- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Miért ne? Sehol nem mondták, hogy a Drive + is rögtön a preview-al egy időben lesz elérhető... Simán elképzelhető, hogy majd csak a véglegessel együtt. Jelenleg nem mutatja a 8.1 kompatibilitást a Here Drive.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
-
consono
nagyúr
-
latis666
aktív tag
Sziasztok! Kaptam egy ilyen telefont. Be van törve a kijelző de az érintés működik. Talán érdemes megcsináltatni és gondoltam megkérdem hátha valakinek van ötlete hová érdemes vinni. Előre is kössz.
-
alcsa
senior tag
Azt valaki tudja, hogy a kamerát védő "üveg" műanyag, sima üveg vagy esetleg az is gorilla glass?
-
satz18
őstag
Azt el tudja valaki magyarázni, hogy lehet a google keresőmotorját defaultra állítani? A lumia 620-on simán átállítottam, de ennél ott nem lehet beállítani. Van valami trükk?
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
GMalma
tag
sms-ben a magyar karakter kódolás valahogy beállítható vagy éljek ékezetek nélkül? Mert ugye ha ékezettel írok,akkor megnöveli az sms-ek számát..Van valami megoldás erre? Köszi!
-
HKorn
veterán
Szasztok,
Hol lehet most jó áron megbízhatóan, 8X-et venni?
Így, hogy a 8.1-gyel elvileg lesz Nokia navi meggondolandó simán.
Run&Ride
-
satz18
őstag
-
Pr3s
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék ilyen telefont venni, mire kell figyelnem a vásárlást követő pár napban?
Mik a telefon hátrányai?
És az 5GHz-es wifit tényleg tudja? -
btudos
nagyúr
Nincs ismert hibája a típusnak, 5 GHz-es WiFi-t tényleg tudja, hátránya talán a nem túl acélos kamera, a bővíthetetlen 16 GB tárhely és az átlagos akksi, de a hátrány mint olyan eléggé relatív fogalom, nehéz abszolút módon értelmezni.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
satz18
őstag
Nekem a gmail sync az elején nem ment, de amikor befrissült GDR 3-ra, utána letöröltem a google fiókot, újraraktam és utána már jó volt. A preview for developer appot szintén csak akkor lehet rá felrakni, ha már fent van a GDR 3. Meg a lokalizációt kellett átállítani magyarra, (ha olyan helyről veszed), hogy lehessen vásárolni az áruházban. Gond amúgy semmi nem volt vele.
-
mike1334
veterán
Sziasztok!
Ha most választanátok ismét ezt vennétek meg vagy mondjuk egy Lumia 720at?
Én ezeken gondolkodom és nem tudok dönteni.
Ezek az elvárásaim:
Hosszú üzemidő, kényelmes kompakt méret, normális kamera, és stabil működés ...játszani max angry birds..ha jól tudom a 8.1-el megkapja a Nokia navigációját ..mert még az ami számít...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
-
Partyface007
őstag
válasz mike1334 #3521 üzenetére
én is a 720 és a 8x között vaciláltam de végül a 8x lett :-)
most hogy már nem nyomkodom sokat a telefon-t az üzemidő sem olyan rossz
képernyő használja legjobban az akksit
hétvégén keveset beszéltem max fél órát Szombat reggel vettem le a töltőről és tegnap este 49%-os töltöttség mellett dugtam rá ismét (Szombat éjjel a wifi meg a mobilnet az ki volt kapcsolva Vasárnap reggelig)
-
mike1334
veterán
Köszönöm mindenkinek..és esetleg egy 820-szal összevetve? Legalább 2 évig szeretném használni a telót, de semmi őrületes dologra, főleg csak telefonálni, unaloműzni meg emailt, híreket olvasni..és persze ha eltévedek akkor a GPS
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
consono
nagyúr
Hmmm... Ez most engem is elgondolkodtatott, ha most május lenne, nem is gondolkodnék. Gondolom, amilyen mázlim van, következő fizura már elfogy mind ...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Partyface007
őstag
válasz mike1334 #3527 üzenetére
820-nak is 480 x 800 a felbontása és kisebb az akksija mint a 8x-nek (mondjuk 820-nak legalább cserélhető).... :-)
820 480 x 800 pixels, 4.3 inches (~217 ppi pixel density)
8x 720 x 1280 pixels, 4.3 inches (~342 ppi pixel density)ráadásul sokkal vaskosabb az egész telcsi fogásra (legalábbis szerintem)... 8x habár középen ugyanolyan vastag mégis sokkal vékonyabbnak tűnik a lekerekítettség miatt....
820 GPS-éhez nem tudom hasonlítani a 8x-et mert nincs tapasztalat de Nexus 4 -nek kocsiban néha elment a jel, 820-nál még ezt nem tapsztaltam
de ahogy érzed...
[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
válasz Partyface007 #3529 üzenetére
A felbontás annyira nem zavar...de a HTC is kap offline navigációt? Főleg a tömegközlekedéses verzió ami megfog a Nokiában
-
mike1334
veterán
válasz Partyface007 #3531 üzenetére
Nem persze
Apropó..van bármi hátránya a HTC-nek a Lumiákhoz képest szoftveresen? Mármint ugyanúgy hozzáfér az appsotrehoz vagy mi is van a Windowsnak..sszemtelen
Köszönöm Neked is!
Egyre inkább hajlok a HTC felé...olyan 40e-ért szeretnék winphonet legalább 2 évre..
[ Szerkesztve ]
-
Partyface007
őstag
-
mike1334
veterán
válasz Partyface007 #3534 üzenetére
Köszi..nem egy másik fórumból már rájöttem, hogy a glance az nekem csak felesleges flanc
-
negyven2
veterán
Ezennel hivatalosan is beléptem a 8X-ek táborába (egy kék színű példánnyal), ~3 év Omnia7 használat után. Azért egyelőre hiányzik a SAMOLED, de ez inkább csak megszokás kérdése . Eredetileg egy C625e típust rendeltem a GSMLine-tól, és ez szerepel a garancia papíron is, de maga a készülék egy Szingapúri régiójú C620e. Amúgy gyári dobozban eredeti fóliával, bontatlan tartozékkal vettem.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
veterán
Na, holnap ha minden jól megy én is belépek a táborba
Defy-ról fogok váltani.Üdv. core2
-
Pr3s
aktív tag
holnap kézhez kapom, ha minden igaz, szóval mit is csináljak az elején? Mert olvastam itt developer acc-ról, meg gdr3 ról, ezek mik, hogyan? kicsit sok most a 3ezer hsz, de átfogom olvasni, csak beteg us vagyok, meló is , kissé fáradt vagyok most, kérlek segítsetek, köszi
-
btudos
nagyúr
Frissítésekre keress rá a beállítások-->telefonfrissítés menüpontban, amíg talál, addig frissítsd, ha nincs tovább, kész vagy. Preview for developers a jövőbeli frissítések hivatalos startja előtti OTA telepítéséhez kellhet, de ha ezzel nem kívánsz foglalkozni, akkor kihagyható.
-
Partyface007
őstag
HTC supportnál vannak bajok.... :-)
elmagyaráztam nekik hogy nincsa data sense a telefonon, független a telcsi de mégiscsak brand mert a szolgáltatónál vodafone.de van... stb, kérdem hogy mit tudok csinálni?
erre visszaírnak hogy igen azért nincs HTC sense mert nem android hanem windows
ez azért már fájt
-
btudos
nagyúr
válasz Partyface007 #3543 üzenetére
Nézd. Ezt már elmondtam neked. Vodafone-os telefon, Vodás szoftverrel, függetlenítve. Ilyen a Te telefonod.
Mivel a Voda kiszedette a szoftverből a Data Sense-t (ami van akinek visszakerült későbbi frissítéssel, van akinek nem), ezért nincs nálad sem. Ezzel a HTC support sem tud mit kezdeni.
Mondjuk az indoklás izgalmas, ez kétségtelen.
-
Partyface007
őstag
Igen én is tudom hogy valószínüleg igazad van de amíg ezt nem hallom egy hivatalos helyről is addig csak megpróbálok mindent hogy legyen data sense :-)
kérdeztem a német vodafone-t is de elküldtek a htc-hez.... lehet ott is hülyék ülnek de egy szóval se mondták hogy igen mi nyúltunk bele
mellesleg belnyúlnak a szoftverbe de nem teszik hálózat függővé? ilyen is van?
mindkét helyen szintén rákérdeztem hogy 8.1-ben is lesz-e ez a korlátozás vagy mire számítsak arra se tudtak mit mondani
amúgy igen elég fura hogy egy htc-nél ülő supportos-nak jól láthatóan fingja nincs a wp-ről mert máshogy nem kerülhetett a képbe a htc sense a data sense helyett :-), de ok 8x elött én se ismertem a wp-t de könyörgök akkor kérdezze már meg egy kollégáját :-))
ez így elég szánalmas valljuk be....
-
btudos
nagyúr
válasz Partyface007 #3545 üzenetére
Az, de sétálj be egy T-be itthon, ugyanez. Szerintem bármelyik eladót 2 perc alatt lefagyasztom viszonylag alapvető kérdésekkel.
Egyébként meg hogy kerül bele a T-s szoftverbe Nokiáknál a T-s bootlogó? A Telekom szépen megfogalmazott support levelet küld a Microsoftnak, hogy ez meg ez kéne bele, toljátok. Vodafone meg azt küldi, hogy ez meg ez nem kéne bele. Ennyi az egész. Másképp nem hagyják jóvá.
-
satz18
őstag
válasz Partyface007 #3543 üzenetére
Amúgy a tegnapelőtti beszélgetésünkre visszatérve: nekem sincs data sense.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest