Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz kuksa90 #16651 üzenetére
Ahogy írják, Global Stabil-t használok.
Összeomlást értsd, hogy pillantig semmire sem reagál, kép meg sem mozdul, vagy bezárodik az app.
Eleinte azt hittem, egyes app-al van gond.
De mikor a beépítet zene lejátszó fagyott meg, akkor már biztos, hogy ROM-al van gond.
Nem beszélve RAM-ba tartásról.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Zsoleszhun #16654 üzenetére
Mégis mit lakjak be 0-ról?
Ha lenne hozzá kedvem, akkor már rég visszaraktam volna a 9-est, de semmi ingerem flash-elni és 0-ról újra belakni.
Ha tényleg erre kerülne sor, akkor A2-be visszaköltözök és megy apróra.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Zsoleszhun #16656 üzenetére
Mit nem értesz?
Flash-eljek, lakjam be 0-ról, de ne állítsam vissza?
Ha 0-ról lakom be, akkor már visszaállítam.
Amihez semmi kedvem, és ha erre kényszerülök, akkor visszaköltözök A2-be, vagy két telefon árából veszek újat.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
havri1
félisten
Az arc alapú feloldása nálam egy x használat után eltűnik. Egyáltalán nincs fej ikon sem. Restart után jó.
Ötlet esetleg valakinek?
EU új.havri
-
Karavik
veterán
válasz darvinya #16657 üzenetére
Arra gondol, hogy tiszta telepítéssel mindent gyalulva tedd fel a legújabb Global stabil ROM-ot (Fastboot ROM+MiFlash+clean all telepítési opció) de mentésből ne állíts vissza semmit és jó eséllyel megszabadulsz az említett problémáktól
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
-
randras_83
addikt
válasz darvinya #16661 üzenetére
Nekem a Messenger szokott állóra fagyni amikor képet küldök, tegnap újrataktam de ma ismét előjött, ilyenkor várok aztán visszatér a normál állapot. Illetve korábban az Erste mobil pay nem akart működni vagyis az NFC fizetés. Ezek a hibák nem voltak meg 11.0.1-ben amit valamilyen csoda folytán anno megkaptam.
https://www.flickr.com/randras83/
-
darvinya
titán
válasz randras_83 #16662 üzenetére
Ezért nem értettem, hogy neked előző 11.0.1 jól működött, akkor 11.0.3-as miben javítottak rajta?
Ezért kérdeztem ki használja, mert lehet neki fel sem tűnik, mikor fagy le.
Kép küldésnél beépítet file kezelő fagy ki.Nagyon ritkáb nálam az ujjlenyomat feloldáskor fekete képernyő van 10-20mp-ig.
Ujjlenyomat sem mindig működik, azaz bevilágít, de rezgés visszajelzés a beolvasáshoz már nincs.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
g_g_g
Topikgazda
Ez inkább messenger gond, android alkalmazások topikban a napokban (tegnap vagy tegnapelőtt) volt szó róla.
-
laci laci
addikt
16629 posztban a válasz, megoldás.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
st6969
őstag
Srácok, a napokban a Messenger elkezdett "hülyéskedni" (Global stabil). Képe(ke)t úgy szoktam küldeni, hogy a Galériában kiválasztom a képet, megosztás, majd Mesenger, és ott kidobja, hogy kinek küldöm (akár több embernek is). Most egyszerűen csak megnyitja a Messengert a megosztás után. Töröltem már összes adatot (mondjuk reinstall nem volt), újra is indítottam a telefont.
A másik (szintén Messenger): dob egy hangot, mintha üzenetem jönne. Üzenet nincs, de push üzenet van a redőnyön, hogy elérhető a frissítés. Mondom OK, akkor rányomok, erre kiírja, hogy ebből a forrásból biztonsági okokból nem telepíthetek (ezt ugye akkor írja, ha nem Play-ből akarok telepíteni). Így nem frissítek nyilván, de naponta feldobja. A Play-en leellenőriztem, ééés nincs újabb verzió
Mi a franc ez? Találkoztatok ilyennel? -
havri1
félisten
-
g_g_g
Topikgazda
válasz st6969 #16670 üzenetére
Messenger probléma.
Már van javítás rá, csak nem egyszerre megy ki mindenkinek, hanem folyamatosan.
Türelem, hamarosan jó lesz
Innen indul a szál, olvass vissza.
Messenger megosztás probléma -
kuksa90
őstag
válasz darvinya #16661 üzenetére
Azt a nőnemű használja, és hidd el, előbb értesülnék róla, mint a saját telóm gondjáról....
szerk: az a pár másodperc (5-10) fekete képrnyő az nálm, EUdev-en jelentkezett, de a ledutolsó frissítés óta nem produkálja. Az arcfeloldás nem tudom, hogy mitől függ, de néha nekem sem jelenik meg, olyankor tapi, vagy pin kell neki.
[ Szerkesztve ]
»» Ulefone armor 22««»» MI 8 PRO 8/128 EUdev 20.9.4««
-
darvinya
titán
válasz kuksa90 #16673 üzenetére
Nem hiszem.
Pl: felhozott zene fagyás, nem abba nyilvánul meg, hogy megáll a zene, hanem egyszerűen semmire nem reagál, de a zene megy tovább.
Aztán vagy észhez tér, vagy valamikor bezárom, vagy 3-4 óra után rendszer bezárja.
Viszont addig semmilyen értesítés nem érkezik meg.
Böngészők Opera Beta, Chrome, néha lefagy, miközben háttérben betölt, ekkor Home gombbal kilépek és vissza.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ftamas0201
senior tag
Sziasztok.
Használja valaki a Transparent clock & weather alkalmazást?
A problémám, hogy nem frissül automatikusan a beállított időintervallumban. Sőt, sehogy nem frissül csak ha megnyitom az alkalmazást. Nagyon jó widget, be van állítva hogy óránként frissüljön mobilnetről és wifiről is egyaránt és semmi. Már próbáltam hogy újratelepítem, töröltem az összes adatot a menüjében, akkumulátor kímélőt kikapcsoltam hogy ne korlátozza az alkalmazást, semmi nem használt.
Ha valaki esetleg használja, mondana róla valamit hogy frissül-e a widget neki?Köszönöm nektek!
-
g_g_g
Topikgazda
válasz ftamas0201 #16675 üzenetére
Én használom és nincs gond a frissítéssel.
Van egy olyan beállítás, hogy kiírja mikor volt a legutóbbi frissítés (nekem 30 percenkénti van beállítva).Itt van két kép a beállításról, hátha segít valamennyit.
Beállítás_1
Beállítás_2 -
ftamas0201
senior tag
Köszönöm.
Be van állítva a frissítési idő kijelzése, abból tudom hogy nem frissül, na meg az előrejelzésben is ha megfeledkezem róla és csak 1-2 nap után nézek rá, még mindig az egy nappal előtti előrejelzés is ott van, szóval nem frissül le. Nem értem miért, már töröltem a cache-t is és mindent. Zavaró a fene enné meg. -
darvinya
titán
válasz ftamas0201 #16677 üzenetére
App-ot lelakatoltad, kivetted MIUI akku kímélés alól?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
xy.zsolt
őstag
válasz ftamas0201 #16679 üzenetére
Én tegap az óránként csippanással jelző app-al jártam úgy, hogy bármit állítottam leállt a háttérben kb 2-3 óra működés után. Másik appot választottam ami megy rendesen. Szóval van amikor az appban van a hiba, de mire erre rájössz már szanaszét állítasz mindent a mobilon
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
Zsoleszhun
addikt
Ehh. Ma megérkezett a turbadós MI8-am amire délután mi moverrel átköltöztem eu-ról global-ra. Minden rendben ment, most a fejlesztői menüben beléptem a bootloader nyitásba majd a gépen rápróbáltam és egyből nyitotta is
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Zsoleszhun #16681 üzenetére
Ekkora mázlit.
Mennyiért vetted a telefont?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Smiro
senior tag
A MI üzenetváltásnak azon kívül, hogy újabb hozzáférést engedek az adataimhoz van értelme? Főleg úgy, hogy gőzöm sincs arról, hogy például rajtatok kívül melyik kontakt használ MI telefont. Tegnapi frissítés kapcsán merült fel, eddig sem használtam.
-
Balzak83
senior tag
válasz Zsoleszhun #16681 üzenetére
Nekem is ment egyből, szerintem accounttól függ, hogy kinek mennyi időt kell várni. Az enyém még a Xiaomi hőskorából van, a Redmi 1s-el kezdtem az ipart.
-
xy.zsolt
őstag
nektek nincs olyan gondotok, hogy nem kapcsol ki és be a dev.eu rom-os mobil a megadott időpontokban automatikusan?
[ Szerkesztve ]
BESTSECRET MEGHÍVÓt szívesen küldök PM-ben.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz xy.zsolt #16688 üzenetére
Hagy kérjek már segítséget.
Kis közvéleménykutatás:
Kinek hogy muzsikál az akkuja?
Nekem kb. 3-4 óra a kijelzoido, de inkább 3-3,5.
Android 10 legfrissebb EU rom.
Gondolkodom a global vagy a 9es Android visszatételén, mert ez nekem kevés, nem bírok ki egy fél napot sem így.
Írjátok már meg kinek mennyit tud, milyen rommal a készüléke.(Különösen érdekelne azé, aki 9-es romon van.)
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
xy.zsolt
őstag
-
Corsa02
őstag
válasz HUTCHDB #16689 üzenetére
Mi 8, Stabil 9-es.
1-1,5 nap készenlét, 4-5 óra SOT, de ez egész nap Wifi most, viszont roaming megy Németországban, közepes térerővel.
Ha az irodában vagyok akkor nincs wifi, csak 4G roaming alatt, akkor 1 nap készenlét és kb 4 óra SOT.Ja igen, mindig Auto fényerő!
Nehéz az összehasonlítás, mert baromira befolyásolja a felhasználás, a terület (térerő állapota, roaming stb.)
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There --->
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz darvinya #16692 üzenetére
Köszi a válaszokat, de órában mennyi a kijelzőidőtök?
Régen nekem 5-6 óra simán volt, már lassan csak a felét tudja a telefon ..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Corsa02 #16693 üzenetére
Na ez az!
Látható, hogy 9-rs droidon azért hozható az 4-5 óra körüli kijelzoido.Android 10 megjelenésekor még határozatlan javult, 6 óra körülire emelkedett.
Manapság meg..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro Max 512 GB eladó
- Eladó Motorola Edge 50 Pro telefon 12/512GB, Garancia ALZA 2026.09.26-ig
- iPhone 14 128GB - (Éjfekete, fehér és kék) - Csak 1-1db! - Akció!
- Samsung Galaxy S23 Ultra (Dual SIM, 5G, független, 512GB/12GB, Zöld)
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3882
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest