- Android szakmai topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
skul0
aktív tag
Remélem ezek közül a Z 4.4-e is tartalmazni fog egy pár hasznos újítást. Dupla kattintásos ébresztést meg a gesztusos hívásfogadást például nagyon adnám.
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek megéri SGS 3-at cserélni Z-re? Egy ismerősömnek egy nagyon szép állapotú, 6 hónapos fehér Z-je van, és 80-85 körül hozzámvágná, illetve úgyis jó neki ha odaadom az S3-amat ami egy fél évvel idősebb mint a Z (és aminek a hülyeségeiből már kezd elegem lenni) és adnék még egy 20-ast...
Szerintetek megéri váltani, illetve ér ennyi plusz pénzt a Z? Nyilván most nem biztos h tudjátok az S3-hoz hasonlítani, de azt leírhatnátok h mik azok amik jók benne és mik amik kevésbé (esetleg vmi ami a tesztből kimaradt).
Illetve még azt kérdezném, h ha esetleg beázna a Z (ha meg is veszem, nem tervezem vízbe dobni csak elméletben) pedig a meghatározott tűréshatáron belül lenne, akkor javítanák vajon, vagy közölnék h biztos nem volt a határokon belül a használata?
Előre is köszi a válaszokatGalaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
5381
aktív tag
-
daniel909
addikt
válasz balintXD #15254 üzenetére
A kijelzo lesz fura eleinte. Ezen kívül sokkal jobb mindenben. Az s3 egy szégyen komolyan. Nagyon durván akad, csúnya is stb.
Megér egy huszast. Főleg a 4.3as uival ami sokkal smoothabb mint a 4.2 ui.Már csak a dizajn miatt is meglepnem. De meg a szoft és a hw is jobb.
Persze milyen választ is várna az ember a z fórumban...[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
zbotond
csendes tag
Szia! Nekem volt S3 meg Note 2 is... A 2 telefonnak az üzem ideje hiányzik egyéb szempontból a Z földhöz vágja mimdkettőt Az elején én is így voltam mint te... De tutira megéri hagyni a Samsungot és áttérni Z-re
BlackBerry 8520, Samsung Galaxy S lll, Samsung Galaxy Note 2, Sony Xperia Z, iPhone 4s, Nokia 1320, iPhone 5s, iPhone 6s plus, iPhone 8 plus, Samsung Galaxy S10e, iPhone Xs Max(használatban) :)
-
Lacika1971
csendes tag
válasz #13110016 #15242 üzenetére
Sziasztok,
nekem is hasonló gondom lenne, pár hónapja frissítettem a Walkman appot, ezt követően ha beszélgetés végén leraktam a telefont elment a térerő, ami pár másodperc múlva visszajött.
Most hogy frissítettem a gyári 4,3-ra, néha híváskor nem hallom a hívott felet, újra kell hívnom, vagy sok esetben újra kell indítanom a telót.Van valami ötletetek, hogy mit kellen csinálnom?
Kösz,
L -
balintXD
tag
Köszi mindenkinek aki válaszolt az S3 vs Z kérdésre
Megnézem ma magamnak jobban azt a Z-t de hajlok a csere felé
Igazából szeretem az S3-at de az utóbbi 2 hónapban olyan szinten lett nehézkes és lassú a működése hogy a hajam kihullik mire megnyit egy két dolgot, vagy egyáltalán hajlandó feléleszteni a kijelzőt a home gomb benyomása után vagy 3-4 másodpercel, ráadásul a 4.3-as frissítés se javított rajta ilyen téren semmit.[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
Kouta
csendes tag
Valaki tud olyan fém keretet ami a hátlapot is védi? Sajnan nem javították a telóm és szeretném azért védeni ha lehet.
-
barnabasss
tag
Hogy ha cspergett az eso es benne volt a fules es egy kicsit el pirosodott az indikator vagy nem tudom micsoda az baj? Hulye kerdes de lesz meg feher?
-
laszlolczka
őstag
válasz barnabasss #15263 üzenetére
Sajnos már nem lesz.Ha esetleg szervizbe kerül akkor baj.
[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
barnabasss
tag
válasz laszlolczka #15264 üzenetére
Ha most akksit akarok csereltetni akkor ebbe belekothetnek?!
-
laszlolczka
őstag
válasz barnabasss #15265 üzenetére
Bele köthetnek,de egy próbát megér.Veszteni valód nincs.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
M_AND_Ms
veterán
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Lacika1971
csendes tag
válasz Lacika1971 #15260 üzenetére
Sziasztok, erre valaki.....?
-
WuuWuu
tag
válasz Lacika1971 #15268 üzenetére
nem olvastam még itt a forumban h még valaki erre panaszkodott volna.
de a helyedben azzal kezdenem h ujrahuzom a softot
mondjuk nemvagyok szervizes de otthon is meglépheto -
Lacika1971
csendes tag
Köszi a válaszodat. Az újrahúzás alatt a gyári beállítások visszaállítását érted?
L -
-
törölt tag
válasz balintXD #15261 üzenetére
Fejlesztői beállításokba lődd le az animációkat 0-ra. Greenifyt alkalmazz egyes progiknál. Ha nem javul az S3 akkor sajna hamar túl kell adni rajta. (Tudom ilyet nem szép tanácsolni, de tapasztalatból beszélek!)
Ha a Z-nek jobb üzemideje lenne nem váltam volna ma meg tőle. Persze ez az egy hibája van, a többi dolga miatt imádtam!
-
daniel909
addikt
válasz balintXD #15261 üzenetére
Az is elég utalatos hogy megnyomod a home gombot és kb 2mp kell hogy reagáljon a telo.
Nem tudom ez roottal ki irthato e de ez pl rettenetes. A z természetesen azonnal csinálja..YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
WuuWuu
tag
válasz boogie84 #15271 üzenetére
kerdes h mennyire illeszkedik. mert nemszerencses ugye ha bemegy alá a por/kosz
s3 temara visszaterve haverom folyton sir h lassu meg stb. engem
bascseszeget h csinaljam meg delszarom igazabol.
en tuti valtanek. Z design a legjobb. meg minosegi ha megfogod a kettot erzedd a difit.
samu nekem csak szappantartopersze en elfogult vagyok. de Z-t vettem mégis s4 helyett azthiszem nem bantam meg.
-
törölt tag
válasz WuuWuu #15274 üzenetére
Nekem pont volt bumperem. Nyilván nem olyan, hogy belül kigumizzák, hogy ne menjen alá semmi!
Konkrétan amint kiveszed a telefont fogkefével pucolhatod. Nyilván nem is illeszkedhet szorosan, mivel akkor a készülékházat zúzná ami nem kellemes dolog egy cirka 100 rongyos telefonnál.
Tehát röviden és tömören a bumperek csak a sarkokat, egyes nagyobb bumperek a hátlapot (is) védik. De pucolni még akkor is kell olykor-olykor, ha zsebben hordod mivel begyűjti a dolgokat. -
WuuWuu
tag
válasz #09819904 #15275 üzenetére
persze igazad van.
csak ne karcolja meg a kosz ami bemegy alá.
en egy ilyenben hordtam most egy honapot v tobbet.azer mondom mert mondjuk alu tok es a telo hatulja koze bemegy valami ami karcol es elkezdi DÜRÜSZÖLNI lehet hogy nyomot hagy.
de ez belul nem olyan merev ugye, szinte parnas. (amit linkeltem)igaz mar egy hete nemhordom a tokot mert igy sokkal szebb a telo[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WuuWuu #15276 üzenetére
A kosz - ha nem fémreszelék vagy egyéb durvább szennyeződés akkor - nem karistolja a telefont! FŐleg, hogy elől-hátul fóliás ugye.
Az előlapi fólia ugye a legerősebb. Bár nekem a hátlapi kapott durván (előző tulaj jóvoltából) és mégis leszedve makulátlan volt a telefon.
Belső párnának mindig külön kell beszerezni sajnos. -
Deck
titán
Csinálok saját deodexes romot
PS5
-
krapulax7
csendes tag
Sziasztok, Lszi segítsetek nekem, most vagyok telefonvásárlás előtt és 3 befutó lenne, amik közül választanék:
HUAWEI Ascend P6
Samsung Galaxy S3 LTE
Sony Xperia Z LTEAmi legfontosabb nekem: üzemidő, fényképezőgép-vaku minősége, GPS.
Tudom, tudom, ez telefon, nem fényképezőgép, de a lehetőségekhez képest a legjobbat keresném...
-
krapulax7
csendes tag
Köszi a segítségeket!
Én a fényképezőtől félek nagyon, mert most egy Xperia SP-m van, és ennél szarabb fényképezőt-vakut nem is tudok elképzelni, volt egy samsung wave-em régen, de ezerszer jobb képeket csinált.... vakuja is sokkal jobb volt..SP irgalmatlan zajos képeket csinál. SP üzemideje tetszik, de a Z-ben kisebb akksi van... -
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz krapulax7 #15294 üzenetére
[CAM][PORT][JB4.3][SP/T/TX/V/Z Series] Cyber-shot™ SONY Smart Social Camera Z1s
Greenifyvel, reklámblokkolóval, Facebook,Viber,Skypenélkül javul az üzemidő. Chrome sajnos viszi rendesen..
[ Szerkesztve ]
PS5
-
lmisi
senior tag
Na már több mint 2 hete használom
A képernyője teljesen jó, meg is lepődtem.
Van egy ips -es gpad -is, na annak tényleg jó a képernyője, de amikor kézbe veszem a Z-t nem érzek semmi visszalépést, szemből teljesen jó és alapvetően úgy használom, még az autós tartóban is. Viszont ha leülök a 17 colos 2 hónapos dell inspiron elé elfog a bánat olyan gáz a notebook lcd.
Rootoltam is nemrég.
Kérdezném
- A cwm felrakása után unlockolódik a bootloader, jól értettem?
- A pc -s flashtool kell a 4.3 -hoz? (A defy-on cwm után nem kellett a pc-kábeles nyesztetés)
- A pc flashtool unlock-ol? -
daniel909
addikt
de király esőben telefonálni.
nem kell rejtegetni. komolyan nem is gondoltam h mekora + ez.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Android szakmai topik
- Öregszem
- Renault, Dacia topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest