Hirdetés
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
calamites
őstag
válasz Tomi_Ohl #17287 üzenetére
Nem volt a telefonon eddig még frissítve a rendszer, a bekapcsolása óta ugyanaz fut rajta.
De arra gondoltam saját kútfőből, hogy egy restart, esetleg wipe cache, wipe dalvik cache megoldhatja, ha nem, akkor frissítek.
De ha még van ötlet szívesen fogadom.
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
Ebben a legújabb telepítésben nem fagyasztottam, hanem azonnal töröltem a SuperSU-t. (+ pár szükségtelen appot, szolgáltatást.)
Semmi gond nincs a root-tal, ami kéri megkapja, csak erről nem tájékoztat.Még:
Xposed és modulok (Amplify, XPrivacy=kedvencem ) is simán mennek.
Bár van egy beépítet Wakelock blocker, olyanok is elérhetők, ami máshol nem nagyon, pl.Checkin Handoff, *net_scheduler*, stb.[ Szerkesztve ]
-
cimp
senior tag
Hát én nem igazán szeretek válaszolni mindenre amit elolvasok. Pl. szegény Rejtő Jenő örökösei nem tudom mit kezdenének annyi válasszal. Én ha közlendőm van vagy kérdeznek akkor írok. Lehet ezért van, hogy mikorn én már senior voltam, akkori újoncok már PH akármik. De gusztus dolga.
Inkább beszéljünk arról, hogy az utolsó frissítés miért használhatatlan szar az én mi4emen. Míg másnál állítólag jó.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi4 W. & Xiaomi Mi3 W. & Xiaomi MiPad & Xiaomi Mi2 & Xiaomi Redmi 1S & Xiaomi Piston & Xiaomi Piston 2 & Mi Headphones (Brutálisan gyönyörű hangzás!!!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest