- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ekkor érkezhet Európába a HyperOS 2
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Kíváncsiságból feltettem reggel tiszta telepítéssel a sys1-re a pénteki Multit és meg vagyok vele elégedve. Mindent be is állítottam már. Gyors és sok RAM. A Boot még gyorsabb mint a múltheti MIUIHU-n. A mostani MUIHU-t még nem próbáltam. A sötét témák is működnek. Beszélgetés hang is pöpec eddig. Mindjárt felsobom a sys2-re is, aztán Wipe Cache és reBOOT vissza sys1-re.
-
mizoli
addikt
-
-
petrson
senior tag
Az valami illegális cucc?
Jó rég nem szenvedtem ennyit flasheléssel, próbáltam most a twrp honlapjáról letölteni, de Error 403 az oldal, aztán próbáltam a twrp appjával, az meg újraindítja recoveryben a telefont és csak villog a twrp boot képernyő, nem történik semmi, bekapcsoló gombbal tudom újra indítani a telefont... Na én mára feladtamiPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
Ájvé
veterán
válasz petrson #17255 üzenetére
Nem teljesen legális, lényege, hogy egy fájlnak ad egy kódot ez a program, ha jó a letöltés neked is azt fogja kidobni, mint másnak is, ha nem ugyan az a kód akkor lehet hibás letöltés.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz petrson #17253 üzenetére
Akkor tuti korrupt amit letöltöttél, próbáld másik böngészővel.
Ájvé miért lenne illegális? Csak annyi, hogy ma már van biztonságosabb megoldás, ennek ellenére sokan még mindig ezt használják.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
miért ne lenne legális? nagyon sok helyen ezt használjuk, GitHub-on is.
Amúgy az új 5.9.17-es MUIUHU romot lehet csak wipe-okkal a mostani rendszerre húzni nem? vagy inkább csináljam az updaterrel (gondolom minden megmarad úgy is, mivel közös a system) ?
Hogy ajánljátok?sudo rm -rf /*
-
Ájvé
veterán
Bocsánat, nem jól tagoltam, szóval helyesen:
Nem, teljesen legális(#17257) Tomi_Ohl:
Én csak is a fájl hiba ellenőrzés szempontjából írtam ezt a lehetőséget, ebben nem tudom van-e jobb, de ez még mindig bevált módszer.[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
Na górcső alá vettem a .17-es romot....
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
Na egy-két dolgot vettem észre.
1,) programok első indulása zötyögős, amit nem értek, mert ART-on vagyok és elvileg boot alatt megtörténik a compile... De utána nincs gond.
2,) bootolás után 1.7 GB szabad ram ellenben az eddigi 1.3-mal
3,) eddig a balanced mód úgy működött, hogy 2 mag dolgozik, 2 offline... Na most meg úgy oldották meg, hogy 3 mag dolgozik, 1 nyuxik, de a többi le van korlátozva ~1.2 gigára. Érdekes, lehet a mérnökök kiszámítása szerint jobb ez a megoldás.Többit majd holnap ha lesz időm, valamint részletesebb debug-ot is tervezek ezek után
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
laszy01
csendes tag
Mivel tudom megnézni, hogy mi húzza folyamatosan a mobilnetemet? MIUIHU 5.9.17 van rajta. Esetleg más külső app? Reggel 7 óta 400 Mb? Ááááá, ez fáj.
A hazug embert utoléri a sánta kutya. iPhone 11 64Gb
-
laszy01
csendes tag
Úgy látpm, a gmail pörgeti, hiába lövöm ki, akkor is folyamatosan zabálja a netet.
A hazug embert utoléri a sánta kutya. iPhone 11 64Gb
-
cimp
senior tag
Neked a 5.9.17 megy viszonylag normálisan ART-al? Ez érdekes, mert mikor ezt írtad és OTA-n megjelent az este, gondoltam rápróbálok még egyszer. Bekapcsoltam az ART-ot és gyakorlatilag megállt a launcher! A kocka beszorult félúton és ott állt hosszú másodpercekig.
Más: Van alkalmazás Prohardveres cuccok (pl topicok is) olvasására. Egész jó.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
Mr.C
őstag
válasz Fejvadi #17269 üzenetére
MI4 lte 3/16
Cimp: működik rendesen... Cache + dalvik wipe volt, twrp-vel raktam fel (nem akartam összegányolni a másik systemet)
Igazából semmi probléma nincs az ART-tal, sőt sokkal jobb, mint az előző, csak ugye bootolás közben lassúS4tch: Btw mi az a program amit mondtál? Eddig tapatalk néztem de nem jött be
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
cimp
senior tag
Play-en keress rá arra, hogy prohardver írni nem lehet benne, de a figyelt topicokra írja, hény hozzászólás volt azóta, hogy utoljára nézted, ha neked válaszolnak akkor lehet rá figyelmeztetést kérni, a válasz uzenetre ráböksz akkor egybeszedi a beszélgetést.
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
-
cimp
senior tag
Miért? Írási kényszered van? Én többnyire olvasom a topicokat és csak akkor írok ha nagyon közlendőm vagy kérdésem van. akkor is inkább a gépen. Telefonról pötyögjön a halál! Olvasni viszont ha kényelmes akkor telefonról is jó. Szerintem.
-
Mr.C
őstag
válasz Fejvadi #17282 üzenetére
persze az lehet, de én megadtam vagy 8 app-ot, ami induljon boot után...és azokhoz nem nyúltam, és így lett több ram-om, ami arra enged következtetni, hogy történt némi nemű optimalizálás
dehát android, minél több a szabad ram, annál kisebb a kihasználtsága a rendszernek
sudo rm -rf /*
-
mizoli
addikt
RR build17
Úgy tűnik megbarátkozott a Mi3-mal, a RR
Teljesen belaktam, nyúztam, nem volt SOD, és nem volt "fekete kijelző" sem. Ezek eddig rendre előfordultak (nálam). Most rendesen működik, bár az akkuidővel nem vagyok annyira kibékülve, de ez még változhat.
A TK modular-pico Gapps jött be, a többivel problémáim voltak.
Van benne egy telefonhívás hiba: hívás után maxon pörög az összes mag, szívja az energiát.
Megoldás: törölni kell a SuperSU-t. Tomi infója volt
Nálam az egyik kritikus pont a GPS: teljesen jó, gyorsan talál műholdat, 3 m volt a legnagyobb pontosság, amit ma produkált. Viszont mintha túl sokat harapna az akkuból (a FitApp 1 óra alatt 7%-ot)
FM rádió ugyan nincs benne, de bele lehet varázsolni: kell hozzá egy CM12 fm app, ami ugyan nem megy, de régebbről volt valahonnan egy fm_fix.zip-em, ami javította a rádió hibát. Hátha alapon kipróbáltam, bejött.Hogy valami rosszat is írjak: a lockscreen-en, az időjárás widget-en az akku szint hibás értéket mutat.
Volt, hogy azt írta ki, nincs szolgáltató, de közben rendesen működött.
Mást egyelőre nem találtam.[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy MIUIHU7 rendszeren mitől lehet az, hogy egy eddig használt free wifi hálózatra nem sikerül csatlakozni. Az nem lehet, hogy túlterhelt, mert mindig csak ez a telefon nem csatlakozik, míg másikak szinte mindig igen. Írja, hogy ip lekérése, meg hogy csatlakozás, de nem megy.
Egyébként egy redmi 2-ről van szó.
Van valami trükk, vagy egyszerű megoldás? Lécci segítsetek.
-
Tomi_Ohl
veterán
Én például az ujjaimon össze tudnám számolni, hányszor írtam PH-ra gépről. Másik meg, ha már egyszer elolvasom, akkor szeretnék válaszolni is. Persze ez csak az én esetem.
mizoli és SuperSU fagyasztása után a gyári root lehetőség még működik?
calamites hasonló problémám volt még 5.7.31-gyel, de aztán 5.8.6 megoldotta. Szóval lehet, hogy MIUI hiba.
[ Szerkesztve ]
-
calamites
őstag
válasz Tomi_Ohl #17287 üzenetére
Nem volt a telefonon eddig még frissítve a rendszer, a bekapcsolása óta ugyanaz fut rajta.
De arra gondoltam saját kútfőből, hogy egy restart, esetleg wipe cache, wipe dalvik cache megoldhatja, ha nem, akkor frissítek.
De ha még van ötlet szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #17287 üzenetére
Ebben a legújabb telepítésben nem fagyasztottam, hanem azonnal töröltem a SuperSU-t. (+ pár szükségtelen appot, szolgáltatást.)
Semmi gond nincs a root-tal, ami kéri megkapja, csak erről nem tájékoztat.Még:
Xposed és modulok (Amplify, XPrivacy=kedvencem ) is simán mennek.
Bár van egy beépítet Wakelock blocker, olyanok is elérhetők, ami máshol nem nagyon, pl.Checkin Handoff, *net_scheduler*, stb.[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Ohl
veterán
Érdekesség: Mi Note Pro Android 5.1 frissítés.
Vajon hozzánk elérkezik valaha?
És itt látszik a probléma, nekünk nincs ekkora system partíciónk.[ Szerkesztve ]
-
zolikaDB
veterán
Full off, nem akarok bantani senkit. Lattatok az iOS9 "ujitasait"?? (ugy irom ezt, h szeretem azt a rendszert is)
[link] -
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #17292 üzenetére
Persze, én minden telepítés előtt full wipe/format-ot csinálok, akkor is, ha ugyanazt a rom-ot teszem fel ismét.
Ha valamiért mégsem, az előre megfontolt szándékkal van.Igen, ez érdekes, nem is tudtam hová tenni, azért is tettem fel pl. az Amplify-t (Xposed), DisableService - próbaképpen tiltottam vele rendszer szolgáltatásokat- és társait, de akár az ES is szólt volna, mikor bekapcsoltam a root explorert, és nem kap jogot. De senki nem szólt semmit, megy minden, amihez root kell.
Arra gondolsz valami maradék lehet az előző telepítésekből? Rosszul formáz a cwm? Elég valószínűtlen.
Na mindjárt megnézek még valamit. -
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #17292 üzenetére
Nos, kipróbáltam, bejött
Feltettem ismét a RR-et, de előtte a telepíthető ROM-ból kitöröltem a supersu-t, tehát anélkül telepítettem!
A root simán megy, de most szól, ha valami root joggal akar futni
Csak ha utólag töröljük a már telepített rendszerből a superusert, akkor nem szól semmit, csak megy.A cél (telefon hiba megszüntetése) szempontjából tulajképpen mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz calamites #17294 üzenetére
Valószínű az lesz a megoldás. Csak félnek meglépni, mert nagyobb a hibalehetőség.
bozarjoska telepítve azért nekünk is több. A lollipop meg eleve többet foglal (CM is kb 600MB-t), szóval érthető.
zolikaDB láttam, próbálják behozni a droidot. Hiába, már nem (csak) ők diktálják az irányt.
mizoli akkor jó. Utóbbi megoldás talán biztonságosabb ("véletlen" feltelepített kártevő nem kaphat root jogot), de igazából mindegy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest