Hirdetés
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
Összeírtam! Mindegyik ingyenes! Kisöcsém ült mellettem egy órát, amikor néztem az apps-t, úgyhogy nem mindegyik hasznos, de kipróbálni szerintem mindegyiket érdemes!

Algebra,Virtual Ruler, OGLSudoku Lite, ConnectIV, Mahjong Legends, Wordshake, Tower Blocks, BLOCKS, Pegale a mi jefe (ez a hit my boss bada 2.0 változata, nagyon állat),
Brix, FallBall, bSenha, Power Calculator, Hex Slide 10,000 Trial, Tower of Hanoi, Crazy voice, PhotoEditor, Easy Formula, Morabaraba, Tuner_Bada High Resolution Instrumental Tuner, Untangle Me Free, Where is my car?, The Sims 3, Amazing Mate, Unit Converter Free, Control Tower FREE, Private Camera Lite, pool, LifeNetwork Blood Alcohol Calculator, Quick Sudoku Free, UnJam, Hubbly Bubbly 2, Turn Em Pro, Speedo meter, gomoku, Piano Sound, Turn Em, SPB TV, Paper ball, DogSmile, Asphalt 6 HD, Xmas MusicWave, LieDetector, Ragged Edge Extended Free, Movie Studio, RubiX, Unblock Free, Voc4u, Texas Poker, F1, Hungary, Retro Snake, Small Paint, Facebook for bada, AS-LEDLight-Free, WOOHA: Christmas, Assault Extreme x2, Battle Frogging II, Elemental Wars, Ice Age Frogging HD, Kint Messenger 2.0és még nézelődök.. ez még csak a wave 3 ingyenes részleg 50.oldaláig van leírva kb
ha még szedek le, majd írom őket 
szerk: + Layar Reality Browser + Backup
-
brutte
aktív tag
-
brutte
aktív tag
Igen bada programokra vonatkozott, de közben rájöttem én is, hogy ezt az általánosítást nem lehet ráhúzni a navi programokra.
TomTom-ot nem ismerem, de azért a szakmában eléggé jól csengő név! iGo elég jó, mind térkép, mind szoftver szinten. Bár a 600Mhz gps navin kegyetlenül szaggat!
-
pisze
tag
Nem ingyenes a frissítés ! Sygic esetén is az elsőt letöltöd, maga softverfrissítés ingyenes a markett-ről, de a térképek frissítése fizetős és a készüléket csak Pesten a dílernél frissítik ! IGO- a térképfrissítés interneten is fizetős ! Egyedül a Garmin Naviquide Magyarország frissítés ingyenes !

A TomTom az egyik legdrágább, elég sok kívánnivalót hagy maga után hazánkban az utca-házszám szintű navigáció, pontatlan és kissé avas a térkép a kelet-európai régióra. No de legalább lesz valami használható erre a kütyüre is , ne legyünk telhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4231
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Indiain gondolkozok, mert ode már linkeltek app-okat