- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maist
senior tag
válasz Bugatti63 #6787 üzenetére
Semmi gond nincs, egyszerűen kivették ezt a rendszerből, már Miui 10 utolsó fejlesztői verziókban sem volt látható. Részben érthető, mert azelőtt csak azzal tudtad ránézésre megkülönböztetni, hogy melyik kártyán megy a net, ha a nagyon kicsi le-fel nyilat is nézted a térerő mellett. Gondolom emiatt vették ki, hogy jobban be tudja a felhasználó azonosítani, melyik kártyáján van/megy az internet. Ettől függetlenül személy szerint én sem örültem neki, hogy nem mutatja többé mindkét kártyánál a hálózat típusát.
-
nfsu17
veterán
-
Obyboy
Topikgazda
Ha minden igaz letelt BL nyitásig kivárandó időm.
Davinci-re melyik TWRP-t ajánljátok? Ezek (TWRP versions for the Xiaomi Mi 9T) közül bármelyik jó? Első sorban a xiaomi.eu-ról szeretnék ROM-okat letölteni, később majd biztos próbálok custom-okat is. Mennyivel ajánlottabbak a stabil ROM-ok a dev ROM-oknál?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Maist
senior tag
Én elégedett vagyok a stabil 11-el, eddig egyszer akadt be egy hónap alatt a kamera app a háttérben, az akkor merített kicsit, de gyorsan észrevettem, más semmi baja. Heti fejlesztői is van itt Dimond G kollégának, jól elvan vele, nincs gond a legújabbal. Szerintem mostmár egy friss LR team TWRP tökéletes lesz kezdésnek, mivel a xiaomi.eu rom telepít TWRP-t is. Esetleg arra figyelj, hogy ha stabilt teszel fel, akkor az LR team 0916-ot tedd fel először a gyári rom alá, mert ha frissebbet teszel fel, a stabil eu-ban még úgyis csak a 0916 lesz. Ha hetit teszel fel, akkor mehet a gyári rom alá a 1109, mert a hetiben is szerintem ez van benne, így nem frissíti "vissza" a TWRP-t.
-
Obyboy
Topikgazda
Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet.
Igaz már van egy ilyen (5. Nem letiltható és eltávolítható appok eltüntetése ROOT jog NÉLKÜL) pont az összefoglalóban de ez nem a XiaomiADBFastbootTools-on keresztül oldja meg a dolgot hanem az ADB shell $ paranccsal parancssorból. Sokaknak könnyebb egy grafikus felületen keresztül csinálni így ki fogom egészíteni az 5. pontot."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
enzahobi
aktív tag
Ma megérkezett egy Xundd tok + fólia, a tokot fel is pattintottam azonnal, nagyon jó!
[link]
Fóliát nem raktam fel mivel már van rajta egy és méretre ugyan olyan enyhén belógósnak tűnik mint a fent levő, cserébe a tokkal tök jól passzopl :D
A tokot minenkinek tudom ajánlani aki nem bánja a méretnövekedést, cserébe akár egy nagyobb esést is jóeséjjel meg tunda úszi a teló Az átlátszó pc hátlappal meg királyul látszik minden[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Estét.
Valaki meg tudja mondani hol lehet azt beállítani, hogy honnan olvassa a teló a névjegyeket?
Csak mert mindenből kettő van ugyan is a SIM kártyán és a Play acc-omon is rajta vannak a számok.S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro
-
koltayk
csendes tag
Három hete én is Mi9T tulajdonos vagyok. Sajnos az akku kapacitásától nem estem hanyatt, jobbra számítottam. Ebbe persze belejátszik a nálam is előjött (főleg a MIUI11-re való átállás után) gyors lemerülés némi melegedéssel kísérve. Reggel még 30%-on volt, gondoltam a napot még kibírja hisz csak egy GPS-es alkalmazás ment rajta, a képernyőt be sem kapcsoltam, de estére lemerült és kikapcsolt. A gyári töltőjére rátéve egy olcsó kínai mérővel mértem, hogy mennyi áram megy át. 17,45Wh jöt ki, mikor az áramerősség 0,00A-re csökkent. A gyári adatok szerint az akku 4000mAh-s. A kérdés, hogy a 17,45Wh-t milyen feszültséggel számoljam mAh-ra. Ha 3,7V-tal, ami tudtommal az akku feszültsége, akkor 4757mAh jön ki, ha 5V-tal, akkor csak 3520mAh.
-
enzahobi
aktív tag
válasz koltayk #6815 üzenetére
Li-po akksikat 4.2V ig töltjük, a felett már nem igazán egészséges neki
DC-DC átalakítás is csak kb 95% hatásfokú, így (17.45 * 0.95)/4.2 = 3.947 rengeteg a mérési bizonytlanság, de sztem megvan az a 4000mah :D[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
eddie17
addikt
Tegnap a kocsiban hallgattam zenét munkába menet, Bluetooth-on keresztül, Spotify alkalmazással. Mint minden reggel.
Az egy dolog, hogy egy csomószor újra kell indítanom a mobilnet kapcsolatot mert nem indul el a zene, de tegnap gondolt egyet a telefon és menet közben lefagyott majd kikapcsolt. Nekem kellett manuálisan újraindítani.
Ilyennel még nem találkoztam. Mi 9T EEA gyári globál rommal. -
laci laci
addikt
-
Obyboy
Topikgazda
Köszi a segítséget, teganp este nem volt már időm/kedvem belevágni, talán majd ma...
Javítsatok ki ha tévedek. Ha jól látom akkor a xiaomi.eu oldalon a dev ROM és stabil ROM is már Android 10-zel van. Tudom, hogy most jött ki a MIUI11 és a teljes sötét módon kívül nem sok újdonságot hozott a Q de ha minden funkciója működik akkor miért adják ki OTA a gyári ROM-okhoz is?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
kurion
senior tag
válasz eddie17 #6825 üzenetére
Én is Telenoros vagyok, Spotify-t hallgatok állandóan, csak mobilnetet használok havi 100-150gb-t és ilyet nem tapasztaltam se gyári se xiaomi.eu rommal. Nekem a mobilnet stabil, sőt hotspotolni is szoktam napi 2-3 órát ott se szokott gond lenni a kapcsolattal.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
nfsu17
veterán
válasz AuraSync #6814 üzenetére
samsungon beállítani ezt nem egy agysebészet (show sim card, or show google account contacts), de gondolom itt ez is máshogy van.
ez esetleg?
https://www.youtube.com/watch?v=0dDe0z_8EoI[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
Topikgazda
válasz zsolt501 #6823 üzenetére
A Stable Release alatt (stabil ROM) az Android verzió oszlopban a 10.0 szerepel.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
zsolt501
nagyúr
Értem én hogy ott ez van, viszont a telefonon meg ez, és nem ajánl fel frissítést.
MIUI GLOBAL
11.0.2 Stabil
11.0.2.0 (PFJEUXM)
Android verzió 9 PKQ1. 190302.001
Ezt mivel magyarázod?[ Szerkesztve ]
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
PowerBuldog
veterán
válasz eddie17 #6829 üzenetére
Szerintem ez Spotify gond. Nálam is szokta csinálni. Minden mással megy a net, de ennél van, hogy nem indul a zene.
(#6828) Obyboy : De ez nem a hivatalos ROM. Ez a xiaomi.eu, ami custom.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
kurion
senior tag
válasz eddie17 #6829 üzenetére
Lakossági, de másfél éves Telenoros munkám alapján ilyen téren nincs különbség a net opciók alapján. Szerintem SIM cserét ha rég volt azért ha nemrég akkor azért cserélj Illetve jó lenne megnézetni, hogy valami régi flottás korlátozás nem maradt-e aktív véletlenül, sajnos az elég gyakori hiba.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
Obyboy
Topikgazda
válasz PowerBuldog #6831 üzenetére
Köszi. Megtévesztett az oldal neve. Gyártói ROM-nak gondoltam.
-
ABal
őstag
Én is bekapcsoltattam a voLTE hívásokat a szolgáltatónál(Telekom). Meg tudom erősíteni, hogy csak egy telefonhívás kell az ügyfélszolgálatra, és azt kérik, hogy indítsd újra a telefont a szolgálati sms érkezése után.
Viszont, a hálózat kijelzése továbbra sem változott voLTE-re az állapotsávban. Az újraindítás után a sávot visszaraktam a szokásos módon, illetve ellenőriztem, hogy a voLTE be van kapcsolva a menüben is. Kell még valamit csinálni?"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
-
Maist
senior tag
A táblázat szerintem copy-paste a dev. oldaláról, mert a stabil 9t-re még Android 9 alapú a rom.
Az meg, hogy a stabil még 9 alapú, szerintem annak tudható be, hogy nyilván a stabil kiadásának előkészítése, fejlesztése jóval korábban elkezdődik, mint azt mi gondoljuk, és azt is el akarhatták kerülni, hogy a 10 alapú stabil frissítés a verzióváltás miatt túl nagyot kavarjon, és nem akarták, hogy a Miui 11 érkezését a szélesebb tömegek azzal kössék össze, hogy megjött a Miui 11 stabil, és csetlik-botlik a telefon. Nagyrészt, ahogy olvasom itt, ígyis van elég baj a gyári kiadásokkal még 9 alapú Miui 11-en is. Én az eu stabillal jól elvagyok, ahogy irtam, le is kopogom valahol.
Már olyan makrót szerkesztett itt egy másik topikban nekem egy úriember a MacroDroid alkalmazásra, (hogy időben tudjak róla, ha valami beragad és szívja az akkut), amitől az eszem megáll: Ha 15 percen (ez bármennyire állítható) belül 3%-ot esik a töltöttség kikapcsolt kijelzővel zsebben, akkor dob egy értesítést a MD, és azt látom mi band-en, hogy nem OK valami. Ehhez persze kell root, de az amúgy is van nálam mindig.[ Szerkesztve ]
-
Userlook
tag
Már a második éjszaka hogy iszonyat merül a telóm egyszer 60% egyszer megy 40%ot. Újraindítottam de semmi. Nem telepítettem az elmúlt napokban semmi új appot. Melegedés sem tapasztaltam. Miui 11 Mi9t Pro.
Valakinek valami ötlet?[ Szerkesztve ]
Motorola Defy -> Motorola Razer-> LG G2 Black 32g->LG G4 Fashion Edition 32gb->Xiaomi Mi9t Pro
-
bear_
aktív tag
Azt honnan lehet megtudni, hogy egy adott téma mûködik-e miui 11-en? Azon kívül persze, hogy kipróbálom, de nem akarok frissíteni addig, amíg nem vagyok ebben biztos.
-
sandró60
addikt
Érdekes amit írtál ott nekem nem kapcsolható a VoLTE jelzés és mégis kijelzi.
A nejem Redmi 6A készölékén nem jelzi hiába mentem a javasolt menübe ott se lehet kapcsolni,pedig a szolgáltatónál személyesen elötem kapcsolta be és jött az sms értesítés,hogy most már jobb minőségű lesz a hangátvitel.K érti ezt[ Szerkesztve ]
-
Angel78
aktív tag
Sziasztok,
Használ itt valaki mi 9T /Pro mellé huawei watch órát? Minden funkció, értesítés működik?
Másik hogy mitől függ ki, mikor kap MIUI11 frissítést? Bár iszonyat stabil és szinte probléma nélküli a jelenlegi 10-es verzióval a teló, de csak érdekel miben lehetne jobb update után.[ Szerkesztve ]
„Az igazság olyan, mint a költészet. És a legtöbb ember rohadtul utálja a költészetet.” iPhone 11 Pro 256GB midnight green
-
Obyboy
Topikgazda
Most teszteltem. Ha a tárcsázóba beírtam a *#*#86583#*#* és utána kiírta hogy "VoLTE carrier check was enabled" akkor eltűnt a VoLTE kijelzés ha újra beírtam a *#*#86583#*#* "VoLTE carrier check was disabled" akkor megjelent a VoLTE kijelzés.
-
Land
veterán
Remélem ezt hamarosan megoldják, mert lassan elő kell kaparnom a power bankomat, hogy fél napot azért kibírjon...
Plusz van egy bug, hogy magától felvillan a képernyő, melyen a kezdőképernyőt látom, tehát az alapértelmezett fő képernyőt, csak a háttér fekete a beállított színes helyett. Ilyenkor már rotty van, a gombokra nem reagál, bekapcsológomb hosszan nyomására újra kell indítani.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
detroitrw
addikt
Nekem (9T pro 11.0.3.0 (QFKEUXM)) telekom (1) és digi (2) sim van a telóba
Bekapcsoltam a volte funkciót (a tárcsázóból) és egyből lett a digi-n volte ikon
Felhívtam a telekom-ot, hogy kapcsolják be, jött az sms hogy most már okés a 4G hang, ezután újraindítottam a telót (azóta már többször is)... de viszont volte ikon nincs a térerő mellett (pedig a diginél ott van)az általad linkelt képnek helyesnek kell lenni (mármint hogy szürke a volte-jelző), mert a digis sim-nél is ugyan így néznek ki a kapcsolók
lehet az adott helyen térerő probléma van azért nem jelenik meg, majd délután elválika beállítások/sim-kártyák és mobilhálózatok-nál mindkettőnél be van kapcsolva a volte-használat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest