- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterdeme
tag
Sziasztok!
Azt hiszem,hogy már egyszer írtam arról,hogy egyik nap a telefonom elkezdett melegedni a zsebemben.Pedig nem is használtam,és nem volt bekapcsolva semmi.Nos,reménykedtem benne,hogy ez a probléma nem fog többet jelentkezni,de pár nappal ezelőtt megint részese lehettem az eseménynek.Kb. 10%-ot leszívott az akksiból kb. 5 perc alatt,ezért újraindítottam.Azóta nincs probléma,de szerintem ha 2x már megcsinálta,akkor megint fogja.Nem tudom,hogy mihez kezdhetnék,eléggé zavar a dolog.Jó,rendben,ott van a garancia,de mit mondjak nekik?Hogy néha csak úgy elkezd melegedni?5 percet tesztelik,nincs semmi gond,küldik vissza.Már előre látom....Ezért nem jó a garancia,hogyha nem állandó,vagy azonnal észrevehető problémáról van szó...
-
peterdeme
tag
Visszaolvasva most vettem észre,hogy nem csak nekem jelentkezett ez a probléma,ha jól értettem.Bár a melegedésről csak én meséltem,de a hirtelen lecsökkenő akkumlátorszintről mások is panaszkodtak.Nem tudom mi lehet,szerintem sose fog kiderülni.
[ Szerkesztve ]
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz leftyke #2556 üzenetére
Szintén... itt se klattyan No sebaj valahogy kibírjuk nélküle...
Update 1: Hoppá új dolog, nem kapcsol be ha ki van kapcsolva és töltőn van, csak a kis töltést jelző ikon látható...
Update 2: ki-be kapcs. után már hallható a lefoldás-lezárás hang
[ Szerkesztve ]
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
sszemtelen
őstag
Az mitől lehet hogy ámbár ba van kapcsolva az az opció, hogy "nem kérek wifi-t ha le van zárva a telefonom", ezt a készülék semmisnek veszi, vígan bekapcsolja újra és újra..
Komolyan, minek ilyen menü bele, ha nem működik?!
-
negyedes
addikt
válasz sszemtelen #2561 üzenetére
ok, nekem nincs ilyesmim.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz sszemtelen #2567 üzenetére
most mar mind1.
de mi a kulombseg a az en verziom es a develeper verzio kozott? 8.0.10501.127 <-> 8.0.10512.142 ?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
btudos
nagyúr
válasz negyedes #2568 üzenetére
Valószínűleg nincs észrevehető különbség. Akinek hivatalosan frissül, azok nak 127 a vége, akik felrakták előbb, azoknak 142.
Én felraktam a GDR3-at (saját tapasztalat alapján írtam a cikket), és tegnap este frissült a HTC firmware, mivel az OS a legfrissebb. Változást az előzetesen kiadott fejlesztői verzióhoz képest nem észleltem.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
-
Laurh
aktív tag
Egyszerre 3 topikban kérdeztem meg, és szóltak hogy na-na
köszönöm a választ.I ain't as good as I once was, but I am good once as I ever was.. http://bit.ly/1pxNjZA
-
BiGg DoGg
csendes tag
Nekem a GDR2est kéne valahogy felpattintani a telóra ... help
Samsung B2100 Xplorer + 2 GB MicroSD >>>> HTC Windows Phone 8X >>>> Xiaomi Mi Max 2 >>>> ASUS ROG Phone III Strix Edition
-
btudos
nagyúr
Egyre jobban szeretem ezt a telefont, folyamatosan javul a frissítésekkel az akksi, mindent elsőnek kapok meg, értesítések jönnek, Whatsapp, Viber éppen most működik, Facebook chat a legutóbbi balhés időszak óta jó, most ez is.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Tudom, ezért is lepett meg igazán a dolog.
Független telefon, számhordozás után frissen aktivált T-s SIM-et belehajítottam, és véletlenül akadtam rá. A beállításokban a PIN kódot akartam kikapcsolni, de már ott figyelt a data sense is
[ Szerkesztve ]
-
xedos
addikt
Valahogy nem lehet megállapítani, hogy honnan származik a telefon?
Ez enyém is független, de Vodafone logo-val indul...
Van GDR2 és Datasense is... -
Tomeeka28
aktív tag
Független az enyém, de szolgáltatótól vásárolt (Vodafone, de nincs boot voda logó), vodás kártyával nincs data sense, Voda logós 720 szintén nincs, ismerősnek telenyomor 520 van data sense.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tejföl
tag
Átraktam öcsém telenoros kártyáját a telefonomba, erre már bekapcsolás után egy pillanattal már ott is volt a data sense Érdekes
-
btudos
nagyúr
Holnap leteszteljük az elméletet, egy 8S-be belepróbáljuk az én SIM-emet, hátha.
Nagyon szeretném ezt megfejteni, nincs olyan kapcsolatod, amin keresztül a témában kompetens ember, és nem valami support oldali hozzánemértő adhat választ a Data Sense-el kapcsolatos kérdésekre?
-
pzstm
titán
ma beszéltem vele, annyit tudnak, hogy MS szerint szolgáltatón múlik, de mondtam hogy nem igazán így van...erre: vegyek Nokiából első kategóriásat, abba van
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
valaki nincs Pesten akivel kipróbálhatnánk SIM cserét?
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Tomeeka28
aktív tag
Az rendbe hogy belerakod a telenoros kártyát és van DS, és ha visszarakod a másikat utána eltűnik vagy megmarad ???
-
spider80
őstag
Olyan van,igen.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
spider80
őstag
S3-ban lévő sim kivételéhez nem kell semmi,csak a puszta kezed. Ha erre gondolsz. Sima bepattintós helyen van a hátlap alatt. 8x-em meg nincs,azt neked kell tudni.
[ Szerkesztve ]
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest