- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
-
dzsi23
addikt
válasz aperture2001 #18202 üzenetére
Ez komoly? 8.0-tól nincs sehol? Van rá valami megoldás?
-
-
dzsi23
addikt
válasz aperture2001 #18206 üzenetére
Eddig csak A1-ben kerestem megoldást, nem találtam, de Oreora keresve már több helyen is rátaláltam a problémára (pl. a OnePlus fórumán), viszont megoldás sehol sincs... szomorú.
De legalább nem a telefonnal van baj, ez megnyugtat valamennyire. -
dzsi23
addikt
-
Bl.Gyo.
őstag
Valóban.
Bal teló android 7.1.2, a jobb az A1, 8.1.0.
De amúgy szerintem pótolni fogják késöbb, majd minél több embernek lesz Oreo-ja, és majd érkezik be a sok panasz a Facebook-hoz.darvinya - kirak a föképernyöre egy parancsikont (hivatkozást) az illetö képével és ha arra rákattintunk azonnal megnyílik a beszélgetés rendesen a messengerben, és nem chat fejként. Énis használtam ezt, mert idegesített hogy egyfolytába ott a chat fej a képernyön akárhova mentem a telóba, de mégis azonnal megtudtam nyitni a beszélgetnést ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Így már érthető, köszönöm.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dzsi23
addikt
válasz Bl.Gyo. #18213 üzenetére
Ha a chat-fej engedélyezve van, akkor chat-fejként nyitva meg a beszélgetést. És lényegesen lerövidíti egy konkrét chat-fej megnyitását, ami nekem nagyon fontos:
Hivatkozás nélkül: Messenger megnyitása -> a kívánt beszélgetés megnyitása -> jobbfelül "i" -> jobbfelül 3 pont -> "Chat-fej megnyitása"
Hivatkozással: hivatkozásra "katt", és kész.
Persze, chat-fej nélkül is hasznos lehet.
-
dzsi23
addikt
válasz dzsi23 #18208 üzenetére
Azt hiszem, rájöttem a megoldásra. Persze, ez inkább csak tüneti kezelés, mint gyógyítás, és kell hozzá egy másik telefon, Oreo-nál régebbi androiddal.
1. Mindkét telefonra Nova Lanucher.
2. Régebbi rendszeren, Nova-ban biztonsági mentés.
3. A lementett állomány (1 darab fájl) átmásolása a másik készülékre.
4. Oreo-n, Nova-ban biztonsági mentés visszaállítása.
5. Öröm, bódottá.Szerk.:
Gondolom, másik backup-képes launcherrel is működik, de nem próbálom másikkal, mert Nova-t használtam már korábban is, ez marad. A gyári launcher így kiesik a képből.[ Szerkesztve ]
-
válasz dzsi23 #18199 üzenetére
huaweiken mutatja a messenger a chatfejen a zöld pöttyöt ha online a beszélgetőtárs,A1-en nem, viszont a FB Work Chat meg mutatja... szerintem ez SW függő, neked a P9 Lite-on milyen android fut?
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
dzsi23
addikt
válasz st3v3np3t3r #18217 üzenetére
Nekem a zöld pöttyöt mutatja az A1 is, és a Huawei is. Talán az A1-en nem kapcsoltad be az ' "Elérhető" állapot megjelenítése' opciót.
Egyébként a Huawei-en 7.0 fut, így az én problémámban valszeg az Oreo a ludas.[ Szerkesztve ]
-
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
ami az összefoglalóban van TWRP telepítéssel kapcsolatos leírás nekem nem teljesen egyértelmű..
tudna valaki esetleg egy fool proof step by step leírást adni TWRP telepítéshez?
köszönöm
[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
aperture2001
csendes tag
válasz RocknRoller #18220 üzenetére
Én azt követtem lépésről lépésre, amit ebben a videóban mutattak. LINK
-
forest_ns
tag
SMS-ek senkinek sem szinkronizálódtak le frissítés után?
-
mobilizmo
addikt
válasz Zsoleszhun #18197 üzenetére
Nekem nem volt a napokban frissítés, de a 171026 van fent.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
hzx0
aktív tag
Nekem meg maradtak az sms-ek. Viszont eltünt az Rcs (csevegés) Telekomos vagyok eddig müködött is. Most nyoma sincs a massage app beállításokba.
-
-
hzx0
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #18230 üzenetére
Hol? Nincs sehol lehetőség bekapcsolni. Asszem eddig a messags/beállitások/telekom/ legfelső menübe volt.
[ Szerkesztve ]
-
-
hzx0
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #18233 üzenetére
-
-
hzx0
aktív tag
válasz st3v3np3t3r #18235 üzenetére
-
Grecky
senior tag
8.1 alatt az alsó érintő gombok másnál is folyamatosan világítanak? Eddig ha nem nyúltam a kijelzőhöz kikapcsoltak, pl teljes képernyős videónál lényeges ez. Ez feature v bug?
Szerk:
Ki-be kapcs megoldotta.[ Szerkesztve ]
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
MadMancs
veterán
Nekem ott van. Legalábbis Telekomnál. Telenornál továbbra sincs.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MadMancs
veterán
válasz darvinya #18241 üzenetére
Telenornál nekem sincs, épp ezt írom, csak telekomnál. Web sms pedig csevegés szolgáltatástól teljesen független dolog.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Doki42
őstag
Akku tesztelve, nekem hasonló a régihez...gps jobb..
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
MadMancs
veterán
válasz darvinya #18246 üzenetére
Nem, mégcsak nem is hasonlít rá. Web SMS annyit tud hogy egy weboldalra szinkronizálja a messages appot. RCS (csevegés) meg ha a szolgáltató (és a másik fél) támogatja akkor ingyen sms küldését illetve akár hd kép/vidó küldését teszi lehetővé.
-
hzx0
aktív tag
Egy message alaphelyzetbe állítás helyre hozta. Vissza került a csevegés menüpont.
-
a websms az google szolgáltatás, az mobilhálózat független
az rcs "csevegési" szolgáltatás mobilhálózat és üzenetkezelő app függő, a hírek szerint a telekomnál elérhető, de én úgy tudom hogy a vodafone hálózatán is működik, mert az egyik ismerősöm vodás, és az ő telefonszámára nem sms-t küld a google messages hanem csevegést... kíváncsi leszek, hogy majd a nagyobb,nevesebb,márkásabb mobilgyártók mikor frissítik az üzenetkezelő appjukat, ugyanis sok mobil nem kezeli
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
DarkChild
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- Autós topik
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Metal topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest