- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibko8
senior tag
Várható javítás MIUI 11-re akkumulátor merülésre? Global MIUI 11.0.2 Stabil MI9T
1 hónapja jött ki és nincsen azóta semmi frissítés kezd nagyon idegesíteni
Xiaomi tud a hibáról egyáltalán?
OnePlus után nagy csalódás a rendszer/támogatottság.A korábban linkelt oldal aminek elméletileg megkene oldania az sem segített.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
veterán
Akkumulátor merülésre?Tegnap tettem be egy képet 52%-nál 6 órás kijelzőidőm volt....
Ilyent még soha egyetlen telefonom sem produkált.Vagy a néha random hírtelen melegedésre és merülésre gondolsz (egyszer nekem is volt ilyen)?Támogatottság kérdésében egyetértek viszont.Anno több mint 2 éve ezert (is)váltottam xiaomiról huaweire. -
*RLaci*
addikt
-
Tibko8
senior tag
válasz beyruth82 #7254 üzenetére
Hirtelen merülésre gondolok igen, ha épp nem jön rá az 5 perc akkor nekem is jó az akkumulátor idő (Bár azért előtte lévővel jobb volt ) csak hát azért 3 naponta random elkezdi a merülést. Általában reggeli ébresztő után ezért kezdek rögtön újrainditassal így nyugodtabban indulok neki a napnak.
Nem tudom nálatok is így van de ha rá nyomok az újrainditasra van hogy csak kikapcsolja a telefont de nem indítja újra.
Képernyőfotónál a görgetés nálatok működik? Nálam még egyszer sem sikerült megoldania ezt a feladatot a telefonnak
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
duo
addikt
csak a windows defender van fent. nem használom a wint. csak az office miatt kellett néha.
szar ez a 10-es amúgy meg lassú is (friss telepítés) még ssd-n is. -számomra. majd oska24 javaslatára win7re downgradelek. officera az is jó.
szóval power shellben azért lekérdeztem az anti getvar-t kiderült hogy 1. szóval nem aktív az antirollback elvileg.
megnéztem a neten van e "fastboot rom install"
nos, van.
ekkor gondoltam nagyot. linux alatt ugyanis jobban kézreáll az adb ráadásul a könyvtárszserkezetet is jobban ismerem. átbootoltam, betöltöttem a weboldalt és nekiláttam. itt a link:
[link]
ez windowsal mutatja, de a parancssor az parancssor kis túlzással.
ez alapján elmondom hogy csináltam.
a romot kicsomagoltam az asztalra.
beléptem terminálból a rom "images" mappájába
cd /home/usernevem/Asztal/kicsomagoltROMneve/imagesaz adb és fastboot parancsok bárhonnan működnek de ha flashelni akarsz ott kell legyél ahol a cuccok.
és akkor kiadtam az összes parancsot sorban:
fastboot flash system system.img
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash cache cache.img
fastboot erase userdata
fastboot flash userdata userdata.img
fastboot reboot
És kérem működött. amit két és fél három óráig szoptam win alatt az itt kb 3-5 perc volt.
BL nyitott maradt. úgyhogy twrp linux alatt vissza, és felment megint az eu stabil. jobb híján.
AZ EGYES PARANCSOK KÖZÖTT VÁRNI KELL. OTT TÖRTÉNNEK A DOLGOK A KONZOL SZÉPEN KÍÍR MINDENT. AKKOR ADJUK A KI A KÖVETKEZŐ PARANCSOT, HA VISSZAKAPTUK A PROMPTOT.Hint: klassz lenne ha egyéb custom romok működő metódusait megosztanák tapasztaltabb kollégák, mert mint a példám is mutatja, pontról pontra követve a számomra etalonnak tartott XDA leírásait, mégis beesett a gerenda.
Egyébiránt köszi mindenkinek a segítő jobbot!
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
netcore
tag
Olyan opció van, hogy a fogadott, nem fogadott hívást automatikusan arról a simrol hívja vissza amin hívták? Előző telefonomon volt ilyen intelligens visszahívás néven, de itt nem találok ilyet.
Üdv Laci
-
Fulár
senior tag
A Miui 11 megjelenése óta a Miui 10 Témái nem kompatibilisek.Pedig már egy csomó idő eltelt de nem történt előrelépés.Miui 9-ről 10-re váltás esetén is ez volt de ott pár héten belül frissültek a témák.
Rábukkantam erre a cuccra.Sajnos csak nyitott Bootloaderes és Rootolt eszközökön működik.Magsik-ből feltoljátok és minden téma éppen úgy kompatibilis lesz mint Miui 10 alatt.Más teendő nincs vele.[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
@ Obyboy, helixP köszönöm
a miflash probalkozasaim soran volt egy pont, mikor azt ereztem hogy kiveszem a tokbol, a kuszobre tamasztom es izombol ravagom a bejarati ajtot. de megusztuk mind a ketten szerencsere.ja annyit pontositanek az osszefoglalo kapcsan, hogy az egyik leiras cime nem bl myitas Linux alol, hanem twrp telepites linux alol. a BL-t ugyanis az egyik kollegam wines laptopjarol nyitottam. (van ugyan unlock progi linuxra is, de nem konnyu a bekonfiguralasa, es nem volt idom vele bibelodni.)
[ Szerkesztve ]
-
koltayk
csendes tag
Kösz a logo-t, működik. Ez azonban csak a boot logo, ami a bekapcsolás elején látható, később viszon, mikor már éled az android, elindítja a bootanimációt, ami a /system/media/bootanimation.zip és ez még Redmi-s.
Ha valaki tudna adni egy gyári MIUI 11-es bootanimation.zip-et, megköszönném.
Ha minden együtt lesz, írok egy programot ami mindent megcsinál. -
koltayk
csendes tag
Én a következő helyeken találtam 'Redmi K20'-at a 9.11.14-es eu dev-ben:
/build.prop:ro.product.vendor.model=Redmi K20
/system/vendor/build.prop:ro.product.vendor.model=Redmi K20
/system/vendor/odm/etc/build.prop:ro.product.odm.model=Redmi K20
/cache/recovery/last_log:Build Device : Redmi K20
/cache/recovery/last_log:TW_DEFAULT_DEVICE_NAME := Redmi K20
/cache/recovery/last_log:ro.product.model=Redmi K20
/cache/recovery/last_log:ro.product.vendor.model=Redmi K20
Binary file /system/framework/framework-ext-res/framework-ext-res.apk matches
Binary file /system/priv-app/MiShare/MiShare.apk matches
Binary file /system/priv-app/MiuiGallery/MiuiGallery.apk matches
Ha a gyári alkalmazással csinálsz egy képet, mit látsz a bal alsó sarokban?
(hogy lehet ezt kikapcsolni?) -
koltayk
csendes tag
válasz mgTerminator #7199 üzenetére
Neumann János óta csökkenthetjök a "szarakodást"
-
Faby
senior tag
Azt hiszem a Redmi Note 4 topikban volt szó arról, hogy a miflash sem csinál mást, csak meghívja a kiválasztott opcióknak (teljes telepítés és visszazárás / csak telepítés / telepítés sé adatmentés stb, most fejből nem megy) megfelelő állományt, és az szépen végrehajtódik.
Ha azokba belenézel, abban pontosan ezek a parancsok vannak, amiket csináltál. Ha nem tévedek nagyot.
Ettől függetlenül, szép találat, én biztos nem álltam volna neki, Linux annyira (még) nem a barátom.Szerk: itt is van.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
válasz koltayk #7267 üzenetére
Ennyire nem mentem bele.
Semmit nem látok ott, mert kikapcsoltam Fényképző > jobb fölül három vonal > Beállítások > (Kamerabeállítások) Watermark (Vízjel?) > Készülék vízjele ((sajna a 9.8.15 EU dev ilyen vegyes angol-magyar néhol))
De most próbaképpen visszakapcsoltam, és tényleg K20 van.
Na majd átnézem a többit is.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
duo
addikt
ahhhá. na ez nem volt meg. így nem raktam össze fejben, pedig logikus.
mindenesetre win10 alatt nekem, nem működött. driverek rendben voltak, a telepítés nem volt két hetes és használatban sem volt most bootoltam be harmadszor kb. tehát az biztos nem lehetett az ok, hogy maga a rendszer rogyott volna meg. és tényleg a linkeken elérhető ÖSSZES mifasht kipróbáltam. még registryt is pucoltam. ezért volt olyan bosszantó. lehet hogy egy win7-el meg ment volna, nem tudom.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
defygaben77
tag
Hogyan lehet a telefon wifijét 2,4 Ghz-re állítani? Van egy webkamerán, amit csak úgy tudok bekapcsolni az alkalmazásban, ha 2,4 GHz a wifi kapcsolat. A routerek (UPC) be van állítva a 2,4 és az 5 GHz is. Ott kellene beállítanom csak 2,4- re?
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
Obyboy
Topikgazda
válasz defygaben77 #7273 üzenetére
Favágó módszer de működik:
Routeren lekapcsolod az 5GHz-t és mindenki csak 2,4-re tud menni."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Sragi
őstag
1 napja lesz lassan fent a MIUI 11. és a 10-es Android, de nem tapasztaltam merülést.
A rendszer gördülékeny.
Eddig egy hibát találtam, vagy is nem teljesen az. Annyi van, hogy az akkumulátor és teljesítmény menü világos marad, hiába van a sötét téma beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
van olyan eu deves kolléga aki vodafonos? annak minden oké? mert énnekem nem ment a legfrissebb eu dev. úgyértem ment, de nem volt telefon. nem tudott kapcsolódni a hálózatra. többen jelezték a miui eu oldalán. megoldás nincs egyelőre.
ezért vagyok a stable-ön
-
netcore
tag
válasz FіkuszKukіsz #7262 üzenetére
Felettem, de hívás közben nem enged kilepni más alkalmazasra, és a hívás fogadás továbbra is A régi programmal történik sajnos.
Üdv Laci
-
Faby
senior tag
válasz netcore #7278 üzenetére
Esetleg True Phone.
Tudja amit akarsz, hogy az utoljára hívott kártyáról indítja a hívást, de lehet más beállítást is, pl mindig azonos kártyáról, függetlenül a bejövőktől, vagy akár teljesen egyénire is lehet szabni, pl a 20-as számokat mindig a Telenoros kártyáról, stb, nagyon sok beállítási lehetőség van. Nagyon jól kezeli a dual simes helyzeteket.
Van saját hívó képernyője is, speciel azt én nem használom, a MIUI felülete nekem jobban bejön.
Még akkor kezdtem használni, amikor a gyári (Lenovo, Xiaomi) tárcsázók nem szerették a magyar ékezetes neveket a kontaktlistában, és azóta is ezt rakom fel minden telefonomra.A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Faby
senior tag
-
djzoy
tag
sziasztok! segitséget szeretnék kérni tölletek. ki szeretném nyitni a telefonom egy mi 9 tprom van globál rommal. miui 11. de ezt az üzenetet kapom: sorry,your MI ID is not associated white phone number. mit kell tennem?
-
martin66
senior tag
Sziasztok. Az automata fényerő szabályzó mui11 óta teljesen meg van bolondulva nálam. Nálatok?
Pro, global
-
Obyboy
Topikgazda
válasz martin66 #7284 üzenetére
Próbáld itt: Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Siriusb
veterán
Úgy tűnik, én is váltok erre a készülékre. Nézem az összefoglalót, van egy BL nyitás Linux alól tétel, amiben van egy-két dolog leírva, csak éppen a BL nyitás nem.
Neten találtam egy nem hivatalos unlock tool-t, de úgy tűnik az már nem működik, no meg egy ilyen ismeretlen forrásból származó kódot úgysem futtat az ember root joggal a számítógépen.
Szóval az adb meg a fastboot jó, de kevés a BL nyitáshoz (MI fiókhoz kapcsolódás is kell például, szóval ehhez a feladathoz kénytelen az ember win-es gépet keresni). Állapotot lekérdezni, nyitás után recovery-t, stb. telepíteni jó. -
enzahobi
aktív tag
-
Faby
senior tag
válasz netcore #7296 üzenetére
Szerintem a TruePhone in-cal UI a ludas, ha anélkül próbálom, gesztusvezérléssel is szépen kimegy főképernyőre, vagy hozza az ablakváltót.
Ha be van kapcsolva a saját felülete, akkor nekem se vált, gesztusvezérléssel sem.
Próbáld ki, hogy előhozod a számgombokat, akkor már a MIUI in-call felülete jön elő, és akkor már tudsz váltani.
Nem szép, de működik.
Vagy kapcsold ki a TruePhone beépített hívás közbeni felületét (de akkor meg ugyanoda jutunk, hogy nem tetszik a gyári)A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Angel78
aktív tag
A tegnap esti miui11/android10 update óta nincs VoLTE ikon. A kóddal hiába játszok a tárcsázóban enabled; disabled semmi.
a Sim beállításoknál se találok VoLTE "kapcsolót"
Vodát hívtam, azt mondták náluk be van aktiválva
Ötlete valakinek?Rászánnám magam egy okos órára végre, de egy GT2 vs galaxy watch között akadtam el. Esetleg valakinek felhasználói tapasztalata. (nem szeretem ezt a kérdést "melyik a jobb")
[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest