Hirdetés
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
huliganboy
addikt
Telenoros nem túl közeli ismerősömet hívtam ma VoLTE miatt. Mondom, higy mit szeretnék. Azt kérdezi milyen telefonom van.. Hát itteni javaslat alapján bemondtam, hogy Huawei p30 pro.
Azt mondja kizárt, mert akkor már rég aktív lenne a szolgáltatás, mert autómatikusan kapcsolja a rendszerük a támogatott késtülékeknek..
Mondtam neki ott valami baj lehet... Bekapcsolta, kb 5 percre rá már VoLTE hívásom is volt.. Egyelőre a minőség eléggé gyengus volt, de még tesztelem.Köszi a tippeket..
-
Bodoo
tag
Sziasztok!
Mi8 flashelése közben sajnos hardbirck lett a telefon.
A következő történt:
Emlékeim szerint a legutolsó xiaomi.eu-s MIUI 10-es beta ROM-ot használtam, régóta szerettem volna újítani rajta csak halogattam. Kimentettem mindent a telefonból, mert tudtam, hogy teljes törlés kell majd, mert a xiaomi.eu-s stable MIUI 11-re akartam váltani. (gondoltam megnézem milyen még a 12 elött)
Sajnos későn találtam meg az itteni szuper telepítési leírásokat.
Abban a téves tudatban voltam, hogy ha a ROM TWRP-beli telepítése után nem indulna a telefon, akkor ráérek akkor teljes törlést csinálni. A telepítés failed hibaüzenettel végződött, majd ezután természetesen nem indult el többet.
Se normálisan, se recoveryben, SE FASTBOOTBAN. Igen, nincs fastboot. Rövid Mi logo után azonnal kikapcsol. PC-re dugva, a PC nem lát semmilyen új eszközt. Azóta lemerült, kikapcsolva töltőre dugva nem töltődik, de bekapcsolási kísérletre azért elindul, mármint bootlopol normál és recovery indításban. Nem tudom mennyire számít, de eltűnt az Unlocked felirat az MI logo alól.
Az internetet feltúrva úgy látom az EDL mód az utolsó reményem, de nincs EDL kábelem, és ha lehetséges nem nyitnám fel a hátlapot, mert se hőlégfűvóm, se ragasztóm a fedél visszarögzítéséhez (lehet hogy nem is kell?).
Tehát a kérdésem az volna, hogy szerintetek van más megoldás is az EDL-en kívül egy ilyen szituban?POCO F2 Pro 256 GB - Phantom White
-
nobillgates
tag
Szia. Az EDL módot a Saomi teljesen lezárta, szerintem azzal nem jutsz semmire. Itt egy cikk ami ezzel foglalkozik, igaz angolul. https://www.xda-developers.com/xiaomi-edl-unbrick-authorized-mi-accounts/ Én is próbálkoztam működő mi 6-on a tűs módszerrel is de nem ment.
-
V.Dave
senior tag
válasz huliganboy #17501 üzenetére
Gyenge volt a jel vagy a másik fél panaszkodott?
Xiaomi mi 8 6/128
-
Bodoo
tag
válasz laci laci #17504 üzenetére
Sajnos megszűnt teljesen a fastboot.
Többieknek: Az EDL zárárásról nem hallottam eddig. A neten vannak EDL-el unbrickelt Mi8-akról videók, nem tudom, hogy csak azért működött-e nekik mert régi ROM volt rajtuk, vagy esetleg az Mi8-at nem érinti az EDL lockdown.
Időközben beszéltem egy pesti Xiaomi szervízzel, megpróbálják megmenteni a telefonom. Én egyébként győri vagyok, ha van köztetek győri (vagy környéki) EDL kábellel rendelkező fórumozótárs, egy próbát lehet, hogy megérne vele gépredugniPOCO F2 Pro 256 GB - Phantom White
-
randras_83
addikt
válasz huliganboy #17501 üzenetére
Csak egy szösszenet a VoLTE témához, tegnapelőtt írtam a flotta kezelő ismerősömnek, hogy aktiválja már a számomhoz a szolgáltatás, azóta hibátlanul működik, szintén Telenor. A Vodafone-os kártyámon már régóta megy, ott magától aktiválta a Vodafone.
https://www.flickr.com/randras83/
-
darvinya
titán
-
havri1
félisten
-
Steelheart2
őstag
-
enginev3.0
félisten
válasz Steelheart2 #17514 üzenetére
Gpay tudtommal itthon nem működik
Simple igen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Peter.70
addikt
válasz enginev3.0 #17515 üzenetére
Működik a gpay, de nem magyar bankkártyával
-
kuksa90
őstag
Magyarországi címmel Revolut működhet? NFC-t tud?
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
Steelheart2
őstag
Szlovákiai vagyok és szlovák kártyákkal probálltam. :(
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
Peter.70
addikt
válasz kuksa90 #17519 üzenetére
Én fel tettem a google pay-t a telefonra, betettem mögé a curve kártyát, és gond nélkül tudtam a boltban ( Penny, Lidl ) fizetni a telefonnal
(#17520) Steelheart2: Nekem is nyitva van a bl a telefonon. Honnan töltötted le a google pay-t?
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
ITT azt írja a Revolute, hogy Magyarország nincs azok között az országok között akik használhatják a Google Pay-t
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
vikla007
aktív tag
A nyitott bootloder miatt. Ez kell ebben az estben vagy gyári rom zárt bootloder-el.
https://github.com/stylemessiah/GPay-SQLite-Fix
-
Peter.70
addikt
válasz Steelheart2 #17526 üzenetére
Az nem jó, azt nézd meg amit küldtem
-
kuksa90
őstag
válasz Steelheart2 #17526 üzenetére
Szerintem amit te letöltöttél, az a GPAY, ami nem azonos a Google Pay appal. A Google Pay-t alternatív forrásból (pl Aptoide) tudod leszedni, majd abból telepíteni a Google Pay-t.
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
aerol
tag
Nekem működik GPay, Curve kártyával, mögötte Revolut vagy OTP
NFC beállításoknál HCE Wallet legyen beállítva.
Nokia 3310 - SonyEriccson w200i - Nokia N8 - Honor H60-L04 - Xiaomi Mi 8 /128 black
-
Karavik
veterán
Hivatalos ROM-on bootloader nyitás önmagában elég ahhoz, hogy ne működjön GPay mert BL nyitással CTS profil megbukik a SafetyNet ellenőrzésen
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Karavik
veterán
xiaomi.eu 20.5.28 changelog: [link]
Újfent hasznos feature-ök kerültek be, legalábbis számomra. Én úgy érzem MIUIv5 óta MIUI12 lehet a legjobb MIUI OS eddig...az értesítési hangerő és csengőhangerő külön-külön állítási lehetőséget még hiányolom...
Két dolog amit kiemelnék a heti frissítésből:
1. Partial screenshot:
Egyéni alakú, szabadon formázható képernyőkép készítés, ami alapértelmezetten három ujjas kijelző nyomvatartásra jön elő:2. Sound assistant:
Alkalmazásonként hangerő állítási lehetőség ami hangerő gombok lenyomására jön elő, amennyiben engedélyezve van ez a feature.
Plusz végre van olyan opció, hogy zenehallgatás közben értesítés nem halkítja le a média hangerőt[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
Steve1207
veterán
-
ShadowLac
addikt
AKSI:
ESTÉNKÉNT KB 20%ot csökkent .
Mióta kivettem a 2. kártyámat (Telenor hipernet) kb 4-5%.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
kuksa90
őstag
válasz Steelheart2 #17530 üzenetére
Valóban félreérthető.... Szóval az alternatív boltot éred el az Aptoide - el, majd ebben megkeresed a google Payt, és telepíted. Ehhez engedélyezni kell a más forrásból származó programok telepítését.
Azért tettem offba, mert látom, közben okafogyottá vált a projekt...»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
xy.zsolt
őstag
láttam egy témát valahol a napokban....fekete háttér, "krétaírással"....van ötlet merre találom?
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Karavik
veterán
válasz Peter.70 #17537 üzenetére
Az a Contact's birthday app widget-je, ugyanis Google szándékosan (szemét módon) nem értesítet már jó ideje a névjegyekhez rendelt születésnapok esetén, így külön appot kell ehhez használnom.
Nagyszerű Google húzás miatt pár születésnapon elfelejtettem felköszönteni az illetékeseket... elég kínos volt...
Google-nak mindig jó érzéke volt ahhoz, hogy a leghasznosabb funkciókat hazavágja. Lásd, contact birthday értesítés, Chrome duet flag...stb.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
Olyan lehetőség van, hogy időzíteni lehessen a csengetést?
Pl este 8tol néma legyen csak rezegjen reggel 8ig utána meg újra legyen rajta hang?Vagy ehhez kell külön app?
Köszönöm
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
darvinya
titán
válasz Karavik #17541 üzenetére
Nálam működik rendesen, mivel AO-n lett beállítva névjegyekben.
Viszont MIUI-n ellenőrizni kell, hogy van-e értesítés és az szinkronban van Google-be állítottal, és van legalább 1 email értesítés.
Ha az egyik nincs, akkor nem lesz értesítés.spiky03
Gyárilag tudja már a droid is, ez a Ne zavarjanak mód, MIUI kiegészítette Néma móddal.
Amióta elérhető (droid 8) ez a funkció, azóta használom.
Bár MIUI alatt elég gyatra, mert nincs LED értesítés ez alatt, és reggeli visszakapcsoláskor nem tudja addig érkezett értesítések akkor jelezni, mint AO-n.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Karavik
veterán
válasz darvinya #17544 üzenetére
Az felettébb érdekes, mivel Google hivataloson megszüntette/eltávolította az értesítések lehetőségét a névjegyekben szereplő születésnapokhoz: [link] [link]
Ha megnyitod Google calendar > Settings > Birthday itt is láthatod, hogy már nincs "add notification" opció:
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz Karavik #17547 üzenetére
Korábban, ha a gyári mini naptárba be volt szinkronizálva a kontaktokhoz mentett szülinap, akkor a naptár már előtte 3 nappal is jelzett. Már ez a funkció nem megy? (én nem használom egy ideje, plusz alapból google naptár van nálam mindennapiban, viszont elég volt csak leszinkronizáltatni a miui-val és az meg arra bőven megtette, hogy jelezzen).
Képkivágás: ez a három ujjas lenyomás baromi jó Nem hiszem, hogy sokszor használni fogom, de tetszik, főleg, hogy egyéni alakban is ki lehet vágni, ötletes.
.
-
Karavik
veterán
válasz Steve1207 #17548 üzenetére
Quote: "Korábban, ha a gyári mini naptárba be volt szinkronizálva a kontaktokhoz mentett szülinap, akkor a naptár már előtte 3 nappal is jelzett. Már ez a funkció nem megy? "
Nem hát, Google megszűntette ezt a funkciót, semmilyen készüléken nem megy.
Ezért született meg a Contacts' Birthdays app, ami kiválóan teszi a dolgát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Kompakt vízhűtés
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest