- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
roland091
senior tag
attól még mindig jó telefon, most az egy dolog h van benne egy-két hiba ... egyik telefon se tökéletes 4.1-be szar volt a task kezelés és a wifi, 4.3-ba már sokat javult mind2 szempontjából, és nem mellesleg egy elég jó hardver van benne, minden problémája szoftveres okokból fakad amiket meg lehet oldani, bevan már jelentve a 4.3 as javító frissítés
-
norbert1998
nagyúr
válasz Gaberiellb #24091 üzenetére
hát, mint irtam, én csak a project diva 2-t próbáltam mindkét OS-en, ég és föld, de próbáltam még GoW-ot is 4.3-on, az rémesen laggos volt, tudom, a legjobban szifon ötessen megy, és még ott is kicsit lassúcska, azért nálam meg volt vagy x0.25-ös sebesség, a hangból meg speciel semmit nem vettem ki
hétvégén teszek egy próbát bagyusszal.
el tudom menteni valahogy a játékok mentéseit? rootolva vagyok, az ugy tudom kell hozzá, de többet nem tudok -
krisz4b70
aktív tag
Üdv, a telefonomra próbáltam rátenni egy 2 gigás fájlt de alig akarta másolni..és azt írta ki a gép hogy 3 óra van hátra..ez normális?
-
roti86
őstag
válasz roti86 #23570 üzenetére
Még mindig 'testing scheduled' állapotban az új 4.3. Vodafone AU
-
AeSDé Team
őstag
Én azért vettem ilyet mert a dual-core Krait + Adreno 320 + 1Gb RAM nagyon ütős kombónak tűnt akciósan 60k-ért. Mióta a CM van fent, azóta tényleg úgy érzem, hogy igen, pontosan erre vágytam amikor ezt a telefont megvettem. Kicsit késve, de megkaptam amit elvártam Ez a telefon nem rossz, a rajta lévő rom volt katasztrófa.
(tanulság hogy ezentúl soha nem veszek zárt bl-es telefont, mert megérte a többletet egy nyitott) -
Logeeen
senior tag
-
huan
őstag
-
SkiDev
senior tag
Am ezt az átlátszó sávosságot rá lehet telepíteni a korábban belinkelt SONY Home gombos Navbarra, illetve lehet Xposeddal kisebbre is venni a méretét?
Full TransparentValamint ezek a témák működnek 4.3-on is a Purestockdeodexen v fut CM alatt is ?
Ugyanakkor a letöltésnél van egy ilyen rész, hogy:
Download:
this will add themes (not replace_stock_theme) - Xperia_Custom_themes / MirrorGdrive
this will replace_stock_themes - Xperia_Custom_themes(replace_stock_themes).zip / MirrorGdriveAz elején mire gondol, mert nem értem, melyiket kell letölteni, ha működik tényleg 4.3-on?
A segítséget már előre is köszönöm!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
norbert1998
nagyúr
valaki, akinek 4.3 van, mind stock, mind existenz, mind cm, vellamo benchet(10 MB) tudtok futtatni?nekem stock 4.1.2-vel 720 pont a metal, a html5 pedig 2402(megjegyzem, az mt6592 mali 450 mp4-el és 2 giga rammal 654 és 2057 pontokat kapott, 4.2.2-n), html5-ben a z ultra meg a note 3 áll csak felettem, htc one az első utánam, galaxy s 4 a második
szóval, tudtok mondani eredményeket?[ Szerkesztve ]
-
predator00
tag
válasz norbert1998 #24116 üzenetére
stock 4.3: metal 760 html5 2365
-
SkiDev
senior tag
válasz roland091 #24115 üzenetére
Ha megpróbálom feltenni majd vagy a CM-re vagy a Purestockra, akkor vlmi baja lehet a telónak vagy csak bootloopom lehet, esetleg felteszem de nem fognak működni?Már megvan a válasz az xda-n pont erre lett megkérdezve... I tried it , but it didn't work... may be its for .254 built only bcoz in that its working perfectly
Pedig sajnálom, mert sokkal jobbak, mint a gyári[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
blakey
titán
válasz norbert1998 #24116 üzenetére
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
laslie92
senior tag
Feltettem a bagyuszféle cwm et töltés közben nem alszik el a kijelző magától
Valahogy tudnák esetleg valami sony kinézetet adni így az annó kínai telefonomra hasonlítNa bemásoltam a gyári appokat így van ami megy van ami nem! telefonkönyv kamera üzenetek stb.. sajnos nem meg magyarul zenelejátszó és a launcheren kívül szinte semmi Esetleg valami megoldás?
[ Szerkesztve ]
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
Sordoran
addikt
válasz roti86 #24106 üzenetére
Túl nagy jelentősége nincs, mert a TX-re is ezt írják, holott arra már a legtöbb helyen kijött a 4.3 javítása, tehát azzal a voda le van maradva, lehet az SP-re is ha kijön majd, ők csúsznak vele. Az a gyanús inkább, hogy együtt kapta meg PTCRB bejegyzést a 4.3 javításra, illetve 1 hónapja a mostani 4.3-at az SP-vel a T, TX és a V, és azok hétfőn megkapták már a javítást, mi meg semmit.
Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
-
laslie92
senior tag
válasz jety91 #24122 üzenetére
Hát sajnos teljesítménybe is vissza esett jócskán! Antutu 18464 ÉS ami nagyon rossz quadrant meg 4175 Ami 4.1.2 vel 8000 körül volt Antutu meg 24 ezer körül ,hát sajnos valami valamiért de én úgy érzem inkább várok valami hivatalosra! Hátha addig 4.1.2
-
anderledani
őstag
válasz vika1010 #24127 üzenetére
Én meg (És leszögezem becsülöm bagyusz munkáját) nagyon is lassúnak találtam. Biztos lesz még optimalizálva, de addig megy vissza a gyári.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Logeeen
senior tag
-
jety91
őstag
válasz bagyusz #24126 üzenetére
Ott még nem tartok...
2 script fut le aroma installer végén amit csinálok:
- egyik a romodat pucolja ki amit a júzer kiválaszt a listából, az működik is rendesen
- másik meg az xperia appok+xperia téma, miui téma, ezzel van a baj...Jelenleg az bassza fel az agyamat, hogy a rohadt cwm telepítőben ha kiadom ezt a parancsot lószart csinál:
cp system/app/valami.apk /system/appNa most ugye nem tudok logolni nagyon sh scriptben (nem megy az echo menet közben aromában) csak fájlba írni, ahhoz meg mindig fel kell csatolni cwmben az sd kártyát ugye hogy olvasni is tudjam wtf baja van... Ha végre sikerül életet lehelnem belé akkor nekiesek a maradék 11 appnak a 22-ből amiket szó szerint szét kell bontani, mert ugye a kedves sony egy kalkulátort is beleintegrál a saját android környezetébe, hogy még véletlen se lehessen lazán feltenni csak az apk-val
Jonesy84: Bagyusz kirakott egy updatet a mikrofonhoz a blogjában.
[ Szerkesztve ]
-
sla75
csendes tag
Sziasztok!Segítsetek légyszi!Este beállítottam az ébresztést (gyári),töltőre tettem a telefont,bekapcsolva volt.Reggel ba...tt ébreszteni,ráadásúl ki volt kapcsolva!!!!(Susal felrakott 4.3 telenoros,semmi belenyúlás)Nincs stamina bekapcsolva.Mi lehet a baj?????Kösziiii.Amúgy sokszor van olyan hogy bekapcsoló gombra nem ébred a teló??Másnak is csinált ilyet???
-
sla75
csendes tag
Ja.Amúgy kikapcsolt állapotban tud ébreszteni???(Ilyen szinten illene)
-
arti1121
senior tag
egy tapasztalat: múltkor beállítottam egy témát és az eredmény hogy megzabálta a Ramot. nevezetessen a szabad ramom 8,8MB volt. ahogy vissza állítottam a gyarira minden vissza állt.
Sunwayman C20C, C22C, C23C, V60C, OLIGTH SR52UT, Nitecore HC65, MH20GT, HC65, TIP, TUP....TIP2
-
blakey
titán
válasz laslie92 #24124 üzenetére
Az Antutu "visszavett" szerintem a legutolsó frissítéssel vagy már előtte. Ua. a frissítéssel kéne kipróbálni a 4.1.2-t is. személy szerint gyorsabbnak érzem a telefont 4.3 alatt és nem érdekel, hogy ezek a számok mit mondanak.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
qamu74
őstag
Sziasztok!
Feltettem bagyusz javított cm 10,2 romját, de egy hiba van nálam, mégpedig ha hívnak, vagy én hívok nem hallanak engem ....
Én hallom a másik felet,de ő nem hall engem.....
Valaki tapasztalt ilyen hibát -
qamu74
őstag
Visszaraktam az előző verziót.....
-
-
raziel01
veterán
válasz counterbill #24146 üzenetére
Mikrofon fix nem jó senkinek se.
Nem érdemes felrakni most a ROM-ot, mert nem tudsz telefonálni: -
laslie92
senior tag
tegnap feltettem egy 257 es romot ami aztán szépen felfrissítette magát 266 ra idáig semmi bajom vele teljesen jól működik! Pedig ez is 4.3
-
Micsurin
nagyúr
Női színű T barátunk 4.3 járól valami hír ????
A telo mekkora sd kártyát kezel le maximum ???
előre is köszi.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest