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Steve2006
csendes tag
Ma reggel frissült az Android 10-es Pixel Experience.
Device Changes :-
* Kernel upstream to 4.4.210
* Update Whole Vendor Blobs from Mi A2 10 Release
* Updated Whole MiuiCamera (Vendor blobs too)
* Downgraded Fingerprint Blobs
* Used AOSP SurfaceFlinger
* Fixes and Improvments in VoIP Audio
* Updated Dalvik Configs For 4GB device
* Enabled Wifi-Assistant
* Added Some Missing Bluetooth Blobs
* Cleaned XiaomiParts and Doze
* Cleaned Sepolicy
* Added Dirac ( Under Sound Settings)
* TWRP Dropped
>Moar Fixes and improvments
ROM Changes :-
* January Security Patch
* Updatable APEX i.e. you can update Google Play System Update -
Breki
veterán
Mióta a volte-t próbálgattam nem tudok hívást kezdeményezni és fogadni. Van valakinek tippje mi okozhatja?
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
Steve2006
csendes tag
válasz TaylorPro #3810 üzenetére
A1-en és A2-n is ezt használom. A rendszer frissítésekből tettem fel, mindkét telefonon elveszett a Magisk, recovery-ből is hiába telepítettem, nem működött. A2-n mindent törölve újra telepítettem, így működik a 3.1.1.5 nem hivatalos recovery és a Magisk is. Alapból van minimal recoivery, úgy emlékszem, hogy eddig nem volt semmilyen recovery. Lényegében annyi változást vettem észre, hogy jobb a WiFi jelerősség, valamint a SIM-ek jelerőssége is. A SIM kártyáknál ugyanúgy a Band 3 és 20 között szokott váltogatni és működni, mint a korábbi gyári és PE ROM-oknál. A gyári kamera videófelvételnél kifagy, ha engedélyezve van a beállításoknál a képstabilizátor. Gcam működik. Videónál a hang ugyanúgy túl halk, mint az előző verziónál, pedig a gyári 10-es ROM-nál teljesen jó volt a mikrofon érzékenysége. Fejlesztői beállításoknál alapértelmezettként beállítható a fájlátvitel, ami gyári ROM-nál sosem működött.
-
Ryoo
senior tag
A *#*#4636#*#* -ot beütve a tárcsázóba telefon adatainál nézd meg, hogy a hangszolgáltatásnál mit ír, és a hanghálózat típusánál is. Lehet olyan preferált hálózattípus van kiválasztva, ami nálunk nem megy. De akkor eleve nem lenne hálózat sem, és ezáltal térerő.
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
loveia
újonc
Sziasztok! Létezik, hogy visszavonták az Android 10 frissítést? A családban 3 db A2 van, kettő frissült már az első napon, a harmadik azóta is azt írja ki, hogy nem talál új frissítést.
-
TaylorPro
addikt
-
ntomka
nagyúr
Egyébként tényleg nem olyan rossz ez a frissítés. Nekem most jól megy a volte bugot leszámítva. Meg talán még mindig van egy kis battery drain, de javult az is.
ツ Headphones on - World off
-
TaylorPro
addikt
Volt itt szó arról hogy eltűnt az alkalmazásváltóból az Összes törlése gomb. És valóban, de csak a három gombos navigáció esetében.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
anarchimedes
csendes tag
Most jön egy 162 megás frissítés.
[kép][ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
válasz anarchimedes #3827 üzenetére
Igen. Valószínű most már ez elérhető mindenkinek ezért is vonták vissza a decemberit.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Ryoo
senior tag
VoLTE nem jött vissza 😔
Nothing Phone 2(a) , Lenovo Legion Y540, PS 5
-
plömplöm
őstag
nekem felment már a 10-es, mielőtt visszahívták volna, használtam hibátlanul azóta is, volte engem nem hat meg, erre most azt mondja ez a nyomorult, hogy most lesz update-elve 10-re . akkor most 20 lesz? vagy tégla?
162.8MB[ Szerkesztve ]
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
user112
senior tag
Nálam most jelent meg az Android 10 , 1280.9MB. Decemberi frissítésem van.
Feltehető az új rendszer? Ez már a visszavonás utáni, javítás lehet? -
tozsomak83
csendes újonc
Nálam is megérkezett az este, gyorsan fel is ment, szépen muzsikál. Januári bizt. csomaggal.
-
user112
senior tag
Ti nem tapasztaljátok, hogy a napokban mintha meghülyült volna a mobilnet?
-
user112
senior tag
Felment a 10-es rendszer.
Alul eltűnt a három gomb, csak kettőt látszik. Nem kell appokat kilőni már?Megtaláltam a Beállításokban a három gombosat
[ Szerkesztve ]
-
user112
senior tag
Csak lassú töltésem van. Ez is állítani kell valahol?
-
user112
senior tag
válasz darvinya #3848 üzenetére
Igen, mintha újraindítással javult volna kicsit. 26 perc:+15%, elötte 91 perc alatt +18% volt.
Elöször lassú töltést ír ki, aztán csak töltést.
Azért érdekes hogy pont a frissítés váltotta ki ezt a dolgot.Egyébként milyen "igazi" gyorstöltő + kábel ajánlott a gyári helyett?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest