-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz Jhonny Cage #18899 üzenetére
És (#18900) petipetya
Újraindítás megvolt miután felrakta frissítés.(párszor írtam már).
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
petipetya
nagyúr
válasz Jhonny Cage #18901 üzenetére
Ezeket a frissítés előtt is lehetett.
Végre ismét jelzi a sávban, ha van aktív csatlakozó a hotspot-ra.
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
válasz Adamis #18905 üzenetére
Beállítások-Rendszer-Kézmozdulatok-Érintések érintéssel
(#18903) petipetya
Miért nem javította meg.
(#18904) petipetya
Pár hsz-el ezelőtt írtam és beraktam képernyőképet.
Más
Akkut jobban kezeli a frissítés, eddig.
RAM kezelésről csak pár nap.után lesz pontos tudnivaló.
Jack.kimenetet próbálta valaki?[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
Tényleg jött valami 467 megás frissítés..
-
Harambe01
csendes tag
Letöltést nem számítva, 9 perc alatt megtörtént a frissítés. Nekem is úgy tűnik, hogy gyorsabb a rendszer, csak remélni tudom, hogy az akku idő is javulni fog...
-
juuzer
addikt
válasz darvinya #18806 üzenetére
Köszönöm, akkor ez official is igaz volt. Szerencsére csak volt, most nem hisztizem egy darabig haha
Egyébként sry a hülye kérdésért, ne haragudjatok
És valamiért nekem úgy tűnik, hogy a 8.1 javított a RAM-kezelésen juhú
8.0-án találkoztam egy olyan hibával, hogy valamiért ha portré módra váltottam a kamerával, akkor a shutter gomb meg a galéria kis ikonja bal alul nagyon éréketlen volt. "Sima" módban nem o.O (Lehet vótmá, ennyire nem olvastam vissza, sry)
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
szokatlanul nagy mérete van,~470MB...
- 2018.júliusi biztonsági csomag
- eszköz teljesítmény és stabilitás jávítás
na,erre kíváncsi leszek... kíváncsi leszek mikor lesz végre automatikus a frissítés kiadás érzékelése...eddig mindig manuálisan kellett kerestetni...mióta megvan, egyszer ajánlotta fel magától ha volt frissítés...
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
darvinya
titán
Na ezzel a frissítéssel sikerült úgy kijavítani fényérzékelőt, hogy sötétben használat alatt lerakva pár percre, és ezután ismét felodva teljes fényerővel égeti ki szemem 3mp-ig, mire rájön, hogy sötét van.
-
válasz darvinya #18916 üzenetére
én ezért használom manuális módban majd az akkuidőre leszek kíváncsi, hogy javult vagy rosszabb lett... de a kamera app még mindig bugos kézi módban ha állítom a zár időt és/vagy az ISO értéket, nem módosítja vele együtt az élő megjelenítést... így csak találomra lehet vele fotózni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
TaylorPro
addikt
Júliusi frissítés a video indulást is helyrehozta.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
petipetya
nagyúr
A LED teljes gyári beállítások visszaállítása után is folyamatosan világít. Direkt nem állítottam vissza semmilyen mentést, hanem tiszta lappal kezdtem. Akkor ez most direkt ilyen? Light Glow esetén is folyamatos maradt az értesítés alatti világítás.
"nincs rá lezsóidő"
-
-
Adamis
őstag
Nekem is folyamatosan világít..
-
M@Db0Y
senior tag
Az új updateben a *#*#86583#*#* kóddal ki lehet kapcsolni a volte tiltást. Utána a *#*#4636#*#* kóddal úgy látom ,hogy be van kapcsolva.
Az én szolgáltatómnál sajnos nincs még volte de lehet valakinek hasznos lehet, ha működik.[ Szerkesztve ]
-
vasii
senior tag
Hello,
a cikkben es a gyartoi honlapon is csak 64/4 GB verzio van.
Boltokban meg latni 32/3 es 32/4 verziot is.
Most akkor mi az igazsag? Nem tudom mar eldonteni, hogy elirasok vagy ezek tenyleg mind leteznek?
Gondolom a 32GB az valid, hogy van, de a RAMnal nem vagyok benne biztos.Thx!
-
gahen
tag
-
Vanir
veterán
5.7-es legujabb AEX a sajat kernelevel kifejezetten botranyos uzemidot produkal. Asszem megy fel a Void megint.
-
vasii
senior tag
Kedves László!
Nem elírás. Ez a típus kétféle verzióban létzeik:
64/4GB
32/3GBVélhetően máshol van elírva. A 32GB-os verzió minden esetben 3GB belső Rammal bír. Már ha EU-s készülékről van szó.
Üdvözlettel,
A Turbado-csapata
-
elméletileg nem függhet össze azzal hogy csak a telekomnál forgalmazott készülékeken lenne elérhető a VoLTE... mivel ez hálózati szolgáltatás és ha alkalmas a készülék a VoLTE használatra, akkor mennie kellene rajta...
-
MODERÁTOR
válasz st3v3np3t3r #18939 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy korábban csak bizonyos szoftververziójú és bizonyos típusú készülékekkel ment.
Persze, azóta lehetett változás.
Xiaomi 13T
-
válasz Viktor0610 #18941 üzenetére
azért írtam hogy "elméletben"...
bár amilyen "****" a telekom, kinézem belőlük hogy csak az általuk kiadott szoftverekkel vagy csak a kínálatukban elérhető készülékekkel engedik a szolgáltatás használatát...illetve megfelelő jogosultsági szinttel
ezt találtam, ezek szerint még mindig csak a havidíjasoknak működik...
[ Szerkesztve ]
-
-
andHermann
tag
Na én is felcsaptam a bő 1 gigás 8.1 patchet. Eddig nagy változást nem tapasztaltam, auto fényerő valóban gyorsabb, mondhatni, hogy javult napfényben.
-
[ Szerkesztve ]
-
tomboy84
tag
válasz st3v3np3t3r #18947 üzenetére
Csak mert gyakran emlegeted a biztonságot: ezek az innen onnan összeszedett romok nem veszélyesek?
-
-
Okosandroid
tag
Sziasztok. Frissítettem én is a telóm, gyári 8.1 júniusiról júliusira, de az értesítési led nálam továbbra is normálisan működik, nem világít folyamatosan. Mondjuk nekem az sms-ek sem tűntek el amikor a nagy frissítés volt 8.0-ról 8.1-re
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest