- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz Tamarel #23950 üzenetére
A 4.3-mal kb háromszor annyit bír a telefon használattól függően (1 nap -> 3 nap). Ilyen hálózateldobással egyik rom esetében sem találkoztam.
mod.: Azt hittem kesztyűs mód nélkül is jól használható már a telefon 4.3 esetében, de tévedtem. Valahogy mégsem volt az igazi, néha nehezen indultak el az alkalmazások, vagy nem is érzékelte az érintést pedig az animáció megvolt. mióta visszakapcsoltam megy minden elsőre és gyorsan.
És azt figyeltem még meg, hogy akkor lassul be néhány másodpercre ha sokáig nincs neten a telefon, aztán mikor fellép mindent egyszerre kezd szinkronizálni. De nálam nem olyan vészes a dolog, tényleg csak néhány mp-ől van szó és szerencsére ritkán.
[ Szerkesztve ]
-
Szmoki
senior tag
válasz eriador #23949 üzenetére
Én is rakok fel valami mást, pedig nagyon fain gyors de így nem éri meg.
Jety: lehetséges mert az első pár napban nem volt ilyen, majd elsőnek factory reset és nézegetem[ Szerkesztve ]
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
Morris
veterán
Az LTE / GSM / WCDMA hálzóat-eldobálásos dolog sajnos hálózati szinten van elcseszve. Más tipusú készülékekkel is ugyanúgy csinálja.
[ Szerkesztve ]
-
n00n
őstag
Lehet láma kérdés, de mit kellene látnom a térerő felett, ha LTE-t használok? Mert úgy szoktam látni H+-ot, E-t, 3G.
-
CharlieDrop
veterán
sziasztok!
A kihangosítva fogadja a hívást problémára találtatok már megoldást?
Köszi
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
oliwire
őstag
válasz CharlieDrop #23959 üzenetére
A Chrome egyik frissítése okozta valószínűleg a problémát. Le kell törölni.
-
HuaweiU8500
senior tag
válasz CharlieDrop #23959 üzenetére
Chrome letiltva és helyette Firefox browser, vagy a Chrome frissítések letörlése...
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Tamarel
senior tag
válasz HuaweiU8500 #23961 üzenetére
Firefoxban a flash auto-download elég idegesítő, dolphin jobb/hatékonyabb és ugyanúgy tud szinkronizálni az asztali firefox-al...
-
CharlieDrop
veterán
válasz oliwire #23960 üzenetére
nem is használok chrome-ot, de oké le is gyalulom, ha tudom
---
frissítéseket leszedtem, meg a chrome-ot tiltottam.
Operát használok amúgy az jól tömörít... (igazából nem is tudom van-e még ilyen tömörítős böngésző )[ Szerkesztve ]
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Tamarel
senior tag
válasz CharlieDrop #23964 üzenetére
Ja, csak a myopera bezárt március 3án és már nem tudsz könyvjelzőket szinkronizálni.
Dolphinhoz van valami jetpack kiegészítés ami talán tömörít, még nem néztem.[ Szerkesztve ]
-
JoolsNOS
veterán
válasz CharlieDrop #23964 üzenetére
Mert nem használod, attól még ott van.
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
krisz4b70
aktív tag
Üdv most vettem egy SP-t és szeretném 4.3 ra frissíteni.
Bocsi hogy nem olvasok vissza, de leírnátok hogy nagyjából hogyan kell hogy minden jó legyen, vagy ha esetleg már le van írva belinkelnétek?
Előre is köszi. -
Paal
csendes tag
Elsők között jeleztem a kihangosítós hibát, de a probléma megjelenése után néhány nappal eltűnt a jelenség, azóta minden rendben működik (Telekom 4.1.2). Tutira valamelyik alkalmazás okozta. Chrome-ot használtam és használok azóta is, így ha az okozta, akkor az egyik frissítéssel azóta már javították is a hibát, így az elégedett felhasználóknak fölösleges átállni másra.
Más:
Itt a fórumon volt egy időben nagy hype-ja az Aviate launcher-nek. Én is megkaptam a kódot, azóta is használom, nagyon tetszik az elrendezése, de a személyre szabhatósága még eléggé korlátos (béta verzió, gondolom majd ha kijönnek a véglegessel, akkor ez javulni fog). Ismertek hasonló szerkezetet/megjelenést használó launchert, ami kiforrottabb? -
Martin 333
csendes tag
na hogy mennek az SP-k?
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz Martin 333 #23975 üzenetére
Az enyém néha rendesen felb..húz. Olyan dolgokat produkál,mint az Xperia U-m anno: pötyögök, nem jelenít meg semmit,aztán hirtelen bejön a szó amit írtam; multitask felejtős; az ikonok átlátszó kerete látszik csak hosszú másodpercekig,ha visszalépek a főképernyőre; megduplázta egy csomó zeném stb.. Ha 4.3 nem hoz megváltást,akkor szépen elköszönök tőle,mert erre az U is elég volt sokadennyiért.
-
vika1010
tag
Valahol van felrakva telenoros .ftf mert csak T-st találtam ha valaki tud linkeljem már pls.
-
Szmoki
senior tag
az miért van,ha törlök valami belső sd-ről,utána teljesen meghülyül a belső és külső sd is. pl a külső sd-n semmit se lát,azt hiszi üres közben meg teli van cuccal,a belsőről meg csak pár dolgot érzékel valakinek valami ötlet? már 2x eljátszotta ezt
"I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
krisz4b70
aktív tag
Az mért van hogy a SEUS azt írja ki hogy a legfrissebb szoftver van fent amikor csak a 4.1.2 van a telefonon?
T-mobilos, build szám 12.0.A.254 ha ez segít valamit.
Valaki válaszoljon léccii -
krisz4b70
aktív tag
válasz predator00 #23983 üzenetére
Ohh értem de ugye majd jönni fog a 4.3?
-
krisz4b70
aktív tag
Illetve még egy kérdés, a telefonban elvileg 1 gb ram van akkor nekem mér ír csak 750 et kb?
-
oliwire
őstag
válasz krisz4b70 #23985 üzenetére
Kár, hogy nem olvasod a fórumot, úgy látom elég alap dolgok nem tiszták még, ami nem is baj. Először is neked azt javaslom, hogy emiatt még ne kezdj neki 4.3 felrakásának Flashtoollal. Kicsit érdemesebb jobban ismerni a Sony működését, mielőtt ebbe vágnál.
Kezdjük azzal, hogy azért nem látod, hogy 1 GB RAM van benne, mert van egy rész, amit a rendszer lefoglal magának, és te nem férhetsz hozzá. -
krisz4b70
aktív tag
Azért nem olvastam a fórumot mert csak most vettem meg a telefont
Ezért is van ennyi szabad memóriám mert még nincs semmi sem rárakva
4.3-at viszont tényleg megvárom amíg kijön a rendes, mert télleg nem nagyon értek hozzá.Köszi a válaszokat!
-
PAINfájdalom
aktív tag
lesz ma MA!TV?
Road- Az Isten állatkertje http://www.youtube.com/watch?v=Yh6SR7BV5Y8
-
SkiDev
senior tag
válasz PAINfájdalom #23992 üzenetére
A hétfői adásban az volt, hogy ma nem lesz adás
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
bagyusz
őstag
válasz PAINfájdalom #23990 üzenetére
Nincs benne semmi parasztvakítás, ebben akkor is 1GB ram-van.
-
huan
őstag
Sziasztok!
Ma vásároltam egy Xperia SP-t a VipPhone-tól kártyafüggetlenül. Ami meglepett,hogy tele van kínai alkalmazással,amit nem tudok eltávolítani. Hogyan tudom ezeket eltávolítani? 4.1.2-vel érkezett,de érkezett is rá a frissítés, 4.3-személyében,amit frissítettem is. A készülék(lehet,hogy csak a Nexus 5 után),de brutál lassú,akadozó.
A kérdéseim:
- a lassulás a kezdeti frissítések lehetnek?
- a lassulás a 4.3 miatt lehet?
- a készülék adapter-átalakítóval érkezett,kínai appokkal,azaz nem európai piacra és a típusa is C5302, ez miben külömbözik a C5303-tól? -
huan
őstag
válasz predator00 #23997 üzenetére
OTA-n,a menüben jelezte.
-
huan
őstag
válasz predator00 #23997 üzenetére
Ez a hivatalos frissítő?
Ez kiszedheti a kínai appokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok