- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Naleth
csendes tag
És a szerviz menüs aksi állapot az használható valamire amúgy?
Egyébként a beszélgetésisi idő egy okostelefon esetében lehet hogy nem túl releváns adat egy használtsági kérdésben, mert attól hogy nem beszél rajta még nyúzhatja napi 16 órában a telefont.
[ Szerkesztve ]
-
atti85
csendes tag
A kihangositva felvevos problemara en toroltem a Chrome frissitest es majd letiltottam. Azota nem jelentkezett. Tegnap reggel ota. Probalja meg meg valaki akinel jelen van ez a gond, hogy gyozodjunk meg rola tenyleg ez lenne a megoldas.
-
SeatZola
őstag
válasz callmeakos #23402 üzenetére
Mobilboltos barátomtól.Visszavásárlási garanciával. Ezer éve barát és mindig nála vásárolok. 46e volt.
Zoli
-
scbb
tag
válasz Naleth #23404 üzenetére
Ez azért kurva nevetséges, hogy felrak az ember egy hivatalos frissítést és ilyen hibák jönnek elő. Eddig azt hittem azért fos az android mert alsókatos telóim voltak, de úgy néz ki ez teljesen független a hardvertől. Utolsó androidos telóm volt, mert ehhez se idegrendszerem se időm nincs, hogy minden héten valami bugfixet keresgéljek a szaros telefonomra, ami nem is volt olcsó.
nincsbéhúsz és szarazakksi
-
AeSDé Team
őstag
A kernel megegyezik a 4.3 kernelével? Mert akkor flashtoolal történő flashelés nélkül az előző rom lementése után fel tudnám dobni ma a CM-et, majd simán visszarakni az sima 4.3-at amikor kipróbáltam.
CM alól ugye lehet recoverybe bootolni? -
scbb
tag
válasz arti1121 #23417 üzenetére
jaja telepítsek még egy appot, hogy a gyári böngésző használata mellett ne hallgassa végig az egész busz ahogy beleköszönnek nekem a telefonba csodás komolyan nem szoktam héterkedni, meg elégedetlenkedni de ez most felidegesített, hogy ekkora fos legyen valami.
-
SeatZola
őstag
Az miért van, hogy ha hívást indítok és a fülhöz emelem a telót akkor a kiképző elsötétül és nem is bírom utána a hívás befejezése előtt a kijelzőt összekapcsolni?_
Zoli
-
blakey
titán
A "gyári böngésző" az ez, a chrome ugyanúgy egy letöltött app amit a google próbál eröltetni, szóval alapból letilthatod, én nem használom sehol, nem szeretem. Nem tudom mi a gond ha az ember saját magának konfigurálja az eszközeit, azért mert ott van még nem kell feltétlenül használni. Alapból az SP-n nincs file manager, akkor azt nem használsz? - Gondolom de, szóval 10 másodperc alatt telepítve van az új app és kész, ennyi.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
scbb
tag
válasz blakey #23423 üzenetére
Nekem az a gyári ami eredetileg kibontáskor rajta van. Jó dolog a konfigurálgatás meg az állítgatás, ha az a testreszabást és az egyéni preferenciák elérését szolgálja. De könyörgöm ne kelljen az alapvető feladatok ellátásához jogosultságokat változtatgatni, azért ez elég nonszensz. " Linux is only free if your time has no value", elvén tuti nem veszek több ilyen telót, jóez amúgy, de nem nekem. No offense, csak felidegesített ez a telefon
-
Naleth
csendes tag
válasz raziel01 #23422 üzenetére
Nekem erről a saját termék-saját termék kapcsolatról mindig egy saját élmény jut eszembe, mikor először feltelepítettem a Windows 7-et és telepítés után egyből ellenőrizte a drivereket és aranyosan közölte velem, hogy az alaplapi Marwel Yukon hálókártyámra bizony van frissebb driver és ő azt szíve szerint felrakná, de sajnos a webkamerámat nem ismeri fel.
Na és ezen a ponton fordultam le röhögve a székről, ugyan is a Microsoft Windows 7 nem ismerte fel a Microsoft webkamerát.(#23423) blakey már várom egyébként, hogy a rendszerfrissítés után azzal indul a telefon, hogy Válassza ki a telepíteni kívánt böngészőt!
-
laslie92
senior tag
Valaki tudna segíteni,hogy nem hivatalosan,hogyan tudnám feltenni a 4.3 at a telefonra?
Esetleg ha nem tetszik utána vissza tudom tenni a mostanit?
Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
-
SeatZola
őstag
Kijelző védő üvegre (nem fóliára) valakinek ötlete? Mit vegyek?
Zoli
-
eriador
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Felrakom a lb cyanogenmodot.
http://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/sony_xperia_sp_lbl_locked_bootloader_cyanogenmod.html
A source résznél lévő dolgokat is cwm recorevyből kell felrakni a telepítés után azonnal? -
AeSDé Team
őstag
válasz raziel01 #23430 üzenetére
Szerintem azért mert még hiányzik pár dolog.
[(#23418)] -re majd válaszolna valaki?
[ Szerkesztve ]
-
bagyusz
őstag
válasz eriador #23429 üzenetére
Soruce rész az csak a rom buildeléshez van, tehát a rom telepítéshez nem kell.
(#23430) raziel01: Még nem volt rá időm foglalkozni majd hétvégén felrakom xda-ra is.
(#23431) AeSDé Team: Lényeg, hogy a gyári kernel legyen alatt, más nem lényeges. Igen van recovery is ami a hangerő le kombóval lehet előhozni
Más: Most már van Wifi is.
-
SkiDev
senior tag
Sziasztok!
A Roland-féle rootolást végigcsináltam....
Ennyit ír és nincs rajta a SuperSU, ilyenkor mi a teendő?Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
bagyusz
őstag
válasz AeSDé Team #23433 üzenetére
Majd, csak a hétvégén rakom fel.
(#23434) eriador: Melyik gappset raktad fel?
-
motoflug
őstag
Másnál is szokott brutál forró lenni fél óra játék után? (Angry birds, nem valami komolyabb dolog)
-
SkiDev
senior tag
Valaki kérem segítsen gyorsan! Azt kérdezi, hogy "Which root app do you use 1,2,3?"
Nekem azt írja , ha belépek az appban , hogy SuperSU 1.93[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
SeatZola
őstag
-
SkiDev
senior tag
Abban az esetben, ha a build.propban is mindenhol az SI szám 1272-4713, akkor most jó? Semmit nem írtam át... Most akkor nyomjak egy SUS-t v simán unrootolhatom és meg sem látszik?
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
AeSDé Team
őstag
Van valamilyen megoldás arra hogy a CWM lássa a külső SD-t? Vagy telepíthetek romot nyugodtan a belsőről is? Jelenleg azt írja ki hogy E: Can't Mount storage/sdcard1
-
Maacaw
tag
válasz AeSDé Team #23449 üzenetére
A legnyugodtabban Én is mindig belsőről telepítek, mert az SD kártyam 2(!) gigás És a tévhitekkel ellentétben, a wipe data-nál, NEM törli le a telepítendő ROM-ot
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest