-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Az mennyire normális, hogy az A1-em szerint a telefon a 2018 májusi biztonsági csomaggal a legfrisebb 8.0-n?
Olvastam olyasmit, hogy a Xiaomi visszavonta a 8.1-es updatet megint, igaz nem volt annyira egyértelmű, mert sok forrás nem említette, csak néhány, amiket néztem
Vamos a la playa.
-
-
juuzer
addikt
válasz Luck Dragon #18803 üzenetére
Értem én, csak nekem a telefon nem is jelzett, hogy available. Ezért is csodálkoztam, hogy itt sokaknak megjött és telepítették.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
llaszlo
veterán
Átlátszó gorilla glasst vennék hozzá, mert ma a másik megsérült. Így vettem azzal ami rajta van.
Honnét érdemes rendelni, ami jó minőségű és árban is normális? Ali, eBay, egyéb? -
skadarafam
kezdő
sziasztok
ezt a gcamot hasznalom. van akk meg ezt hasznalja, es ha igen, milyen beallitasokkal. Nekem elegge bejott, szépek a képek.
-
eclipse19
senior tag
válasz juuzer #18804 üzenetére
Nem egyszerre jelez mindenkinek.
Mire a tied sorra került volna, addigra vissza lett vonva.Nekem jelzett, hogy van frissítés, de nem telepítettem rögtön.
Aztán 1 vagy 2 nap múlva mikor telepíteni akartam, már nem volt elérhető frissítés.Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
retesz147
addikt
válasz darvinya #18801 üzenetére
Hmmm...
Nekem a legfrissebb van fent, mivel kb 1 hete raktam újra a rendszert, de nem fc-zik. Most látom, van friss Gplay-en. Hozzáteszem android februári 8.0.
Az alatt mit értesz, hogy összek.. ja a rendszert? Mit kellene érzékelnem?
Melyik az uccsó verzió, ami szted jó?[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
Is-tee
aktív tag
Elvileg kijött a javított 8.1 [link]
-
-
darvinya
titán
-
Zsoleszhun
addikt
Átköltöztem egy mi mix 2s-re köszi az eddigi segítséget mindenkinek
¯\_(ツ)_/¯
-
darvinya
titán
válasz Zsoleszhun #18815 üzenetére
Nagy ugrás 625-ről 845-re.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bl.Gyo.
őstag
Hali!
Gyári 8.1.0-nál a Telenor 4G mindenkinek tökéletesen megy? Nálam néha elöfordul hogy feltöltésnél leesik 1-2kb/s -re a sebesség, és evven egyidöben a letöltés is katasztófálisan leesik (facebook messengernél töltök fel videót vagy képet, és fogadok ezeket). Net újracsatinál megjavul, és gyors. Térerö full vagy csak 1 egység hiányzik. 3G-n nincs ilyen. Kénytelen vagyok a 3G-t használni ami lassabb de az stabil.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bepken
veterán
válasz Bl.Gyo. #18818 üzenetére
telenor szarakodik szerintem...van egy mifi routerem adatkártyával, azzal is ezt csinálja. 300-400as pingeket produkál néha
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
PowerBuldog
veterán
Hali
Legfrissebb global stable romot honnan lehet most letölteni a xiaomi oldalán? Nem találom a készülékek között.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Zsoleszhun
addikt
-
infectedmann
őstag
válasz Zsoleszhun #18815 üzenetére
Írsz majd róla hosszabb távú használat után néhány tapasztalatot és észrevételt off-ban?
-
Bl.Gyo.
őstag
-
PowerBuldog
veterán
válasz Zsoleszhun #18822 üzenetére
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Viktor0610 #18819 üzenetére
Oks, azthittem a telónak van baja, Akkor marad 3G-n a teló, még ha kicsit lasabb is. Az legalább nem kerget az örületbe.
-
nagyúr
válasz infectedmann #18823 üzenetére
Én már több mint 1hónapja használom, teljesen más liga, persze az ára is 4x annyi így el is várható!
4X sebesség 4X áron
MiUi -t meg szokni kell, de szerencsére van Xiaomi.EU ROM ami hetente frissül
És Probléma nélkül telepíthetők a Project Treble STOCK ROM.ok is
fel is próbáltam a jól bevált RR Romot.....
-
PowerBuldog
veterán
válasz Zsoleszhun #18822 üzenetére
HM, és vajon ezeket az OTA verziókat hogy kell telepíteni? (bár látom közben mix-ezel már)
A gyári recovery sideloaddal hibát dob.Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #18828 üzenetére
sem OTA, sem Incremental OTA NEM TELEPÍTHETŐ MANUÁLISAN!
csak a Fastboot Image.t tudsz MiFlash el telepíteni
-
PowerBuldog
veterán
válasz DroiDMester #18830 üzenetére
Nem is ezt mondtam. A tissot képfilet már felraktam MiFlash-el. De van újabb 8.1, amiből nincs fastboot image. Csak OTA. Azt hogy kell felrakni?
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
nagyúr
válasz PowerBuldog #18831 üzenetére
Én meg leírtam hogy NEM LEHET SEHOGY!!! Nem tudod telepíteni az OTA zipeket sehogy, mert nem engedélyezett!
a Full OTA zip ben lévő payload.bin-t kilehet bontani linux alatt Pythonal, és megkapod a nyers raw img fájlokat
ezeket lehet telepíteni fastboot alól manuálisan egyesével ha nyitva van a Bootloadered
[ Szerkesztve ]
-
válasz PowerBuldog #18831 üzenetére
a v9.6.3.0-nél nincs újabb, ez a júniusi 8.1... csak fastboot-tal tudod felrakni...flash_all.bat-al minden adat megmarad...[link] a blogomba beraktam a 4pda-s forrás linkjét 8.1-hez
Mint ahogy DroidMester is leírta, az OTA updatek nem telepíthetőek manuálisan,sem miflashel...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Raymond
félisten
Egy kerdes - az enyem meg mindig a 7.1.2-n van mert az Oreo update-rol csak problemakat olvastam. Kamera, akku es halozati csatlakozas problemak. Akkor (januar/februar) ugy dontottem vaok meg. Ezek mar javitva lettek? Mert egy kis guglizas azt mondja nem es akkor maradok meg a regin mert igy minden mukodik rendesen.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
fokati
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segiteni, hogy a *#*#4636#*#* menüben melyik preferált hálózatot kell kiválasztani, hogy LTE működjön? Esetleg egy képernyőképet küldenétek ? -
MODERÁTOR
-
fokati
csendes tag
válasz Viktor0610 #18838 üzenetére
Szia
Megnéznéd, hogy neked a menüben mi van beállítva? -
Bl.Gyo.
őstag
válasz Raymond #18843 üzenetére
Most teszteltem az autofocust, nekem gyors. Bár nem tudom milyen volt a 8.0-án elötte, de nekem gyors most amikor közeli tárgyról, távolra nézek és vissza. Mod alatt meg mit értesz? Azt is megnézném, de így nem tudom mire gondolsz. Bocsi én hibám analfabéta vagyok kamera terén.
[ Szerkesztve ]
-
evooo
aktív tag
AEX en nem működik az internet megosztás, ez egyéni hiba, vagy másnak sem megy?
-
darvinya
titán
válasz Raymond #18847 üzenetére
Első link, a legelső 8.0, azóta minden hónapban jött frissítés, tehát már januári javítással sem igaz írás.
A többit írták.
De ezek az agyrém írások, szinte 5 évések írhatták, mert legtöbb hiba felhasználó szinten van, s legtöbb használt app okozhatja.
Pl: tegnap írtam, hogy Weather Mate (M8) legfrissebbje bug-os, állandóan leáll, s rendszer futásban is hibát okozot.
Akkor most ez rendszer hiba, vagy app hiba.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
andHermann
tag
válasz Raymond #18849 üzenetére
Én oreo előtti állapotról nem tudok nyilatkozni, mert amint megvolt a telefon tettem rá a legújabb frissítéseket (1. Oreo, 2. Biztonsági frissítés) Azóta még két újabb frissítés jött, de nekem a kamera és hálozati csatlakozási hibák sosem jelentkeztek.
Ja igen, 8.1ről lecsúsztam, de annyira nem bánom egyelőre, hamarosan újra kiadják szerintem és akkor majd feldobom.
Szóval szerintem is nyugodtan frissíthetsz, de persze csak saját felelősségre[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Opel topik
- Automata kávégépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Instagram közösségi fényképezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Azt várják Trumptól, hogy leállítja a Google feldarabolását
- További aktív témák...