-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz bexinho23 #19437 üzenetére
Bocsi a késői válaszért, de szerintem jó technika amit én csinálok, hogy egy ujjat 2x regisztrálok, több irányból/oldalról. Amióta ezt alkalmazom, pontosabb a feloldás. Az pedig tény, hogy tiszta kézzel működik csak, de ez minden telefon esetében így van.
Üdv. Johnny
-
x1port
addikt
Úgy merül a telefon mint a Titanic.
Reggel 5 kor vettem le a töltőről most meg már 88%on van.
Asszonyé dettó.
8.1 után kezdte mindkettőnknek.. nem hinném hogy az akksi sz@rt be.
Vszeg hard reset lesz a vége. -
trebrona
nagyúr
válasz #45553408 #19510 üzenetére
Android One készülék. Semmilyen használható MIUI nincs.
Mi 5X a MIUI-s verziója, de abban nincs B20.
Összefoglalóban legfeljebb a hivatalos letöltő oldalt láthattad, ami a Xiaomi gyűjtő oldala, az onnan letölthető rom is stock Android.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
-
-
darvinya
titán
válasz #45553408 #19514 üzenetére
Méretben és tudásban ugyanaz, amit nemrég linkeltem Redmi Note 5 4/64.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Aki kíváncsi rá, telepíthető az Asphalt 9 Mi A1-re, végre kompatibilis a telóval 1,53GB a játék letöltési mérete
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
válasz st3v3np3t3r #19521 üzenetére
Brutál nagyon,ajánlom mindenkinek, high quality grafikán nem szaggat!
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
K e n y a
tag
Üdv! Na úgy néz ki, hogy amit pár napja írta a telefon merüléséről, megoldódni lászik. Van két gmail-es fiókom, illetve a gmail-be volt még egy céges exchange fiók. Ő volt a ludas... Fogalmam sincs, hogy miért kergült meg, de amióta töröltem (innentől majd a böngészőből használom - nem lesz értesítés, de leszarom 😁 ) azóta megint visszaállt a megszokott akksi (nem)merülés...
Nem a lényeg, se nem a részvétel, hanem a fontos!
-
TaylorPro
addikt
A2 vagy A2 Lite? Nekem a Lite jobban tetszik. Jó az akku is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
N0rthF4c3
tag
válasz darvinya #19506 üzenetére
Sziasztok,
na mégsem vagyok egyedül? Csak szív más is az aksi merüléssel...
Szombaton csináltam egy hard resetet. mielőtt bárki amiatt állna neki, mert durván elkezdett merülni az aksija, bele se kezdjen! A szitu nagyjából ugyanaz, 2 órás SOT-tal 35 százalékra csúszott tegnap. Az újraindulások viszont megszűntek szerencsére.
Várok, hogy mi lesz... De tartom azt, hogy szégyen ez a műsor...
-
rzoli
senior tag
válasz TaylorPro #19525 üzenetére
Leginkább attól függ, neked mely tulajdonságok a fontosak!?
- A2 Lite mellett szól a nagyobb akku, a 3.5-ös jack, és persze az ár.
- A2 mellett, az erősebb proci, a jobb kamera, gyorstöltés, illletve akár 6/128 GB-os változat is elérhető belőle.A nagyobb akku kérdés kell e? Tényleg fontos, hogy két naponta elég legyen tölteni? Györstöltést tud az A2, viszont alapból nem adnak hozzá gyorstöltést.
A fizikai méret megint mindenkinek egyéni dolog, van akinek egy 5,99" már péklapát... Sőt olyat is imserek, aki 4"-ig keresett pár hete erős, szép, jó, stb. új telefont...
Ja és a belógó sziget is fontos különbség még...
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
x1port
addikt
válasz darvinya #19529 üzenetére
Menj már ezzel a szokás dumával...
Nekem 8.1 óta merül mint a sz@r.
Most 22%on vagyok.
8.0án ilyenkor még 50-60 között volt.
Ugyanúgy használom ahogy eddig is.
Asszonynál ugyanez a szitu.
Ráadásul nyár van.. mi lesz majd télen hidegebb akkuval , amikor eleve gyorsabban merül.. -
petipetya
nagyúr
válasz petipetya #19435 üzenetére
Megjött az eddigi legjobb (lyukacsos) tok a telóra, köszi szépen, hogy linkeltétek. Nagyon jól néz ki, a fogása is kellemes, és kevésbé csúszik a matt tokoknál.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
darvinya
titán
válasz x1port #19534 üzenetére
És…attól, hogy frissül az app, még nem jelenti, hogy 8.1 kompatibilis.
Frissítés nem android verziójához jön elsődlegese, hanem egyéb okokból, s fejlesztő nem javítja/ nem kap bug riportot 8.1 hibás futásról, addig nem javít.
Sőt egyes fejlesztők nagy ívben lesz…ják, hiába kerül pénzbe.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
DCI_market
tag
Továbbra is fennáll hogy a telefon NÉMA amig kihangositás nem történik, egyik fél sem hall semmit. Gyári visszaállitás megtörtént.
Aki játszik, tanul. Aki tanul, fejlődik. Aki fejlődik, sikeres.
-
darvinya
titán
válasz DCI_market #19536 üzenetére
Szerviz, valószínűséggel HW hiba lépet fel, mert kihangosítva más hangszórót és mikrofont használ.
De tesztelheted *#*#6484#*#* alatt, hogy működik-e.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
andHermann
tag
Nekem 8.1 után sem változott az akku. Talán egy picit jobb lett, eddig 5, 5.5 óra SOT volt, most ugyanolyan használat mellett 6 óra kb. Ugyanúgy naponta kell töltenem
-
darvinya
titán
válasz DCI_market #19539 üzenetére
Mi abban a fura.
Írtam, hogy másik hangszórót és másik mikrofont használ kihangosítva, tehát 2 hangszóró és 2 mikrofon van teloban és mindig mást használ.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz N0rthF4c3 #19541 üzenetére
hangoutsot, messengert, facebook lite-ot, időképet
Speciel ezek egyáltalán nincs fenn, sosem volt fenn.
Merülés oka lehet, hogy gyenge a térerő, ugrál hálózatok között, rossz SIM kártya, rossz SD kártya.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
peestike
őstag
válasz N0rthF4c3 #19541 üzenetére
Nekem is sokszor indul újra, kb megtanultam vele élni. Mielőtt valaki jönne ismét a hw hiba, szerviz dumával, csak mondom, hogy nem sok app van, tárcsázóba is képes befagyni. Szerviz nem gondolom, hogy tudná így reprodukálni a hibát. Azzal meg hiába mennék, hogy feszt újraindul ez a szar...
Eladni meg nincs pofám, mert szar.
Minden rommal...42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
-
darvinya
titán
válasz peestike #19543 üzenetére
Őőőő… most redukáltam 45 app -ra app gyűjteményemet, előtte teli pakoltam kb. 100-al, semmi újraindulás, semmi fagyás.
Biztosan hibás készülékem.(#19544) N0rthF4c3
Már párszor írtam, s nemrég is írtuk.
Attól, hogy új még nem jelenti jó is.A térerő ezek szerint mindenhol szar akkor, mert mindenhol ez megy.
Na ez tipikus SIM, vagy HW hiba jele.Azért komolyan egyértelmű HW hibákkal nem vihető szervizbe, vagy SIM hiba miatt nem cserélhető.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mobilizmo
addikt
válasz peestike #19543 üzenetére
Ha tényleg ennyire fagy, akkor miért gondolod, hogy nem tudják reprodukálni a hibát? Saját magad kínzod és terjeszted a hamis igét, hogy szar.
Egyébként csak egy példa arra, hogy a szoftveres dolgok mennyire befolyásolhatják ezeknek a kütyüknek a működését. Előző telefonom Lenovo Vibe Shot (lányom még mindig használja) produkálta azt, hogy ha kinyitottam a bootloader-t akkor meghalt a kamera fókusz. Nem csak a gyári app-al, bármilyen utólag telepítettel is. Ne kérdezzétek mi a magyarázata, el nem tudom képzelni hogy befolyásolja a bootloader a kamera fókuszt. Persze eltelt egy kis idő a topikban amíg erre rájöttünk és bebizonysodott. Ha visszaraktuk a gyárit (és záródott a bootloader) újra hibátlanul működött és egész jó kis képeket csinált (16 Mpx). Később aztán lehetett cROM-ot is felrakni mert megjelent valahol egy eleve nyitott gyári amivel jó volt a fókusz, arra már bármit fel lehetett rakni.[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
peestike
őstag
válasz darvinya #19545 üzenetére
Pont azt mondom én is, hogy az enyém nem az igazi, nem azt, hogy a tiéd hibás.
Meg szerintem nem vagyok az egyetlen. Bizonyítani akkor tudnám az állításomat, ha kb egy hétig használná a szerviz is. Viszont akkor kíváncsi lennék, hogy mit mondana.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest