- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clubforum2
tag
Sziasztok
Lássam 3 éves az S9+. Az akksi már nem az igazi, annyi a kérdés, hogy cseréljem a telót, vagy cseréljem az akksit? Ami az akksi csere ellen szól az annyi, hogy nem akarok úgy járni, hogy csere után más baja lesz, és felesleges penzkidobas lesz belőle. Néha már csinál olyant, hogy hívnak, de a hívónak azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva, pedig nem vagyok, és térerővel jól ellátott helyen vagyok. Szóval nagyon szeretem, de úgy érzem, hogy lassan cserére érett. Ti mit gondoltok?Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
hematoma1
aktív tag
A frissítés után gyári vissza állítást csináltam és úgy nem ment az Igo.Végül is úgy sikerült hogy az IGO Save mappából töröltem mindent,és újra telepítettem.Innentől kezdve már jó lett.
-
bmt50
senior tag
válasz csorbajeno #42250 üzenetére
IGO Primo 9.18.27.687519 (ncore edition )
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Bjørgersson
félisten
Annyival, hogy nem ingyenes, de ők mégis úgy használják.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
i400
senior tag
válasz Bjørgersson #42256 üzenetére
de hát az igo az offline! nem fogyassza a mobilnet, meg legalább nem is teljesen naprakészek a térképek! mostmár értem miért van ez a sok autópályára/gyorsforgalmira fordított irányból felhajtás
-
csorbajeno
veterán
Nem feltétlen offline, ha van internetengedélye, akkor ugyanúgy képes a közlekedési adatok lekérésére és a sebességed alapján alternatív útvonalak tervezésére. Az iGo alapvető előnye a kamionos rész, illetve a felhasználói felület(nekem legalábbis a Primo esetén, mert a többi már túl csicsás nekem). Nem olyan rossz az sem, de már a Google Térkép is egész használható lett, a Wazet sha sem használtam, arról nem tudok nyilatkozni.
-
bmt50
senior tag
Sziasztok,
Itt a karácsonyi vásárlások ideje és még mindig nem jutott eszembe jobb készülékre váltani, viszont S9 kiegészítőknek örülnék.
DEX pad és vezeték nélküli töltő között vacillálok.
A vezeték nélküli töltők max hány watton tudják etetni az S9-et?Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
fone
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Tudnátok mondani olyan megoldást, hogy az AOD mindig, de tényleg mindig aktív legyen? Ha zsebre teszem, lefordítom, akkor is. Arra lenne szükségem, hogy a kijelzőn mindig jelen legyen valami. -
TaaT
nagyúr
"A vezeték nélküli töltők max hány watton tudják etetni az S9-et?"
Az enyémre max 15W van írva, de annyit még nem sikerült vele elérnem, kb 12W jött ki belőle. De persze az enyém egy noname kínai, lehet a márkásak többet tudnak.
Give them hell Ukraine!
-
Isten88
senior tag
Szia!
Bár nekem nem DEX padom van, hanem egy külön TypeC-HDMI kis modul, egyszer kipróbáltam, azóta a fiókban pihen. "Tud ilyet is a telefon", megnyugodtam és ennyi volt részemről. Mielőtt megveszed, tedd fel magadban a kérdést, hogy szükséged van-e rá, fogod-e használni, ezt te tudod csak.
Van egy Samsung vezeték nélküli töltőm is, azt többször használom. Estére ráteszem, ha eszembe jut valami leveszem, visszateszem rá, nem kell a kábellel bajlódni, bár lassabban tölt, mint vezetéken, de kényelmesebb. -
pusszycat
nagyúr
Wifin kapcsolodik a laptopppal, nekem ez elég, ezt sem használom.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
csorbajeno
veterán
Milyen szempontból érted, hogy nem olyan gördülékeny? Én napi rendszerességgel használom és nálam már gyakorlatilag kiváltja a laptopot. Mindent meg tudok csinálni a DeX-en keresztül. Igaz vettem hozzá egy vezeték nélküli egér/billentyűzet párost, valamint egy kontrollert is a ritka játékhoz, így megvan a PC-s élmény és a játékkonzol élménye is. Persze nem minden játék és app kompatibilis ezekkel, de amiket én használok azok igen.
-
TaaT
nagyúr
válasz csorbajeno #42271 üzenetére
Gyengék a színek, nem elég éles a kép, az egér mozgása, meg úgy az egész működése teli van nem gyengén mikro laggal. Egy szóval nem elég gördülékeny/fluid, mint a telefonon. Vagy mint egy 20e forintos PC-n. Nekem csalódás volt, és szerintem nem hardveresen gyenge a rendszer, hanem a szoftver nincs optimalizálva. Anno 11e forintért szereztem újonnan egy DEX pad-ot, annyiért el is tudtam adni. Majd ha reszelnek rajta valami komolyat akkor lehet újra kipróbálom.
Give them hell Ukraine!
-
Bjørgersson
félisten
válasz --HARDCORE-- #42273 üzenetére
Szerintem nem, legalábbis én még nem jöttem rá.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
csorbajeno
veterán
válasz --HARDCORE-- #42273 üzenetére
Add meg neki a számod és utána ki tudod kapcsolni az Üzenetek beállításaiban.
-
--HARDCORE--
senior tag
-
bmt50
senior tag
Tegnap kaptam egy A32 4G-t. Új telefon, szinte alig van valami rajta, csak a szokásos céges appok. Hiába amoled, 4/128GB, meg 5 kamera. A one ui látványorgia alatt ez egy akkora fost rejt halljátok!!! Úgy, hogy nincs rajta semmi, fullos céges wifi, itt-ott olyan szépen megdöccenik/megakad, ahogy illik.
Százpár ezer forintokért ez egy akkora átverés Adták volna a pénzt inkább nekem.
Ki is kapcsoltam a munkaidő végén, és be a fiókba. Ezen ne hívogassanak.
Ha eddig nem értékeltem volna, akkor most tuti becsülöm az S9-emetDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
pusszycat
nagyúr
Gyenguska egy cég lehet, a tesomnak A50-t vágtak a fejéhez. Ráadásul minden 2 évben kapnak ujjat. A régit meg mindig elfelejti visszaadni.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
bmt50
senior tag
válasz szemy94 #42278 üzenetére
Így van!
El vagyunk kényeztetve a prémium modellel, az tuti.
De ha kis havidíjú előfizetésed van, mint nekem pl., akkor ezért a telefonért a szolgáltató elkér 110e Forintot. És erre mondom, hogy ez a vas nem ér annyit.@pusszycat: ja! Gyenguska! Hazánk 10. legnagyobb GDP befizetője. Végülis csak 5 telephelye van itt 12e emberrel, a világban meg kb. 70 telephellyel. De ilyen fillérb@szók na!
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Bjørgersson
félisten
válasz pusszycat #42279 üzenetére
Miért, nincs meg a tíz ujjuk?
-
pusszycat
nagyúr
Tudom, h megy ez, van a cégnél egy személy akinek feladata, h kinézze milyen mobilt érdemes beszerezni a kiemelt tagoknak. Na, rajta múlik a dolog. Néha mellényúl. Esetleg lehetne neki ajálgatni legközelebb valami kompetensebb modelt.
svensson fáradt vagyok és álmos is, pedig tudom h új nem ujj.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pusszycat #42282 üzenetére
Na persze.
-
pusszycat
nagyúr
válasz Bjørgersson #42283 üzenetére
Ne lássak többé pc-t se telefont ha nem igy van...
-
bmt50
senior tag
-
janos666
nagyúr
Péntek hajnalban ellopták a telefonomat (és kierőszakolták belőlem a kijelzőfeloldó kódot). Mikor szombat délre hazavergődtem, kértem a Google fiókból és a Samsung fiókból is a készülék letiltását.
A Google szerint még nem volt azóta online a telefon.
Eltűnne a Google fiókomból a telefon, ha kijelentkeztek rajta a Google fiókomból, vagy itt marad nálam offline?A Samsung fiókomból mára eltűnt a telefon. Ez mire utal? Lehetséges, hogy még offline kijelentkeztek a Samsung fiókomból, és mikor legközelebb online mentek vele, akkor nem történt meg a letiltás, hanem egyszerűen kijelentkezett? Vagy eltűnik a telefon a listáról akkor is, ha letiltódik? (Ez valahogy nem logikus, csak reménykedem.)
Ha nincs róla számlám, akkor lehet értelme IME alapján kerestetni rendőrökkel?
Illetve ha kérem a szolgáltatónál az IMEI tiltást, az minden szolgáltatóra érvényes lesz (megosztják egymás közt), vagy csak a Telekom-os SIM-ekre?TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
ACE-
addikt
válasz janos666 #42287 üzenetére
Mindenképpen tegyél feljelentést a lopás helye szerinti rendőrkapitányságon (bár nem tudom mit értesz "kierőszakoláson") de ez mindenképpen súlyosabb, mint egy sima mobil lopás. Nyilván valahogy igazolnod kéne a tulajdonjogod, de ha tudod az IMEI-t, akkor elég a vallomásod is a telefon eredetéről. A rendőrség IMEI alapján meg tudja nézni hogy beletettek-e más SIM kártyát azóta, és az alapján még meg is lehet a telefon, ha sikerül a használót azonosítani.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
jeni
félisten
válasz janos666 #42287 üzenetére
A szolgáltató abban az esetben tiltja le az IMEI-t ha igazolni tudod,hogy te vagy a tulajdonosa. Esetleg adás vételével is.
Azzal,hogy régóta használod a Telekom sim kártyával azzal nem fog foglalkozni. Hacsak a Rendőrségi feljelentés után ezzel igazolod a személyed iránti támadást és telefon lopást. Ez már nem az a kategória,hogy sima lopás. Kérdés az értékre való tekintettel lesz e valam ebből?
Neked kell módosítani a belépési jelszó módosításávall,hogy a rablók,a támadók ne tehetsenek semmit.
Az LCD feloldó kód az nem jelent teljes biztonságot.
Nyilván nem 1 perc alatt történt az egész dolog,hogy még arra is csak képesek voltak,hogy kiszedjék belőled a jelszót.
A SÍM kártyát is tiltanod kell (ha pin záras a mobilod akkor újra indítás után nem tudják használni,feltehetőleg ezt kivették belőle) ha előfizetője vagy a csomagban. Bár ha arról telefonáltak akkor lekövethetőek a közeli cinkosaik ,családtagjaik.
Érdemes a banki oldalát is ellenőrizni.
Mivel lehet nem mindent tettél meg biztonsági előírásnak. ÍGY BÁRMIHEZ hozzáférhetnek utólag.Végül is adj hálát,hogy ennyivel megúsztad a telefon elvesztését és pár ijedtségen kívül más bajod nem lett.
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
Sajnos nagyon bonyolult a story.
Beszéltem aznap reggel rendőrökkel, mert a benzinkúton, ahol kidobtak, ott kihívták őket.
Viszont biztos voltam benne, hogy valamilyen drogot kevertek az italomba (éreztem magamon, és a benzinkúti mosdóban láttam, hogy teljesen tágak a pupilláim - gondolom ezért is hívták rám a rendőröket, miközben a tankoló vásárlóktól próbáltam segítséget kérni, hogy pénzért hazavinne-e valaki).
Ezért féltem beszélni a rendőrökkel, nehogy az legyen a vége, hogy engem zárnak börtönbe drogfogyasztásért, így inkább tereltem mindennemű válaszadást (főleg a drogokat). Ezt biztos látták (a szememet) és érezték rajtam, így szerencsére drogteszt helyett elengedtek mindenféle ügynyitás nélkül. Úgy éreztem, hogy megmenekültem.
4 ember vallomása lett volna az enyémmel szemben, akinek drog van a vérében. Nem tűnt jó ötletnek, ahogy még most sem, miután már kijózanodtam.
Szóval jobban átgondolva még most is félek feljelentést tenni. Több bajom lehetne belőle, mint amennyit a telefon ér. Szóval szerintem nem fogok feljelentést tenni, csak érdekelt, hogy kell-e számla/adásvételi (mert az nincs, itt vettem hardveraprón).
Amúgy pedig egy ilyen értékű telefonért amúgy sem szeretnék bíróságra menni.TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
A Samsung fiók az, amit nem egészen értek (hogy eltűnt a fiókomból a telefon). Abból ki lehet jelentkezni úgy, hogy a következő online-á lépés után nem a zárolás lép érvénybe, hanem a kijelentkezés? Ez logikusabbnak tűnne, hogy ilyen esetben a zárolás a prioritás az első online interakció során.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz pusszycat #42292 üzenetére
De úgy tűnik nyertek, mert úgy néz ki, hogy mire hazakeveredtem, kiléptek a Google és Samsung fiókból is, így nem tudtam letiltatni a telefont (csak a SIM-et).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz samu74 #42294 üzenetére
Na, erre voltam kíváncsi, hogy ki lehet-e jelentkezni jelszavak nélkül, csak elfelejtettem külön rákérdezni. A Google és a Samsung is kér jelszót kijelentkezéskor?
A jelszavakat végül is tudhatták, mert el voltak mentve a Chrome-ba, amit turkálhattak. Bár ez már szakértelemre vall.De eltűnik a Google fiókomból a telefon, ha kijelentkeznek rajta, vagy itt marad offline?
Egy másik topic-ban írták, hogy akkor is eltűnik a telefon a Samsung fiókból, ha átütik az IMEI számot. Bár ezt nem igazán értem, hogyan. Mármint miért nem marad ott a fiókomban egy telefon a régi IMEI számmal, amit már nem lehet letiltani, mert nem elérhető?
-
samu74
addikt
válasz csorbajeno #42296 üzenetére
Tegnap direkt kipróbáltam a samsung accountal, hiába volt feloldva a telefon, kérte a jelszót.
A zsiványok lehet majd bajba lesznek, mert ha a fiókból nincs eltávolítva, kérni fogja tőlük az account jelszavát első bekapcsoláskor.[ Szerkesztve ]
-----------
-
veterán
Sziasztok!
Dupla koppos feloldás lehet ezen a készüléken?Más:
(Olvastam az előző hsz-okat)
Ez rablás, kifosztás, emberrablás ...ez nem egy "sima" lopás. Ezek súlyos bűncselekmények! Tessék intézkedni a hatóságoknál, hogy elkapják ezeket. Megelőzve, hogy a jövőben másnak ne legyen baja! Javaslom a rendőrségi feljelentést. Sőt![ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest