- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
andoneboy
tag
Összeírtam! Mindegyik ingyenes! Kisöcsém ült mellettem egy órát, amikor néztem az apps-t, úgyhogy nem mindegyik hasznos, de kipróbálni szerintem mindegyiket érdemes!
Algebra,Virtual Ruler, OGLSudoku Lite, ConnectIV, Mahjong Legends, Wordshake, Tower Blocks, BLOCKS, Pegale a mi jefe (ez a hit my boss bada 2.0 változata, nagyon állat),
Brix, FallBall, bSenha, Power Calculator, Hex Slide 10,000 Trial, Tower of Hanoi, Crazy voice, PhotoEditor, Easy Formula, Morabaraba, Tuner_Bada High Resolution Instrumental Tuner, Untangle Me Free, Where is my car?, The Sims 3, Amazing Mate, Unit Converter Free, Control Tower FREE, Private Camera Lite, pool, LifeNetwork Blood Alcohol Calculator, Quick Sudoku Free, UnJam, Hubbly Bubbly 2, Turn Em Pro, Speedo meter, gomoku, Piano Sound, Turn Em, SPB TV, Paper ball, DogSmile, Asphalt 6 HD, Xmas MusicWave, LieDetector, Ragged Edge Extended Free, Movie Studio, RubiX, Unblock Free, Voc4u, Texas Poker, F1, Hungary, Retro Snake, Small Paint, Facebook for bada, AS-LEDLight-Free, WOOHA: Christmas, Assault Extreme x2, Battle Frogging II, Elemental Wars, Ice Age Frogging HD, Kint Messenger 2.0és még nézelődök.. ez még csak a wave 3 ingyenes részleg 50.oldaláig van leírva kb
ha még szedek le, majd írom őket
szerk: + Layar Reality Browser + Backup
-
brutte
aktív tag
-
brutte
aktív tag
Igen bada programokra vonatkozott, de közben rájöttem én is, hogy ezt az általánosítást nem lehet ráhúzni a navi programokra.
TomTom-ot nem ismerem, de azért a szakmában eléggé jól csengő név! iGo elég jó, mind térkép, mind szoftver szinten. Bár a 600Mhz gps navin kegyetlenül szaggat!
-
pisze
tag
Nem ingyenes a frissítés ! Sygic esetén is az elsőt letöltöd, maga softverfrissítés ingyenes a markett-ről, de a térképek frissítése fizetős és a készüléket csak Pesten a dílernél frissítik ! IGO- a térképfrissítés interneten is fizetős ! Egyedül a Garmin Naviquide Magyarország frissítés ingyenes !
A TomTom az egyik legdrágább, elég sok kívánnivalót hagy maga után hazánkban az utca-házszám szintű navigáció, pontatlan és kissé avas a térkép a kelet-európai régióra. No de legalább lesz valami használható erre a kütyüre is , ne legyünk telhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest