- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyS1gn
félisten
Készülget a videóm is lassan, csak bekavar az idő is...
Itt egy kis részletTech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
cassius.clay
senior tag
válasz SkyS1gn #5791 üzenetére
Hamarosan jövök
Rigel77: Így, hogy volt már mindkét színben birtokodban, melyiket találod szebbnek? ( Nálam volt pár napig fekete, mert ismerős vett még február-március környékén újonnan egyet a T-től és 8 napig vissza vihette ezért meg kaptam tesztelésre 3-4 napra, hogy nézzem át minden oké-e vele). Fehéret még élőben nem láttam.
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
sno14
tag
válasz adamssss #5784 üzenetére
Igazad lett! Azért ez szomorú, én kereskedelemben dolgozom, de nálunk nincs olyan, hogy x-be kerül amikor beteszi a vásárló a kosárba aztán tologatja picit a kocsit és y lesz az ára a kasszánál, ha pedig valami súlyos hiba folytán mégis akkor mélyen megalázkodva javítjuk a hibát az ügyfél javára.
-
legenda
bár nem látok rá a mostani folyamatra, de a z megjelenése után volt egy t-mobile webshop elírás, miszerint 1 év előfizetéses és díjcsomagos hűséggel 146 e ft helyett 46 e ft-ot írtak ki, sokan rendeltek úgy gyorsan telefont, és meg is kapták!
hirtelen ő jut eszembe, aki igazlni tud; link, de sokan írták még aezen fórum különböző témájában, hogy megkapták az elírt olcsó áron!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz csacsi67 #5806 üzenetére
milyen próbára gondolsz? árulom a z-t, mert már a kezemben az utód!
nézegettem már korábban is az s4-et, csak röcögött az első firmware alatt, de azóta kijött az újabb rom (t-s is), azzal már okés, ezért tegnap vettem a szolgáltatónál egy i9505 verziósat.
ja, akkor nem próba már, z megy, s4 marad![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
Sajnos mivel meg volt hirdetve az akció időtartama ezért esélytelen a reklamálás. Ugye ha bemész a boltba és veszel vmit, de idő közben kicserélik az árcédulát, akkor jogos a panasz. Viszont nyugtatás képen írom, hogy nem fogod megbánni, és ne azon a 1xk-n rágódj, hanem várd a telót, mert nem mindennapi darab, és tuti örülni fogsz neki.
kali: azért ugye maradsz a topikban, mert kelleni fog a segítséged...
[ Szerkesztve ]
Addig gyorsítottuk a világot míg mi magunk maradtunk le...
-
Szombó
senior tag
Meg én is!Február 26-án hozta a futár.
Sony Xperia Z
Havidíjas előfizetéses csomagban 44 271 Ft 1 db
44 271 Ft
Cikkszám: Sony Xperia Z/SL telefon, fekete 43 509 Ft
120 díjmentes perc hálózaton belül 0 Ft
SIM 3FF DINAMIKUS 64K 3G HLR30 0 Ft
Belépési díj 762 Ft
AZ ELŐFIZETÉS JELLEMZŐI
Díjcsomag: Mozaik S
1 év hűség az előfizetésre
1 év hűség a Mozaik S díjcsomagraJó vétel volt.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
Szombó
senior tag
válasz SzőkeKapitán #5814 üzenetére
Savanyú a szőlő!
Nekem már megvolt rendelve mikor felhívták rá a figyelmem itt a fórumon.A t-s ügyintéző készségesen törölte az első rendelésemet és vette fel az újat.Galaxy S9, S7.iPhone SE.
-
veterán
válasz naturepalmer #5816 üzenetére
Várós. Ha van changelog, akkor valaki linkelje pls.
-
bolondember
MODERÁTOR
hihetetlen a telefon beszélgetési képessége - több, mint fél órát beszéltem és 3%-ot ment le a töltöttség...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
zoli62
addikt
válasz bolondember #5821 üzenetére
Bizony. A mai világban ezt kevesen gondolnák, pedig egy telefon főleg mégiscsak beszélgetésre való. Amúgy ugyanezt elmondhatnám az SGSA-ra is.
-
Szombó
senior tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz SzőkeKapitán #5818 üzenetére
Akkor rohadjatok meg mindketten!
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
legenda
válasz adamssss #5809 üzenetére
még itt a z, de utána is benézek majd néha, bár van azért itt más is - nem is egy ember -, aki tud segíteni.
nyakoati; korábban is írtam már, hogy nézegettem az s4-et, csak idő - illevtve firmware - kérdése volt, kell a jobb kijelzős üzemidő (is), de attól még jó telefon marad számomra a z, bátran ajánlom mindenkinek, aki nem úgy kezdi, hogy; mondta a főnököm fiának a bejárónője, hogy ennek a telefonnak fakó a kijelzője, bár ő nem konkrétan nem látta, de megbízható forrásból tudja, mert az unkájának a mostohaapja mondta, hogy a keresztlánya látott egy ilyesmi telefont egyszer egy kirakatban!
darvinya; duplán nem valószínű, mivel egyrészt nem véletlenül vártam az újabb firmware verziókat, nem látatlanban ugrottam bele, másrészt hiába jó telefon a z, nálam olyan még nem volt, hogy bármire is visszatérjek, és ez nem csak a mobiltelefonokra igaz!
más irányban nézelődnék, ha nem jönne be az s4, de egyelőre nem félek ilyesmitől.Begi; köszi a megerősítést, tényleg sokan vettek akkor a nagyon akciós z-ből.
kivárhattad volna a *.253 firmware verziót, a kalibráció megjelenése miatt; linkSzombó; neked is köszi, tényleg sokan jól jártak akkor azzal a z akcióval!
bolondember; nem semmiért írtam le annyiszor, hogy mennyire jónak számít a z 16 órás 3g beszélgetési ideje, hiába sok telefon dupla kijelzős akkumulátoros üzemideje, ha beszélgetésben csak a felét bírja...
nehéz is volt olyan telefont találnom, ami úgy jobb kijelzős üzemidőben, hogy beszélgetésben sem szűk keresztmetszet.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
spawn21
veterán
válasz Nodika88 #5798 üzenetére
Minek szeretnéd annyira?
Mitől lenne több ez a telefon? A laggoktól? Nem kell, majd meg kapjuk, egyre jobban kezd tele lenni a .... ezzel a miért nem a legújabb van .....
Jó, működik, gyors, stabil. Ezek nagyon jó érvek ez a telefon mellett. Ráadásul mind ezt mókolás nélkül.
s24U+15p
-
attilabart4
csendes tag
mondjuk hogyha a sony berakott volna egy ips panelt a hardver mellé akkor egy elegge jo masina lenne
-
cassius.clay
senior tag
A Z alapból tudja az LTE-t ugye? Nincs rá külön verzió, mint mondjuk S3-nál?
Privát üzenetre illik válaszolni. Aki ezt elmulasztja, automatikusan tiltom
-
legenda
köszi, én sajnos sosem nézem azokat az ajánlatokat, ahol a díjcsomagra is hűséget kell aláírni, meg jellemzően az 1 év hűségeseket sem, illetve korábban is rendeltem kicsivel, szóvaln én kimaradtam a jóból...
spawn21; én sem mindig értem, hogy miért várják a legújabb firmware verziót, ami egy vagy két - más gyártójú - telefonra már kijött, hiszen sokszor össze sem hasonlítható az eltérő gyártói felület miatt, persze kellenek a frissítések, ha valamivel probléma van, de a z esetén erre nem lehet panasz, szépen javítgatnak mindent, még a külön felhasználói igényekre is adnak, korábban ez nem volt jellemző a sony esetében.
cassius.clay; a c6603 az lte képes, a c6602 pedig nem.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
válasz csacsi67 #5835 üzenetére
Ja, mint mindenki Stock Google használ rajta meg alufóliázza, hogy legyen GPS jele meg ne forrjon fel.
4.2.1 gmail hiba, stb értési hiba, GSM antenna hiba, ICS 4.0.1/2 nincs mobil kapcsolt/újraindulások sorra.Grat.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
legenda
válasz csacsi67 #5838 üzenetére
a gyorsaság - android szinten - tényleg okés, de a stabilitással már ott is vannak/lehetnek problémák...
a z is jónak mondható stabilitásban is, bő 3 hónap alatt egy lassulásom, fagyásom, folyamatszintű leállásom nem volt, pedig android alatt régebben ez szinte elképzelhetetlen volt.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tyer
őstag
Hali!
Miylen tokot használtok a telefonhoz?
KösziTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
legenda
szia,
keress rá a tok szóra a témában, linkeltek nagyon jókat, például; link
csacsi67; kötve hiszem, ilyen problémák már az első firmware verzió alatt sem voltak, nem gányolt firmware verziókat használok, ahol sok/több a hibalehetőség, meg nem telepítgetek/frissítgetek rá mindenre csak úgy, ezt a z is megháláta, és korábbi telefonjaim is.
[ Szerkesztve ]
-
Tyer
őstag
Akkor pontositom a kérdést:
Ilyen stílusú tokot szeretnék Xperia Z méretben. Tud valaki segiteni, vagy van valakinek tippe?Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
legenda
válasz csacsi67 #5843 üzenetére
továbbra sem értelek! írtam többször is, hogy azért nem kellett az s4 mert röcögött az első firmware verzió alatt, a z már az induló firmware alatt is folyamatosabb volt, ezért vártam az újabb s4 firmware verzióra.
azt most is vallom, hogy a címtár/névjegyzék megnyitása lomhább a samsung android felületén, mint sok más gyártó esetében, pláne ha csak google direkt névjegyzék van beállítva, abban most is gyorsabb kicsivel a z, ha hasonlítgatom, de ez legyen a legnagyobb problémám, viszont az akkumulátoros üzemidő döntőbb nálam, abban jobb az s4, kijelzős használattal pláne.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
Ha nem akarsz sokat szívni vele, nem rendelsz ilyet. Vettem többfélét is ebből, volt ami igazi bőr, de nincs megfelelő méret a Z-re. Túl kicsik hozzá ezek a tokok, mert csak L XL, XXL méretben vannak és az XXL is kicsi. Pedig mindig olyat vettem ami a Z-hez volt. Ezekből mind refund lett... Most a Roxfit tokot használom, amit Kali linkelt.
-
Zsmester89
őstag
Ki milyen programot (akár játékot) használ a telefonján (Z-n ), amiről úgy gondolja, hogy nagyon jó hasznát veszi, vagy zseniális a telefonon.
Progi/játék neve, mire való, miért tetszik?A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
veterán
válasz Zsmester89 #5848 üzenetére
Youtube, CNN, Temple Run, SoundHound, MIndig TVm AdobeReader, Speedtest, Drive,Total Commander, AstridTasks. Kb ennyi,
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest