- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kropi
tag
A magam tapasztalata a mágneses csatlakozóról, hogy alak függő. Az RN 4-n hosszú idő óta ez a [kerek] csatlakozó volt. Ez csak tölt de adatátvitel nincs. A 9T-re [ilyet] vettem, ami rövid idő után kontakt hibás lett. Most várom az újabbat ami szintén [kerek] de ez már adat átvitelre is jó. Remélem az alakjából fakadóan elkerülhető az előbbi hibája.
És a bedugott csatlakozó miatt kevésbé érzékeny eltömődni az USB ha zsebben hordja az ember a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Toto00
tag
Egy kis érdekesség: ma nem volt extrém merülés, de kikapcsoltam a telot, mert már egy ideje nem volt kikapcsolva. elfelejtettem visszakapcsolni, így kb 1 óra múlva nyúltam érte és meleg volt a felső része. le is szívott 30-35%ot...
-
nfsu17
veterán
Legyen szíves valaki nézze meg nekem, hogy open camera appal lehet-e teljes értékűen videózni? Napok óta bújom a netet, de alig találok valamit erről.
Ugye mindenki a gcamba van belezúgva.
Amire kellene az open camera, hogy lehessen vele 4k30ban rögzíteni EIS-el.
A beállításokban engedélyezni kell a camera2apit.
Amit szeretnék vele, hogy videózás alatt neee legyen autófókusz. Vagyis bökéssel én mondhassam meg, hova fókuszáljon.
Sok telónál elég sok manuális beállítást ad. Pl. olyat is láttam youtube-on, hogy a fénymérést manuálisan mondjuk máshova állítja mint a fókuszt.
Példavideo [link]
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Toto00
tag
Vodafone-nál üzletben fogalmatlanok. 1270et kell felhívni és ott bekapcsolják. elvileg 48 óra alatt aktív, de nekem kb 3 perc múlva már ott figyelt a VoLTE ikon. azt az infot kaptam ekkor, hogy ha a kártya első hálózatra csatlakozásakor VoLTE képes telot észlel (gondolom aktívnak kell lenni a telon a beállításnak is) akkor automatán aktiválja a hálózat.
-
zsolt501
nagyúr
VoWIFI-vel kapcsolatban milyen tapasztalatok vannak?
Menüben megjelenik hogy bekapcsolható be is kapcsoltam, de olyan mintha hiába lenne bekapcsolva a kapcsolat nem VoWIFI-vel megy.
Mi kell még ahhoz hogy menjen is ténylegesen?''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
pezo00
tag
Sziasztok!
Látom vannak itt olyanok akik használ(nak)tak mi 9 litot is és mi 9T vagy prot, a kérdésem az lenne hogy a két készülék fényképes tulajdonságaiban milyen különbségek vannak? Fogásra van nagy különbség a két készülék közt? huawei p10 lite-ról váltanék, nincs nagy tenyerem így félek is a "tepsi" mérettől de a mi 9 se-t nem merem a kis akksi miatt bevállalni, így ez a két készülék maradt lehetőségek közül.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
-
-
Sziasztok.
Mi 9T Pro 128GB.
1 napos teló legújabb gyári szoftverrel.
Gyári kamera app. Nem fordul el fekvő módba.
Engedélyezve van igen a Helyadatok, de akkor sem. Próbáltam Data törlést a kamera appnál úgy sem jó.Életem első Xiaomi mobilja ne kelljen már benne csalódnom.
Szal van valami megoldás vagy küldjem vissza a gyártónak egy anyázós levél kíséretével?
Köszi előre is.
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
Toto00
tag
Egy kérdés: LTE/UMTS auto beállítással, ha nincs 4g/3g lefedettség akkor ott nem fog a telo hálózatra csatlakozni?
-
válasz Kolondrum #6715 üzenetére
Az a gomb nem világít.
A beállításokban is engedélyezve van a képforgatás és működik is mindenhol kivétel a kameránál.Az elkészült kép álló kép lesz mert ha elforgatom a telót fekvőbe akkor a kép is tovább fordul és ott is vékony álló kép lesz.
Ha fekvő lenne a kép akkor nem az elkészült kép jobb alsó sarkába lenne a vízjel állítva.
Google-ba is próbáltam keresni de ott is Helyadatos dolgokat írtak ami nálam nem segített.
[ Szerkesztve ]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
ChrisDzsi95
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #6660 üzenetére
Végül mégsem oldotta meg. Egy pár napig jó volt az akku idő, erre ma reggel arra kelek, hogy a telefon nem reagál semmire, teljesen fekete képernyő, és csak hosszan tartva a bekapcsoló gombot kapcsol be (mondjuk ezt elég gyakran szereti csinálni), illetve 40-6%-ra esett. Egyre jobban irritál ez a Miui 11.
-
voncci
aktív tag
válasz ChrisDzsi95 #6721 üzenetére
Sima vagy PRO-d van?
-
ollie`
csendes tag
válasz ChrisDzsi95 #6721 üzenetére
Én hasonló cipőben járok, nálam is mindig beragad valami a háttérben és zabálja az akksit
Egyik reggel arra keltem, hogy 2%-ra leszívta, ha 7 helyett a szokásos 8-ra megyek dolgozni akkor nem is csörgött volna az ébresztőm
Azóta fent hagyom töltőre éjszaka, ma reggel 7-től fél9-ig merült nulla használat mellett 35%-ot
Elég csalódott vagyok mióta 11re váltott a telefon..
Szerk.: nekem sima van..[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
válasz ChrisDzsi95 #6724 üzenetére
Amennyiben gyári ROM-ot használtok ugye minden újraindítás után vissza állítjátok a hálózat keresést, hogy ne keressen kínai hálózatot.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
SybenX
őstag
Én is ma reggel megint 0% akksira ébredtem. Be sem lehetett kapcsolni. Akku statisztikában nincs semmi különös. Úgy látszik megint 1-2 naponta újra kell indítani mint miui 10-nél. Szerencsére megvan a régi redmi note 4-em másodlagos ébresztőnek beállítva, ami 3700 órája stabilan műküdik gyári rendszerrel. Valami nagyon félrement ennél a telefonnál szoftveresen... Gyári eu global miui 11.
-
ollie`
csendes tag
válasz ChrisDzsi95 #6726 üzenetére
Én is így gondolom, hogy akkor nem a rendszer lenne a legnagyobb fogyasztó
Nálam miui 10 alatt nem produkált ilyen drasztikus merülést, pedig újra se indítgattam csak hetente kb -
-
nfsu17
veterán
akiknek merülős a telefonja, tegyék fel a gsam battery monitort.
ez persze _nem_ fogja megoldani a merülést, de hátha el lehet csípni valami processt, amit kiír majd fogyasztónak.
az android rendszer lesz itt is majd valószínűleg a top1, de ki tudja, ennyit megér.
be lehet állítani, hogy ha pl. 50%-on van a mobil, de tudod, hogy pár óráig nem fogod használni, akkor van benne egy "indítás most" menü és akkor minden addigi statisztikát nulláz és onnantól kezdve méri a fogyasztásokat...cella, rendszer, hány óra alatt hány %-ot merült, stb.
Mondom, ez alig tud többet mint a gyári, de múltkor nekem is volt merülésem (nem xiaomi) és kínomban már ezzel kezdtem el "játszani". Végül nálam a mediaserver volt a bűnös, amit persze a gyári app is mutatott, de itt valahogy "jobb" volt látni.
Nem emlékszem pontosan hogy javult meg, egy újraindítás biztos volt és utána én mindig 100%-ra feltöltöm, hogy nullázódjon a statisztika. -
hito
nagyúr
Gond nélkül működik az app. Én se csípem a gcam-et, csak a raw miatt használom, szerintem alaposan túl van hypeolva. OC-ban camera2 api megy, videófelvételnél a szokásos filterek (élesítés, zajszűrés) kikapcsolhatók. Bökésre elég bizonytalan. Van, hogy fókuszál, van hogy nem. Majd még tesztelem.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Sragi
őstag
Mi alapján jön az Android és a MIUI frissítés?
Múlt héten vettem egy 9T Pro-t és még semmi. (láttam van akinek már van 11)
Global 10.3.3.0 PFKMIXM -
Laraxior
titán
En is varom meg.. :)
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
spect80
senior tag
szerintem a ROM lokalizáción. EU-s már V11, Global még csak V10:
http://c.mi.com//miuidownload/detail?device=1700361 -
defygaben77
tag
Nekem még nem jött meg a 9T Pro-m, de gondoltam megcsinálom előre, mert a most használt Redmi 5 pluszom is tudja a VoLTE-t. A telefonon a tárcsázóból a számkombinációval aktiváltam a funkciót. Utána felhívtam a T-és ügyfélszolgálatot, ahol először a robottal beszéltem, majd az ügyfélszolgálatos hölggyel. Adategyeztetés után simán aktiválta, nem kérdezett semmit, annyit mondott, hogy egy ki- és bekapcsolást csináljak. Meg is tettem, innentől fogva az állapotsoron a T-s kártyánál ott a felirat. Sajnos a Vodás kártyámmal még nem tudtam megcsinálni, mert az céges, és nincs meg egyenlőre az ügyfélszolgálati kódom.
Iphone15, Apple Watch 7 cellular, Airpods Pro
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest