- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darvinya
titán
-
delon
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a exdialer telepítve van akkor mikor hívást indítok a gyári tárcsázót nyitja meg és onnan indítja a hívást.
Ezt hogyan lehet kiküszöbölni hogy a gyárit ne használja hogy kell beállítani az exdialert?Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
bossm
csendes tag
Nagyon hasznos ez az oldal és legfőképp a hozzászólásaitok.Köszönet érte
Én most döntöttem úgy, hogy felnyitom a BL-t és kipróbálom a CM11-es KitKat-t.
Elkövettem azt a hibát, hogy túl sok meghajtót pakoltam a laptopra, így már magam sem tudtam követni, hogy mit is tölt be. Sehogy sem tudtam a fastboottal az unlock parancsot a telora küldeni, az folyton ujraindult. Lepucoltam a gépet és csak az aktuális Flashtools-t raktam fel és annak meghatóit. Elinditva tapasztaltam, hogy a FT-ban ott figyel a bootolader unlock gomb. És igen, müxik is Nekem mar megvolt a sony oldalán generált unlock kodom, de a FT-ban láttam egy erre vonatkozó Generate gombot is. A FT-bol végeztem el a bootloader img fáljának kiírását is amire 2 modszert is felajánlott. A Doomlord féle müködött. Csak én voltam béna, mert a bekapcsolás utan nem a hangrő le gombot kellett volna nyomkodni (ahogy anno) hanem a powert egyszer röviden. Az aktuális W5 -t felnyomtam es nagyon kellemesen csalodtam. Meg sosem volt a telon "idegen" ROM/kernel a stock ota. Nagy gyönyörűségemben elkövetem azt a hibát, hogy TTB-pal visszaállítottam JB-es Wifi/Fiok stb mentéseimet. Reboot, es aztan lestem hogy miert nem tudom bekapcsolni a wifi-t. Ekkor jött a képbe ez a forum és a Ti segítségetek. CWM-ből full reset és most minden ok. A telót használva komolyan olyan érzésem van mintha egy új lenne a kezemben -
razorka777
veterán
És itt a várva várt Weekly-6
1. All Issues Related to crash and random reboots should be fixed now
2. STE MultiMedia [1/2] and UI performance Increased .
3. New theme Engine From CyanogenMod
4. OTA support added ,will be supported from next weekly.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
zsoltzsolt
addikt
válasz razorka777 #29158 üzenetére
Ugye ezek csak nyitott Bl-re tehetők fel?
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #29159 üzenetére
Mint minden CM
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
calamites
őstag
Nyilván kipróbálod majd, szeretnénk majd beszámolót erről.
-
rjakab
csendes tag
Óóóóó, ez kellett, mint egy falat kenyér, mert az 5-ös elég gyatrára sikeredett a 4-eshez képest. Reméljük ez tényleg orvosság lesz.
-
darvinya
titán
válasz zsoltzsolt #29163 üzenetére
Holnap benézhetek, de egyszerűbb lenne topikjában érdeklődni.
-
bossm
csendes tag
Na még jó hogy az 5-st személyre szabtam:-)
Köszi a tippet, máris lekapom a 6st:-) bár meg kell hogy mondjam az elmúlt fél napos nyúzás során semmi rosszat nem tapasztaltam az 5sel. -
sesshou
senior tag
Fel szeretném tenni a kitkat et a telóra de nem vagyok ismert a xperia p re létező custom romokkal. melyik a leg stabilabb? az utóbbi pár hozzá szólásban valami w4 ről olvastam de mikor rá kerestem google ben akkor majd minden találat erre a fórumra mutatott.
Tudtok esetleg adni egy linket? vagy ha valaki tud jobbat akkor ahhoz.
Amennyire tudom nyilt a bootloader. root és cwm simán felment probléma nélkül.[szerk]megtaláltam a w6 linkjét.[szerk]
[ Szerkesztve ]
-
sesshou
senior tag
Megpróbáltam feltelepíteni az összefoglalóban elírtak alapján a cm11w6 -ot de rom akart feltelepülni és most ott tartok hogy a telefon bootkor elakad a sony feliratnál Próbáltam sony pc companiannal ujra telepíteni de mikor csak simán dugom rá a telefont hangerő gomb lefelé nyomása nélkül akkor nem veszi észre. hangerő lefelé nyomásával pedig tovább megy de akkor meg feljön az első képernyő hogy vegyem ki és tegyem vissza az aksit ha tudom, és ha amennyiben nem kivehető aksim van lépjek tovább. De az ok ra nyomva folyton ugyan ez a képernyő ugrik vissza.
-
sesshou
senior tag
válasz razorka777 #29172 üzenetére
Ugyan úgy nem enged tovább az említett képernyőnél
-
sesshou
senior tag
válasz razorka777 #29174 üzenetére
Igen
-
sesshou
senior tag
Úgy tűnik a flash tool helyre rántotta.
De csak az első hozzá szólásban lévő jb 100 as romot tudtam így feltenni.
Most indulnom kell munkába holnap ujra próbálom
Csak azt nem tudom mit csinálhattam rosszul? -
sesshou
senior tag
Legalábbis a az els hozzá szólásban részletezett leírás alapján arra következtettek hogy ha azt látom hogy 'Bootloader unlock allowed: yes akkor az már azt jelenti hogy nyitott és nem kell nekem semmitsem csinálni vele.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #29180 üzenetére
Ez nem néztem, majd javítattom.
-
CJ4567
nagyúr
válasz freemanone #29180 üzenetére
Allowed az engedélyezve, tehát ha no, akkor nem lehet, ha yes, akkor lehet
No Sana No Life
-
bossm
csendes tag
Eddig 2 Bug jött elő CM11 W6-ban. Az egyik, hogy a gyári böngésző rendszeresen kifagy ha egy flash videolejatszot akarok elinditani. Esetleg valamely flashplayer segítene... Viszont Chrome alatt ok. Gondolom azért mert annak van saját fp e. A másik a keperbyoforgatas. Egyedül az mxplayer hajtja végre. Hiába engedelyezem beállításokban, pl. A Chrome nem forog. Más is tapasztalt ilyesmiket?
-
razorka777
veterán
-
bossm
csendes tag
válasz razorka777 #29184 üzenetére
Hálásan köszönöm, így már ok :-)
-
sesshou
senior tag
Nem tud nekem valaki adni egy normalis leírást a cm11 w6 telepitesehez onnantól hogy még gyári firmware van ajta de a cwm root és bootloader nyitás megvolt? Vagy onnantól mar? Követhető a fenti leírás? Egyébként nekem olyan hibát írt a cwm telepiteskor hogy valami nincs rendben a file al nem vagyok benne biztos hogy a bootloader volt a hibás.
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #29187 üzenetére
Ha tényleg nyitotta a bootloader-t, akkor most lesz tégla a telo.
-
sesshou
senior tag
válasz razorka777 #29190 üzenetére
Azt tudom hogy nyitható de arra nem emlékszem hogy végül kinyitottam e valaha is.
-
bossm
csendes tag
válasz razorka777 #29192 üzenetére
A boot loadert lementettem egy progival amiről azt írták hogy vissza tudja állítani az eredeti állapotot, pl gari ervenyesiteshez, vagy a SU használatához. De a flashtools ban is láttam egy relock opciót. A kérdésem az lenne ha teszem azt kinyirnam a bootloadert pl egy rossz boot.img használatával, akkor ettől még a fastboot még muxik igaz?
[ Szerkesztve ]
-
S. Szabi
őstag
Igen jól sikerült a CM11 Weekly 6 kiadása A rendszer szépen "csúszik", kis meg akadások vannak alkalmazás meg nyitáskor, menüben lépegetéskor, de nem zavaró dolgokról van szó, plusz az akku idő is nem kicsit növekedett, legalább is érzetre nekem úgy tűnik, de pár nap használat után erről majd többet lehet mondani, pedig interactive/cfq-ra állítottam egyből ezt is, valamint az alvó módból lassú vissza térés sem jött még elő, az is jól működik most, bugokat nem igazán vettem észre. Úgy tűnik eléggé érik a végleges kiadás, ha a maradék pár alapfunkció is működni fog (HDMI, A2DP stb..), bár ezekből nekem csak a HDMI hiányzik, azt néha azért szoktam használni
[ Szerkesztve ]
-
atenza
senior tag
Sziasztok, gyári JB-n ha megnyitom a képnézegetőt akkor csak fekete kép fogad, hiába indítom újra a telefont nem akarja megnyitni a képeimet. Egyszer már csinálta ezt nem is olyan rég, akkor is csak SUS-al való újratelepítés segített, igaz nem kérdeztem meg itt hátha van rá valami okosság, úgyh most megteszem
-
darvinya
titán
Ha rossz boot.img-t raksz fel, akkor tégláztad a telot.
Mert ilyenkor nincs fastboot.(#29195) atenza
Album app adatai törlése és későbbi hiba elkerülése érdekében belső tárról a LOST.DIR mappa törlése.
[ Szerkesztve ]
-
lacy027
tag
Helyzetjelentés, lehet rajtam nevetni. Pusztítom a telefont.
Néha túl bátran állítom dolgokról, hogy meg tudom csinálni. Múltkor az alsó sáv csere sikerült volna, de hibás volt. Az árát visszakértem, rendeltem egy fekete házat, lecserélendő az ezüst házat. Volt a kijelzőhöz tartozó keret is, az enyém már úgy is sérült volt, na mondom lecserélem. Elő az útmutatót, cseréltem, majd bekapcsolásnál jött a meglepetés. Lehet cserélni a kijelzőt is. Valószínűleg sikerült a kijelző valamely rétegébe belenyúlnom. Nagyon rossz képet adott, alig láttam valamit, az érintés úgy-ahogy ment. Kikapcsoltam a gombkombinációval, mert a kijelzőn nem láttam a menüpontokat. A csatlakozások újraigazítása után már képet sem adott, csak világított a kijelző. Működik a telefon, egy programmal tudom irányítani a gépről, csak a kijelző süket. Na meg az új alsó sáv. Előszőr még világított de semmi rezgés nem volt, később már világítani sem volt hajlandó, az érintés sem megy. Az eredeti bubis, de marad, mert kiválóan működik. A 2 rendelt alsó sávból 2 halott. Már így is sok pénzem van benne, de egy kijelzőt még bevállalok. Ha azzal is lesz valami mint az alsó sávokkal, hát nem tudom mit csinálok. Megvan már honnan rendelek, de nincs egybeépítve a kerettel, csak maga a kijelző van. Nem tud valaki egy olyan helyet, ahol kerettel együtt lehet rendelni? (max. 15E) Már nem bízok magamban, képes vagyok még beragasztás közben is tönkretenni a kijelzőt.
Érdekes volt vakon CWM mentést csinálni. Számoltam a menüpontokat, aztán a végére csak sikerült. Gépre is fel tudtam másolni.
A CM11 W6 amíg láttam belőle valamit, addig jó volt. Nem találtam benne hibát. -
kk831228
addikt
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest