- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kloden
senior tag
válasz
SunBreeze #905 üzenetére
Ha eltekintünk az egérmozi hatástól, lejátszik normálisan videókat, nálam a Freez 3gp converter jött be a legjobban. Észrevettem, hogy a teló azt szereti, ha 15fps-es videókat játszhat le, ezeket kezeli a legjobban, és a videó nézegetése közben nem látod a különbséget, ráadásul kevesebb helyet is foglal.
A progi nagyon egyszerű, érdemes kipróbálni, én Happy Tree Friendseket tettem rá, baromi jók -
válasz
SunBreeze #905 üzenetére
Természetesen jópár olyan videokonvertáló progi van, ami megfelelő beállításokkal szép eredményt csinál.
Jópár filmet néztem így én is a telefonjaimon.
Simpson család részek meg pláne jók lennének...Google-ben csak rákeresel az mp4 konvertáló, vagy avi to mp4 illetve az mpg to mp4 (...) kulcsszavakra, és rengeteg ingyenes lehetőséget kipróbálhatsz.
Felmerülhet benned a kérdés, hogy vajon én mit használok.
Media Converter 2 progit használok, amit nem tudom, hogy le lehet-e tölteni a netről, én a Toshiba Camileo Pro digit kamerémhoz kaptam mellékelve...A videólejátszási idő mindentől függ... A konvertált videó hang, és képminőségétől, a telefon fényerejétől, attól, hogy headsettel, vagy a telefon saját hangszóróján hallgatod...
mrlujoak
-
SunBreeze
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest