- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Koszi mindenkinek!
Sajnos azt kell hogy mondjam csalodtam ebben a telefonban, ez az oka hogy eladom.Iphone 5s IOS 8.3 | OSX 10.10.3
-
bagyusz
őstag
Sokan írtátok, hogy 4.3 alatt nem működik a folder mount, nos ezt egy mappa előkészítéssel lehet orvosolni.
Tehát, ha pl: az Android/obb/com.abc.abc mappát fel szeretnénk csatolni, akkor ennek a mappa struktúráját létre kell hozni a belső tárhelyen is.
Rátapizol a folder mount feliratra majd kiválasztod a Párok listája menüt, itt tudod létrehozni a felcsatolandó mappákat a + jel segítségével. Ezen belül megadjuk a felcsatolás nevét pl:abc majd forrásnál kiválasztjuk a létrehozott mappánkat, a cél helyet automatikusan megadja. Ezután elmentünk és aktiváljuk a beállításunkat.
-
anderledani
őstag
válasz bagyusz #24702 üzenetére
Meg tudod oldani a belső és külső sd megcserélését is? [link]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
laslie92
senior tag
Adódott egy lehetőség hogy Xperia V-re cserélhetném a készüléket! Ha hosszabb távrta tervezek és nekem csak a kamara minősége fontos szerintetek megéri a csere vagy várjak a frissítésre?
Bocsi,hogy titeket zargatlak ezzel de egyszerűen képtelen vagyok dönteni!Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
nikkkkii
újonc
Csiniiii :-) Xperia Sp tok
-
anderledani
őstag
válasz laslie92 #24706 üzenetére
A V vízálló meg akkor gondolom a kamerája is jobb, de szerintem szignifikánsan lassabb lenne.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
norbert1998
nagyúr
Nekem továbbra is jo az aokp, leszámítva,hogy egyetlen hangszinszabályzó nem működik
-
dave0825
őstag
válasz AeSDé Team #24693 üzenetére
A másik fajta érintést én is tapasztaltam már, és nem értettem, hogy miért csinálja. Egyébként én csak egy bizonyos (nem megemlíthető) oldalon tapasztaltam.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
bagyusz
őstag
válasz anderledani #24704 üzenetére
Már megoldották. [link]
-
oliwire
őstag
válasz lala7474 #24700 üzenetére
És semmilyen külső alkalmazás telepítése után is belassult 2-3 nap múlva? Mert ha igen, akkor tényleg azt lehet mondani, hogy ezek az SP-k nem egységesek, ami igen furcsa. Sok embernek jó a 4.3, a többinek pedig hiába mindenfajta telepítés, nem megy jól. Nekem pl a cm nem ment jól, túlságosan érzéketlen volt a kijelző, néha, főleg fektetett állapotban nem érzékelt, másnak még tökéletes.
Nekem az existenz vált be, maradok is ennél, ha nem lesz új 4.3 vagy 4.4, így fogja ez a telefon kiszolgálni az használati élettartamát.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
válasz bagyusz #24713 üzenetére
Éppen ez az, ez csak 4.1-en működik, 4.3-on mások az elérési utak meg a mittudomén mik, ezeket kéne megtalálni.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Liliom9
tag
válasz oliwire #24714 üzenetére
Igen, alkalmaztam azt a módszert is, hogy először csak tényleg a legszükségesebb alkalmazásokat tettem fel, azt is mindet a Play-ből közvetlenül. Ami zárt BL-re root nélkül (.ftf fájlként) mehetett rom, azt mindet kipróbáltam.
Ezzel együtt a többi telefonom a megszokott, állandó alkalmazásaimmal simán, gördülékenyen ment,és megy most is.
-
bagyusz
őstag
válasz anderledani #24715 üzenetére
Ugyan azokat a szimbolikus linkeket hozza létre a mind2 verezió csak a 4.3 emulált sd eljárást alkalmaz.
symlink /storage/emulated/legacy /sdcard
symlink /storage/emulated/legacy /mnt/sdcard
symlink /storage/emulated/legacy /storage/sdcard0
symlink /mnt/shell/emulated/0 /storage/emulated/legacy
symlink /storage/sdcard1 /ext_card
symlink /storage/sdcard1 /mnt/ext_card -
AeSDé Team
őstag
-
bajzal
őstag
Nem lehet tudni, hogy kb. mikor jön a 2. 4.3? Remélem ezt már kiadja a Sony.
-
blakey
titán
válasz bajzal #24719 üzenetére
A Sony kiadta az előzőt is.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
norbert1998
nagyúr
válasz AeSDé Team #24712 üzenetére
Nálam is és tetszik
-
Micsurin
nagyúr
PS3 kontrollert csak kábelel tudok csatlakoztatni ? olyan kábelt honnan szüljek ? vagy az is csak sima usb-micro usb ?
Vez nélkül nem megy ? (root nélkül)
Esetleg MOGA kontrollert tudok használni ?
Most 32 vagy 64gb-s sd kártya a plafom ?4.3 minden bugjával akár de megoldja a rr3 kilépkedését ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dane12
csendes tag
Music Unlimited szolgáltatást fejleszti, ami nem hiszem hogy minket érintene, de fut rendesen, nincs vele gond
[ Szerkesztve ]
live your life be free
-
darkmore
tag
válasz Micsurin #24723 üzenetére
A dualshock-on mini USB bemenet van, a telón micro bemenet, kell egy kábel, amin van a kettő, vagy mint én veszel egy átalakítót:
female USB to male micro USB és akkor használhatod a dualshock töltőkábelét.Először csak így tudod összepárosítani hivatalosan.
Rootolva sixaxis-al nem próbáltam. -
Danesz94
senior tag
válasz norbert1998 #24724 üzenetére
Esetleg nem tudod, hogy az Xbox360 controllere is műkszik így?
Konkrétan erre gondolok.
[link]Vagy valaki esetleg nem tudná kipróbálni?
potyára nem akarok venni.[ Szerkesztve ]
-
Danesz94
senior tag
válasz counterbill #24728 üzenetére
Ezzel a kábellel sem működig így dugom a telóra OTG kábellel?
[link][ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi mindenki... az sd kártyára valaki mert nem vesze addig amíg nem tudom mi a maximum méret.....
akkor gondolom root nélkül a MOGA is ki esett
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Joccc07 #24732 üzenetére
És rootolt a telod ?
Vezzel vagy vezz nélkül van ? Milyen tipus ? Mennyi volt ? bocsia temérdek kérdésért
szrk: azért lenne fontos a moga mert 360 útán ps vezérlőhözz nyulni érdekes lenne[ Szerkesztve ]
-
znyisztor77
csendes tag
Üdv mindenki. Olvasom a fórumot és nagyon sokan panaszkodnak a gyári 4.3-ra. Nekem gyári független a telóm és semmi gondom a gyári rommal. Van rajta vagy 30 alkalmazás. Mikor először kijött a négy-három azt hittem hogy falra mászok mert az akksim alig bírta ki az egynapot.(céges szám, egésznap tel+ net.). Sokat gondolkoztam én is valamilyen rom felrakásán, de időm nem sok volt ,így nem foglalkoztam vele. Viszont pár hetes használat után kezdett be állni a dolog. A wifi javult, az akksim másfélnapot vagy van olyan hogy kettőnapot is ki bír smartwatch folyamatos csatlakozással és az akadozás is abba maradt. Ezek szerint tényleg nem egyformák ezek a szerkezetek. De hogy ne legyen teljesen szép azért egy apró bosszúságom azért nekem is van. A Nokia bluetooth headset-el nem igazán maximális a kompatibilitás. Mikor valaki hív a telefon felveszi a hívást a headset tovább csörög és így késik a kapcsolat felépítése. 4.1 alatt nem volt vele problémám de 4.3 alatt előjött. Valaki nem találkozott esetleg hasonló problémával, vagy esetleg van e valami meg oldás rá. Az újra párosításon már túl vagyok. A telefon nem rootolt, minden gyári rajta. Ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
kagzer
aktív tag
Kihangosító bug: tesztelni akartam "caller" appal, visszafrissítettem a Chrome-ot, nem jött elő.
Se "caller" appal, se gyárival.
Minden frissítve, használok Google+-t, stb. -
David_DD
tag
bocsi, kicsit általános kérdés, de a frissítéshez kell a PC companion is vagy elég az update service magába?
-
PAINfájdalom
aktív tag
bagyusz
Hogyan lehet az AOKP-ban található mikróbás élő háttérképet CM alatt működésre bírni?Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz norbert1998 #24746 üzenetére
microbes.apk,hi simán akarom telepíteni, akkor nem sikerül, ha beteszem a system mappába a megfelelő jogokkal, akkor meg csak nem tölti be, hanem egy fekete kép van csak
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
bagyusz
őstag
válasz PAINfájdalom #24744 üzenetére
System appot nem lehet telepíteni, másrészt lehet, hogy újra kellene szignózni az appot, ezután elviekben lehet használni ha bemásolod a systembe.
-
anderledani
őstag
válasz bagyusz #24717 üzenetére
Én ezt nem látom át, le tudod nekem írni úgy ahogy abban az xda-s topicba van, hogy az appnak melyik helyére mit kell írni? Mert ott még van olyan hely is ahova számot kell ilyesmi hogy /dev/block/vold/179:33
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest