- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Lecseréltem pár appot, elég nagy gyorsulás lett, launcher=Nova, billentyűzet= Android L Keyboard, Album-Galéria, Kamera-4.3 gömbpanoráma
No Sana No Life
-
S. Szabi
őstag
Arra gondolt már valaki, hogy Xperia ZR-re cseréli le a P-t? Most nézegetem, bejövős, annyira nem is régi, és van rá hivatalos CyanogenMod is Ahogy a topikját olvasgattam, inkább csak a gyári rendszerből eredő gondok vannak vele. Mondjuk nem tetszik annyira, mint a P, de azért eléggé bejön, és méretben is a még pont belefér kategória nálam
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz razorka777 #29804 üzenetére
Moddolt gyárit használok, probléma nélkül, igaz launchert, album alkalmazást, billentyűzetet, kamerát lecseréltem, így most gyorsabb a telefon
No Sana No Life
-
S. Szabi
őstag
Ennyire azért nem vészes a helyzet
Az M-t azzal a kijelzővel? Háááát...
Mondjuk engem nem érdekel, milyen a gyári rendszer, mert egyáltalán nem tetszik a Sony féle kinézet, viszont maga telefonok nagyon, és ez a jó az Androidban, hogy ha nem tetszik a gyári, le lehet cserélni A gyári a szoftveren kívül semmi baj sincs a Sonyval szerintem, legalább is nem több, mint a többi gyártó telóival.
Másik telefon, ami esetleg még szóba jöhetne, az a Moto X
[ Szerkesztve ]
-
CSorBA
őstag
Nekem a fő tanulság, hogy soha többet nem veszek szolgáltatós telefont
-
Obyboy
addikt
válasz razorka777 #29796 üzenetére
Próbáltad már?
Érdemes feltenni?"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Obyboy
addikt
Pár napja rohamléptekben merül az akksim.
Az akksi menüjében csak annyit látok, hogy a "google szolgáltatások" a legnagyobb fogyasztóm ami gyakorlatilag folyamatosan ébren tartja a telefont.
Feltettem a BetterBatteryStatot, hogy jobban utána nézzek a fogyasztásnak.
Ezeket találtam mint fő fogyasztó:
-"PowerManagerService.WakeLocks"
-SystemUpdateService
Mindkettő magasan a legtöbbet futott.
Ez így normális vagy megtaláltam a hibám okát?
Előre is köszi a helpet."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
alansmithee
tag
sziasztok!
délután hoznak egy ilyen telefont hozzám elvileg ROM-ot kéne csereberélni rajta.. teljesen nem ismeretlen a Sony vonal nekem SP-m van...
szolgáltatói telefon, akkor zárt a BL? Ha igen akkor milyen opciók vannak ROM ügyben? Ami leírás az összefoglalóban van az működőképes? Gondolok arra hogy SP esetében ha már 4.3as rendszer van fent előbb vissza kell tenni egy rootolható gyári rom-ot flashtool-al, aztán CWM, ezután pl ha az új CM11-et akarom vagy a SlimKat 6ot akkor előtte telepítenem kell egy 10.2es CM-et+ firmware csomagot cserélni flashtool-al és csak ezután mehet a CM11 és még ezután is kell fwt cserélni..tehát a kérdés még egyszer: tényleg ilyen egyszerű a romcserebere ha zárt a BL mint a leírásban van tehát PCC-vel vagy flashtool-al feldobok egy szűz rendszert ( honnan tudok leszedni flashtool-al flashelhető romot??; nem elég egy teljesen egyszerű gyári állapot visszaállítás menüből? ), aztán DoomLord, aztán CWM és enyém a világ?
KÖSZIIII
-
Obyboy
addikt
válasz alansmithee #29813 üzenetére
Helló.
Razorkának (előtted szólt hozzá utoljára a bloghoz) van egy blogja ott egyszerűen le van írva lépésről lépésre.
Én az alapján csináltam életem első rootját, elsőre ment gond nélkül."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
darvinya
titán
válasz alansmithee #29813 üzenetére
Szia
Minden megtalálható a Téma összefoglalóban.
Zárt BL-re nincs CM!Az utolsó fw közvetlenül is root-olható, nem kell visszafelé fw-zni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
razorka777
veterán
Egy Nova launcher.akp-t tud nekem valaki küldeni?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
CJ4567
nagyúr
-
razorka777
veterán
válasz CJ4567 #29821 üzenetére
Van lehetőség CM-re zárt BL-re, csak nem biztos, hogy működik.
Itt a másik lehetőség is:
Xperia premium V4[ Szerkesztve ]
-
delon
tag
Az xperia p-men az albumok naracssárga ikonja alatt egyáltalán nincs fénykép. csak a picasa ikonja alatt lehet megtekinteni a képeket ez mitől van?
Lenovo ThinkPad T420s; iPhone 7 ios 11.3.
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
válasz razorka777 #29828 üzenetére
De nincs Google Now
(#29830) razorka777 Miért is?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
razorka777
veterán
Kijött az új hivatalos CM a támogatott készülékekre.
Percy_g2 már portolta is a P-re.
-
CJ4567
nagyúr
-
Mr.C
őstag
Ma csak 4x raktam újra az fw-t.... birom, hogy modok amiket Stock JB-re lehet feltenni (legalábbis ezt írják), nem működnek init.d support és egyéb nyalánkságok nélkül. Végülis akkor mi a STOCK JB?
a "követelményekben" sincs feltüntetvesudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz darvinya #29836 üzenetére
Az egész rendszert újrahúztam, már ideje volt, fél éve futott rarjta egy Enigma és már igencsak megette a romot az idő (+ a mókolás).
Friss rendszerre rakom fel egybő a dolgokat, de pl ez már keresztbe tesz nekem, mert hálózatra nem tud csatlakozni. Persze én nem csinálok backup-ot, mondván friss rendszerre minek, úgyis ott van a gép és 5 perc alatt újrahúzom +2 perc (se) a root+cwmLehet én olvasnék valamit félre? Mindenesetre megvagyok nélküle, csak persze a kíváncsiság....
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
CJ4567
nagyúr
válasz razorka777 #29834 üzenetére
Miért is? Időjárás, közeli fotóhelyszínek, gyakran látogatott webhelyekről frissítések(ami nem megy mert Operát használok ), keresésnél sok mindennél van kép, leírás
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz razorka777 #29840 üzenetére
Hirtelen nem
Nekem a böngészőjükkel van bajom, csak annyi hogy van gyorsabb, pl. a ráépülő Opera, telefonon meg az alap böngészőnél nincs gyorsabb[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Obyboy
addikt
Jobb az új CM mint a Carbon?
Nekem gördülékenyebben megy a Carbon mint a CM.
A zártképernyős értesítések pedig mindent visznek."Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
Mr.C
őstag
Nem tudja véletlenül valaki, hogy melyik a legfrissebb cyber-shot verzió amit fel lehet rakni stock JB-re?
az XDA-n ugyebár ott van a "2014-1-11", de a last version-t 2013 10. hónapjában töltötték fel.sudo rm -rf /*
-
lacy027
tag
Mondjátok, hogy nem csak engem szivat a Google Play Szolgáltatások a folyamatos wakelock-al?
Nem hiszem el. Mindig van valami.
(Kivéve aki nem használ gappsot.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest