- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11941 üzenetére
Felraktam a 4.0.3-as verziót, amit a Wayteq oldaláról szedtem le. Hát remélem lesz frissebb, mert ez nem nyerte el a tetszésem. Lassabb, mint a kettes és még az érintő is elég furán viselkedik.
Commentemet ez utóbbi probléma miatt is írom. Nem tudjátok esetleg, hogy ebben a verzióban hol lehet kalibrálni a kijelzőt. A kettesben megtaláltam, ebben viszont nem tudom hol van.
Üdv:
spgabor -
kelzsoca
félisten
válasz
spgabor #11939 üzenetére
Amennyiben elégedett vagy a most használt szoftverrel, nem érdemes frissíteni, de a frissítés miatt ritka esetben fordulhat elő csak olyan mértékű probléma, hogy azon a szerviznek kelljen segíteni.
ui: eseleg ha van rá lehetőséged, beviheted a WayteQ-hez is, és ott felrakják Neked.
-
spgabor
aktív tag
válasz
spgabor #11814 üzenetére
Sziasztok!
Csak szeretném megosztani tapasztalatomat a lejjebb írt hibával kapcsolatban. Szétszedtük a tabletet még egyszer. A szalagkábelek csatlakozói meg lettek radírozva és az összeszerelés után kalibrálva lett a kijelző. Ez volt pénteken, az óta hiba nélkül működik.
Köszönöm az ötletet Grzimek20-nak.
Üdv:
spgabor -
Grzimek20
tag
válasz
spgabor #11805 üzenetére
Nekem volt ugyanilyen problémám. Ugyanezeket végigpróbáltam mint te, de nem lett eredménye, így elküldtem szervizbe, mivel akkor még garis volt, majd pár nap után vissza is kaptam azzal, hogy a kijelző szalagkábelt igazították meg rajta, majd újrakalibrálták és azóta tökéletesen működik. Az én gépem egyébként xtab-70.
Tiéd még garis?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Panasonic Toughpad Fz G1- Ütésálló laptop- I5 4 gen - akár 10 órás
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest