- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pixelblondie
senior tag
No, nektek tuti elsőre ment, de basszus, mire 4.3 alatt előcsaltam a fejlesztői lehetőségek menüpontot, majdnem megőszültem A fene se gondolta, hogy ezt elő kell hívni. Azt hittem, ugyanúgy ott van, mint 4.1 alatt.
as good as it gets
-
bajzal
őstag
12.0.A.2.254 Magyat T-Mobile akinek kéne
-
szabolcs83
tag
Sziasztok!
Hogy lehet eltűntetni az "Új rendszerfrissítés elérhető" üzenetet a listából?
-
callmeakos
veterán
Most mi van ezzel az LTE dologgal? Hálózati bug? Mert nekem nincs szükségem rá, és nem is tartok rá igényt. Főleg ha ez hátulütővel jár. (pluszköltség, adatforgalom gyorsabban elfogyása) ilyesmi.
All→M8
-
pixelblondie
senior tag
válasz bajzal #23052 üzenetére
Igen, megleltem, köszönöm, kész is van.
De frissítést semelyik platformon nem talált, szóval azt hiszem ezzel még mindig várnunk kell. Bár nem értem, hogy lehet, hogy egy hazai t-mobile-os már megkapta, mi többiek meg még nemNoxwill : Nekem 4.3 alatt egyszer sem volt LTE. Visszaraktam a 4.1-et egyből ott volt.
[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
Joccc07
addikt
simán frissítsem vagy előtte nullázzam le a telefont?
Nem most csinálom majd csak délután mondjuk nem jelzett hogy van update!
[ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Joccc07
addikt
válasz roland091 #23057 üzenetére
De ha csinálok egy biztonsági mentést mindenről és frissítés után visszarakom akkor pl. a gameket tudom onnan folytatni ahol abbahagytam?
Bocs a sok kérdésért de még csak 4 napos a teló!
Még nem vagyok mindenbe teljesen képbe![ Szerkesztve ]
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
csabi+
csendes tag
válasz callmeakos #23054 üzenetére
Nem... Az LTE elvileg a díjcsomagok legalább 70%-ánál elérhető, de lehet hülyeséget mondok ...az se kizárt, hogy mindenki ugyanúgy igénybe veheti, ha van olyan készüléke, és internet előfizetése
Hátulütővel egyáltalán nem jár, nem plusz költség! Előnye annyi, hogy jóval gyorsabb
tegnap tettem fel egy speedtestes képet, hát meglepődtem az eredményeken!
Kihasználás szempontjából, passz!
talán valamivel reszponzívabbak az internetes tartalmak, gyorsabban lejön a play-árúházból mondjuk egy telepítő stb... Igazából egy átlag internetezgetőnek, facebookozgatónak tök mindegy szerintem
Nem hinném, hogy hálózatibug lenne, de a telefonom most először jelezte az LTE elérhetőségét...
üdv!Csabi ...Azt viszont nem tudják, hogy mi nem tudjuk azt; amiről ők úgy tudják, hogy mi tudjuk!
-
MrSealRD
veterán
válasz csabi+ #23059 üzenetére
Így van. Nem csak az elérhető sávszélesség nagyobb, de a válaszidők is sokkal jobbak...
T esetén az új csomagok talán mind LTE-s hozzáférést tartalmaznak, legfeljebb a sávszélességben van korlát, de 3G-vel azonos korlát esetén is gyorsabb tud lenni.
Szerintem egyetlen hátránya, hogy az egyenetlen lefedettség miatt ingadozik a térerő emiatt a készülék az adóteljesítménnyel kompenzál bizonyos mértékig. Ettől viszont jobban merülhet a készülék.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Becksman
őstag
Magentanal vagyok és amikor hívnak kohangositva vevődik fel a telefon. Erre van vmi fix?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
-
jety91
őstag
Android rendszer működése, felépítése
Ha lesz időm holnap megírom az alkalmazásokat is
Azután meg esetleg egy egyedi ROM építéséről is eshet szó[ Szerkesztve ]
-
oliwire
őstag
LTE hozzáférés a Telekomnál 1 GB vagy a fölötti csomagoknál elérhető általánosságban. Ezért nincs pár embernek, hiába van Budapesten vagy Debrecenben.
(#23079) jety91
Köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
MrSealRD
veterán
válasz oliwire #23080 üzenetére
Február 1-től jegjelent NetPlusz adatcsomagok mindegyike tartalmazza...mérettől függetlenül.
De nekem pl a legkisebb Move XS-em van 30MB alap adatforgalommal és már ez adja az LTE használatot...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
tomp
félisten
Átvettem a telefont. Újrarakták a 4.3-at és kicserélték a kameralencsét. :-)
-
törölt tag
T-mobile nálam sincs semmi jelzés a 4.3-ról.
-
tomp
félisten
válasz callmeakos #23090 üzenetére
Telenor.
-
bagyusz
őstag
-
törölt tag
Máma meghozta a postás a nillkin tokot. Nagyon jól néz ki a telefonon és jobb lett nekem a fogása a telefonak.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest